Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ah keşke Hakan Şükür'de biraz objektif olsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
    ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
    ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!
    Nobrenin Golünde Kaleci Topu Eliyle Tutmuştu, Burda Tutmadı
    Arda Hakeme Kart İşareti Yapmadı, Özür Diledi
    Ayhan'ın Sarı Kartıda Es Geçildi, Peki Gökhan Zan Niye Atılmadı ?
    Burası Galatasaray - Beşiktaş Konusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya adama 2 kere üst üste faul yapılıyor 10sn icinde adam haklı ama diyor ben 1 kere yaptım sarı gördüm diyor. Ama Hakem Napıyor direk 2. sarı kart gösteriyor kırmızıyı veriyor. Çok ilginç bumu kokartlı hakemimiz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
    Tekrarı seyredip geldim ben Taylan. Kart istemedi ama kendini yere attı. Buda kuralda sarı kart değil mi? Ama bazen kurallar çiğnenebilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Sonuçta kendini yere attı ve hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı.Hakemi aldatmaya yönelik hareketler bildigim sarı kart olur ama çag dışı kalmış ligimizde onada vermezler

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arda'nın yaptığı lig tv anca bir kez gösterdi maç esnasında yakalayamamış olabilirsiniz ancak nobre'nin golüyle servet'in golü aynı yanlızca formalar değişik

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

zamanında bu hakem, fb-gs maçını da katletmişti ve yöneticiler bir daha istemiyoruz demişlerdi.

aradan 2 sene geçti. yine cüneyt çakır. bir galatasaraylı olsam da, her ne kadar oyunumuzla bence galibiyeti hakeden taraf olduğumuzu düşünsem de hakem sayesinde hiç içime sinmeyen bir galibiyet aldık. keşke böyle olmasaydı.

Beşiktaşlı arkadaşlara sabır diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhan'ın kartı konuşulacaksa G.Zan, Zapo, Toroman'ı da konuşalım :s

Nesil
    2007
    Yer
    34

Uefanın Gözlemcilerini Verdiği Puanlara Göre Cüneyt Çakır'ın Genel Puanı 8.5'un Üstündeymiş Sanırım.. Halaa Neyi Tartışıyoruz Anlamadım. Güzel Bir Galibiyet Oldu Bizim İçin İyi Oynamadan Kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten Türkiye'de 8.5'dan aşağı not alan yok ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya anıl 8.5 degil istiyosa 20 versinler geldi bu maçı katletti kardeşim hakkımızı yedi. Ama bu yenilgiyi tek hakemde bulmuyorum tabi Mustafa denizlidede pay var bu yenilgide futbolculardada.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bak ne güzel kendinde demişsin oynamadan kazandık diye ne kadar doğru!!!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.

Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...
    Kerem bencede bu kural olmamalı ama gidipte.Tozo'ya,Meira'ya ve Lincoln'e veriyorsa,Delgado'yada verilmeli ama kural olarak saçma bi kural.Kural oldugu için uygunlanmak zorunda
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her hakem beşiktaşı katlediyor degil mi çıkarın şu gözlükleri.Burda hakem katlediyorsan Avrupa'dadamı hakemler katlediyor .Lütfen beyler..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
    Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
    Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim
    G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre
    Evet.
    .....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

26-27. haftaya kadar maçları izlemeyin Beşiktaşlı arkadaşlar teknik direktörümüz öyle dedi. Şaka gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti
    K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.
    O tezahüratı biliyordumda .Onun için oldugunu tahmin etmemiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet uA Karşının K sı. uA kareografilerinin yüzde 95 inde K harfini görmek mümkün
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk yarısını fazla izleyemedim.2.yarının tamamını seyretme imkanı buldum.Öncelikle maçtan önce dileklerim arasında zevkli,heyecanlı bir maç olmasıda vardı.Bu dileğim yerine geldi diyebilirim..

Maça Rüştü gibi tecrübeli bir kalecinin yapmaması gereken basit bir hata yüzünden 1-0 geride başladık.Bu gole cevap sayımız gecikmedi.Daha golün sevincini atlatamamışken Galatasaray penaltı kazandı.Holosko ceza sahasında hiç gerek yokken Arda'ya müdahalede bulununca Galatasaray tekrardan öne geçmenin sevincini yaşadı.Holosko burada çok hatalıydı;fakat onada fazla kızamıyorum.Çünkü asıl işi savunmada Arda'yı durdurmak değil.Neyse bu golle Galatasaray bizim beraberlik golüyle hareketlenmemizi engellemiş oldu.İlk yarının sonuna kadarda bu golden sonra pek tempo olmadı..

2.yarıya topa hakim taraf olarak başladık.Galatasaray kalesine yavaş yavaş yüklenmeye başlayacaktıkki Delgado'nun kırmızı kart pozisyonu meydana geldi.Pozisyon hakkındaki yorumum ise;Delgado'nun hakemden kart istemediği yönünde.Bildiğim kadarıyla hakemden kart istediğin zaman sarı kart ile cezalandırılıyorsun.Delgado orada benim pozisyonumda sarı kart göstermiştiniz diyor.Hakem sarı kart işaretini görünce direk kırmızıyı yapıştırdı.Göstermeyebilirdi diye düşünüyorum ama göstermesinede yanlıştı diyemiyorum.Neyse bu kırmızı kart bizim için büyük dezavantaj oldu.Üstüne birde Galatasaray'ın golü geldi. 3.golde Lincoln'ün araya çok iyi hareketlenen Baros'u iyi gördü.Burada Gökhan Zan'ın Baros'u takip etmede her zamanki gibi hantal kalınca golü yedik.3.golü yiyince tamam bu iş bitti dedim.Fakat Holosko Tello'nun pasıyla ceza sahasına iyi girdi ve çok iyi bir vuruşla tekrardan umutlarımızı tazeledi.Bu golden hemen sonra Mustafa hoca oyuna müdahale etti.Fakat bu müdahalesi pek etkili olmadı.Çünkü 10 kişi olmamız bizi çok zorluyordu.Derken Galatasaray bir kez daha penaltı kazandı.Penaltı hakkındaki düşüncem şöyle;Evet orada Uğur'un müdahalesi var.Fakat Lincoln'ünde eli Uğur'un vücudunda.Uğur'un bu hareketi Lincoln'ü tutup indirecek şiddette değildi.Lincoln istese çok rahat kurtulabilirdi.Fakat o kendisini yere bırakmayı tercih etti.Hakemde penaltıyı verdi.Bu kararındada hakeme %100 yanlış karar verdi diyemiyorum.Vermeyebilirdi demekle yetinebiliyorum sadece.Bu golden sonra tekrar pozisyonlar bulmaya başladık.Bobo,Holosko ve Zapo ile 3 kere önemli pozisyonlar bulduk farkı tekrardan 1'e indirebilmek adına ama değerlendiremedik.Maçın sonlarında iyice oyundan düştük 10 kişi olduğumuz için.Galatasaray 5.golü bulabileceği pozisyonlar buldu değerlendiremedi.Ve böylece maçtan önce büyük kesimin beklediği gibi Galatasaray maçı kazanmasını bildi.Tebrik ediyorum..

Mustafa hocanın bu maçtaki tercihlerinde fazla hata olduğunu düşünmüyorum.Sivok'un eksikliğini hissettik.Holosko ve Tello bizde göze batan isimlerdi.Galatasaray'da ise Arda,Lincoln ve Baros göze batan isimler oldu.Ayrıca Skibbe'nin maçı iyi yönetemediğini düşünüyorum.Yapacağı bir kaç hamle ile daha farklı bir skor elde edebilirdi.Açıkcası bu akşam Mustafa Denizli'den şanslıydı.Takımı 2 kere kritik anlarda penaltı kazanarak bu maçı kazanmasını bildi.Tekrar tebrik ediyorum Galatasaray'ı galibiyetinden ötürü..
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..
    Hızdan kastın Servet'in hızlı oldugu mu

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri