Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bu hakemlerle nereye kadar gidecek bu lig merak ediyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre, "Adam gibi oyna a..a k...n çocuğu" şeklinde küfretti.

MAÇ 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld’li Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.

GÖKHAN TEKME ATTI

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Emre, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak “Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

Bu pozisyonun biraz sonrasında Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme ile kırmızı kart görürken araya giren Emre rakibinin boynunan sarılmayı ihmal etmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu bir oyuncu arkadaşını Emre'yi çekip, pozisyondan kopartarak kurtarabildi.

Kaynak : Ensonhaber

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Emre, "Adam gibi oyna a..a k...n çocuğu" şeklinde küfretti.

MAÇ 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld’li Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.

GÖKHAN TEKME ATTI

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Emre, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak “Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

Bu pozisyonun biraz sonrasında Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme ile kırmızı kart görürken araya giren Emre rakibinin boynunan sarılmayı ihmal etmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu bir oyuncu arkadaşını Emre'yi çekip, pozisyondan kopartarak kurtarabildi.

Kaynak : Ensonhaber
    Tjikuzu Gökhan'a attı, Gökhan Tjikuzu'a değil..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Habercilikte son nokta. Ordaki noktalarıda koymayın TAM olsun. Rezalet. Baros f.ck you der kimse konuşmaz, bilmem kim ana avrat düz gider esamesi okunmaz.. Aaa ama durun emre bu.. Hem emre hem fenerli.. yaz gitsin usta.. habercilik bu, nasılsa reytingin büyük çoğunu fenerbahçeden alıyoruz..
    edit: bunu duyan muhabirde de ne kulak varmış be arkadaş
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Habercilikte son nokta. Ordaki noktalarıda koymayın TAM olsun. Rezalet. Baros f.ck you der kimse konuşmaz, bilmem kim ana avrat düz gider esamesi okunmaz.. Aaa ama durun emre bu.. Hem emre hem fenerli.. yaz gitsin usta.. habercilik bu, nasılsa reytingin büyük çoğunu fenerbahçeden alıyoruz..
    Olayı bu da öyle yapmıştıya çevirmeyin bence. İşin kolayına kaçmayın. Emrenin ne dediği tvde de gayet net belli oluyordu. Baroş yapar medyada olmaz. Emre yapar olur. ha o zaman medya galatasarayı koruyor emrenin suçu ne mi dieyceğiz yani?

Medya traj yapmak için elinden geleni yapar. Engelleyemezsiniz. Ama önünüzdeki terbiyesizliği de böyle geçiştirmeyin.

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Bölye anlayışta futbol oynayan bir takıma lanet olsun!

Dilerim Allah'dan bu sene avrupaya falan gidemeyiz ve artık takımın aklı başına gelir..Sen Eskişehirden 6 yiyen takımdan git 2 ye olcak iş değil.Gereksiz bir sürü adam takımda..2 transfer var nerdeler bilen yok..

DefoL git Aragones.
    bu konuda gördüğüm en mantıklı yorumlardan biri.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Olayı bu da öyle yapmıştıya çevirmeyin bence. İşin kolayına kaçmayın. Emrenin ne dediği tvde de gayet net belli oluyordu. Baroş yapar medyada olmaz. Emre yapar olur. ha o zaman medya galatasarayı koruyor emrenin suçu ne mi dieyceğiz yani?

Medya traj yapmak için elinden geleni yapar. Engelleyemezsiniz. Ama önünüzdeki terbiyesizliği de böyle geçiştirmeyin.

bu konuda gördüğüm en mantıklı yorumlardan biri.
    Yahu emrede zaten bir kontrol sorunu var. Çok gereksiz yerlerde gereksiz işler yapıyor. Ama benim hazmedemediğim şey medyanın bu kadar dengesiz olması. yoksa emrenin yaptığı şey terbiyesizliği daniskası.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    edit: bunu duyan muhabirde de ne kulak varmış be arkadaş
    Abi malum en medyatik takım biziz,diğer kulüplerin yanısıra Fenerbahçe haberleri sattırıyor gazeteleri,okutturuyor haberleri.İyi haberi de kötü haberi de yapıyorlar.

Maç için söylenebilecek pek fazla birşey yok.Hakemin aleyhte verdiği karardan yenilmiş 2 gol ve kaybedilmiş 3 puan İ.B.B nin oynadığı futbolun önüne geçti.Tabi bu kesinlikle bahane değil,sen Fenerbahçe isen onların attığı 2 gole,3 golle 4 golle karşılık vereceksin.Ama ruh yokki takımda.

Takım içinde tecrübeli futbolcuların takıma sahip çıkması lazım.Futbolun içinde 50 yıldır bulunan bir teknik adam ağırlığını takıma koyamıyorsa takımın ağabeyleri ipi ele alacak.Bu konuda takımın tecrübeli oyuncularından Alex,Roberto Carlos ve Semih'in daha çok takıma sahip çıkmasını bekliyorum.Şu an takımdaki en tecrübeli oyuncular onlar çünkü.

Bu yenilgi bizi hiçbirşeyden uzaklaştırmadı.Şampiyonluk için takımın mücadelesinin devam edeceğini düşünüyorum.Hacettepe maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hayatımda futbol oynarken bu kadar sıkılan futbolcu topluluğu görmemiştim.Yönetimden,futbolcusana,teknik kadorosuna herksin suçu var.Ama en büyük suç Aragones'dedir.45 dakikayı 10 kişi oynayan takıma son 35 dakika tek forvet hatta Alex'siz tek forvet oynamak.SKANDAL !

Aragones'e futboldan anlamıyor demek bize yakışmaz.Ancak F.Bahçe'den anlamadığı,F.Bahçe'nin büyüklüğünün farkında olmadığı bir gerçek.

Go Home Aragones Go Home.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Aragones şikayetinde haklısınız, İspanya'yı ortasahası ile şampiyon yaptı.Fenerbahçe'dede aynısını yapmaya çalıştı, forvet sistemi ortada.

scolari de kovulmuş... ah ah demekten başka çaremiz yok...

Fenerbahçe bir an önce Aragones'i yollamalı tazminatıda neyse vermeli.3 Büyük takımda toparlanmalı yoksa şampiyonluk Sivas'a kalacakki 1.olan ŞL'ye direk katılıyor,Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Fenerbahçe bir an önce Aragones'i yollamalı tazminatıda neyse vermeli.3 Büyük takımda toparlanmalı yoksa şampiyonluk Sivas'a kalacakki 1.olan ŞL'ye direk katılıyor,Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.
    Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.
    fenerbahçe galatasaray beşiktaş her şl'ye gittiğinde kupayı alıpta geliyor gibi konuşmuşsun. sivas bir sene gider başarısız gelir daha sonra üzerinden tecrübesizliği atar ve en azından uefayı zorlayacak kadar başarılı olabilir.. neyse konu sivasspor değil.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe zaten hiç düşürmüyor. 5 tane yemiyor.
    Beşiktaş 8 tane yemiyor.
    Galatasaray 5 tane yemiyor.

Sadece Sivasspor değil mi?

Sene başında Guiza'yı al diğeri devre arası Ernst'i getirsin. Öbürü Meira'yı getirir. Lige 4de 4 ile başlar teknik direktör kovulur. Birisi Avrupa Şampiyonu'nun teknik direktörünü getirdim diye hava atar.

E dostum sonuç? Toplamda iki üç oyuncu milli takıma alınan takımlar ilk iki sırayı aslanlar gibi paylaşır. Bırak hak ettikleri için gitsinler ŞL'ye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sivasspor şampiyonlar Ligi'ne gitse ne olur biliyor musunuz , böyle konusmayın lütfen biraz daha ülke menfaatlerini düşünelim.
    Hangi ülke menfaatleri?

Lütfen diyorsun bir de bakar mısın yazdıklarına? Hak edene, yenene vermeyelim hak ettiğini bu mudur mantık yahu?

Bu kadar aciz bir ülkede mi yaşıyoruz?
    Last edited by JunkChorn : 09.Şubat.2009 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gerçekten hayretle izledim maçı. Bugünde yorumları hayretle okudum. Hakem bence de ne yaptıgını bılemez bır haldeydı. Zaten Cüneyt Çakır'a en çok sinir olanlardan da biri benim GS maçında olanlardan sonra .. Ancak ortada şöyle de bir durum varki özellikle Fenerbahçeli arkadaslara soylemek ıstıyorum; hani gecen hafta bu 2-0 yenıldıgınız takıma 6 tane atan takım varya Eskişehirspor.. Ligin ilk yarısında onlarla yaptıgınız macta Carlos dıkkatsızlıkle topu kendı kalesıne gondermıstı ve topun ıcerde oldugu anlasılmıstı o zamanlarda ben yan hakemlere pek laf edıldıgını hatırlamıyorum. Reziller, kepazeler vs vs. Üstelik o maçta da rakibiniz 10 kişiydi hatırlarsınız ..
    Bu yorumu kesınlıkle hakemlerı haklı cıkarmak ıcın falan yapmıyorum zaten oyle bırsey ımkansız. Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dün gerçekten hayretle izledim maçı. Bugünde yorumları hayretle okudum. Hakem bence de ne yaptıgını bılemez bır haldeydı. Zaten Cüneyt Çakır'a en çok sinir olanlardan da biri benim GS maçında olanlardan sonra .. Ancak ortada şöyle de bir durum varki özellikle Fenerbahçeli arkadaslara soylemek ıstıyorum; hani gecen hafta bu 2-0 yenıldıgınız takıma 6 tane atan takım varya Eskişehirspor.. Ligin ilk yarısında onlarla yaptıgınız macta Carlos dıkkatsızlıkle topu kendı kalesıne gondermıstı ve topun ıcerde oldugu anlasılmıstı o zamanlarda ben yan hakemlere pek laf edıldıgını hatırlamıyorum. Reziller, kepazeler vs vs. Üstelik o maçta da rakibiniz 10 kişiydi hatırlarsınız ..
    Bu yorumu kesınlıkle hakemlerı haklı cıkarmak ıcın falan yapmıyorum zaten oyle bırsey ımkansız. Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?
    O maçın topiğini bir incele bence tekrar. Ayrıca dikkatini çekerim burda hakemi konuşuyoruz ama hakem düzgün yönetse kazanırdık diyen yok! Farkımız burada işte. Biz önce takımın futboluna bakıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dün Fenerbahçe'nin 1 net 1 tane de tartışmalı penaltısı güme gitti. Yediğimiz 2 golün de ofsayt olmasına rağmen burda doğru düzgün hakemin niyeti konuşulmadı. Özellikle yediğimiz 2. goldeki ofsaytı bırakın hakemi ofsayt kuralını kavramış 12 yaşındaki çocuk görse onun ofsayt olduğunu anlar, bayrağını kaldırırdı. Yan hakem Belediyeli oyuncunun topu eliyle kestiğini görmesine rağmen bayrağını kaldırmıyor. Buna rağmen hakemin art niyetli olabileceğini bile sorgulamadık. Eleştiri oklarımız kendi takımımızaydı. Dün Fenerbahçe'ye yapılanlar başka bir takıma yapılsaydı neler olabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Ek olarak Belediyeli oyuncu da haksız yere atılmıştır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ee benim mesajımda yaygara yapıyorsunuz, sanki çok iyi oynamışsınız gibi konuşuyorsunuz falan yazmıyor diye düşünüyorum ya da öyle yorumlanabilecek birşey mi söyledim?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?
    Demişsin. Ona istinaden yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu kardeşim biz hiç bir kamera açısıyla göremedik kesin golmü değilmi diye.Lig TV'nin kullandığı bilmemne teknolojisyle topun 7 cm içeriye girdiğini öğrendik.Buraya kadar bir sorun yok olay bu şeklide gelişti değil mi?

E peki biz o kadar kamera açısıyla göremedik te hakem durduğu yerden saniyenin 1/10'de nasıl görüp karar versin.Robot mu bu adam.Nasıl görmesini bekliyorsun.Kafalarına Lig TV'nin kullandığı teknolojiyi içeren bir çipmi takalım nedir yani bu mu önerin?
    Topiğe baktım bunu bulabildim Eren gözümden kaçan birşey varsa sen koyarsın.. Daha fazla birşey söylememe gerek yok bence ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bunu a.arici diye bir arkadas yazmıs bu arada
    Last edited by anil luque : 09.Şubat.2009 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor şampiyonlar Ligi'ne gitse ne olur biliyor musunuz , böyle konusmayın lütfen biraz daha ülke menfaatlerini düşünelim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Saçmalığa bakarmısınız ya 3 büyükler zaten Şampiyonlar ligini fethediyorlar her sene. Geçen sene ki Fenerbahçe'nin başarısı ve 2000'li yıllarda G.Saray'ın başarısı hariç elle tutulur bir şey yok.

Sivas ŞL'ye gitse nolacakmış işe bak ya o zaman yenin ligde Sivas'ı da geçin önüne gitmesin Sivas ŞL'ye fln.

Ha bi de kaliteli adamlar geliyormuş görüyoruz o adamların performanslarını. 100 bin Euroluk Kamaman'ın nesi var ? nedir bu beğenmemezlik ya.

Trabzonspor bu ülke futbolunda ki devrimi kendi öz evlatlarıyla gerçekleştirdi hiç biri de dışardan gelen kaliteli isimler değildi. Şimdi de Sivas çok ucuza oluşturduğu bir kadroyla 2 senedir kafaya oynuyor. Neden bu kada rahatsız ediyor bu sizleri anlamış değilim.

Öyle konuşmadım,Sivas'ın ne yapabileceği imkanları belli.FB GS BJK hatta TS Avrupa'da oynadıklarında yener diye umut veren takımlar.Ayrıca Sivasspor'un doğru düzgün top oynadığıda yok.
    Euro 2004te Yunanistan'ın oynadığı anti futbolun Türkiye temsilcisi.Yunanistan o turnuvayı kazanmayı başarmıştı, bakalım Sivas böylesine uzun bir maratonu anti futbol ile kurtarabilecek mi.
    İlla derseniz ki Anadolu'dan bir şampiyon çıksın hemde çatır çatır pozitif futbol oynasın o zaman adres başka Trabzonspor.

dediklerine tamamen katılıyorum ama şöyle de bir durum var ki sivasın da artık bir yerlerden başlaması gerekiyor... sonuçta 3 büyüklerimizde zamanında şuan adı bilinmeyen ekiplerle karşılaşırdı evimizde 1-0 deplasmanda 3-0 4-0 yenilir gelirdi. herkes o yolları geçmek zorunda. şl belki ağır gelebilir ancak galatasaray karşısında benfica ve herta nın oyununa baktığımızda sivas daha iyi bir ekip. ama eğer şl olursa oradan gelecek parayla sivas çok büyük işler başarır çünkü şu an türkiye de planlı programlı gelişme gösteren tek kulüp...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray yada Fener zamanında 5 yemiş ise , Sivas kaç yer biliyor musunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

10 yesin.
    Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

10 yesin.
    Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?
    Aha bak şimdi , Avrupada hangi takım olursa olsun sadece Türk takımı olsun sonuna kadar arkasındayız da konuyu bu yöne çekme ogulcan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aha bak şimdi , Avrupada hangi takım olursa olsun sadece Türk takımı olsun sonuna kadar arkasındayız da konuyu bu yöne çekme ogulcan.
    Şimdi, konu zaten Sivasspor değildi ki

O zaman Sivasspor Türkiye'de öyle yada böyle Şampiyonlar Ligine gittiğinde desteklemek gerekir. Köstek değil. Ülke puanını düşürse ne olur? Hiç mi 0 puan ile gelmedi takımlarımız...

Bence bu endişenin sebebi farklı.

10 yesin.
    Destekle bitse iş hepimiz destekliyoruzda Sivas'ın oynadığı topta ortada imkanlarıda ortada.Anti futbolla ligde bi yerlere geldi fakat Şl'de ona oynattırırlarmı bu topu?Realist olan her insan Sivas'ın Şl'ye gitmesinin bir fiyasko olacağını bilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zaten Fener'in adı her kulübü olmayan teknik direktörle geçiyor.Yönetim Aragones'i yollamalı tazminatını verip ve Scolari'yi almalı tabi Scolari isterse
    Last edited by Gangstaa : 09.Şubat.2009 at 22:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri