Beşiktaş
Fenerbahçe
2-3 Az degilmi 6-7 olmasın ?
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=30091
Alex'in gollerine bakınBeşiktaş adınamı atmış acaba
![]()
TFF Sitesi çok yetersiz cidden.. Transfer olan oyuncular hala eski kulüplerinde gözüküyor güncelleme denilen birşey yok gibi.
onu buyuk ıhtımalle TFF bıldırıldıkden sonra guncellıyorlar..
yanı sezon baslamasından sonra olacaktır buyuk ıhtımal.
Bu arada maçın başındaki dostluğu TFF'de yapmış demiş resmi Fenerbahçe sanal Beşiktaş alsın tartışmalar bitsin..![]()
Bırakın hakem bahanelerinin arkasına, ikinci yarı kaleye bir tane şutunuz yok, ne hakeminden bahsediyorsunuz? Fenerbahçe maçı başından sonuna kadar hakeden taraftı oynadığı futbol ve girdiği pozisyonlarla. Beşiktaş maçı kazanacak olumlu bir şey yapmadı. Nobre'nin pozisyonu ve Yusuf'un direkten dönen topu dışında ciddi tehlike yok.
Haklısın Hayrettin abi.Gülmekten kendimi alamadım bir anda![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gülerken sandalyeden düşecektim...
Daha öncede dediğim gibi ilk yarı Beşiktaş futbol olarak bariz üstündü,özellikle ilk yarım saat...
F.Bahçe duran top kullandığımız sıralarda çok adamla hücum etmemizden faydalanarak kontra pozisyonlar buldu...
İkinci yarı başabaş oyun oldu.Penaltıya kadar dengede gitti oyun,golden sonra F.Bahçe daha iyi oynadı son 15 dakika...
Maçın başında Beşiktaş'ın agresif bir biçimde pres yaptığını anlatan Alman teknik adam, şöyle devam etti:
''Bize nefes aldırmadılar. İlk 25-30 dakikada maça giremedik. Şampiyon olmuş bir takım olarak büyük bir özgüvenle maça girdiler. Ancak ikinci bölümde mücadele ederek daha iyi başladık ve eşit bir biçimde oynayabildik. Bu tip maçlarda sonucu ufak tefek hatalar belirler. Golü bulmadan önce kimi pozisyonlarda biraz şanslıydık. Daha sonra yeni Fenerbahçemiz ortaya çıktı. 1-0'dan sonra çok daha iyi organize olduk, maça hakim olduk, ondan sonra mükemmel bir biçimde 2. golü bulduk.''
Gülecek,hatta sandalyeden düşecek ne var anlamadım.Maçı biz hakettik ve aldık kupayı.Beşiktaş çok mu kötüydü.2.yarı zaten üstündük.1 cümle yüzünden mi bu kadar güldünüz ?![]()
Sen sandalyeden düşmeye devam et takımının haline gül
İkinci yarı tek şut yok, tehlike yok. Neyini savunuyorsun? İlk yarıdaki iki pozisyonu mu?
Dengede falan gitmedi oyun ikinci yarı, tamamında Fenerbahçe üstündü.
Ben Barcelona gibi oynadık demedim zaten, ikinci yarı rakibe tek şut pozisyonu dahi vermediğimizi söyledim.
Bu maç hala devam ediyor mu ? Dk kaç ?![]()
Biz göremedik o maçın tamamında üstün oLan Fenerbahçeyi. Biz takımımızdan memnunuz sende bu futboLdan çok memnun kaLdıysan probLem yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sağolsun takımım iki kupayı birden alarak beni fazlasıyla güldürdü,bu senede hiç şüphem yok takımımdan...![]()
![]()
Maçı izlemeyip senin yorumunu okuyan Anderlecht - Sivas maçı gibi birşey olmuş sanır...
İkinci yarıda penaltıya kadar olan bölümdeki pozisyonlar;
Tello'nun korneri,Fink'in auta giden kafası...
Nihat'ın üstten auta giden şutu...
Guiza'nın yerde seken topa ayağının üstüyle vuruşu ve yandan auta giden şutu...
Nihat'ın malum frikiği...
Santos'un dönerek yaptığı vole vuruş ve kalecinin üzerine giden şutu...
Nihat'ın önderden kaptığı top,Ernst'in üstten auta giden şutu...
Cristian'ın topu sürüp attığı ve üstten auta giden şut...
Alex'in kale içine tehlikeli ortası ve Ferrari'nin kson anda kornere gönderdiği pozisyon...
İşte bunlar ikinci yarıdan penaltıya kadar olan pozisyonlar.Sen anca maçı izlemeyenleri kandırırsın.Zaten golden sonra F.Bahçe'nin üstün olduğunu söyledik.Şutumuz yokmuş,F.Bahçe bombardımana tutmuş maşallah...
Evet maçı Beşiktaş haketti, kupa Beşiktaş'ın olmalıydı ama tam tersi oldu. ne yaparsınız işte futbolun ve hakemin adaletsizliği.
Sivok ile hakem sağolsun bize kupayı kazandırdı, tebrikler.
Bu maç biteli nerdeyse 3 gün olmadı mı yoksa dün çaktırmadan bir daha mı yaptılar?![]()
![]()
Kupa maçları başladı bir de nerdeyse lig başlayacak. Futbol hatalar üzerine kurulu bir oyundur , hatice değil netice önemlidir malesef. İyi oynarsın maça sen hakimsindir ama rakip gelir golü atar maçı o kazanır. ( Sanırsam Arjantin-Brezilya 90 dünya kupası maçı Arjantin bir kere sahasından çıkabildi maçı 1-0 aldı) ,ayrıca hakem hatalarıda futbol tanımlanırken maçın içinde yer almıştır. Maç dışı bir konu değildir. İyi niyet kötü niyet o ayrı ama hakem kötü niyetli olsa maç baştan da Fener'in lehine kopabilirdi. Bilica'nın pozisyonunu görmesi çok zordu.50 defa ileri geri aldılar. Sivok'un ki açıktı. Sivok o konsantrasyon eksikliğinden doğan hareketi yapmasaydı maçı Beşiktaş alırdı. Fakat dediğim gibi futbol hatalar oyunu zevki burada. Beşiktaş'ın verdiği pozisyonları izleyin hepsi duran top organizasyonunda yediği kontraataklar. Duran topta bir takım nasıl yerleşeceğini bilmiyosa hakem ne yapsın. Fink'i oyundan atsa hakem kim neye itiraz edecek? Mustafa Denizli kurt hocadır.Bunları görmüştür zaten. Bunların önlemini almış bir şekilde çıkar Beşiktaş ve ligin ilk maçını rahat kazanır. Fenerbahçe'de çok şut çekti diyolar herhalde istatistik ekranına baktılar. Şut çekmek için abuk sabuk yerlerden vuruluyorsa o zaman herkes 40-50 metreden şişler topu biz çok iyi oynadık çok şut çektik der. İki takımda vasatın altında oynadı. Son anları iyi değerlendiren, duran top savunmasında daha organize olan takım kazandı.
Ah su hakemler yok muadamlar bize mac vermekten bikmadi
Biz nediyoruz şimdi maç geri gelsin,hakem hatalarını geri alsın tekrar oynansın mı diyoruz?
Ve ya Beşiktaş mükemmel oynadı,baştan sona maçı haketti ama hakem geldi maçı F.Bahçe'ye mi verdi diyoruz?
Elli defa tebrik ettik F.Bahçe'yi,yine tebrik ediyorum...
Tartışmaya konuşmaya gerek yokmuş,oda yeni moda mı?Tabi tartışacağım maçı.Oyunudu konuşacağım,hakemide konuşacağım.O zaman bundan sonra 90 dakika bitince topicler kapansın.Tvlerde ne diye günlerce program yapılıyor maçlardan sonra.Biz niye burada başlık açıyoruz maçları konuşmak için,sadece sonuçlar yazılsın kapatılsın başlıklar.Nasıl olsa yazdığımız hiçbirşeyin anlamı yok...
Son olarak şu saçma statü değiştirilsin.Lig şampiyonu ve kupa şampiyonunun karşılaştığı müsabakaya süper kupa denir.Geçilen sezon bir başarı elde eden takımlar oynar bunu.Bu sene biz bu durumda olduğumuz için söylemiyorum.Seneye F.Bahçe'de alsa iki kupayı Süper Kupa direk ona verilsin...
Bidahada buraya yazmam...
.
Hakeme sığındığımız yok yahu hem hakeme sığınacak bir durumda yok. Taraflı tarafsız herkes Beşiktaş'ın daha iyi oynadığını söylüyor sen tam tersini. Olabilir tabii herkes herşeyi aynı görecek diye bir kaide yok ama ben takımımdan gayet menunum. Hazır olmayan hali böyle ise hazır olduğumuzda çok sağlam bir takım olacağız ki daha bu takıma geçen seneniin en iyi oyuncularından Ekrem ve İbrahim Toraman girecek.
Şahsen ben Beşiktaş veya Fenerbahçe için maçı baştan sona üstün götürdü diyemem ama Beşiktaş daha iyi geldi bana. Ama asla senin dediğin gibi değildi BENCE.
besiktasli arkadaslarim allahinizi severseniz daha elinizi ve beyninizi yormayin
neyin tartismasini yapiyorsunuz, bende yapmaya calistim ama baktim ki objektiflikten uzak insanlarla tartisiyorum biraktim.
baksaniza super kupayi aldilar, sanki turkiyedeki en onemli iki kupayi onlar almis gibi yuzlerce kupa resmini koydular.
hayir arkadasim ben anlayamadim bu resim koyma olayini,
burasi forum dimi? evet
bu mac topigi degilmi? evet
istersek sabaha kadar 100 sayfa hakemide macida kimin iyi oynadigini da tartisamazmiyiz? evet
daha ne tartismayin artik geri mi gelicek diyip diyip kupa resimlerini koyuyorsunuz.
kupa resimlerinide tabiki koyabilirsiniz, ama ben 10 kere ayni mesaji her sayfaya post etsem sizde yeter dersiniz.
yok besiktas kotuymus, yok fenerbahce iyiymis bunun neyini tartisiyoruz.
biz demiroren zamaninda bundan once 2 kere turkiye kupasi alip super kupa oynadik, hatta delgadonun geldigi ilk sene galatasarayi yenip kupayida aldik ama noldu yine sampyion biz degildik.
gecen sene super kupada yoktuk bile, ama noldu cifte kupayi biz aldik.
bu super kupanin onemi hic yok, onemli olan takimlarin nasil oynadigi.siz besiktasimizi begendiyseniz sizene onlar isterse begenmesin. sene sonunda yine herkes hakettigi yerde olucak gecen sene gibi.
Ben sadece adaletli lig istiyorum, benim icin Superlig degil, TEMIZLIG onemli gerisi yalan. ben Besiktasima guveniyorum
Rahatsız oluyorsan, buton var basarsın şikayetini belirtirsin. Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi resmi koyuyorsun, Fenerbahçe'ye gelince resmim yok, kusura bakma o zaman o resmide koyacaksın. Çünkü; burası taraftar sitesi değil, öyle sadece kendi takımının penaltısından durmadan bahsedemessin. Bizim Güiza'nın penaltısı verilmedi. Ama kalkıpda durmadan resmini koyup yayınlamıyoruz. Eğer; sen bir takımın hakkını düşünüyorsan diğerinide düşünüp resmini koyacaksın. Yok eğer o resmi bulmuyorsan diğerinide koyamassın burası Çarşı forumu değil. Eğer siz durmadan penaltı verilmedi, hakem kötü derseniz bizde o kupa fotoğraflarını koyarız.