Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Son olarak eklemek istediğim birşey var, Rüştü Beşiktaş'ın kalecisi olamaz. olmamalıdır. artık geçti Rüştü'den bu işler.

aynen abi..bi ara sakatlandı oyundan çıkacak diye sevindim ama çıkmadı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

13esiktas, tamam bizim lig çağ dışı kalsın, hadi çağa dahi giremesin.

UEFA' bu kadar mal mı be kardeşim adama Kokart versin?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Niye ne yaptıki göremedim
    4.golden sonra İ.Toramanı gösterdi Ligtv hani gol yedikten sonra üzülürlerler ya İbrahim Toraman'da tam o an küfür etti.Ağzını okuyunca anlaşılıyo..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

TRT de maçı tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Bal gibi penaltı ikiside.

1. si tartışmaya gerek yok.
    2. side kolunu kasmış lincoln ü engelliyor. Açık penaltı.

kırmızı kartdada Delgadonun yüz ifadesine bakın isterseniz. Nekadar sinirli bir ifadesi var. eliylede kart işareti yapıyor. Bunları toplarsak sonuç Sarı kart oluyor.

Hakemi tebrik etmek lazım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

sakary Ali Misafir

Delgado’nun Açıklaması
    21.12.2008 21:24
    Arjantinli Futbolcumuz Delgado, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için şunları söyledi:
    “Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum.”

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maç öncesi Galatasaray'ın kazanacağına emindim ama Beşiktaş iyi mücadele etti.Biraz şanssızlık ve Lincoln faktörü nedeniyle yenildiler.Artık bundan sonra Bjkyi zor günler bekliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Maç ortada , haklı iki penaltı , haksız bir kırmızı kart işe yaramayan Beşiktaş defansı , fırsatçı Galatasaray forvetleri ..İlk yarının sonlarına doğru iyi oynadık ama ikinci yarı gerçekten çöktük , Delgado'nun hakeme kart istediği için (!) atılması ile daha da oyundan düştük ve bu skor ortaya çıktı , son vuruşlarda da başarısızdık yakaladığımız net fırsatları da gole çevirebilirdik ama ruhsuz ve ölü adamlarla anca bu kadar oluyormuş , ayrıca hakemin maçı iyi yönettiği fikrine de kesinlikle katılmıyorum , basit basit fauller ve bir kart verdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post

Kokart var diyosun, BöyLe pozisyonları Gitsin Avrupa maçlarında versin bakalım o kokart elinde kalırmı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lütfen objektif olun yorumlarınızda maçın sinirinden kurtulamamış Beşiktaşlı arkadaşlar.. Rica ediyorum. Gidin bir daha seyredin pozisyonları öyle yazın; Bu bir eleştiri ve ya gönderme değil sadece küçük bir ricadır

Lütfen!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa Denizli'yi bi konuda tebrik ederim.Kart gördü Delgado .Biri neden dedi Mustafa Denizli kart işareti yaptı eliyle yani oda biliyor bizde bun u tartısıyorusz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post

tamam kardeşim kokart var diyorsun o zaman Ardaya niye sarı kart vermediğini biri bana açıklasın..Hakem yoksa o pozisyonu görmedimi bal gibi gördü...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ah keşke Hakan Şükür'de biraz objektif olsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
    ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya adama 2 kere üst üste faul yapılıyor 10sn icinde adam haklı ama diyor ben 1 kere yaptım sarı gördüm diyor. Ama Hakem Napıyor direk 2. sarı kart gösteriyor kırmızıyı veriyor. Çok ilginç bumu kokartlı hakemimiz?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
    ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!
    Nobrenin Golünde Kaleci Topu Eliyle Tutmuştu, Burda Tutmadı
    Arda Hakeme Kart İşareti Yapmadı, Özür Diledi
    Ayhan'ın Sarı Kartıda Es Geçildi, Peki Gökhan Zan Niye Atılmadı ?
    Burası Galatasaray - Beşiktaş Konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
    Tekrarı seyredip geldim ben Taylan. Kart istemedi ama kendini yere attı. Buda kuralda sarı kart değil mi? Ama bazen kurallar çiğnenebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arda'nın yaptığı lig tv anca bir kez gösterdi maç esnasında yakalayamamış olabilirsiniz ancak nobre'nin golüyle servet'in golü aynı yanlızca formalar değişik

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

zamanında bu hakem, fb-gs maçını da katletmişti ve yöneticiler bir daha istemiyoruz demişlerdi.

aradan 2 sene geçti. yine cüneyt çakır. bir galatasaraylı olsam da, her ne kadar oyunumuzla bence galibiyeti hakeden taraf olduğumuzu düşünsem de hakem sayesinde hiç içime sinmeyen bir galibiyet aldık. keşke böyle olmasaydı.

Beşiktaşlı arkadaşlara sabır diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhan'ın kartı konuşulacaksa G.Zan, Zapo, Toroman'ı da konuşalım :s

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Sonuçta kendini yere attı ve hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı.Hakemi aldatmaya yönelik hareketler bildigim sarı kart olur ama çag dışı kalmış ligimizde onada vermezler

Nesil
    2007
    Yer
    34

Uefanın Gözlemcilerini Verdiği Puanlara Göre Cüneyt Çakır'ın Genel Puanı 8.5'un Üstündeymiş Sanırım.. Halaa Neyi Tartışıyoruz Anlamadım. Güzel Bir Galibiyet Oldu Bizim İçin İyi Oynamadan Kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten Türkiye'de 8.5'dan aşağı not alan yok ki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya anıl 8.5 degil istiyosa 20 versinler geldi bu maçı katletti kardeşim hakkımızı yedi. Ama bu yenilgiyi tek hakemde bulmuyorum tabi Mustafa denizlidede pay var bu yenilgide futbolculardada.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bak ne güzel kendinde demişsin oynamadan kazandık diye ne kadar doğru!!!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her hakem beşiktaşı katlediyor degil mi çıkarın şu gözlükleri.Burda hakem katlediyorsan Avrupa'dadamı hakemler katlediyor .Lütfen beyler..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
    Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
    Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim
    G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

26-27. haftaya kadar maçları izlemeyin Beşiktaşlı arkadaşlar teknik direktörümüz öyle dedi. Şaka gibi...

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri