Hocam sende işe yaramaya başlamış kaue
Kime niyet kime kısmet![]()
Hocam sende işe yaramaya başlamış kaue
Kime niyet kime kısmet![]()
KArdesim Bak Öyle Soguma oLmaz.
1 Yıl Daha sabır.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Valla Galatasaray'dan 6 tane yiyip, Fener'i aşağı indirmişsin kardeşim...
Biraz ayıp olmuş
Ama helal olsun TSL'ye yeni yükselen bir takımın Saracoğlu'ndan puan ile çıkması büyük başarı...
Last edited by tolga_001 : 11.Nisan.2009 at 04:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam bu kadro ile biraz zorlanırsın ligde. Ben senden daha çok transfer bekliyorum. Kaue ve Viduka 10 numara oldu ama acil serbeste yönel. Bence takviye et kadroyu rahatça oyna ligde. Yoksa istikrar tuturamayacaz gibi.
Ayrıca Fener'i yenmende süper olay. Viduka kaç hafta sakat ???
Demekki yaşı sebebiyle dayanıklılığı düştü ama olsun toparlar.
Galatasaray dan 6 yemis ama feneri sahaya gommussun, tebrikler. Bu arada acele etme daha bu sezon yeni ciktin. Futbolcularin biraz daha motive olsunlar lige.
Genelde hep birinden fark yersin lige ilk çıktığında
Bende orduspor kariyerimde beşiktaştan 6 yemiştim![]()
Abi fark yemek sorun değilde önemli olan ligde tutunabilmek.
Kariyeri bekliyoruz. Son transfer çalışmaların veya düşüncelerin nedir? Hangi bölgelere takviye düşünüyorsun?
kardesim transfer calısmaları bende cok zor bütcem 0 ve maas bütcem de istedigm oyuncuları almam mümkün olmuyor.Bir kac oyuncuyla yolumu ayırıp genclere yönelmeyi düşünüyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardesim epey yogundum ve yogunum bu aralar kacıcak olsam kariyeri kapatırım o kadar yüzsüz degilim yahuneyse az sonra oyunu acıorum dev derbiye kadar oynayıp ss'leri atıcam aksam mactan sonrada sabaha kdar
![]()
Last edited by tolga_001 : 12.Nisan.2009 at 16:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
takım biraz kötü gidiyor maalesef...Hedeften uzaklastım acıkcası düşmemeye oynuyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SUPER LİG 12.HAFTA
Lider antepten aldıgımız beraberlik iyi fakat 2 stoperim cezalı ve oynayan stoperimde sakatlanmasıyla 3'lü defansa dönmek zorunda kaldım yoksa galibiyet kacınılmazdı...
Last edited by tolga_001 : 13.Nisan.2009 at 05:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Senin Dengin Olan Takımları Yenmeye Bak Kardesim.![]()
Hayirdir Tolga nerelerdesin. Yoksa sende Cem uzan gibi kactin mi![]()
Merak etme. Bu sezon iyice arastir en azindan. Gelecek sezon iyi daha saglam bir kadro kur.
Ayrica devre arasi kiralama yoluyla takviye yap...
kötü başlamıs iyi götürüyorsun tebrik ederim kolombiyalı bi cocuk vardı adını tam hatırlayamıyorum ama marco perez olmalı Kars spordayken baya bi gelismiş bir oyuncuydu bi bak özellikleri iyiyse forvette iş yapar![]()
Kotu oyun diye uzulme bence. Cok iyi bir takim olunca senide kotu oynayarak yenen takimlar olacaktir. Simdiden karsiligini alda ilerde uzulmeyesin.
bakalım kardesim ilerisi için düşünceler güzel yinede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onu almak için az bütce lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SUPER LİG 16.HAFTA
TURKCELL SUPER LİG 17.HAFTA
10 kişi kalana kadar mücadelemiz sürdü ama sonra beşiktas'a teslim olduk...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARA TRANSFER DÖNEMİ !!!
Yıllar eskidi o eskimedi RİVALDO
rivaldo dısında baska bir oyuncu almadım bu sene için.Ama önümüzdeki sezon için cok iyi yerli oyuncularla anlastım takıma cok katkı saglayacaklar diyebilirim...Bir tane 'de yabancı bomba patlatabilirim![]()
Last edited by tolga_001 : 13.Nisan.2009 at 05:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte en doğru yol Gençler... Gençlerbilirliğinden Ali Öztürk iyi bir seçenek olabilir ilk olarak forvete...
Rivaldo Yıllanmmış şarap misali![]()
inş. sana cok katkısı oLur
Last edited by tolga_001 : 13.Nisan.2009 at 10:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)