Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 245 arası toplam 245 sonuç

Konu: Panathinaikos-Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi F Grubu 1.Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hamdi abi Salpingidis savunma arkasına kaçmaktan başka hangi şekilde pozisyone girebilirki...

Tamam bu taktik 5 pozisyondan 4'ünde başarılı olabilir ama 1'inde başarısız olursan çok büyük tehlikeler doğurabilir...

Sadece G.Saray için değil genel anlamda bu taktik yapılmamalıdır bana göre...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte abisi mecburiyetten.O 4'lüyü bulacak bir hale gelmeyecek takım. Ya sakatlara çözüm bulacak ya da artık iyi bir stoper alacak devre arasında. Sürekli sakatlanan 3 defansın var Servet Gökhan Zan Emre Güngör çünkü.

Yoksa ofsayt taktiği her zaman papaz pilav yemez konusudur.Son 2 maça iyi denk geldiğini düşünüyorum abisi.

Salpingidis belki savunma arasına kaçmaktan başka pozisyon bulamaz ama adamlara direkt ona atın imajını verip ofsayt taktiğini uygulamazsan bu sefer sağdan ve soldan yüklenerek gelecekler ya da bindirmelerle duvar paslarıyla gol arayacaklar,bu da bize daha çok kabus gördürecekti. Ama bu sadece bu karşılaştıkları iki rakibe karşı ve elinde bu tür defans varsa mecburen uygularsın.yoksa dağılırsın. Bir oyuncu kendi forvetini boş görürse ilk işi oraya atmak olacaktır.Onun tuzağını yaptılar zaten. Pana eğer oyuna müdahale edebilseydi zamanında yüklenerek gelirdi,Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü. Sadece ilk yarının son dakikaları yapabildiler bunu ,neyseki ikinci yarı aynı tas aynı hamama döndüler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maçın ilk yorumunda da dediğim gibi G.Saray birde yabancı sağlam bir stoper(Coloccini) alsaydı müthiş olacaktı...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hamdi abi Salpingidis savunma arkasına kaçmaktan başka hangi şekilde pozisyone girebilirki...

Tamam bu taktik 5 pozisyondan 4'ünde başarılı olabilir ama 1'inde başarısız olursan çok büyük tehlikeler doğurabilir...

Sadece G.Saray için değil genel anlamda bu taktik yapılmamalıdır bana göre...
    maç 3-0. baba hamdi nin dediği gibi kör topal bir defans var ortada. ofsayt taktiği uygulanmaz, uygulanmamalı diye bir sabitte takılıp kalıyorsun bence. başka çaresi yoktu demek ki. bu biraz şuna benziyor, takımın stoperi yok hoca kewell ı stopere koyuyor biri de "hoca kewell orda oynar mı napıyon sen" diyor. başka yapacak yok. kaldı ki ofsayt taktiğini çok iyi uyguladı galatasaray. tam 9 kere ofsayta yakalandı pana. salpingidis in golünü bir daha izleyeceğim ama gerçekten o ayrı bir pozisyon. hiç beklenmedik anda kepçeliyor pana lı oyuncu . bir daha seyredeceğim ama. neyse. bence uzatmaya gerek yok çünkü bir şekilde yendi galatasaray, değişik varyasyonlarla değişik sistemlerle. maçı kaybetseydik eminim sakatlardan vs vs bahsedilecekti. şimdi de bahsetmek gerekir. bu sakatlara rağmen alındı galibiyet. onun için sistemi sorgulamanın pek bir mantığı yok şu anda bence . saygılar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok iyi oldu bu galibiyet 3.goLümüzde ne olduğunu anlayamadık biz evde Elano vurmadan ayağa kalkmıştım bir vurdu dedim gol olmaz tam oturdum bi baktım gol oldu
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri