Yine nereye hemşo
gel martının oraya burda beraber oynayalım![]()
Yine nereye hemşo
gel martının oraya burda beraber oynayalım![]()
iyi bakalım
bi benim yanıma uğramadın ha![]()
başarılar dilerimFenerbahçe oyunda bari birşeyler yapsın yaww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUBUN AVERAJ TAKIMI OLARAK GORUNEN UNİREA URZİCENİ TAKIMINA KONUK OLDUK VE BASTAN SONA ÜSTÜN OYNAYARAK FARKLI KAZANDIK...veloso gelir gelmez yine uzaktan 2tane çaktıalexin sakatlıgını fırsat bilen a_q uino yine show yaptı
MACIN ADAMI:VELOSO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada gokhan gönül 1ay sakatlandı...
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 00:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Veloso iyi topcu
valla kendi kariyerimede yavaş tavaş devam ediyorum daha mağlubiyet almadım lig te bu arada roberto carlos ben bir kariyerimde 47 yasında hala futbol oynuyordu hem de 7 ortalamayla xD
sorma ya birde bu adam 42 yasında takım değiştirip real zaragoza'ya gitti ama hâlâ süper ortalar kesiyor
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 00:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Genclerbirliği maçı kötü olmuş ya bu arada Carlos 100K'ya transfer olmuştu![]()
valla ben dah ilk sezondayım ama sol kanatta o var diye transfer yapmıyorum o derece güveniyorun
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gençler bu boru değill![]()
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sen şu Chelsea'daki adama teklif yap en iyisi![]()
al al işini görür![]()
hadi bakalım![]()
şampiyonlar ligi macı gelio şimdi hemşo show oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE AVERAJ TAKIMININ ÜNVANINI KORUMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIKfazla söze gerek yok veloso 2si frikikten olmak üzere dieride 30metreden müthiş goller atarak göz doldurdu
macın adamı:VELOSO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VELOSO AVRUPA MACLARINDA SHOW ARKADASLAR...şampiyonlar liginde 3macta 7gol 1asssit 3kez macın adamı secildi ve ortalaması 9.03evet yanlıslık yok dmc oynuyor ama adam show yapıyor
Last edited by Fayderin : 02.Şubat.2009 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
helal olsun![]()
olur mu olur valla![]()