Aissatti'yi Gaziantepspor almıyor muydu? Antalyaspor adına muazzam bir transfer. Hem 23 yaşında hem bonservisi yok hem de kariyeri sağlam bir futbolcu.
Aissatti'yi Gaziantepspor almıyor muydu? Antalyaspor adına muazzam bir transfer. Hem 23 yaşında hem bonservisi yok hem de kariyeri sağlam bir futbolcu.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Aissati ile Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Peker, Erol Taşkoparan ve Reşat Oktay katıldı.
Başkan Akıncıoğlu, önemli bir transfere imza attıklarını belirterek, ''Aissati Hollanda'nın güçlü takımlarında forma giydi. Aissati Antalyaspor'un gücüne güç katacaktır'' dedi.
Aissati'nin yetenekli ve teknik bir genç oyuncu olduğunu kaydeden Akıncıoğlu, transferi gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu dile getirdi. Akıncıoğlu, Aissati'nin Türkiye'den ve Avrupa'dan transfer teklifleri olmasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini vurguladı.
İsmail Aissati ise formasının arkasında 'İsmail' yazacağını belirterek, Müslüman olması nedeniyle taraftarlardan 'İsmail' diye çağrılmasını istedi.
Antalya'ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren İsmail Aissati, transferin gerçekleşmesinde başkan Akıncıoğlu ve teknik direktör Mehmet Özdilek'in büyük emeğinin olduğunu kaydetti. Aissati, ''Ben buraya tatile değil, futbol oynamaya geldim. Antalyaspor'a çok şeyler kazandıracağıma inanıyorum'' diye konuştu.
Törende daha sonra İsmail Aissati, kendisini 4 yıllığına Medikal Park Antalyaspor oyuncusu yapan anlaşmayı imzaladı.
Aissati bu kadar düştü mü ya... Oysa beklenti büyüktü kendisinden, Antalya'yı yakıştıramadım ne yalan söyleyeyim.
Murat Duruer ve Ömer Şişmanoğlu Antalyaspor'da.
Ömer iyi transfer oldu gerekliydi ama Murat Duruer gereksiz geldi bana.Hem mevkiisinde yeterince oyuncu var hemde kaliteli bir oyuncu olduguna inanmıyorum.Neyse kadro derinligi iyice arttı.Şifo artık sakattan cezalıdan yakınmaz heralde.
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Veselin Minev ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrıldı.
Mehmet Sedef'le 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Last edited by Rsa : 11.Ocak.2013 at 19:22
Antalyasporda teknik direktör Mehmet Özdilek yeni yönetimin önünü açmak için istifa ettiğini açıkladı....
Murat Duruer'in Tweet'ine Göre Ertuğrul Sağlam, Görüşme Yapmak İçin Antalya'ya Geldiği Belirtiliyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Geldi ama tesis bütce konularında zayıf oldugu icin Antalya teklifi kabul etmeyecegi söyleniyor.Eskisehir'in başkan adaylardan birinin secim vaadiymis kongrenin sonuclanmasını da bekleyecekmis.
Last edited by attirson : 22.Haziran.2013 at 17:20
Antalyaspor çok anlamsız 2 yıl yaşıyor. Bu yıl nasıl bir yıl olacak çok merak ediyorum. Antalya'lı iş adamlarının takıma sahip çıkmaması beni çok üzüyor.
Ve Ertugrul Saglam dedigim gibi Eskisehir'e gitmis.%90 Tony Adams gelir.
Samet Aybaba her an açıklanabilir deniyor.
Samet Aybaba gelsin de taraftar iyice küssün takıma. Zaten çok az seyirci gidiyor eğer SA gelirse 500-600 kişi belki gider stada.
Hyballa konusuluyordu sonra Samet Aybaa'ya dönüldü Hyballa Prosinecki etkisi yaratabilirdi.
Yiğit Şanssızsın
Antalyaspor Mehmet Özdilek'ten Boşalan Göreve Samet Aybaba'yı Getirdi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bizden iki oyuncu kiralık alacaklardı Samet Aybaba güzel seçer bizden oyuncu, birisi banko Mehmet Akgün olur da diğerini kestiremiyorum...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ayın 28'inde dediğimyukarıda
Bugün gördüğüm haber aşşağıda
Az çok tanımışız demek ki Samet Aybaba'yı. Esasında ben ondan Emre Özkan hamlesini de bekliyorum
Akgün ve Kurumuş’u isteyecek iddiası!
MEDİCAL Park Antalyaspor’un başına geçen Beşiktaş’ın eski hocası Samet Aybaba’nın, Ömer Şişmanoğlu’na karşılık siyah-beyazlılardan isteyeceği iki oyuncuyu belirlediği iddia edildi.
Yahu tuttuğum iki tane takım var şu dünyada biri Fenerbahçe biri Antalyaspor. Fenerbahçe'nin olaylar malum, Antalyaspor'da başına SA'yı getirdi. Ne yapsam ben futbolu takip etmeyi mi bıraksam?![]()
Ciddi ciddi geldi adam.Anlasılan bu yeni baskan 3 büyük manyagının teki acıklama yapmıs 3 büyüklerde oynamıs 2 futbolcuyla anlastık diye sanki marifet Bjk'nin hocasını da getirdi tamamdır.
![]()
Serkan Balcı ile anlaşıldığı söyleniyor.
Milan baros antalya yolunda haberleri var persembe-cuma netlesicekmis sanirim
Eneramo ile görüşülüyormuş. Onur Tuncer ile de anlaşılmış.
Last edited by Rsa : 02.Temmuz.2013 at 19:54
Saso Fornezzi (Orduspor) Antalyaspor'da
FM Gazetesi
Barosda cok yakin antalyaya