Pişkinliğe bak adamda ki..
Young Boys
Fenerbahçe
Beraberlik
Pişkinliğe bak adamda ki..
Seni ıslak odunla dövmek lazım Kazım![]()
Bu arada Ajax ile Paok 1-1 berabere kalmış.Paok 2.maç için oldukça avantajlı durumda.Kazanırlar umarım.
Gerçekten penaltıyıda geçtik, nasıl biz bazen büyük takımlara bilenip üstün oynuyoruz ve hep sonuçta Chelse'ler, Arsenal'ler, Milan'lar adıyla kazanıyor bu maçtada öyle oldu. Biraz tecrübe diyebiliriz..
Ben şansa inanmıyorum. Volkan'ın kurtarışlarıda m şanstı yani? O halde penaltıda penaltı değildi, maç bizimdi. Ben bu görüşe katılamayacağım. Bu skoru almak demek tecrübe demektir. Futbolda böyle..
10 kişilik yarı yedek kadrolu Fener'i yenemeyen İsviçre'nin en güçlülerinden, üstelik full kadro ve Fener'den daha fit bir takımın kazanamaması şans değil, Fener'in tecrübesi. Direkten girseydi ne olurdu? En fazla yenilirdik ama sokamadı, oda onun beceriksizliğidir.
Yıllardır Milan'larla Chelsea'lerle ManU'larla iyi oynayıp da yenildiğimiz zaman onlar tecrübeli oluyordu da şimdi Fenerbahçe Young Boys karşısında kötü oynadığı zaman şanslı mı oluyor? Geçiniz efendim bunları,geçiniz..
biz kötü oynamadık ki ezildik resmen.adamlar linç etti bizi ben kimseye karşı bu kadar üstün oynadıgımızı hatırlamıyorum 38 şut atmışlar yahu fm mi bu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Abartmayin su 38 sutu. 20den fazlasi kalenin yakinindan bile gecmeyen uzaktan isabetsiz sutlardi, yenik olmalarindan kaynaklanan caresizce cekilen. 2.yari iyi kapandigimiz icin rakip sacma sapan sutlara basvurdu. Bakin gorun kadikoyde, rakip nasil sindirilirmis. Boylesine pervasizca saldiran bi takima cok daha fazlasini atmamiz gerekirdi. Umarim haftaya da aynen boyle oynarlar. Atacagimiz golleri izlemek icin sabirsizlaniyorum![]()
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasret![]()
Başlamış yine boş polemikler Forza Young Boys![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
haftaya young boysu zaten geçeriz ama dün fark yeyip haftaya formalite maçınada çıkıyo olabilirdik.alex takım savunması için büyük sorun oluyo ya alexsiz oynuycaz yada kanatlarımız bu kadar ofansif olmayacak yada cristian yerine samuel johnson gibi yarım kova terleyecek kadar kosan bi oyuncu alıcaz başka çaremiz yok acilen sistemi oturtmalı aykut hoca ligdeki ilk maçlarımızda kolay sayılmaz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Takımları rastgele sıraladım illa somut bir örnek istiyorsan sana burada maçları söyleyebilirim.
2005'te İtalya'da Milan'la oynadığımız maç.Fena bir oyun oynamamıştık.Maçın sonlarına doğru 1-1 girmiştik ama son 5 dakikada 2 gol yiyip 3-1 mağlup olmuştuk.
Aynı sene Kadıköy'de oynanan Schalke maçı.Çok iyi oynamamıza rağmen Volkan'ın hatası 2 puan kaybetmemize neden olmuştu..
2007'deki Newcastle maçı ..
Yine aynı yıl oynanan AZ Alkmaar maçları.Yenilmeden elenmek sanırım tecrübesiz bir takımın başına gelecek en kötü şeydir.
Emirates'te oynanan Arsenal maçında da takım olarak çok iyi savunma yapmamıza rağmen hücum gücümüz çok zayıf olduğu için gol atamamıştık.Bu maçı da ekleyebiliriz sanırım.
Last edited by goosfraba : 29.Temmuz.2010 at 22:58
Young Boys - Fenerbahçe maçını, konu dışarısına çıkmadan konuşabilirsiniz.
Olay tekrar, diğerlerinde de olduğu gibi GS-FB muhabbetine dönmesin lütfen.
Bu mesajımı alıntılayıp veya alıntılamadan yapılan göndermeler cevap verilmeksizin silinecektir.
Hakkınızı Turksportal Destek Merkezi'nde arayabilirsiniz.
(/s)
Yazık oldu ülke puanlarına 3 maçta 6 puan kaybettik bu işin sorumlusu kim ? (3 takımında başlığına yazıyorum, hiçbirini birbirinden ayırmadığım için.)
Rıdvan Dilmen : Volkan, Hakan yenilmedi, Arda yenemedi..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sadece Volkan'ın hatası değil... 1-0 önde olduğumuz bölümde Nobre'nin bomboş pozisyondaki Anelka'ya pas vermek yerine saçma bir tercihle kaleye şut atması asla ama asla unutulmayacak kadar yaralayıcı ve acı bir andı... 2-0 olacak maç Volkan'ın hatası da eklenince nerelere geldi. Volkan'ın ayağı altından kaçırdığı top bir hataydı, mazur görülebilir. Ama Nobre'nin yaptığı bir hata filan değildi. Düpedüz Anelka'ya yapılmış bir tavırdı. Bencillik dersi olarak mektep kitaplarında okutulsa yeridir.
Anelka niye mutsuzdu? Böyle bir değeri niye kaçırdık elimizden? Ve Nobre Anelka'ya yönelik bu tutumunda yalnız mıydı? Tek başına mı hareket ediyordu? Kimlerin yaptığı yanlarına kâr kaldı? Yarının takımı kurulurken düne ait hiç unutulmaması gerekenler...
Konumuzla ilgisi yok ama Schalke maçı gündeme gelince birden aklıma geldi.
Valla Young Boys net fırsatlar yakaladı ama şanstan değil tamamiyle beceri eksikliğinden değerlendiremediler. Mesela Volkanla karşı karşıya pozisyonda yanına yuvarlamayıp köşeye taksaydı bugün neden yenilidiğimizi konuşacaktık. Maçın sonlarına doğru takım zaten 10 kişi oynamanında dezavantajı ile yoruldu. Kadıköyde bunları haşlarız..
Çok kötü oynadık , çok basit hatalar yaptık.Ama rövanş maçında , evimizde turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum.