Ben ŞL finalinde Liverpool'u tutuyorum vallahi ne yalan söyliyim![]()
Liverpool
Arsenal
Ben ŞL finalinde Liverpool'u tutuyorum vallahi ne yalan söyliyim![]()
GÖZLER BİR HAFTA SONRA OYNANACAK LİVERPOOL ARSENAL DERBİSİNE ÇEVRİLDİ.BU OYNANACAK DERBİ LİG MAÇI BU İKİ TAKIM ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİDE OYNAYACAK BAKALIM BU ZORLU MUCADELEDEN KİM GALİP ÇIKACAK..SİZCE BU MAÇIN SONUCU NE OLUR?...
![]()
Maçı oynarken buraya da olayları yazın. Bekletmeyin bizi. Ya da maç ortasında ss alıp maçı durdurup ekleyin. Kırmızı kart-gol oldukça![]()
yukarıda yazıyo zati![]()
Cardozo zorlamış ama yetememiş tek başına.
ve maçın ilk golu arsenalden geliyor dakika 40 gösterirken asist cazorla gol srna dan geldi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İLK YARI ARSENAL 1 LİVERPOOL 0
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
VE ARSENAL YENİDEN ÖNDE LİVERPOOL GÖLE SEVİNEMİYOR BİLE ADEBAYOR 3 KİŞİYİ PEŞİNE TAKIP GÖLU BULUYOR..
![]()
çok çekişmeli güzel bir maç.SAVE ini paylaşırmısınız?
VE ARSENAL RAHATLIYOR DAKİKA 90 3-1 OLUYOR GOL YİNE ADEBAYOR HARİKA BİR KAFA GOLU...
![]()
maç bitti.3-1 kaybettik. kendi sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. arsenal sezon boyu olduğu gibi bu maçta da çok şanslıydı.öncelikle maç 0-0 giderken defansımızın hatası sonucu golü bulduar ve üstüne yattılar. ardından beraberlik golünü bulduk ve yine çok şanslı bir şekilde hemen cevap verdiler(adebayor maradonavari bir gol attı). son dakikalarda takımı tamamen öne çıkarınca attıkları kontraatak golü maçın sokurunu belirledi.micah richards ve benzema beklenilenin çok altında performans gösterdiler.iki takımın kalecilerinin ve defanslarının rating ine bakarsanız maçın hakkının ne olduğu konusunda bir fikir edinebilirsiniz. ayrıca 2 tane adamımızı sakatlayıp mecburi değişiklik yapmamıza neden oldular.
rakibimizi tebrik edip bu maçın rövanşını şampiyonlar ligi finalinde alacağımıza inanıyorum.
ve maç bitti arsenal deplasmda liverpoolu 3-1 le geçti çok güzel bi maç oldunu düşünüyorum..maçın adamı 5 ay sonra ilk kez sahalara dönen emmanuel adebayor oldu adebayor maçta ikinci yarı sahaya girerken 2 gol birden attı..
EMMANUEL ADEBAYOR
![]()
Anam bizim iddaa gene yattı ya. Keşke üst oynayaydık.![]()
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arsenal manchester united engelinide galibiyetle geçti
1-0..maçın adamı tek golu atan francesc fabregas oldu
yahya tebrik ederim. bütün derbilerden alnının akıyla çıktın.
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 17:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim tebrikleeeeeeeeeer darısı tsl'yee
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
19 takımı peşine takıp şampiyon olmuşsun![]()
Last edited by webcagri : 19.Ocak.2009 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
premier ligi 2008-2009 enleri
en iyi manager..tabikide yahya satun
yılın oyuncu ronaldo
ingiliz oyuncular tarafından seçilen yıldız oyuncu
en iyi genç oyuncu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolasın kardeşim darısı tsl ye inş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şampiyonlar ligi finaline çok az kaldı saatler kaldı artık maça..
bir yanda premier liginin tozunu attırıp şampiyon olan arsenal
diger yanda şampiyonlar liginde fırtınalar estiren
liverpool var..
![]()
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 17:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
veee Maç Başliyor!!!!!
2 ekibede bol şans.. Unutmadan iki ekipte Galatasaray karşısında birçok kez diz çöktü..Özellikle Arsenal =)
bence bu maçın galibini penaltı atışları belirler..
normal süre 2-2 tahminim =)
vee arsenal maça çok hızlı başlıyor dakikalar 2 yi gösterirken srna nın ortasına agüero dan önce caceres dokunuyor ve gol kendi kalesine atıyor caceres
1-0
![]()