Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

aynısını fotomaçta diyor ama bakalım hayırlısı bu gazetelere pek güvenilmez ama

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Delgado tamam

Siyah-Beyazlılar’a müjdeli haber... Mattias Delgado için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açarak 5 milyon Euro’da kapatan Basel iyiden iyiye köşeye sıkıştı. Tatil yaptığı memleketi Arjantin’den dün İsviçre’ye dönen yıldız futbolcunun, bugün Basel Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu konuda konuşan Delgado’nun menaceri Ceylan Çalışkan, “Bugün (dün) İsviçre’ye geldi. Yarın (bugün) ise Beşiktaş ile her konuda anlaştığını yöneticilere söyleyecek” dedi.
    Baba bitirememişti!
    Daha önce de babası aracılığıyla Basel Yönetimi’nden kolaylık gösterilmesini isteyip olumsuz yanıt alan Delgado’nun artık tüm işlemleri kendisinin yapacağını belirten Çalışkan, “Futbol hayatına kesinlikle İstanbul’da devam etmek istediğini söyleyecek ve bonservisinde indirim talep edecek” diye konuştu. Bu gelişme üzerine Kartal’da gözler İsviçre’ye çevrildi. Beşiktaş Yönetimi, her konuda anlaştığı Delgado’nun işine artık ‘bitti’ gözüyle bakıyor.

15.06.2006
    Kaynak : Fanatik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gelirse bjkye faydalı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

benim bildiim kadariyla kleberson ile ayni ozelliklere sahip...

Nesil
    2005
    Yer
    34

Delgado Beşiktaş'ta...
    Başkan Demirören, "Matias Delgado'yu da aldık" diyerek Beşiktaş camiasına müjdeyi verdi

Transferin en hızlı takımı Beşiktaş, bir büyük bomba daha patlattı. Yönetim, İsviçre'nin Basel kulübü ile Delgado için haftalardır sürdürdükleri transfer görüşmelerinde nihayet mutlu sona ulaştılar. Beşiktaş, Arjantinli yıldız için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Basel'i 3 milyon 750 bin euro'ya ikna etmeyi başardı. Böylece Delgado ile daha önce prensip anlaşmasına varan Kartal, bu transferi de bitirmiş oldu.

Hafta sonu geliyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün yaptığı açıklamada "Delgado'yu aldık. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Pazarlıklarımız sonuç verdi ve kulübü ile anlaşma sağladık. Transferlerimiz sürecek" diyerek camiaya büyük müjdeyi vermiş oldu. Arjantinli Delgado'nun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli yıldız konusunda da istediğini alan transferin hareketli takımı Beşiktaş, gücüne güç kattı.

Kaynak: Fotomaç

fotomaçta da aynısı yazıyo yalandır

benim birçok kez fotomaç okuyup umutlandığım oldu ama sonunda bi halt çıkmadı inşallah bu sefer doğrudur...

Default Okan Beşiktaş ile anlaşamadı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk, siyah-beyazlı kulüple anlaşmadığını açıkladı. Okan, menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla yaptığı yazılı açıklamada, ''Yaptığım görüşmeler sonucunda Beşiktaş Kulübü ile anlaşmadım. Bundan sonra Beşiktaş'a başarılar diliyorum'' dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

delgado çok iyi adam fm dede iyi aldıysak hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

insallah alirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah bakalım nolcak

Pancu Bursaspor'da

Bursaspor, iç transferde Cornel Danut Frasineanu ile 1 yıllık, Beşiktaş'ın Romen yıldızı Daniel Pancu'yla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    Bursaspor, prensipte anlaştığı Pancu ve Frasineanu için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde imza töreni düzenledi.

3 yıllık sözleşmeye imza atan Pancu, "Yeşil-beyazlı takımı tercih etmemdeki en önemli sebep başkan Levent Kızıl’ın Bükreş’e gelerek benimle görüşmesi ve Bursaspor’un gelecek yıllardaki hedeflerini ve planlarını anlatarak beni ikna etmesi. Bursaspor seyircisinin de büyüklüğünü çok iyi biliyorum. Beşiktaş’ta oynadığım süre içinde de çok güzel günler geçirdim. Burada da aynı güzel günleri yaşayacağıma inanıyorum." dedi.

Default Galatasarayın ne zamandır istediği ze robertoya beşiktaşda kuyruk oldu

Kartal'dan Ze Roberto atağı

Beşiktaş, Brezilya milli takımında oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ze Roberto için gizli bir operasyon yürütüyor

Roberto sürprizi

Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve G.Saray'ın da uzun süredir gündeminde olan Ze Roberto'nun isminin Beşiktaş'ta da gündeme geldiği öğrenildi. Her fırsatta "Temmuz ayında Dünya Kupası'ndan büyük bir yıldız getireceğiz" açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, Brezilyalı futbolcu için gizli görüşmeler yürüttükleri ve olumsuz bir yanıt almadıkları öğrenildi.

B.Münih'te sorunlu
    31 yaşında olan ve sol açıkta görev yapan Ze Roberto, kariyerinde oynadığı 273 maçta 22 gol kaydetti. 1998'de R.Madrid'te forma giyen Ze Roberto, 1998-2000 arası B.Leverkusen'de görev yaptı. Ardından B.Münih'e transfer olan Brezilyalı futbolcu, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor.
    Kaynak: Pasfotomaç

Nesil
    2006

bu duruma hiç şaşırmadım

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

sıra diğer yabancılarda onları da bir göndersek takımdan

ewet yaa o adamın beşinde dolaşan biziz yanı benim fanatil olduğum takım galatasaray çekilin ya önümüzdende yıllar sonra alalılm su adamı

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

sallama haber balon

sallama haberse bile ben gaztenin yalancısıım

Nesil
    2006

Türk medyasının söylediği haberlerin %85 yalan(bu oranı kafamadan uydurdum )

tamamda fenerden nobreyi kaçıran bunuda yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

oda doğru

eee bu nei gösterir bu haberin belki doru olacağını yalanmı öle deilmi

Okan Gs ile anlaşmak ıstıyor ama yönetım 2ye bölunmus durumda ınsallah gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben Okan ın GS de takıma yarar sağlayacağından pek umutlu değilim

zaten turklerın ustune yok fiyat artırmada.

Beşiktaş Transfer Haberleri diye bir yer ver bu tarz haberler için...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun
    Kartal'dan Ze Roberto atağı

Beşiktaş, Brezilya milli takımında oynayan ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ze Roberto için gizli bir operasyon yürütüyor

Roberto sürprizi

Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve G.Saray'ın da uzun süredir gündeminde olan Ze Roberto'nun isminin Beşiktaş'ta da gündeme geldiği öğrenildi. Her fırsatta "Temmuz ayında Dünya Kupası'ndan büyük bir yıldız getireceğiz" açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin, Brezilyalı futbolcu için gizli görüşmeler yürüttükleri ve olumsuz bir yanıt almadıkları öğrenildi.

B.Münih'te sorunlu
    31 yaşında olan ve sol açıkta görev yapan Ze Roberto, kariyerinde oynadığı 273 maçta 22 gol kaydetti. 1998'de R.Madrid'te forma giyen Ze Roberto, 1998-2000 arası B.Leverkusen'de görev yaptı. Ardından B.Münih'e transfer olan Brezilyalı futbolcu, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmak istiyor.
    Kaynak: Pasfotomaç
    Konu "Beşiktaş Transfer Haberleri" adlı sabit konu altına taşınmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence de balon haber...

Sırada Lopez var
    Baselli Delgado ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Uruguay Milli Takımı’nın genç oyuncusu Walter Lopez’e yöneldi.
    River Plate’te oynayan 21 yaşındaki futbolcu için Tigana’dan da onay alındı

Tunus maçında beğendiler

Alman Borissia Dortmund’un da peşinde olduğu Baselli Delgado ile 1.5 milyon euroya anlaşan Beşiktaş, rotayı Uruguay Milli Takımı’nın genç yıldızı Walter Lopez’e çevirdi. Tunus ile Urugay Milli Takımı’nın oynadığı hazırlık maçında izlenen genç yıldız için teknik direktör Jean Tigana’dan da onay alındığı öğrenildi. Sol kanatta yaşanan sıkıntıyı Lopez’in transferiyle çözmeyi planlayan yönetimin Urugay’ın River Plate takımıyla temasa geçtiği bildirildi. Transfer komitesinin, Delgado transferinin resmiyet kazanmasının ardından Fransız teknik adamın orta saha için önerdiği diğer isimleri masaya yatıracağı kaydedildi.

Ülker’den para geliyor
    Diğer yandan Basel’in Delgado için istediği bonservis bedeli olan 5 milyon euroluk ücret için, sponsor Ülker’in söz verdiği parayı bugün kulübe ödeyeceği öğrenildi. Yönetim, şirketten gelecek parayı direkt olarak İsviçre kulübünün hesabına geçmeyi kararlaştırdı. Delgado ile ilgili bir açıklama yapan Tigana, “Pazar günü başlayacak kadar kampa kadar bu işin bitirilmesini istiyorum. Tüm sistemi ve oyun planını bu oyuncunun üstüne kurdum. Aslında Tümer’le birlikte oynatmayı düşünüyordum. Ama Tümer bizi kandırıp gitti. Delgado’dan sonra joker özellikli genç bir oyuncu daha takviye edeceğiz” ifadesini kullandı.
    Kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

su basel de cıvıttı ama..bi wercez diolar bi wermicez diolar..

Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri