Barbaros Barut, Sivasspor'la anlaşmak üzere..
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, geçtiğimiz sezonu yurtdışında tamamlayan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş’i kadrosunda görmek istediğini söyledi.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 16:21 TSİ 07 Haziran. 2010 Pazartesi
NTV Spor’a konuşan Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Ceyhun Eriş’i kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Tecrübeli oyuncuya orta saha ihtiyaçları olduğunu belirten Bakkal, yönetimin Ceyhun ile görüştüğünü ve imza attırmaya yakın olduklarını söyledi.
Ceyhun Eriş Sivas'a doğru
Ceyhun Eriş Sivasspor ile anlaşmak üzere.
Lig TV’de hergün yayınlanan Transfer Dosyasında son dakika olarak verilen haberde, Ceyhun ile Sivassspor arasında transferin olumlu olarak sonuçlanmak üzere olduğu, imzanın da an meselesi olduğu belirtildi. Programda ayrıca Mesut Bakkal’ın Ceyhun’un transferine onay verdiği de belirtildi.
Ceyhun geçen sezon İsveç 2.Lig takımlarından Assyriska’da forma giydi..
LigTv
İbrahim Sivas'tan koptu
Sivasspor'dan ayrılması gündemde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan, ''Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı'' dedi.
Transferde adı, Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun'un yeni takımı Bucaspor ile anılan İbrahim Dağaşan, yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerine değindi. Transferi ile ilgili henüz belirlenen bir şey olmadığını ifade eden Dağaşan, ''Ben ayrılmak için Mecnun başkanım ve Mesut hocadan izin almıştım, gitmek istediğimi belirtmiştim ama bu kötü bir şekilde değil. Sadece yeni bir heyecan, yeni bir şeyler yapmak için öyle bir dileğim olmuştu. Ama şu anda henüz bir şey yok'' dedi.
Eski teknik direktörü Bülent Uygun'un takımı Bucaspor'a transfer olup olmayacağı yönündeki soruya Dağaşan, ''Her şeyin hayırlısı. Birkaç takım var. O takımların arasında Bucaspor da var. Bakalım, hayırlısı bekliyorum'' diye konuştu.
Sivasspor ile sözleşmesi normalde 31 Mayıs 2011'de sona erecek olan İbrahim Dağaşan, şunları söyledi:
''Sivasspor'da çok iyi, çok mükemmel iki sezon geçirdim. Bir sene şampiyonluğa oynadık, diğer sene biraz daha zor geçti ama bir Sivaslı olarak Sivas'a hizmet ettiğimi düşünüyorum. Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı. Henüz bir şey yok. Hayırlısı diyorum.''
Sivasspor'a 2008-2009 sezonunda Bursaspor'dan transfer olan ve başarılı 2 sezon geçiren İbrahim Dağaşan, ortaya koyduğu futbolla Sivasspor camiasından alkış almıştı.
LigTv
Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Ricardo Pedriel Suarez Sivasspor ile anlaşmış. Bir kaç gün içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sivas'tan iki transfer
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, gole dönük orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş ve Bolivyalı golcü Ricardo Pedriel Suarez ile anlaşmaya vardığı bildirildi.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin İsveç ikinci liginde mücadele eden Ceyhun Eriş ile anlaşma sağladığı, tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Açıklamada, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi üst düzey takımlarda forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç İkinci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurt dışında sürdüren Ceyhun Eriş'in, yeni sezonda Sivasspor forması giyeceği kaydedildi.
Teknik direktör Mesut Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen başkan Mecnun Otyakmaz'ın futbolcuyla bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Yönetimin, orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.
SUAREZ'İ DE KADROSUNA KATTI
Sitede yapılan ''En Yeni Yiğido Suarez'' başlıklı açıklamada da, Sivasspor'un, geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Bolivyalı golcü oyuncu Ricardo Pedriel Suarez ile anlaşma sağladığı duyuruldu.
23 yaşındaki golcü oyuncu Suarez'in, Bank Asya 1. Lig'de en çok dikkat çeken bir kaç oyuncudan biri olduğunun vurgulandığı açıklamada, Romanya'nın Steau Bükreş takımından geçen sene gelen ve Giresunspor'da kiralık oynayan Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez'in Giresunspor forması altında 3'ü Türkiye Kupası'nda, 11'i ligde olmak üzere 14 gole imza attığı, Sivasspor ile Giresunspor arasında oynanan maçta da Sivasspor filelerini 2 kez havalandırdığı bilgisine yer verildi.
Ntvspor
Ceyhun transferi bence çok yanlış.
Suarez yararlı olacaktır ama Ceyhun ne amaçla alındı hala anlamış değilim...
Ceyhun kendini bulduğunda harika işler yapan bi oyuncu.Sadece futbolla ilgilenip başka işlerle uğraşmasa şu an çok farklı yerlerde olabilirdi.
Pedriel'de BA'da oldukça iyi bi performans sergiledi.Bence 2 Transferde çok iyi.Ceyhun geçmişten biraz ders aldıysa Sivas'ı eski günlerine döndürebilir.
Huylu huyundan vazgecmezCeyhuna cok sans verildi, hic bi beklenti icinde olmasin Sivasli taraftarlar Ceyhun sezon ortasi olmadi sezon sonu garanti bank asyaya gider
![]()
Ceyhun tarzı adamları almak bence akıllıca bir politika değil..
Tshabalala, bir iki gün içinde Sivasspor'lu olabilir. Görüşmeler sürüyor.
![]()
Sivasspor Tshabalala'nın peşinde
Transfer çalışmalarına devam eden Sivasspor, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Güney Afrika'lı Tshabalala'yı kadrosuna katmak üzere.
16 Ağustos 2010 Pazartesi - 15:24
Radyospor
Bu oyuncunun transferi için uzun süredir çalışan Sivasspor, bu transferi bitirmek için Sivasspor'un eski çalıştırıcısı Muhsin Ertuğral'ı da devreye soktu. 24 yaşindaki Tshabalala 2010 Dünya Kupası'nda ortaya koyduğu performans ve Meksika'ya açılış maçında attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti.
Konu hakkında Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'nra yaptığı açıklamada “Çok yakında transfer bombasını patlatabiliriz. Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Tshabalala'yı her an kadromuza katabiliriz. Bu transfer için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Bu arada Tshabalala'nın transferi için kulübü Kaizer Chiefs'in 1.5 milyon avro istediği öğrenildi.
"BILICA GÜNDEMİMİZDE"
Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli Bilica'yı transfer etmek istediklerini açıkladı. Devre arasında her mevkiye oyuncu alacaklarını, alacakları oyuncuları tespit ettiklerini anlatan Çalımbay, şunları söyledi:
''Bilica gündemimizde var. Biz istiyoruz, Fenerbahçe bırakırsa alabiliriz. Başkanımız görüşüyor, bırakırlarsa Bilica da bizi isterse seve seve alırız. Bilica, Sivas'ta çok güzel günler geçirmiş. Şu anda resmi hiçbir teklif yok. Olursa almak isteriz.''
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sivasspor Eneramo ile anlaşmış . Helal olsun hakikaten çok iyi transfer ligimiz renklenmeye devam ediyor . Eneramo uyum sağlayabilirse Sivasspor'a Emenike 2 olabilir . Eneramo-Mehmet Yıldız 2.yarıda çok can yakacaklardır .
Bu arada kaynak Sporx .
Eneramo FM 2010'da çok süperdi. Fakat 2011'de denemedim. Sivasspor hakikaten büyük iş yaptı. Eğer FM'deki gibi bir oyuncu ise ve Sporx'te bonservisi elinde diyordu. Galatasaray istediği golcüyü nerelerde arıyor merak ediyorum.
Rıza Çalımbay ipleri eline almış. İstediği transferleri çatır çatır yaptırıyo valla.![]()
I'm back...
Sivasspor Emenikesi'ni buldu!
Sivasspor aradığı golcüyü Tunus'ta buldu...
Haber: Hilmi SEVER
Sivasspor uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Nijeryalı golcü Michael Eneramo'yu renklerine bağladı. Son iki sezonu Tunus Ligi takımlarından Esperance'de geçiren ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Eneramo, Sivasspor'un ligin ikinci yarısındaki en büyük gol silahı olacak.
İstanbul'a getirilen ve 1,5 yıllık anlaşma sağlanan Eneramo ile yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.
Tunus Ligi'nde oynadığı 95 maçta 60 gol atan Nijeryalı golcünün bonservisi elindeydi. Sivasspor'un ikna çabaları ise ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala sonuç verdi. Yıllık 1,5 milyon avronun üzerinde bir ücret talep eden golcü oyuncu, Tunus'ta çıkan olayların da etkisiyle fiyatında indirime gitti ve Sivasspor bu transferi noktaladı.
25 yaşında ve 1,87 boyunda olan Eneramo, güçlü fiziği ve süratiyle dikkat çekiyor. Karabükspor'dan Emenike'yi andıran oyun yapısıyla ligin ikinci yarısında adından çokça söz ettirecek gibi gözüküyor.
Süper transfer tebrik ederim Sivası.
Sivasspor'un Grosicki ve Eneramo transferleri çok iyi transferler... Kesinlikle çok katkı sağlayacaklardır...
Jacques Faty 'Sivasspor' dedi!
17 Mayıs 2011 12:04 | NTV Spor ve Ajanslar
Fransa temsilcisi Sochaux'nun Senegalli defans oyuncusu Jacques Faty, sosyal paylaşım sitesi twitter'da Sivasspor ile görüştüğünü açıkladı.
![]()
Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'nun Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Sivasspor ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı.
Faty, Twitter'dan yazdığı mesajda, gelecek sezon Sivasspor forması giyebileceğini belirtti. 27 yaşındaki oyuncu, Sivasspor ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
6 kez Senegal milli takımında oynayan Faty, Sochaux'ya 2008'de Marsilya'dan transfer oldu.
FM 2007'nin en yetenekli defanslarından biriydi Faty. Nedense Sivasspor'un transferlerini beğeniyorum ya. Eneramo,Grosicki,Faty...
Ya bu sezon Eneramo'nun performansı nasıldı fm deki profilini yansıttımı
METE’YE TAŞ GİBİ KANCA
Kırıkkalespor’un 20’lik genç yeteneği Metehan Andaç Özlü’ye Süper Lig’den teklifler yağıyor. İsminin henüz açıklanmasını istemeyen Mete, Süper Lig ekiplerinden bir tanesine gitmek için gün sayıyor. Kırıkkalespor yönetimi ise önünü açıp, gelecek parayı takıma harcamayı düşünüyor.
METE İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Cumartesi günü yaptığımız haberlerle Pazartesi günü(bugün) transferleri duyuracağımızı okurlarımıza duyurduk. İşte açıklıyoruz. Metehan’a Türkiye’nin dört büyük takımından biri olan Beşiktaş’ın talip olduğunu siz değerli okurlarımıza duyuruyoruz. Süper Lig’de 3 takımın yarıştığı transfer harekatında ön önde olan takımın ismini transferin olumsuz sonuçlanmaması için açıklamıyoruz. Ancak Beşiktaş’ın geçen hafta Metehan’ı Kırıkkale’de yakın spor camiasına sordurduğu öğrenildi. Metehan’ın açıklanmasını istemediği takım işi bitirmek üzereyken, Beşiktaş kanca attı.
BEŞİKTAŞ ARAYA GİRDİ
Beşiktaş’ın araya girmesi ile birlikte transferi geciken Metehan’ın, gelecek hafta mutlak surette takımdan ayrılması söz konusu. Bu arada diğer yandan yine Süper Lig takımlarından Sivasspor’un da Metehan ile ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Metehan için kulübü aradığı ve transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.
MENAJERİ GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR
Metehan ise menajeri Tarık Üstün’e tüm yetkiyi bırakarak, gelen teklifleri değerlendiriyor. Şuan Antalya’da ailesinin yanında tatilini sürdüren Mete, gelecek yıl için büyük umutlar beslediğini söyledi. Kırıkkalespor’un kendine çok şey verdiğini belirten Mete, buradan ayrılması takdirde hiçbir zaman Kırıkkale’yi ve taraftarları unutmayacağını söyledi. Kırıkkalespor’da bu yıl çok iyi bir performans sergilediğini dile getiren Mete, gelecek yıl bu performansının üstüne koyarak, milli formayı sırtına geçirmek istiyor.
HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ
Pusula Gazetesi (Kırıkkale)
Hem Sivas hem BJK adları geçiyor buraya koydum haberi...
Sivas'ta bir devir kapanıyor!
Sivasspor'un elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan deneyimli oyuncu Mehmet Yıldız ile yollar ayrılıyor.
Adı Sivasspor ile özdeşleşen ve kırmızı-beyazlı takımın uzun yıllardır kaptanlığını yapan Mehmet Yıldız'ın, Sivasspor defteri kapanıyor. Yönetim ve teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği öğrenildi.
Sivasspor'un Süper Lig'e damga vurduğu 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında takımın en önemli parçası olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezondan beri gerek sakatlığı gerekse de performansındaki düşme nedeniyle bekleneni veremiyor. 2009-2010 sezonunda yalnızca 13 maçta forma giyen yıldız 5 gol atmıştı. Bu sezon ise 31 maçın, 23'üne ilk 11'de başlayan deneyimli golcü, rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandırabildi.
Eneramo ve Pedriel'in gelişiyle forma şansı bulmakta zorlanan Yıldız'ın tesislerde takım arkadaşlarıyla bir araya gelip, bu hafta içinde vedalaşacağı öğrenildi.
Mehmet Yıldız'ın Sivasspor'dan ayrılacağı haberi; 'acaba Eskişehirspor'a mı transfer olacak? sorusunu da akıllara getiriyor. Bülent Uygun'un, Sivas'ta en güvendiği isimlerden olan Mehmet'in, Ümit Karan ve Batuhan'ın takımdan ayrılması yönünde karar alınmasından sonra forvet arayışına başlayan Eskişehir'in yeni golcüsü olup olmayacağını yakın zamanda göreceğiz.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti