Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Galip gelmek için herşeyi yaptık, ilk yarım saat tek kale oynadık , ama kazanamadık..Bjk'yi kutluyoruz bizden puan alan ilk takım olduğu için =)
istatistikler herşeyi gözler önüne seriyor =)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok reis yaw beşiktaşın şansı tuttu mu gitmiyo bela gibi
çok güzel maçtı ama . . .bi nobrenin pozisyonu var zaten o bitirdi beni
![]()
Last edited by webcagri : 18.Ocak.2009 at 10:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sana öyle geliyo kardesm aaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öyle olsun be kardeşim bunun inönüsüde var![]()
orda ki maçta da soyunma odasında bal yedirtme oyuncularına![]()
![]()
![]()
yok yok bişe yedirtmicem yıldızlarım dize getirecek oyuncularınıhangi yıldızların deme yoldalar geliyolar
kardşeim
![]()
kardeşim istersen kimi getirirsen getir yaw vukcevic miş o kim kardeşim ya![]()
Her Maçıma Bu Hakemi Göndersinler.Amatör Kümeye Düşmezsem Fenerliyim
nasıl bir maç yönetimidir bu?nasıl 1 şanstır ?
1 kırmızı kart 2 penaltı kendi kalemize atılan bir gol . . .
daha bişey söylemek istemiyorum .. .![]()
orta sahada oynatacak oyuncu kalmadından hepsi sakat bir form düşüklü yaşıyoruz..
![]()
bizden baska konusan yok . . .
kaldırsak mı forumdan bu kariyeri ?
çağrı kardeşim senin resimler harbi görünmüyor bu arada derbiyi de göremedik o resim de açılmıyor ama dostluk kazandı diyelim gökalp kardeşim kaptırmış gidiyor siz daha birbirinizi yiyorsunuz![]()
![]()
10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik aldım liderimresimler gözükür yaw sayfayı yenile
![]()
Galatasaray'ı şampiyon yapamazsan gözümüze görünme
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
aman abi yerin kulağı var . benimde kulağım var ben yer miyim ? yok yemem vb...![]()
ayıpsın abi senin taktikle götürüyorum işişanssızlıklar peşimi bıraksa cok süper olucak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet kardeş ya şanssızlıklar bi bıraksa peşimi neler yapıcam neler =)
çok sağolasın sağol yorum için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gözün arkada kalmasın ustagalatasaray tüm kupalara talip =)
en az 2 kupa bizim =)
Last edited by webcagri : 18.Ocak.2009 at 16:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ortak kariyerlerde Galatasaray hep şampiyon oluyor.Burda da durum aynı.
demekki Galatasaraylılar iyi menejerlik yapıyorben de Galatasaray'lıyım
demek ki ben de iyi menejerim
![]()
"gerçekler acıdır, biber de acıdır, öyleyse gerçekler biberde saklıdır" gibi birşey oldu bu![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
O zaman baklava gerçek değil.Galatasarayın kadrosunun iyi olması elindeki yabancıları makul fiyata satıp yerini doldurabilecek oyuncularının alınması ama aynı şey için FB içinde geçerli.Galatasarayın gerçekden iyi yönetilmesi söz konusu.
fb'nin grupptan çıkması çok ii olur gerçekten gsde ligde iii gidio ama şanssızlıklar bırakmıo yakasını bjkde sanki havlu atmış gibi.... Başarılar ...
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkur ederim bjk ara transfer döneminde buyuk yıldızlarla anlaştı..transfer dönemi açılır açılmaz paylaşacagım transferleri..
Galatasaray cok iyi gidiyor ama fenerde onu cok zorlayacak gibi..
yahya Abi Kötü Yav
Last edited by yahoo17 : 18.Ocak.2009 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tam ısınamadı lige yoksa yahya abinin fiorentina ile neler yaptığını hepimiz biliyoruz =)
bekliyoruz Abi