Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
13esiktas, tamam bizim lig çağ dışı kalsın, hadi çağa dahi giremesin.
UEFA' bu kadar mal mı be kardeşim adama Kokart versin?
TRT de maçı tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Bal gibi penaltı ikiside.
1. si tartışmaya gerek yok.
2. side kolunu kasmış lincoln ü engelliyor. Açık penaltı.
kırmızı kartdada Delgadonun yüz ifadesine bakın isterseniz. Nekadar sinirli bir ifadesi var. eliylede kart işareti yapıyor. Bunları toplarsak sonuç Sarı kart oluyor.
Hakemi tebrik etmek lazım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Delgado’nun Açıklaması
21.12.2008 21:24
Arjantinli Futbolcumuz Delgado, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için şunları söyledi:
“Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum.”
Maç öncesi Galatasaray'ın kazanacağına emindim ama Beşiktaş iyi mücadele etti.Biraz şanssızlık ve Lincoln faktörü nedeniyle yenildiler.Artık bundan sonra Bjkyi zor günler bekliyor.
Maç ortada , haklı iki penaltı , haksız bir kırmızı kart işe yaramayan Beşiktaş defansı , fırsatçı Galatasaray forvetleri ..İlk yarının sonlarına doğru iyi oynadık ama ikinci yarı gerçekten çöktük , Delgado'nun hakeme kart istediği için (!) atılması ile daha da oyundan düştük ve bu skor ortaya çıktı , son vuruşlarda da başarısızdık yakaladığımız net fırsatları da gole çevirebilirdik ama ruhsuz ve ölü adamlarla anca bu kadar oluyormuş , ayrıca hakemin maçı iyi yönettiği fikrine de kesinlikle katılmıyorum , basit basit fauller ve bir kart verdi.
Lütfen objektif olun yorumlarınızda maçın sinirinden kurtulamamış Beşiktaşlı arkadaşlar.. Rica ediyorum. Gidin bir daha seyredin pozisyonları öyle yazın; Bu bir eleştiri ve ya gönderme değil sadece küçük bir ricadır
Lütfen!![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mustafa Denizli'yi bi konuda tebrik ederim.Kart gördü Delgado .Biri neden dedi Mustafa Denizli kart işareti yaptı eliyle yani oda biliyor bizde bun u tartısıyorusz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ah keşke Hakan Şükür'de biraz objektif olsa.![]()
illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!
Ya adama 2 kere üst üste faul yapılıyor 10sn icinde adam haklı ama diyor ben 1 kere yaptım sarı gördüm diyor. Ama Hakem Napıyor direk 2. sarı kart gösteriyor kırmızıyı veriyor. Çok ilginç bumu kokartlı hakemimiz?
Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
arda'nın yaptığı lig tv anca bir kez gösterdi maç esnasında yakalayamamış olabilirsiniz ancak nobre'nin golüyle servet'in golü aynı yanlızca formalar değişik
zamanında bu hakem, fb-gs maçını da katletmişti ve yöneticiler bir daha istemiyoruz demişlerdi.
aradan 2 sene geçti. yine cüneyt çakır. bir galatasaraylı olsam da, her ne kadar oyunumuzla bence galibiyeti hakeden taraf olduğumuzu düşünsem de hakem sayesinde hiç içime sinmeyen bir galibiyet aldık. keşke böyle olmasaydı.
Beşiktaşlı arkadaşlara sabır diliyorum.
Ayhan'ın kartı konuşulacaksa G.Zan, Zapo, Toroman'ı da konuşalım :s
Uefanın Gözlemcilerini Verdiği Puanlara Göre Cüneyt Çakır'ın Genel Puanı 8.5'un Üstündeymiş Sanırım.. Halaa Neyi Tartışıyoruz Anlamadım. Güzel Bir Galibiyet Oldu Bizim İçin İyi Oynamadan Kazandık.
Zaten Türkiye'de 8.5'dan aşağı not alan yok ki![]()
Ya anıl 8.5 degil istiyosa 20 versinler geldi bu maçı katletti kardeşim hakkımızı yedi. Ama bu yenilgiyi tek hakemde bulmuyorum tabi Mustafa denizlidede pay var bu yenilgide futbolculardada.
bak ne güzel kendinde demişsin oynamadan kazandık diye ne kadar doğru!!!
Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.
Her hakem beşiktaşı katlediyor degil mi çıkarın şu gözlükleri.Burda hakem katlediyorsan Avrupa'dadamı hakemler katlediyor .Lütfen beyler..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
26-27. haftaya kadar maçları izlemeyin Beşiktaşlı arkadaşlar teknik direktörümüz öyle dedi.Şaka gibi...
![]()