Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 266 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Anadolu'dan oyuncu çağırmıyo diyorsunuz ama Çağlar'ı çağırmıştı Denizli'de çok iyi bindirmeler ortalar şutlar çekerdi her maç ama milli maçta 1 veya 2 kez çıktı ileri yediğimiz golde gereksiz faul yaptı.İş iyi oynamakla bitmiyo biraz da avrupa tecrübesi olması lazım milli takımda oynayacak oyuncuda.Alın Sivas örneği avrupaya gitti naptı hiç birşey ama yine de ellerinden geleni yaptılar tabi.Tabi çağırmamasını doğru bulmuyorum ama şuanda çağrılan oyuncular da çok kötü performans gösteren oyuncular değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Yaman antalyada alınıyordu, Galatasaraya gelince alınmadı. İyi oynayan her türlü alınır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anadolu'dan 20 oyuncu da çıkar, ama onları alırsan bu sefer de 3 büyüklerden adam alınmayınca sorun olmayacak mı ? Fatih Terim yada bir başkası ne zaman memnun edebilir ki tercihler konusunda, bence asla. Ayrıca bazı oyuncuların büyük takımlara gelince gösterdikleri gelişimin yanında, daha fazla göz önünde olmalarının etkisi de var bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mustafa Sarp'ın fiziği aşırı derece sağlam yahu..

Çağrılması iyi olmuş, ona bu daha güven verip Galatasaray'da kendisini daha çok kanıtlaya bileceğinin bir ışığı olur umarım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

PSG de forma giyen oyuncumuz MevLüt Erdinç sakatLığı nedeni iLe kadrodan çıkarıLdı.

Ntvspor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kötü olmuş.Çok formdaydı Mevlüt,Fransa Ligi'ne süper başlamıştı attığı gollerle.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Halil kadroya çağrıldı!

Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Halil Altıntop, Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları oynayacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna dahil edildi.

Halil, bugün öğleden sonra Milli Takım'ın Kayseri'deki kampına katılacak.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Tekke çağrılmalıydı. Yazık ediyor Terim..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Halil kadroya çağrıldı!

Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Halil Altıntop, Estonya ve Bosna-Hersek ile 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları oynayacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna dahil edildi.

Halil, bugün öğleden sonra Milli Takım'ın Kayseri'deki kampına katılacak.

DHA
    -YENİ FUTBOLCU ÇAĞRILMAYACAK-
    Terim, kadrodan çıkarılan Mevlüt'ün yerine forvet alıp almayacakları yönündeki soru üzerine, Mevlüt'ün yerine Tuncay, Nihat ve Sercan gibi oyuncuların bulunduğunu, Bosna maçında da Semih'in forma giyeceğini hatırlatarak, yeni futbolcu çağırmaya gerek olmadığını kaydetti.

İlginç. . .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Keşke Fatihi Alsaydı Adam Rusyada Çok Formda Ama Fatih Terim Yine Almadı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    -YENİ FUTBOLCU ÇAĞRILMAYACAK-
    Terim, kadrodan çıkarılan Mevlüt'ün yerine forvet alıp almayacakları yönündeki soru üzerine, Mevlüt'ün yerine Tuncay, Nihat ve Sercan gibi oyuncuların bulunduğunu, Bosna maçında da Semih'in forma giyeceğini hatırlatarak, yeni futbolcu çağırmaya gerek olmadığını kaydetti.

İlginç. . .
    Nihat'ta sakatlanmış,o yüzden çağırmış sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kazım ve G.Zan sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Gökhan Zan ve Kazım kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım'ın Estonya ile dün gece yaptığı maçta sakatlanan Gökhan Zan ile Kazım, tedavileri yetişmeyeceği için Bosna-Hersek maçı kadrosundan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Milli Takım teknik heyetinin bugün yaptığı son kontrolden sonra oluşan görüş doğrultusunda, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in bu iki oyuncunun kadrodan çıkarılmasına karar verdiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkarılan Gökhan Zan'ın sağ uyluk iç yan adalesinde zorlanma ve ödem, Kazım'ın ise sağ bacak alt arka grup adelesinde zorlanma ve ağrı tespit edilmişti.

hürriyet
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kazım zaten çok lazım değildi ama Gökhan kötü olmuş. Umarım Önder'le sıkıntı yaşamayız...

Önder'in Gökhan'ın yokluğunda başarıyla oynayacağına inanıyorum..

acaba fatih hoca yeni oyuncular davet edicek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Zan çok çok iyi olmasada Servet ile uyumları üst seviyedeydi.Ayrıca G.Zan Önder'den çok daha iyi bir stoper bana göre...

Önder dün girdikten sonra hiçbir şey yapmadı.Servet tek stoper oynadı sanki.Ama bunu oyuna ısınmadan girmesine ve heyecanına bağlıyorum...

Umarım Bosna maçında başarılı bir oyun sergiler...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım'ın yeri kadro içerisinde doldurulabilir ama defansa Emre Aşık belki çağrılır. 2 sene maç yapmasa da koy takıma, görevini yapar Emre. o nedenle uyum sorunu da olmayacağından Emre kadroya alınabilir. Önder ve Servet harici defans yok sanırım kadroda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tartışma çıkarmak istemiyorum ama gökhan zan çıkmadan önce ne yapmıstı da önderi begenmediniz yada servet ne yaptı ki dün macta 3üde vasatında altındaydılar.Önder gökhandan iyi stoperdir hatta form tuttugunda servetle kıyaslarım ben önderi sırıtmayacaktır bosna macında.Yani zorlanabilir ama rakip forvetler cok iyi oldugu için zorlanır servette zorlanabilir aynı sekilde dzeko karsısında falan.Ceyhun Gülselamda stoper oynayabilen bi oyuncu ama yedek stoperimiz yoksa mutlaka birini cagıracaktır fatih hoca
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dün ile ilgili söylemedim zaten.Genel anlamda konuştum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gökhan zan dün bence felaketti.. İlk golde hatası vardı.. Topu oyuna sokamadı, hemen her ileri pası rakibin ayağına gitti.. Sakatlanmasına üzülsem de -Sonuçta insan- Hayırlı bi sakatlık olduğunu düşünüyorum.. Umarım gelen gideni aratmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sakatların yerine birileri çağrılmadı herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Klasik Fatih Terim kadrosu işte.Neyine şaşırıyorsunuz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anlamis degilim halen, ayni bayatlamis isimler

Biraz yenilik lazim degilmi, ben bu sefer Volkan Senin cagrilcani dusunuyordum ama sagolsun Fatih hoca yine bizi yanıltıyor
    Last edited by DisCo : 03.Ekim.2009 at 14:37 Reason: Yaniltio - Yanıltıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yusuf, Ceyhun, Rüştü, Nihat, Halil vs vs. bu milli takımda oynayacak seviyede değiller.

Her neyse biz sonuca bakarız. Boş verin arkadaşlar. Zaten alıştık.

Şimdi derki Ceyhun çok formda aldım. Fatih tekke deriz o zaman yine bir kısır döngü başlar. O nedenle birşey demeyip saygı duyuyorum.

Yalnız Sinan Bolat artık kaleyi devralabilecek seviyeye geldi. Son Cl maçında müthiş oynadı. Süper bir kalecimiz var arkadaşlar maşşallah. Volkan yavaş yavaş eldivenleri asarsa yerine bir kalecimiz var. Bu takımda Özer gibi Topuz gibi oyuncularda oynamalı. Daha şuan aklıma gelmeyen yeni kanlar oynamalı. Takımın biraz daha güce ihtiyacı var. Yaşlı oyuncularla tıkandık işte. Yusuf ne yapacak demiyorum çünkü eleştirmeyeceğim artık kadroyu. İstersek grupta sıfır çekelim benim için kadro eleştirmeliği bitmiştir. Sadece oyuncuların formlarına bakarım. Şu şöyle bu böyle diye.

Hani Terim şuan formda olmayan ve takımında oynamasada banko milli takıma alan, Nihat gibi bir oyuncuyu yani Özer i almalıydı. Bunu eleştiri olarak değil sadece bir fikir olarak söylüyorum. Ben olsam Kazım ı almam Özer i çağırırım. Yada Topuz u alırım. Neyse bakalım bu kadro Belçika'da neler yapacak. Ben sonuca bakıyorum artık.

Beşiktaştan alabileceği Ekrem Dağ (bilemiyorum hala oynayabilir mi), Hakan Arıkan, Serdar Özkan ve İbrahim Toraman varken gidip de Yusuf, Kaş ve Rüştüyü alması (Hadi Nihat formsuz da olsa Nihattır diyelim) gerçekten komedi. Bu takım şampiyon olurken, zirve kovalarken lütfen 1-2 oyuncu çağırıp şimdiki kaos ortamında 5 oyuncu birden çağırması daha büyük komedi. Kazım, Önder, Sabri ve Ceyhun Eriş de lüzumsuz tercihler. Mehmet Topuz da her zamanki gibi sebepsiz yere çağrılmamış.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri