Lugano Da çıktı doğru düzgün söyledi "Attığım kafa için özür dilerim. Kavganın ateşini ben yaktım"
Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Fenerbahçe Kazanır.
Lugano Da çıktı doğru düzgün söyledi "Attığım kafa için özür dilerim. Kavganın ateşini ben yaktım"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bune yahu yap yap özür dile böyle gitmez bu işler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Buyrun Lugano kavgayı başlatmıştı ya ona da helal olsun deyin.Önemli olan yapmış olmak ne dersen de hiç önemli değil...
Lütfen bundan sonra klavyeden yazdıklarınızı bir kez daha okuduktan sonra yorumda bulunun. Ne siz be biz yorulalım kimseyede ceza vermak zorunda kalmayalım. Kimse kimseyi kırmasın. Bu maçların adrenalini hep yüksek oluyor ki maçta olanları da görüyorsunuz. Tasvip etmediğimiz olaylar yaşandı olaylar orada kaldı. Futbol olarak konuşacak birşey yoktu ztn...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Lugano yapmaması gereken bi hareket yaptı kabul o bizim her seyimiz hata yaparsa cezası verilir.Siz ilahınız Arda için ne düşünüyorsunuz ana avrat küfürler beyefendi olarak tanınan bu sahsiyete yakıstı mı...
Sabri zaten çifkefin tekidir..
Ayrıca kendisini pavyonda sanan bi arkadas var galiba kıvırmaktan söz ediyor konusmaya devam et sen kocum...
Bitane dogru yorum yok herkes Galatasaraylıysa Ardayı emreyi sabriyi savunuyor Fenerliyse Emreyi Semihi Luganoyu savunuyor
Pisligi en basta SAbri cıkardı trübünlere oynadı Milli takımda kaptanlıgını yapmıs birinin bogazını sıkmak ne demek ? Son cıkan olaylar tamamen luganonun sucu tabi görüntülere göre yorumlar yapıyoruz hiç birimis sahanın icinde degiliz. Semih bence ayırmak icin Ardayı cekti tamam cekme şiddeti biras fazla olabilir ama De Santis inde Semihi yerden nasıl aldırdıgını gördük Semihin kalkım y yumrkmu atması gerekirdi ? Kalktı Arda nın yanına gitti sarıldı belkide özür dilicekti ama Arda okadar gerilmiştiki kimseyi gözü görmes oldu bi tarafta lugano emre bitarafta semih arda bi tarafta sabri emre birbirlerine girmiş bu ne yahu futbolcumusunuz mahalle kabadayısımı ? En güzelini Carlosla Lincoln yaptı aferin onlara..
Su bi gercekki Lugano 5 mactan aşşagı ceza almas.. Kırmızı kart haricindede bi cok oyuncu ceza alıcaktır. Galatasarayın sahası kapanacak + 100 150 bin arasında bir ceza alıcak belki Fenerbahce kulübüne bir para cezası gelebilir ama su bi gercekki bu derbi Hem Galatasarayın hemde Fenerbahcenin ligden kopmasına sebep oldu okadar oyuncu cezalıyken ve iki takımın defansıda suanda ciddi derecede hasarlıyken iştahlı Anadolu kulüplerine karsı ne yapıcaklar ben cok merak ediyorum
Baştan sona adam akıllı futbol oynanmayan bir derbiydi.Doğru düzgün posizyon da yoktu doğal olarak.
Son dakikada ise artık iki takımda gol bulamayacağını anladı ve şampiyonluğun gittiğini düşünerek çileden çıktılar.Birbirlerine saldırdılar...
Fenerbahçe'de Edu'dan sonra Lugano'da neredeyse sezonu kapatmıştır artık.En az 4'er 5'er maç ceza alması gerekiyor bence kırmızı kart yiyen oyuncuların.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Luganoyada Arda ya dedigim helal olsunun aynisini soyluyorum kivirmadi
Yaptiginin cezasini biliyor ikiside ama Semih , Volkan ve Sabri daha goremediler gercekleri
Bence bu Sabri'nin artık biletinin kesilmesi gerekiyor. Sağ kanatta sıkıntı olmasa eminim bu kadar uzamazdı...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Y8ajfH9iB7M[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok hareketli bir maçtı ama gol olmadı Fenerbahçe hem deplasmanda olması hemde eksiklerinden dolayı yenilmemek adına iyi oldu.TFF bu maçı genel anlamda değerlendirir kart gören veya görmeyen futbolculara ceza gelebilir.
bu Erman Toroğlu'nun Türk hakemlerine karşı garezi var bence : )))
Mustafa BudakTurksportal
Erman Toroğlu laf olsun torba dolsun cinsinden bir insan.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Türkler birbirini yiyo, yabancılar keyfini sürüyo diyebiliriz herhalde.. bu resmi çeken ödül verilmeli bence..
İnanılmaz güzel bir kare olmuş anilton fotoğrafı çeken gazeteciyi kutlarım.
Mustafa abi adam hepsinin bırakmasını istiyoBu hakemede kulp taktı
Eski günlerini özledi herhalde yaş dolayısıyla bırakınca
O kadar şey konuştuk maç hakkındada birşeyler yazayım. Maça çok durgun başladık ortasahada Selçuk olması nedeniyle. Deivid çok kötüydü o yüzden biraz durduk. 2. yarıda Deniz girince ortasahamız çok rahatladı Deivid forvet arkasına geçmeye başladı, ama formsuz oluşu herşeyi berbat etti. Kazım girdikten sonra biraz etkili olmaya başladık. Sol kanatta Hakan Balta ve Sol Stoperde Mehmet Topal'ın olması Galatasaray'ın savunmasını çok güçlendirdi. 1 puan aldık 4. sıradayız Sivasspor'u Türkiye kupası yarı finalinden eleyip finale çıktığımız anda kaybetsek bile avrupa yolu bize açık.