Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Salih Altin (Orta Sah) - Almanya U19 Milli
    Dogum Tarihi: 17 Temmuz 1987
    Boyu: 1,80 m
    Takimi: Wuppertaler SV Borussia

http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/1987liler.htm

Hakkında çok fazla bilgi yok.. Ama bu yaşına kadar çıkmamş adamın şimdi piyasa yapması ilginç geldi bana.. Amatör takımda oynuyo zaten ALmanya'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Salih Altin (Orta Sah) - Almanya U19 Milli
    Dogum Tarihi: 17 Temmuz 1987
    Boyu: 1,80 m
    Takimi: Wuppertaler SV Borussia

http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/1987liler.htm

Hakkında çok fazla bilgi yok.. Ama bu yaşına kadar çıkmamş adamın şimdi piyasa yapması ilginç geldi bana.. Amatör takımda oynuyo zaten ALmanya'da.
    Adem'ide bu şekilde buldu Rıza Hoca. Acaba çalıştığı bir scout ekibi olabilir mi?

Bu arada Emre Aygün ile resmi imzalar atıldı;

ÇOK MUTLUYUM

Emre Aygün kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı attı. Aygün, Tesisler’de düzenlenen imza töreninde Eskişehirspor’a geldiğim için çok mutluyum” dedi.

İnsanlığına ve ahlakına güveniyorum
    Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Emre Aygün’ün Eskişehirspor için verimli olacağına inandığını belirtti. Ünal “Emre kardeşimiz sezon arasında Eskişehirspor’a gelmek istiyordu. Ancak yüksek bonservis bedeli olduğu için getirmedik. Bu sezon renklerimize kattığımız Emre takımla beraber kampa gidecek. Ahlakına ve insanlığına çok güvendiğim futbolcumuz orta sahada her mevkide oynayabilecek yeteneğe sahiptir” dedi.

Hedefi olan bir takıma geldim

Emre Aygün İmza sonrası yaptığı konuşmada, ”Hedefleri olan bir takıma geldiğimi biliyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Ayrıca böylesi büyük bir taraftarın takımında oynayacak olmak benim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Eskişehirspor’la başarılı zamanlar geçirmek istiyorum. Benim transferimi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sonhaber gazetesi..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Karim Ziani isimleri dolaşıyor sağda solda. Ne kadar doğrudur bilemem ama alınırsa süper olur...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Es'Es'in acelesi yok

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, transferde aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Şahbaz, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynayan bazı oyuncuları izlemeye aldıklarını belirterek, bu konuda transfer komitesinin çalışmalarını sürdüğünü kaydetti. ''Eskişehirspor olarak transferlerde aceleci davranmayacaklarını'' ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
    ''Dünyanın her yerinde taraftarı olan bir takımız. Eskişehirspor transfer dönemini en iyi şekilde tamamlayacak. Bu konuda acele etmeyip, yerinde ve nokta transferler yapacağız. 4 yabancı oyuncu almayı düşünüyoruz. Şu anda transfer listesinde 30 oyuncunun ismi bulunuyor. Eskişehirspor'un hedefine ulaşmasında katkı sağlayacak iyi oyuncuları seçeceğiz.''
    Atatürk Stadı'ndaki düzenlemelerin devam ettiğine de değinen Şahbaz, sahanın yeniden yapılması ve taraftarın daha iyi ortamda maç izlemesi için birtakım iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
    Şahbaz, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın'ın Yönetim Kuruluna tavsiyesi üzerine AÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güven Sevil'in sportif danışman olarak Eskişehirspor'da görev yapmasına karar verildiğini sözlerine ekledi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gelsin Karim Ziani...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ziani-Bellaid-Yahia ===> Görüşülen futbolcular arasında. Hatta Anther Yahia'nın transferinin bitmek üzere olduğu söyleniyor. Bakalım neler olacak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahia - Boughera - Halliche, Türkiye'de takımların almasını istediğim oyuncular. Defansı bu oyunculardan kur yaslan arkana seyret takımı. Yahia gelirse çok yararlı olur. Kaç senedir Almanya'da oynuyo. Bochum'un kaptanı.

Bellaid hangisi ? Çek Cumhuriyetinde oynayan vardı o mu ? Forvet arkası oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Habib Bellaid; Boulougne'da kiralık oynadı bu sezon. Eintracht Frankfurt'un futbolcusu. Stoper...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ziani zor transfer Wolfsburg birakirmi? birakirsada en az 3-5 isterler eskisehir bu parayi verebilirmi? verebilir fakat vermeyecektir.. verirse takimdaki denge alt üst olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Brezilya 3. Liginden Allison adında bir futbolcu ile anlaşmışız. 18 yaşında bir oyuncuymuş ve sadece yetiştirme bedeli ödenecekmiş.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah başarılı olur
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Hayırlısı olsun o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Zapo ve Tello Es-Es yolunda
    Eskişehirspor transferde bildik isimlere yöneldi. Bursa´dan ayrılan Zapotocny ve Tello Eskişehir yolunda. Anlaşma olursa bu iki isim ile kamp öncesi sözleşme yapılacak.
    Eskişehirspor transfer komitesi geniş bir listeyle çalışmalarını sürdürüyor. Gerek bonservis gerekse bazı futbolcuların yüksek transfer ücreti istemesinin ardından bünyeye göre isim arayan yönetimin Beşiktaş takımından Zapotocny ile yeniden temasa geçtiği öğrenildi.
    Geçen sezon Bursaspor´da kiralık olarak oynayan ve Beşiktaş´a geri dönen savunma oyuncusu için Eskişehirspor´un yanı sıra Karabükspor´da tekrar devreye girdi. Beşiktaş ile ilişkileri iyi olduğu gözlenen eski Beşiktaş´ın unutulmaz takım kaptanı olan teknik direktörümüz Rıza Çalımbay´da bu futbolcunun alınması için ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Çalımbay´da Beşiktaş yönetimiyle görüşmeler yaptığı iddia edildi.
    Zapo´nun yanı sıra gündeme bu defa Tello transferi düştü. Beşiktaş takımından ayrılmayı düşünen Rodrogo Tello orta sahada oynuyor.
    Çalımbay´ın oyun sistemine uyan Tello için görüşmelere başlanıldığı öğrenildi. Bir aksilik olmadığı taktirde iki futbolcu ile gelecek haftalarda resmi sözleşme yapılabilecek. Bu arada Erkan Zengin için ise görüşmelerin sürdüğü ancak bu futbolcunun dün takımla birlikte tesislerde bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
    Cezayir Milli takımından Anther Yahia ve Rafik Halliçhe için ise görüşmelerin sürdüğü, Cezayir milli takımından bu oyuncuların dönmesiyle birlikte bir kez daha görüşme yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi
    I'm back...

Yahia çok mücadeleci bir oyuncu.Defans için çok iyi bir tercih olur,Eskişehir bu transferi bitirmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Erkan Zengin ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 24.Haziran.2010 at 21:32
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Halliche - Yahia ikilisinden en az birisi hafta içi imzayı atar. Yahia %90 bitti gibi...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Zapo Tello Bursayamı yoksa Eses'e mi bi karar verilsin artık
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zapo, Tello ve Holosko'yu Eses ve Bursa ısrarla istiyor. Özellikle de Rıza ve Ertuğrul hoca.

Zapo, Holosko --> Bursaya
    Tello - Tabata --> Eskişehire

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tello Eskişehir'e gitmeyi kabul edermi ki? Ben Bursa'ya gitmeyi kabul edeceğinden bile pek emin değilim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Tello Eskişehir'e gitmeyi kabul edermi ki? Ben Bursa'ya gitmeyi kabul edeceğinden bile pek emin değilim.
    Edecegini sanmiyorum.. Hatta Tabata bile BJK'den ayrilmak istemeyecektir adam daha kendini dogru dürüst gösteremedi en azindan 1 sene daha verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Orası belli olmaz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Rıza Hoca'nın hazırladığı liste süper. Ancak bu oyuncuları alacak takım henüz olamadık. Rıza Hoca'nın sol açık listesindeki 1 numara Zoran Tosic, 2 numara Miroslav Stoch. Bu iki ismi alacak maddi gücümüz yoktu ve zaten ikiside maddi gücü yerinde takımlara gitti.
    I'm back...

Zoran Tosic Cska'ya gitti herhalde yanlış hatırlamıyorsam.

Listesinin 1,2 numaralarından ziyade maddi güçlerinin yetebileceği bir 4-5 numaralarını almak istemeleri daha iyi Eskişehirspor için.Bu oyuncuların diğerlerine oranla Eskişehirspor'u tercih etme şansı şüphesiz daha fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Zapo, Tello ve Holosko'yu Eses ve Bursa ısrarla istiyor. Özellikle de Rıza ve Ertuğrul hoca.

Zapo, Holosko --> Bursaya
    Tello - Tabata --> Eskişehire

Bursa'nin Holosko'yu takassiz almaya gucu yetmez.
    Ben acikcasi Tabata ve Zapo Eskisehir'e kiralansin diyorum. Tello da gidebilir bence. Holosko cift forvetli sistemde kullanilabilir, cunku orada sadece Bobo, Nihat ve Nobre var, Holosko tamamlayici olur. Ki Holosko her sene cok formsuz olsa bile 5-6 gol ve bir o kadar asist ile katki yapan oyuncu, ustelik yeni sozlesme imzaladi ve piyasasi iyi kotu olan oyuncu.
    Tello ona nazaran yasi ilerlemis, sozlesmesi bitecek olan, istikrarsiz bir oyuncu. Solacikta zaten Quaresma var, yine orada kullanabilcegimiz Delgado ve Ismail de var, 10 numara olarak Delgado zaten var, ki Tello giderse buraya kesin bir transfer olur (Guti). Tabii Eskisehir ister mi bilemem, cunku onlarda da Burhan ve Sezer var, hatta Serdar Ozbayraktar da duruyor sanirim? Ki Tabata'yi alirlarsa Tello'yu isteyeceklerini zannetmem. Bence Zapo ve Tabata gitsin Eskisehir'e, taliplisi olursa Tello da gitsin....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bize sol açık lazım. O yüzden Tello alınabilir. Zapo zaten Bursa ile anlaşamazsa bize gelecek büyük ihtimal. ( Schuster gitsin derse.)
    I'm back...

Es Es'in hedefinde o var!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp yönetiminin, Milan yönetimiyle ABD'li defans oyuncusu Oguchi Onyewu'nun transferi için görüşeceğini belirterek, ''Onyewu'yu transfer edersek defans sorunumuzu çözeceğiz'' dedi.
    Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın yarın Bolu'da başlayacak kampına 26 kişilik kadrosuyla gittiğini, kampa yeni transferlerin de katılacağını söyledi.

Eskişehirspor'un geçen sezon bazı konularda hatalarının bulunduğunu ifade eden Çalımbay, ''Gelecek sezon hataların tekrarlanmaması için yönetim ve futbolcularla oturup konuşacağız. Bolu kampımız kondisyon ağırlıklı olacak. Burada Bucaspor ile bir maç yapacağız. Avusturya'nın Viyana kentindeki kampa 18 Temmuzda hareket edeceğiz. Viyana'da 4-5 maç yapacağız. Eskişehir'e 28-29 Temmuzda döneceğiz. Fahri Tatan ile kamp sonrasında masaya oturabiliriz. Bu, Fahri'nin kamptaki durumuna bağlı'' dedi.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Çalımbay, transfer konusunda yoğun çalışmalarının sürdürüldüğünü ve defansa, orta sahaya ve orta sahanın soluna birer oyuncu almak istediklerini bildirdi.

Transfer edilmesi planlanan futbolcuların takımdaki mevcut oyunculardan daha iyi olması gerektiğini anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

''FIFA 2010 Dünya Kupası'nda oynayan birkaç futbolcuyla görüşüyoruz. Cezayirli Halliche ve Yahia ile görüştük. Ancak, birisiyle maddi açıdan anlaşamadık. Bu oyuncularla 5 ve 6 Temmuzda tekrar görüşeceğiz. Brezilyalı genç futbolcu Alison Freitos ile anlaştık. Alison, Bolu kampına katılacak.

Defansımıza çok önem vermemiz gerekiyor. Defans hataları yüzünden çok puanlar verdik. O hatalar olmasaydı ligi 4'üncü bitirebilirdik. Milan'dan Oguchi Onyewu ile görüşeceğiz. Onyewu'yu transfer edersek defans sorunumuzu çözeceğiz.

Bu futbolcuları Avusturya kampına dahil etmek istiyoruz. Takıma 4'ten fazla oyuncu almayacağız. Benim istediğim bütün oyuncuları aldık. Rekabetçi bir takım oluşturacağız.''

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da takımın kendisini yakışan futbolcuları transfer ederek Viyana kampına yetiştireceğini ifade ederek, Eskişehirspor'un transfer edilecek futbolcuları belirlediğini ve transfer konusunda enim adımlarla ilerlendiğini bildirdi.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da takımın gelecek sezon için Eti ile sponsorluk anlaşmasını yenilediğini belirterek, Eskişehirspor ile Eti'nin ticari ve sportif anlamdaki başarılarının devam edeceğini söyledi.

02.07.2010

Onyewu daha gecen sene fenerin cok isteyipte alamadıgı adam degilmiydi ne olduda simdi Eskisehir e gelecek

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Heroon View Post
    Onyewu daha gecen sene fenerin cok isteyipte alamadıgı adam degilmiydi ne olduda simdi Eskisehir e gelecek
    Kiralık olabilir. Kardeş kulüp olması lazım Milan ile Eskişehir'in. Aşk-ı Şehir daha net bir bilgi verebilir.

Fotomaç'ın Haberinde Vardı Onyewu Az Önce Okudum O Yüzden Yorum Yapmıyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Onyewu zor transfer. Ama olmaz demiyorum olma ihtimali %1 gibi. Rıza Hoca açıklama yaptı zaten. Ben istiyoruz demedim sadece Milan ile kardeş olduk, Onyewu'yu bize verseler defans sorunumuz çözülür dedim yanlış anladılar dedi. Türk basını işte.
    I'm back...

Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri