Yeri garanti bir oyuncu hiç olmadı Bursaspor'da. Her oyuncunun yerine alternatifi hazır. Hazırlık maçlarında daha net gözükür. . .
Her oyuncunun alternatifi tabiki olur ama mesela Sercan'ın yeri garantidir. Yeri garanti oyuncular vardır mutlaka..
Huseyin banko oynicaktir, sezonun hemen sonrasinda gorusulmus bi oyuncu . Ertugrul ilk 11 oynatir.
Hüseyin'in tecrübesi yeter süper ligde oynamaya.Çok yetenekli olup olması önemli değil.Banko oynar...
Ofansif bölgesi nasıl olacak onu merak ediyorum.Shın-Sercan-Turgay-Tadeu-Pablo-Muhammed-Halil Zeybek
Bursa ne oynayacak bilgin var mı?Ertuğrul Hoca sistem olarak ne düşünüyor...
Hoca 4-4-2 düşünüyormuş..Batalla sahada olduğu zaman tek forvet oynatacakmış galiba.
4231 oynayacak Bursa. Bunu Beşiktaş ta da oynatıyordu ErtuğruL hoca.
Sağda Sercan, soLda Turgay önLerinde Tadeu,Shin..
Arkada BattaLa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şu anda Bursaspor için ne iyisi bu olur bence;
---------------İvankov--------------
Ali------Tuna/İbo----Ömer-----Keçeli
---------Hüseyin----Krita-----------
Sercan--------Batalla---------Volkan
---------------Tadeu---------------
FM 2010 için iyi bir taktik(4-2-3-1) olacağı kesin ancak hazırlık maçlarında farklı oyuncular ve farklı taktikler deneneceği kesin. . .
----------İvankov----------
Ali---Tuna---Ömer---Mustafa
------Bekir(Hüseyin)-Kirita-------
--------Volkan---Ozan İpek-----
-------------Batalla----------
----------Sercan(Shın)----------
4-4-2
----------İvankov----------
Ali---Tuna---Ömer---Mustafa
Volkan-Kirita-Batalla-Ozan İpek
------Sercan---Shın-----
İyi bir transfer olmuş.Basel'de oynuyodu.Bursaspor'a katkı sağlayacaktır.
"Bursaspor'a heyecan yaşamak için geldim"
Bursaspor, Basel'in takım kaptanı İvan Ergiç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ergiç dün akşam Bad Tatzmansdorf kasabasındaki kampa katılarak çalışmalara başladı.
Bugün düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Sırp futbolcu, "Ben klasik 10 numara değilim. Buraya heyecan yaşamak için geldim" dedi.
Daha önce Bursa'ya gelerek yönetimle görüşen, ancak fazla para istediği için transferi Yeşil-beyazlı yönetim tarafından askıya alınan İvan, Bursaspor'un teklifini kabul ederek kampa katıldı.
Düşünmek için bir süre istediğini ifade eden Sırp futbolcu, "Bursa'ya ilk geldiğimde amacım kulübü ve çevreyi tanımak ve görüşmekti. Daha sonra kendime zaman ayırdım. Bazı konular vardı, ailemle görüşmem gerekiyordu. Düşünmem gerekiyordu. Bu süreç bitti, Bursaspor'da karar kıldım ve renklerine katıldım" dedi.
İvan Ergiç, şöyle devam etti: "Bursaspor'un ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istekleri bana uygun geldi. Bu yüzden Bursaspor'u tercih ettim. Bursaspor'u geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum. Geçen sezon ligi 6'ncı sırada tamamladılar. Başarılı bir takım. Ben de Bursaspor'a yeni bir heyecan yaşamak için geldim. Ben klasik 10 numara değilim. Basel'de daha çok orta sahada oynadım. Fakat her mevkiide görev yaptım. İleriye dönük oynamayı seviyorum. bursaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."
19.07.2009Kaynak : DHA
Görüldüğü gibi şampiyonlar ligi tercübesi de var
Hayırlı olsun
ergiç türkiyeye hemen alışmış
''Bursaspor'u geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum''
Ramazan Erarslan çıktığı iki hazırlık karşılaşmasında 2 gol attı. Takıma iyi adapte oldu. Formunu sürdürürse formayı kapacaktır. Hapoel Tel Aviv ile yaptığımız maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Kadroda bir şişkinlik var E.Sağlam şans bulamayan oyuncuları oynatıyor. Birkaç oyuncu ile yollar ayrılabilir. . .
Ivan Ergiç, orta sahanın ortası için alınmış olabilir. Kirita'nın hastalığı nedeniyle gönderilme durumu var ancak Bursaspor'un ikinci yarıdaki çıkışında Kiritanın katkısı büyük. 29 kişilik bir kadro oluştu 24-25 seviyelerine inmesi lazım. Bekir Ozan - Ramazan Sal şuan takımın en hazır ve en iyi oyuncuları. . .
Bu Razaman defansın önünde mi oynuyor anlayamadım da![]()
Geçen sene Ozan İpek bazı maçlarda oynadı,Ertuğrul hoca heralde kumaş gördü bu sene diye düşünüyorum..Bursaspor'a çok faydalı olacaktır.Geleceğin Frasineanu'su![]()
Önlibero ancak şuan takımın en çok gol atan oyuncu kafa toplarında çok iyi.
Dediğin gibi Buca'dan geldi ancak takıma çabuk adapte oldu. Daha çok geniş alan oyuncusu kafa toplarında iyi ve ikili mücadelelerde ayakta kalıyor. Biraz hırçınlığı var inat birisi bu kötü yanlarından biri. İyi yönlerinden diğerleri ise çizgiye kadar dripling yapıp isabetli ortalar yapabiliyor. Ancak Volkan gibi dar alanda iş yapamıyor. İbrahim - Ramazan ve Ozan İpek alt liglerden alıp iyi işler yapan oyuncularımız. . .
Hoca 4-4-2 den vazgeçmeyeceğini maç sonunda tekrarladı. . .
Sercan ve Shin forvette kanatta Volkan veya Tadeu forvette olursa Volkan-Sercan kanatlarda ortada Ergiç ve Hüseyin tadından yenmez Bursa![]()