Türkiye Kupası A Grubu 1. Hafta
2 kez öne geçmemize rağmen Cangele attığı 2 golle beraberliği yakaladı. Ama Chalwe nin kafa vuruşuna engel olamadılar. Maçta ki en garip istatistik kaleyi tutan bütün şutların gol olmasıydı..
Türkiye Kupası A Grubu 1. Hafta
2 kez öne geçmemize rağmen Cangele attığı 2 golle beraberliği yakaladı. Ama Chalwe nin kafa vuruşuna engel olamadılar. Maçta ki en garip istatistik kaleyi tutan bütün şutların gol olmasıydı..
Martin Zeman Samsunspor da!!!
Kontratı bitmek üzere olan Zeman ile 01/07/2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere anlaşılmıştır. Bu transfer sebebiyle takımına sadece 105 000 $ ödenecektir...
Oyuncuyla aslında geçen sezonda ilgileniyorduk ancak o kulübünde kalmayı seçmişti. Nasip bu sezonaymış.
O gruptanda çıkarsın artık..Ligde bi cacık olmayacak bari Kupadan sende bizim statüye ulaş![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Türkiye Kupası A Grubu 2. Hafta
Her Galatasaray maçında olduğu gibi ilk 20 dakika rakibi ezdik. Daha sonrasında ise rakibin futbolunu izlemek zorunda kaldık..
Hadi bakalım 1 sezon fark yedin ha![]()
Marco Verratti Samsunspor da!!!
Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Marco Pescara ve Inter'e yapılan 750 000 / 675 000 $ lık teklifleri kabul etmesiyle toplamda 1.425.000 $ karşılığında transfer edilmiştir.
hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Veratti'de birşey yok bencesadece duran topçu. ama duran toplarda çok önemli bir sliah.
Şampiyon yada Şampuan farketmez. Önemli olan kimin daha önce olacağı. Ben 3. sezon şampiyonum diyorum ya sen 4 mü 5 mi
Evet özellikle Duran Toplarda çok işimize yarayacak. Yanlız Verratti ile birlikte yabancı sorunu başladı. 9 Yabancımız olduBirisini şutlamamız gerek
![]()
Seni geçeceğime kesin gözüyle bakıyorum. 65 kez tekrar oynarsan belki beni geçebilirsin
![]()
Türkiye Kupası A Grubu 3. Hafta
Şansımızında yardımıyla gruptan çıkmayı artık garantiledik sayılır.
Son maçımız içeride Gaziantep Bld. ile 1 puan dahi alsak gruptan çıkıyoruz.
Rezalet yahu rezalet.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Türkiye Kupası A Grubu 4. Hafta
Rahat bir şekilde galip geliyoruz. Artık Çeyrek Finalde ki rakibimizi bekliyoruz..
Sashi Chalwe AGF de!!!
Mevcut kadroda ki yabancı fazlalığından dolayı takımda ki en yaşlı yabancı olan Chalwe yi 3.3 M $ karşılığında Danimarka'nın AGF takımına sattık.
Kadro uyumu çok düştü. En kısa zamanda buna bir çözüm bulmamız gerek. Yoksa 2. yarı bizim için pekte iç açıcı geçmeyeceğe benziyor..
Rezalet Lusage55 nickiyle başlamış zaten.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Turkcell Super Lig 18. Hafta
Galip gelmek için her şeyi yaptık ama top bizi sevmedi. 2 Şutumuz direkten döndü 1 golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Çok kötü geçen bir haftasonuydu
Ankaragücü'nün Ankaraspor dan aldığı oyuncularda bug varEdiz'e scout yolladım 80 dolar karşılığında kulübü teklifi kabul edecek dedi. Ben 120 dolar verdim kabul ettiler. Ama maaşı veremiyorum
![]()
Abi devre arasında kadroda revizyon yapılırmı![]()
Turkcell Super Lig 19. Hafta
Bir an puan kaybedecek gibi olsakta rahat kazanmasını bildik.
Türkiye Kupası Çeyrek Final
Rakip Bursaspor zorlu 2 maç oynayacağız.
daha ne olsun![]()
Turkcell Super Lig 20. Hafta
Bir takım ancak bu kadar şanslı olur. Kaleci topu uzaklaştırmaya çalıştı. Top Hürriyet'in sırtına çarptı ve rakibin önüne düştü 1. golü yedik. Önce Marcone topu uzaklaştırmaya çalıştı sonra Ayhan ama ikiside topa vurduklarında top Batalla ya çarpıp önüne düştü 2. golü yedik. 2 şutumuz direkten döndü. Son dakikalarda Burağın beli kırıldı 3. golü yedik.. Kupa maçında bu kadar şanslı olacaklar mı göreceğiz...
Puan Durumu
Jelle Vossen Samsunspor da!!!
Belçika'nın Genk takımında forma giyen 21 Yaşıda ki Jelle Vossen ile 01/07/2011 tarihinden geçerli olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır...