Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama burda herşey gayet sakindi. hiç bir olay yoktu ama adam gibi tartışın ufak tefek şaka yapıcaksanız gününü bilin insanın asabını iyice bozmayın burda bütün olaylara rağmen sakin bir muhabbet çeviriyoruz ve tartışıyoruz gelip ortamı abuk subuk gerecek espiri vs yapmanın ne manası var?!?!

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Fenerbahçe nin bu motivasyonla puan kaybedeceğini sanmıyorum ...

30 haftaya lider girenin şampiyon olamadığı 3 sezon var, bu 3 sezonda da fb şampiyon olmuş..yani fb sonlarda şampiyonluk veren bir takım değil..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaş olaya ufak bir espri ile yaklaşmış ve sırf bu sebepten ceza alamaz. burada bir küfür veya rencide edici birşey yok!. şimdi o öyle dedi diye biz fakir bir takım mıyız? tamam fenerbahçe kadar bütçemiz olmayabilir ama lige bir bak! bugun fenerbahçe bu parayla bizi yenmek için konstantre olmaya çalışıyor. o öyle dedi diye ben rencide olmadım sende olma
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Hürmet, bu konuyu niye bu kadar uzatıyorsun. Olayı sen ben boyutuna çekersek kimsenin mutlu olacağını sanmıyorum. Skordan dolayı geçen hafta Galatasaraylılar da Fenerbahçe için güzel espriler türetmişti vestel de kampanya 5 al 3 öde, 3 taksite + 5 de bizden, 3 ay ödemesiz 5 taksit gibilerine...

Galatasaray'ın esprileri daha yaratıcıydı kabul bu biraz kötü olmuş ama bu mesaj üzerine tehdit eder gibi bu mesajı yazana ceza vermezseniz bende azıma geleni yazarım demek sence ne kadar doğru?

Hem maçtan önce sen dedin hoş görülü olalım diye, biraz hoş görü ok

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by hurmet
    dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama burda herşey gayet sakindi. hiç bir olay yoktu ama adam gibi tartışın ufak tefek şaka yapıcaksanız gününü bilin insanın asabını iyice bozmayın burda bütün olaylara rağmen sakin bir muhabbet çeviriyoruz ve tartışıyoruz gelip ortamı abuk subuk gerecek espiri vs yapmanın ne manası var?!?!
    tamam ya daha sakin

Nesil
    2003
    Yer

99dan beri kadıköyün büyüsü bozulmadı .. .

o zaman lisedeydim, üni bitti ben kadıköyde gene galibiyet göremedim ..

kısfmet derdi herhalde hayrettin kalede olsa bugün..

ben sitede 5-3lük maçla ilgili espiri falan görmedim hatta ilk sayfada biti mi maç oley be diyen arkadaşımıza tepki bile verildi. neyse olayı uzatmıcam ama bu olayıda kapatmıcam bana böle bir olaydan dolayı ceza uygulanırsada hakkımı sonuna kadar ararım saygılar

8. Default

merhaba,galatasaray niye bu kadar kötü oynadı anlamadım..ama uğur,ferhat'ı bu maçta oynatmak fazla cesaret oldu diye düşünüyorum tarafsız gözle bakan biri olarak..

daha trabzon-fener ve g.saray-beşiktaş maçları var,yani bu lig bitmez

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

evet henüz bitmedi. daha enerjiler harcanacak. tabi fenerbahçe liderliğini korumak galatasarayda üste çıkmak için. biz galatasaraylılar şeytanın bacağını kırmak ve bunca uzun süredir saraçoğlunda yenemediğimiz fenerbahçeyi yenmek için heveslendik. kursağımızda kaldı. fenerbahçe demekki daha iyi hazırlanmış. tebrikler olsun. dostluk çerçevesinde maç bitti ufak tefek olaylar oldu normal olarak. şimdi ileriki maçlara bakmalı. fenerbahçe maçındaki performansın kritiği yapılmalı.

galatasaray'da fenerbahçe karşısında neden böyle kötü oynadığı bir kaç futbolcuya fatura edilmemeli. genel olarak takım çok kötüydü ve orta sahada ki top kayıpları, fenerbahçenin orta sahadan çabuk top çıkartması ve duran toplar dahil savunmasınıda ofansa aktarmasında başarısı galatasarayın savuna hatlarında dağınıklığa yol açtı. luciano sanki bir forvet oyuncusu gibi her fenerbahçe atağında galatasaray kalesindeydi. saidonun orta alanda top kaybetmesi, appiah - aurelionun uyumu hep fenerbahçe nin öne çıkmasına neden oldu.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

öncelikle bi galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum.Adamlar hakkatende maçı hakederek aldı yapacak bişey yok.feneri bu sezon boyunca bu kadar istekli ve azimli görmedim seneye ertelemekten başka (şampiyonluğu) burada en büyük hatayı geretsde buluyorum ben çünkü ferhatla başlamamalıydı. İnşallah yönetimde bu kadroyla bazı şeylerin olmadığını görmüştür ve gerekli yerlere transfer yaparlar (özellikle adnan polata çok güveniyorum).

adnan polat bir şey demişti hatırlarsan : Bu takıma yıldız oyuncu almıcaz ayağımızı yorganımıza göre uzatıcaz bence fazla güven bende güveniyodum bunu okuyunca bittim

Nesil
    2006

gerets trabzon maçındada durum 1-1 ken skoru lehine çevirmek için aydın ı oyuna aldı. herkes gençlere güven veriyor diye övgüler yağdırdı. şimdide gençleri oynattığı için eleştiriliyor. nickini hatırlamıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi sadece skora bakılarak yorum yapılıyor ve bu çok yanlış. belki trabzon maçında eleştirilse bu tarihi maçta böyle bir risk almayacaktı. nolursa olsun oyuna bakılmalı yorum yapılırken. kesinliklede yarışın bittiğini düşünmüyorum. sonuçta haftaya iki takımında derbi maçı var. ve bu iki maçında sonucunu kestirmek zor. gelecek haftayıo lider kapatan takım bence ipi göğüsler.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

şu maç için tv yorumcularını dinledikçe sinirlerim bozuluyor. yani varya adamlar olayı o kadar iyi biliyorlarmış gibi konuşuyorlarki sanki takımın başında gerets olmasada kendileri olsa gs maçtan istediği sonuçla ayrılacakmış gibi.. bizim medyamızdan cacık olmaz. eleştirincede vay efendim sen medyaya nasıl laf edersin oluyor. özellikle hedefleri tamamen reyting olan bazı tv kanallarında çıkan spor yorumcularından nefret ediyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri
    şu maç için tv yorumcularını dinledikçe sinirlerim bozuluyor. yani varya adamlar olayı o kadar iyi biliyorlarmış gibi konuşuyorlarki sanki takımın başında gerets olmasada kendileri olsa gs maçtan istediği sonuçla ayrılacakmış gibi.. bizim medyamızdan cacık olmaz. eleştirincede vay efendim sen medyaya nasıl laf edersin oluyor. özellikle hedefleri tamamen reyting olan bazı tv kanallarında çıkan spor yorumcularından nefret ediyorum
    ben valla hiç dinlemiyorum sen bozcam sinirimi adamlar çok biliyo herşeyi

Her zaman çok bilen yanılır.. Spor yorumcuların hiç birini dinlemeyeceksin. Hepsi boşa konuşuyor.. 1 hafta boyunca bir sürü şey yazıldı çizildi. Sonuç 4-0 Fenerbahçe Galatasaray'a top oynatmadı...

Quote Originally Posted by hurmet
    adnan polat bir şey demişti hatırlarsan : Bu takıma yıldız oyuncu almıcaz ayağımızı yorganımıza göre uzatıcaz bence fazla güven bende güveniyodum bunu okuyunca bittim
    Ne yani Özhan geldiğinde yaptığı gibi. bu takıma 3 yıldız oyuncu getiricez falan mı deseydi? Adam doğruları söyledi. Kimse beklmesin yıldız falan maddiyat düzelinceye kadar. Galatasaraylılkara YALAN konuşmadı DÜRÜST davrandı tebrik ediyorum ADNAN POLAT ı. Hurmet kardeş sen şimdi bu adama güveniyordun bunu deyince güvenmiyor musun?

Quote Originally Posted by MKS_82
    gerets trabzon maçındada durum 1-1 ken skoru lehine çevirmek için aydın ı oyuna aldı. herkes gençlere güven veriyor diye övgüler yağdırdı. şimdide gençleri oynattığı için eleştiriliyor. nickini hatırlamıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi sadece skora bakılarak yorum yapılıyor ve bu çok yanlış. belki trabzon maçında eleştirilse bu tarihi maçta böyle bir risk almayacaktı. nolursa olsun oyuna bakılmalı yorum yapılırken. kesinliklede yarışın bittiğini düşünmüyorum. sonuçta haftaya iki takımında derbi maçı var. ve bu iki maçında sonucunu kestirmek zor. gelecek haftayıo lider kapatan takım bence ipi göğüsler.
    önceki sayfalarda skora göre yorum yapılıyor ben demiştim. Malesef türkiye de işler böuyle. ;GS kazansaydı bu maçı tüm medya + burada ki çoğu üye "helal olsun GERETS e gençlerin kondisyonundan faydalandı hemde onlara güven aşıladı. Galasatarayın sağ ve sol bek leri artık sağlam , gerets gençlere çok önem veriyor. " falan derlerdi ama şimdi yenilince hani biz ürkler illa bir suçlu ararız ya şimdide o işlemi yapıyoruz

Nesil
    2003
    Yer

kazansak derdik tabi..sonuçta bu bir kumar..

ben gençlerin bu maçta oynamasına kızmıyorum; haftalardır oynatılmayıp bu maçta sahaya sürülmelerine kızıyorum .... gençleri hazırlasaydı birkaç maçtır, böyle olmazdı..sen git 35lik ergünü oynat sürekli, sonra en kritik maçta ferhatı koy..bu affedilmez bir hatadır; yensek dahi üzerinde durulması gereken bir hatadır..

cimbomlu arkadaşlar takımımıza sahip çıkmamız lazım.ben inanıyorumki şampiyon olacağız.hem bu takımın bu olanaklarla buralara kadar gelmesi bile büyük bir başarıdır.geretsede hiç kimse kızmasın.oda elbette kazanmak isterdi ama günümüzde değildik.şampiyon olamasak bile bu takım gönüllerin şampiyonu...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben genç oynattı diye Gerets'i suçlamamak gerektiği kanısındayım.

Gerets umarım gençleri oynatmaya devam eder, bence Ergün oynayacağına önceden de Ferhat oynamalıydı, Gerets'in hatası bence gençleri oynatmaktan ziyade oynattığı gence uzun süredir takım forma vermeyerek, önceden hazırlamadığı gence FB maçında şans vermesidir. Önceki maçlarda da şans vermeliydi.

Gençleri kazanmaktan yanayım, belki bir iki maç kaybederiz, 1 şampiyonluk kaybederiz ama 4-5 sene kazanırız, bence gençlere yüklenmeyelim arkadaşlar. Yaşlılar da en az onlar kadar kötü oynadı dün akşam.

Tek tek isim vermicem, dün GS'de tek top oynayan Hasan'dı. Başka kimse sezon boyunca oynadığı formun yanına bile yaklaşmadı.

Ayrıca oyuncular arasındaki kalite farkı da meydana çıktı bence. Bir Ayhan'ın maçın başında bulduğu pozisyonun rahatlığına ve de akabinde çektiği şuta bakın, bir de Appiah'ın attığı gole bakın. Atılan kornerlerin bir tanesinde Nobre'nin 3 kişi arasından vurduğu kafaya ve gittiği yere bakın, bir de Hakan'ın bomboş kafayı attığı yere bakın. Anelka'nın direkten dönen pozisyonuna bakın, Necati'nin maçın başında kaçırdığı pozisyondaki hareketlerine bakın.

Neticede maç bitti artık, 3 puanlık bir maçtı, 3 puanı FB aldı, artık puanlar eşit ve bence şampiyonu TS - FB ve BJK - GS maçları belirliyecek.

Ben de emirduman'a bir nebze katılıyorum.Gençleri oynatmadı oynatmadı Fb maçında oynattı

Uğur yerine Cihan çıksa daha iyi olurdu Cihan'ı gördük..
    -

Nesil
    2006

Eric Gerets tarihndeki en büyük hatayı yaptı böyle bir maça böyle bir kadroyla çıktı bu kadar emeği boşa harcadı şimdi bu çocukların moralleri ve psikoljik açıdan sorun yaşayacaklar maçı bizim sayemizdemi kaybettik die belki bu oyuncular 2-3 yıl sonra vazgeçilmez olacaklar ama dün oynatması büyük bir hataydı

bence ne gerets suçlu ne gençler butun suç ooo canaydında transfer yapmassan gerets ne yapsın elde olan malzameyle buraya kadarda iii geldi bence bu baskanla galatasaray pek bişey beklemesin seneyede transfer yapmasınıda beklemiyorum

bide ben suna katılmıyorum arkadaslar yok işte bunlar genç daha pişmeleri gerek falan tuncayda gençti emrede gençti sergeninde gençligi ortada bi futbolcu iiiyse bunu zaten gençligindede gosteriyo zaman tanıma falan bos iş geliyo bana bu ferhat ugur hiç galatasarayda oynıcak futbolcular diiil galatasaray yanlsı yapıyo bilmem siz ne dusunuyosunuz arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet haklısın hatta tuncay 6-0 lık maçta parladı. ama bu gençlerin özellikle ferhatın şansı yoktu dün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Eric Gerets tarihndeki en büyük hatayı yaptı böyle bir maça böyle bir kadroyla çıktı bu kadar emeği boşa harcadı şimdi bu çocukların moralleri ve psikoljik açıdan sorun yaşayacaklar maçı bizim sayemizdemi kaybettik die belki bu oyuncular 2-3 yıl sonra vazgeçilmez olacaklar ama dün oynatması büyük bir hataydı
    katılıyorum... solda ergün, sağda cihan oynayacaktı. ortada tomasla song iyi zaten. ama ısrarla ferhatı uğuru oynattı. tamam oynat birşey demiyorum. iyide yapıyor. gençlerin önünü açıyor. ama FENERBAHÇE MAÇINDA ŞART MIYDII???? Fener maçında oynatma git istediğin her maçta oynat. ama bu kadar önemli, belkide şampiyonluk turuna çıkacağımız bir maçta böyle bariz bi hata yapılırmı. biz kadıköyde 7 tane bile yerdik bu kadroyla. ne diyim resmen REZİLLİK.

ama benim şampiyonluk umutlarım tükenmedi. galatasaraya hala güveniyorum. bu iş fener maçında bitmedi diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by partizans2005
    bide ben suna katılmıyorum arkadaslar yok işte bunlar genç daha pişmeleri gerek falan tuncayda gençti emrede gençti sergeninde gençligi ortada bi futbolcu iiiyse bunu zaten gençligindede gosteriyo zaman tanıma falan bos iş geliyo bana bu ferhat ugur hiç galatasarayda oynıcak futbolcular diiil galatasaray yanlsı yapıyo bilmem siz ne dusunuyosunuz arkadaslar
    Sana sadece şöyle diyim..

Hiç futbol oynadın mı ?? ( Profesyonel olarak )

Ya da çok maç seyrettin mi ??

Umarım yanlış anlamazsın..

Futbolculuk öyle bir meslektir ki bir bakarsın birgün harikalar yaratıyorsun, bir bakarsın oynayamıyorsun ...

Hakan Şükür veya bir çok 25-26 yaş üstü profesonel oyuncunun buralara kadar nasıl geldiğini bilebilirmisiniz??
    Genç iken üstüne gidilmiş veya ok maçta oynatılıp tecrübe kazandırılmış..

Şu anda Ferhat'ta bu yok..Ferhat sezon başından beri ilk 11'de oynasa idi şimdi onun neler yaptığını konuşurduk..Yani "pişme" mevzusu 2 maçta olacak şey değil..Zaman gerektirecek uzun bir mevzudur..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

aynen öyle kerem ii açıklamış. fener 7. olduğu sezonda en büyük karını tuncayla yaptı. bu nedenle loranta bi teşekkürümü daha sunuyorum saolasın lorant

Quote Originally Posted by LaKe
    katılıyorum... solda ergün, sağda cihan oynayacaktı. ortada tomasla song iyi zaten. ama ısrarla ferhatı uğuru oynattı. tamam oynat birşey demiyorum. iyide yapıyor. gençlerin önünü açıyor. ama FENERBAHÇE MAÇINDA ŞART MIYDII???? Fener maçında oynatma git istediğin her maçta oynat. ama bu kadar önemli, belkide şampiyonluk turuna çıkacağımız bir maçta böyle bariz bi hata yapılırmı. biz kadıköyde 7 tane bile yerdik bu kadroyla. ne diyim resmen REZİLLİK.

ama benim şampiyonluk umutlarım tükenmedi. galatasaraya hala güveniyorum. bu iş fener maçında bitmedi diye düşünüyorum

Dostum sana şunu söliyim..

Ergün ve Cihan ile başlasaydık ve değişiklik yapğmadan maçın sonuna kadar gitseydik Tarih tekerrür eder 6-0 veya daha fazla bir sonuç olurdu..

En iyi tercih aslında Solda Ferhat veya Heinz ( şimdi nereden çıktı demeyin Ergün ve Orhan Ak'tan daa iyi oynar orada )
    Sağda ise Sabri [ Bi ara (4-5 maç önce) düzenli oalrak oynuyordu hatta iyi de oynuyordu ama sonra ne olduysa kesik yedi ]

Tabi bunların hepsi benim düşüncem..Diğer fikirlere de saygım var..
    -

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

lorantın tuncayı kazanması veya keşfetmesi gibi durum söz konusu değil. adam zaten sakaryasporda kendini tüm türkiyeye göstermişti. o yüzden onu transferide hareketli geçmiş ve fenerbahçe kazanmıştı.

galatasaray'ın genç oyuncularının böyle stressi yüksek bir karşılaşmada kullanılması ne kadar doğrudur bunun sorulması gerekli tabi, ama üst mesajlardada yazılmıştı bu oyunculardan verim almak için yanında oynayan abilerinin onların belli açıklarını kapatmaları gerekmekte. dün gece oynanan maçta GS ın pişkin oyuncuları iyi değildiki gençleri iyi olsun. siz genç oyuncunun ayağına top atıp boş alana kaçmayıp onu yalnız bırakırsanız bu pyuncu haliyle hata yapacaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri