Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Quote Originally Posted by kert00 View Post
    Ben yamayı beğenmedim Bursaspor un aldığı 2 tane yabancı oyuncu yok transfer yapılandırmasını iyi yapamamışsın
    hocam beğenmemiş olabilirsin ama en azından emeğe saygı göster bu kadar kırıcı bi uslup ile yaklaşma olaya derim

Öncelikle eline sağlık.

Ya ben kuramadım ya da 9.1 versiyona uygun olmadığı için çalıştıramadım. 9.1 versiyon için de herhangi bir güncelleştirme göremedim, yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Defoe artık çıkar şu yamayı takatim kalmadı yeni oyuna başlayamıyorum senin yüzünden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hrn View Post
    Defoe artık çıkar şu yamayı takatim kalmadı yeni oyuna başlayamıyorum senin yüzünden
    Salı sabahına kadar bekliyceksin maalesef
    Biraz daha sabır. Vallahi ben bile yeni bir oyuna başlıyamıyorum:S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Barish87 View Post
    Öncelikle eline sağlık.

Ya ben kuramadım ya da 9.1 versiyona uygun olmadığı için çalıştıramadım. 9.1 versiyon için de herhangi bir güncelleştirme göremedim, yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
    Saolasın emeğe saygından ötürü.
    Güncelleme dosyası 9.0.3 yamasına uygun yapılmıştır. 9.0.1 yamasına uygun herhangi bir çalışmam bulunmamamakta.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by madrew View Post
    hocam beğenmemiş olabilirsin ama en azından emeğe saygı göster bu kadar kırıcı bi uslup ile yaklaşma olaya derim
    Boşver madrew umursamıyorum böyle yorum yapanıda, yaptığı yorumuda.
    Last edited by *(DEFOE)* : 28.Ağustos.2009 at 05:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ellerinize sağlık

Default 27 Ağustos Transferleri :D

Tabatayı Bjkye Bekliyoruz Luganoyu Fbye Bekliyoruz V4 Bekliyorz..

Emeğine sağlık gine de uğraşman yeter

[quote=*(DEFOE)*;1534321]Salı sabahına kadar bekliyceksin maalesef
    Biraz daha sabır. Vallahi ben bile yeni bir oyuna başlıyamıyorum:S
    .
    Buradan anladığım kadarıyla en son transfer yamanızı Salı günü çıkartacaksınız.Doğru mu?
    .

linkler kırık...

Dikkatimi çekti arkadaşımız bir sürü vakit ve emek harcamış FM 2010 çıkana kadar daha keyifli oyun oynayabilelim diye güncelleştirme yaması yapmış.Acımasızca eleştiren arkadaşların böyle kapsamlı bir yama yapmanın ne kadar sürdüğünden bir haberleri var mı acaba merak ediyorum.Ayrıca bugüne kadar forumda bir taktik olsun yayınlamayıp her eklentiyi her taktiği sömürüp sonra da beğenmedim demek o dosyayı hazırlayıp sunan arkadaşlara yapılmış en büyük saygısızlıktır.Lütfen emeğe saygı gösterelim.

Arkadaşlar özür dilerek söylemek zorundayım, belki benim acemiliğimden kaynaklanıyor ama indirdim Arkadaşın belirttiği belgelerim sports interactive fm db içine attım ve yeni oyun a tıklıyorum veritabanı seçeneğinde karşıma sadece 9.1.0 Update ve Default Seçenekleri çıkıyor. Yardımcı olursanız Çok minnettar olurum. ( herhangi bir dosya silmem filan mı gerekiyor ? )

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin, Kuramıyorum xS

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eğer versiyonun 9.3.0 değilse yamayı görmüyor olabilir.

Bu versiyonu nasıl anlayabiliriz ? veya nasıl bir çözüm üretebiliriz ??

Abi V4 güncelleştirmesi salı günü mü çıkıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by motaba View Post
    ellerinize sağlık
    Saolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Meazlum View Post
    Tabatayı Bjkye Bekliyoruz Luganoyu Fbye Bekliyoruz V4 Bekliyorz..
    Transferler gün gün güncelleniyor merak etmeyin. Son günlerde şehir dışındaydım baya bir iş birikti fakat yarın sabah eve vardığımda bütün günün güncellemeyi bitirip sunmak için harcıycam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Danger BOy View Post
    Emeğine sağlık gine de uğraşman yeter
    Eyvallah saolasın emeğe gösterdiğin saygıdan ötürü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    Dikkatimi çekti arkadaşımız bir sürü vakit ve emek harcamış FM 2010 çıkana kadar daha keyifli oyun oynayabilelim diye güncelleştirme yaması yapmış.Acımasızca eleştiren arkadaşların böyle kapsamlı bir yama yapmanın ne kadar sürdüğünden bir haberleri var mı acaba merak ediyorum.Ayrıca bugüne kadar forumda bir taktik olsun yayınlamayıp her eklentiyi her taktiği sömürüp sonra da beğenmedim demek o dosyayı hazırlayıp sunan arkadaşlara yapılmış en büyük saygısızlıktır.Lütfen emeğe saygı gösterelim.
    Yapmış olduğun yorum için teşekkürler. Senin söylediklerinin üzerine birşey söylememe gerek olmadığını düşünüyorum. Saolasın.
    Last edited by *(DEFOE)* : 31.Ağustos.2009 at 06:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thierryhenry View Post
    Abi V4 güncelleştirmesi salı günü mü çıkıyor?
    Allah izin verirse pazartesi gece ben foruma sunucam, salı günüde forumda yayınanmasını için yönetici arkadaşlardan yardımcı olamalarını istiycem.
    Herkezden isteğim lütfen bu süre zarfında biraz sabırlı olalım, ben her gelişmeyi bu başlık altında sizlere aktarıcam.
    Saygılar.

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    Allah izin verirse pazartesi gece ben foruma sunucam, salı günüde forumda yayınanmasını için yönetici arkadaşlardan yardımcı olamalarını istiycem.
    Herkezden isteğim lütfen bu süre zarfında biraz sabırlı olalım, ben her gelişmeyi bu başlık altında sizlere aktarıcam.
    Saygılar.
    Yeni konu başlığı altında açarsan daha rahat olur bence

Saygılar.

ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN... TRANSFERLEERİ OLMASA BİLE 2.LİG TAKIMLARINIDA YENİLERSEN MEMNUN OLURUM..

Usta bekliyoruz bu arada galatasaray caner transferini satın alma opsiyonlu kiralamış onu nasıl yapacan? Kolay gelsin

Saygılar.

BU TRANSFER DÖNEMİ BU GECE Mİ SON AYIN 1 OLAN YARIN GECE Mİ??? BEN BUGÜN DİYE BİLİYORUM AMA NTVSPOR YARIN SON MUŞ GİBİ SÖYLEDİ BEN Mİ YANILIYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI ??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

transfer sezon bitimi 01.09.2009 Saat : 17:00' dır.

bu arada defoe emeğine sağlık. çalışmalarını beğenerek takip ediyorum. Eline sağlık...

Bu çalışmanı da Yarın akşam ilk indirenlerden olacağım...

defoe kardesım sımdıden kolay gelsın de sen yama hazır olup rapid e upload edınce turksportal yonetıcılerının onay wermesını beklemeden bu konu altında rapid linkini versen valla cok sabırsızlanıyorum artık bı de onaylamayı beklıyımıcegım
    sımdıden tesekkurler sabırsızlıkla beklıyorum v4 ü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by handsomeb View Post
    Yeni konu başlığı altında açarsan daha rahat olur bence
    V4 için yeni konu açılacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aslankral35 View Post
    ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN... TRANSFERLEERİ OLMASA BİLE 2.LİG TAKIMLARINIDA YENİLERSEN MEMNUN OLURUM..
    Saolasın.
    TFF 2. Lig transferlerinin birkaçını yansıtabildim fakat düşün-çıkan takımları ayarladım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sasa16 View Post
    Usta bekliyoruz bu arada galatasaray caner transferini satın alma opsiyonlu kiralamış onu nasıl yapacan? Kolay gelsin
    Teşekkürler.
    Caner transferini yansıttım satın alma opsiyonunuda ekledim fakat ne kadar olduğu konusunda kesin bir bilgim olmadığı için rakkamı otomatik olarak editöre bıraktım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aslankral35 View Post
    BU TRANSFER DÖNEMİ BU GECE Mİ SON AYIN 1 OLAN YARIN GECE Mİ??? BEN BUGÜN DİYE BİLİYORUM AMA NTVSPOR YARIN SON MUŞ GİBİ SÖYLEDİ BEN Mİ YANILIYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI ??
    Vallahi ben buakşam 5 te biteceğini sanıyodum fakat yarın 5 te biteceğini öğrendim. O yüzden kararsızım bu akşam foruma sunma konusunda. Yarın birçok transfer olabilir bu da güncellemenin eksik olmasına neden olur. O yüzden yarın güncellemeyi sunmayı düşünüorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BIG__fox View Post
    transfer sezon bitimi 01.09.2009 Saat : 17:00' dır.

bu arada defoe emeğine sağlık. çalışmalarını beğenerek takip ediyorum. Eline sağlık...

Bu çalışmanı da Yarın akşam ilk indirenlerden olacağım...
    Eyvallah saolasın. Umarım beğenirsiniz yeni versiyonu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mustafad1903 View Post
    defoe kardesım sımdıden kolay gelsın de sen yama hazır olup rapid e upload edınce turksportal yonetıcılerının onay wermesını beklemeden bu konu altında rapid linkini versen valla cok sabırsızlanıyorum artık bı de onaylamayı beklıyımıcegım
    sımdıden tesekkurler sabırsızlıkla beklıyorum v4 ü
    Saolasın.
    Vallahi ben buraya rapid i yüklesem bile max 10 kişi faydalanabilir linkten. Benim rapid de premium hesabım yok böyle bir durumda da diğer faydalanamayan arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz.
    Bence foruma yüklenmesini bekleyip hep beraber yararlanılması en doğru karar
    Last edited by *(DEFOE)* : 01.Eylül.2009 at 00:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

defoe kralsın kardeş 15 gündür sadece bu yama için güzelim tatilime kıyıyorum bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defoe yaptığın transferler büyük ülkelerin 1. liglerini mi (seria laliga lig 1 süperlig premier lig...) güncelliyorsun yoksa 2. ligleride güncelliyor musun tabiki hepsi olmayabilirde 1. lig takımlarının 2. lig takımlarına yaptıgı kiralamalar olarak soruyorum sadece bugun 20 nin üstünde kiralama oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cmert View Post
    Defoe yaptığın transferler büyük ülkelerin 1. liglerini mi (seria laliga lig 1 süperlig premier lig...) güncelliyorsun yoksa 2. ligleride güncelliyor musun tabiki hepsi olmayabilirde 1. lig takımlarının 2. lig takımlarına yaptıgı kiralamalar olarak soruyorum sadece bugun 20 nin üstünde kiralama oldu.
    ülkelerin 1. liglerinden alt liglere gerçekleşmiş olan transferleri yansıtıorum fakat ingiltere championship ve bank asya dışında ki 2. sıradaki liglerin her transferleri yansıtmadım.
    İtalya seriB yi kasdediosan bugün için gerçekleşen transferleri yansıttım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by desin37 View Post
    defoe kralsın kardeş 15 gündür sadece bu yama için güzelim tatilime kıyıyorum bekliyorum
    Eyvallah 17 saat kaldı sunmama.
    Last edited by *(DEFOE)* : 01.Eylül.2009 at 03:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gec olsun temiz olsun bencede, ingiltere ligi cadı kazanı hala, krancar ın totthenhama gitme durumu varmıs örneğin, arsenalde mataudi yi alabilirmiş falan filan işte..

Bence de güzel olsun geç olsun dünyada hala tranferler yapılmaya devam ediliyor.Son dakikaya kadar transfer yapılacak gibi görünüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

geçmiş cevaplara baktım sanırım 9.3.0 kurmam gerekiyor bu db yi kullanmam için ama arama da '9.3.0' da bir sonuc bulamadı, yamanın ne olduğunu bilmediğimden de bulamadım, acaba forumda varmıdır? bilgi verirseniz cok memnun olacağım arkadaslar

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri