Sayfa 9 / 149 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Saat gecenın 2-3 ü helal olsun uşaklara
    Last edited by shamur1 : 28.Ocak.2009 at 16:40

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

[karşılama ıyı yapılmıs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok güzell...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Güzel Karşılamışlar Transfer Çok Güzel Oldu Alışma Dönemini 3-4 Hafta Gibi Kısa Bir Sürede Atlatırsa Çok Yararlı Olur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Alanzinho sözleşme imzaladı..!

Kulübümüz Norveç’in Stabaek Kulübü’nden Brezilyalı oyuncu Alazinho ile sözleşmeyi imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nun hazır bulunduğu imza töreninde Alazinho 3.5 +1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun Teknik Direktör Ersun Yanal'ın belirlediği transfer listesinin en üstünde bulunduğunu söyledi. Yanal'ın dışında Alanzinho'yu izleyen isimlerin de olumlu referans verdiğine dikkat çeken Hacısalihoğlu, "Futbol koordinatörümüz Sayın Özkan Sümer'in de olumlu görüş bildirmesiyle birlikte Alanzinho'yu takımımızdaki kaliteli futbolcuların arasına katmaya karar verdik ve bu transferi gerçekleştirdik. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle yoğun çaba harcayan Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mahmut Aksu ve her zamanki gibi işbitiriciliğini kullanan Sayın Başkanımızın son andaki müdahalesinin bu transferin gerçekleşmesinde önemli etkisi olmuştur. Hem sporcu, hem de Trabzonspor açısından bu transferin hayırlı olmasını diliyoruz. Yüksek bonservis bedeli ödedik diye şampiyon olacağız diye bir husus yok. Baştan beri zirveye oynamak istediğimizi söyledik ve Avrupa Kupaları'na gitmek istiyoruz. Bu konuda da Alanzinho'nun faydalı olacağını düşünüyoruz. Trabzonspor'da transfer bitmez. Biri bitince diğeri başlar. Gelecek sezonlar için oyuncu arayışlarımız sürüyor" dedi.

Yeni transfer Alanzinho ise Trabzonspor'u tercih etmekten dolayı fazlasıyla memnun olduğunu söyledi. Şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak isteyen bir takıma geldiğim için ayrıca mutlu olduğunu belirten Alanzinho, "Şampiyonluğa elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışacağım. Staek'e gittiğimde de takım 4 yıldır şampiyonluk yaşamamıştı ve özlem vardı. Geçen yıl şampiyon olduk ve büyük mutluluk yaşadık. Umarım burada da uzun süren özlemi sonlandırırız ve büyük bir coşku yaşarız. Buraya gelmeden önce Trabzonspor'la ilgili bilgi aldım. Menajerim burada oynayan Brezilyalı oyuncularla konuştu. Memnun olduklarını söylediler ve başarılı olduklarını söylediler. Umarım ben de onlar gibi başarılı olurum. Sürekli ileri gitmeyi düşünen bir oyun anlayışına sahibim. Topla birlikte hızlıyım. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma ciddi katkılar yapabiliyorum. Daha önce Türkiye'den herhangi bir kulüpten teklif almadım. Avrupa'dan teklif almıştım ancak bunlar gerçekleşmemişti. Adım Alan ancak futbol dünyasında Alanzinho olarak tanınıyorum" diye konuştu.

25 numaralı formayı giyecek olan Alazinho, imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayni benim stilimde bi oyuncu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ayni benim stilimde bi oyuncu
    Stil derken saçlar mı?

Tam isabet transfer..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Stil derken saçlar mı?

Tam isabet transfer..
    Yok yok, benim yaptigim sac stili daha guzel, ben yaptigi haraketleri dedim

Trabzonspor icin transfer bitmistir. Bu sene 20 kusur transfer yapildi ligin basinda, oda yetmedi Ocak ayinda imkanlar zorlandi ve Sol tarafimiza ilac aldik.

Yerli bi oyuncu daha soylentileri var ama ben daha istemiom

Sadri baskan cok tessekur ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu oyuncuyu galiba ilk ben keşfetmiştim

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=799

Yukaridaki linkten bakabilirsiniz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dun soyle bı kac vıdeosuna bakayım dedım de gercekten kalıtelı bır ısme benzıyor bence trabzon cok ıyı bır transfer yaptı .. hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine ReAL yattaranın pesınde dıye haber yazıyorlar yıne takımın hozurunu bozuyolar bıraksınlar atık bızı rahat ya bu nedır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Başka bir gazetedede yine Katar'dan teklif var diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda satılmaması lazım. Fakat yine oyunu tek kanata yayıcak gibi görünüyor Yanal.

Alazinho tam isabet bir transfer. Gökdeniz'e çok benzettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Alanzinho transferi Avrupa'da ses getirdi

Kulübümüzün Norveç’in Stabaek Kulübü’nden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun transferi Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.

Brezilyalı Alanzinho'nun transferi, UEFA'nın resmi internet sitesi www.uefa.com'da da geniş yer buldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusunun imza töreninde "Umarım Trabzonspor'un şampiyonluk hasretine en kısa zamanda son veririz" sözlerine yer veren UEFA, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Alanzinho konusunda Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu'nun şampiyonluk hakkında konuşmanın çok erken olduğunu dile getirdiğine de değindi.

Kaynak: http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=1016#Icerik
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Alanzinho forması satışta!
    Trabzonspor'un yeni transferi Alanhzinho'nun 25 numaralı forması Ts Clup Mağazalarında satışa sunuldu.

Bordo-mavili kulübün Norveç'in Stabaek Kulübünden transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun 25 numaralı formasını Ts Clup Mağazalarında satışa sundu. Alanzinho'nun satışa çıkan Bordo-Mavi formasının arkasında "ALANZİNHO" yazıyor.

Bordo-mavili taraftarları oldukça mutlu eden transfer sonrası taraftarların Alanzinho'nun formalarına büyük ilgi göstererek kulübüde katkı sağlamaları bekleniyor.

Bende iddaa tutarsa pazartesi tutmazsa perşembe günü almayı planlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Yine ReAL yattaranın pesınde dıye haber yazıyorlar yıne takımın hozurunu bozuyolar bıraksınlar atık bızı rahat ya bu nedır.
    Haberi Marca yapmış.Marca'nın sizin takımın huzurunu bozma gibi bir amacı yoktur herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Haberi Marca yapmış.Marca'nın sizin takımın huzurunu bozma gibi bir amacı yoktur herhalde.
    olmazmı ya onblarda bıze dusman soradan ben gordum onu marcanın yaptıgını ama olsun yazma kartdesım ya bırak onlar yazmıs bı hata yapmıs sen yapma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten 1 milyon mu 2 milyon mu ne teklif etti yazmışlar.Trabzonspor yönetimi hayatta kabul etmez öyle bir teklifi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Zaten Colman ile gece kulübünde görüldükten sonra satış listesine konulmuş. fanatigin haberi ne kadar dogru bilinmez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Marca'da haberi yapan kişi Aragones F.Bahçe ilişkisini ilk yazan yazarmış.Hatta Aragones'e sormuşlar Yattara'yı.Oda Ronaldinho gibi demiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baya ufakmıs bu Alanzhino , ama acayip derecede çalımları var sagdan atıp soldan mayak geçer
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Real madridli taraftarlarin yorumlarini okudum marca gazetesinden

Youtubden izlemisler bazilari begenio bazilari Kaka yi istio

Beyler bu hafta Carlos ve Kazima yaptigi haraketleri ekleyin, futbolcu pazarlicaz burda hadi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizim Ümit'ide kakalayalım Real Madrid'e
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Marcada bozdu kendini Adamlar daha gelip bi kere izlememislerdir Yattarayi, koskoca Real Madrid gozu kapali transfermi yapacak

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

teklif zaten 1.9 milyon € imiş .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Marcada bozdu kendini Adamlar daha gelip bi kere izlememislerdir Yattarayi, koskoca Real Madrid gozu kapali transfermi yapacak
    Marca gazetesi takdir edersiniz ki Real Madrid'e yakınlığıyla tanınır. Real Madrid ile ilgili yalan haber yapacaklarını sanmıyorum. Belki de izlemişlerdir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Biz 10 milyondan basliyoruz, Realin okadar vereceni sanmiyorum. Ama Reale oyuncu satmakta guzel olur 7-8 verseler verelim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İspanya'da transfer sezonu yarın bitiyor.Sadri Şener Yattara'ya bir teklif olmadığını söyledi.Konu kapanmıştır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun, izlemek için sabırsızlandığım bir transfer daha.

Uyum sürecini kısa zamanda atlabilirse; bana göre 2 ay kısa süredir, çok başarılı olur.

Default Taner Süper Lig'de Kalacak Mı?

Ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor'un başarılı forveti Taner Gülleri, takımı küme düşsede kendisi Süper Lig'de kalacak gibi gözüküyor.

Lig Tv muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Trabzonspor, Turkcell Super Lig'de şu ana kadar 16 gol atarak gol krallığında ikinci sırada bulunan Kocaelisporlu Taner'e talip oldu.

Beşiktaş'ın da Taner ile ilgili olarak nabız yokladığını öğrenen Trabzonspor yönetiminin golcü oyuncu ile hemen irtibata geçtiği ve kendisine "Bizimle konuşmadan hiç birşeye karar verme. Bizden haber bekle" dediği öğrenildi.

Yaşanan geliişmelere bakıldığında Kocaelispor küme düşmüş olsa bile Taner Gülleri şimdiden Süper Lig'de kalmayı garantilemiş gibi gözüküyor.

Maraton

Sayfa 9 / 149 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri