Selçuk giriyor Tuncay çıkıyor.
Selçuk giriyor Tuncay çıkıyor.
Selçuk Ş. girdi Tuncay çıktı.
Arda bugün harika bir futbol oynadı,attığı gol de bunu süsledi.Maçın yıldızı Arda'dır bugün bana göre..
82 de hazard girmiş gillet çıkmış.
Milli takım taraftarlığını öğrenmesi lazım bazı insanların..
Maç bitti. Biter ayak Hazard dizdi yalnız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok şükür bitti 3-2
Hazard naptı öyle son dakika.Tebrikler Türkiye.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kazandık sonunda. O 90+2'de ardı ardına yaptığımız iki üçgen çok güzeldi. Bu arada son dakikada Hazard fena geldi.
Arkadas nedir bu bizim takimlarimizin avrupa bize cektirdikleri ya , adamlar 10 kisi burda istim ustunde mac izliyoruz , bugunku macin yildizi Emre'dir mukemmel otesi bir oyun oynadi
oh... son saniyelerde hazard yardırmış geliyordu valla 3-4 kişiyi solladı ben dedim aha yedik ama çok şükür aldık 3 puanı...
ama ben gelecek için hiç de olumlu düşünceler çıkartamıyorum bu maçtan, zira karambol pozisyonlar olmasaydı bu maçı çok zor alırdık, yani hücum çeşitliliğimiz çok zayıf ve hiddink bu konuda bize ne kattı/katacak hiç kestiremiyorum...
Tebrikler Türkiye .2.yarı gerçek Türkiye gibi atak oynayarak sonuca gittik .Emre, Arda, Hamit takımın en iyileriydi .Çok iyi oldu bu 2'de 2 ve daha çok kötü onyadığımız maçlarda kazanmamız sevindiriyor insanı .
Emre Arda ve Hamit'in güzel oyunuyla kazandık sonunda..
Gerçekten Emre her takıma lazım bir oyuncu.Remzi abiye de katılıyorum maçın yıldızıdır kendileri.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
valla ben mi yanlış izledim acaba emre çok fazla tercih hatası yaptı hücumda pas kullanırken. bence emre fenerbahçe'de oynadığının çok altındaydı bugün hücum açısından...
onur un balonu söndü bence bu maç
ismail emre hamit arda yı cok begendim
aurelio da iyiydi ikinci yarı baya
galibiyet beklemiyordum ya beraberlik ya da mağlubiyet diyodum maçtan önce
hazard tüm maç oynayabilecek durumda olsa tek oyuncuya ne kadar bağlı olmasada yenemezdik bence yine..
şu takıma ceyhun egemen volkan şen mevlüt lazım ne olursa olsun ilk yarıdaki 11 e hepsi banko girer, çokta iyi oynarlar..
Evet, yine kendi takımımzdan olmayanları harcıyoruz sanırım. Özellikle kuyruk acısı çok iyi ortaya çıkıyor.
Onur daha 22 yaşında, böyle hatalar olacaktır lütfen anlayışlı olalım, herkes hata yapa yapa yapmamayı öğrenir.
Volkan'ın eksikliği fazlası ile hissedildi.
Emre değilde o yeteneklerde bi adam lazım her takımaboş yere kart gördü yine
2 de 2 çok iyi oldu Almanya'ya da 2 maçta da kaybetmezsek liderlik şansımız yüksek olur ama bizim sorunumuz küçük takımlarla
Screw you guys, I'm goin' home
Arda, Onur'u kurtardı resmen. Az kalsın harcanıyordu...
kime göre neye göre söndü ?
ben hala onur'un çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum ? yan top sorunu çekmesi çok doğal sonuçta 22 yaşında daha . ve şuan 1 numaralı kalecimizin o yaşlarda nasıl hatalar yaptığını çok iyi biliyoruz değil mi?
nedir bu fanatiklik anlamıyorum ya... balonu sönmüşmüş... sanki düşmandan bahsediliyor...
Zor da olsa galip gelmeyi bildik , umarım bu özgüven ile ilerleyen maçları da kazanmayı biliriz . Özellikle Arda , Semih ve Emre bugün galibiyetin mimarları oldular . Bu arada Hazard baştan oynasaymış çok sıkıntı yaşayacakmışız o son dakikalarda yaptığı neydi öyle adam fırtına gibi dizdi bizim savunma yönlü oyuncuları .
Daha öncede dediğim gibi büyük hatalar yapılarak büyük kaleci olunur.2 hatada oyuncuların balonu sönüyorsa Türkiye'de futbol oynanmıyor demektir .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !