Sayfa 9 / 80 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Tümer'in yetenekleri tartışılmaz ligimiz için ama çok istikrarsız bir futbolcu.

Bu arada bugün fotospor'da bir haber gördüm.

FENER'DEN İNTER'E MÜTHİŞ TEKLİF:

Fenerbahçe Inter'in Brezilyalısına müthiş bir teklifte bulundu.Tuncay ve Anelka'ya karşılık Adriano ARTI BİR MİKTAR PARA istedi.

Bu kadar da sallanmaz kardeşim.Üstüne para alınması gerekirken istiyorlar güya.Fotospor klası işte.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

tüm er olamadan tüm fener oldun,
    aradığın huzuru parada buldun
    para ile bulunamaz beşiktaş aşkı
    bekliyoruz inönüye tümer
    çarşı sanada karşı..
    Yalnız süper parça olmuş
    -

ilk başta bir büyük külüpten diğer büyük külübe geçen futbolcuları doğal karşılamamız gerekiyor sonuçta futbolcular profesyonel işlerini yapıyorlar.ikincisi ben bir fb olarak bu transferi çok sakıncalı buluyorum tümer takımın havasını bozabilir bjk iken arkadaşlık ilişkilerini herkes biliyor eğer nobreye inat bir transfer yaptılarsa çok büyük hata yapmışlar ayrıca bu transferi yaparken hangi teknik adama sormuşlar dauma mı sordular yoksa yönetim 5-6 sene önceki gibi transferleri kendi akıllarına göre mi yapıyorlar

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Yalnız süper parça olmuş
    BEncede super olmuss

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ernusal
    ilk başta bir büyük külüpten diğer büyük külübe geçen futbolcuları doğal karşılamamız gerekiyor sonuçta futbolcular profesyonel işlerini yapıyorlar.ikincisi ben bir fb olarak bu transferi çok sakıncalı buluyorum tümer takımın havasını bozabilir bjk iken arkadaşlık ilişkilerini herkes biliyor eğer nobreye inat bir transfer yaptılarsa çok büyük hata yapmışlar ayrıca bu transferi yaparken hangi teknik adama sormuşlar dauma mı sordular yoksa yönetim 5-6 sene önceki gibi transferleri kendi akıllarına göre mi yapıyorlar
    appiah, Anelka gibi oyuncuları kim aldı sanıyosun daum mu?

Tümer Metin Yılın transferı oLdu diyebilirim.. ßir Galatasaraylı olarak üzüldüm ßize değilde Fenere gitmesine. Fenerbahçeye hayırlı ugurlu oLsun.

appiah ve anelkayı dauma önerdiler o da istedi bu transferi yaparken kime önerdiler???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ha bide şunu söyleyim oratlıkta dedikodular dönüyor yarın fatih tekkenin imza atacağı şeklinde hafta içinde de campellin istanbulla geleceği yönünde zaten eurosport campellin fb transfer olduğunu duyurmuş

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Anelka için önerme dahi olmadı
    anelka ile tümeri bir mi tutuyorsun

Nesil
    2006

Aklı başında hiçbir teknik direktör Anelka gibi bir oyuncuyu istemez.Bunlar klubün prestijini ve kasasını doldurmak için başkanlar tarafından yapılan transferlerdir.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bana göre anelka gibi bir futbolcunu önerilemeye ihtiyacı yok...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

teknik adama danışmadan sadece gelir için yapılan tranferler olabilir ama bunu tümerle yapamazsın göreceksin tümerin forması en az satan formalardan biri olacak...şu haberi bidaha yazıyorum bi alt sayfada kaldı gerçek olursa bir havam olsunratlıkta dedikodular dönüyor yarın fatih tekkenin imza atacağı şeklinde hafta içinde de campellin istanbulla geleceği yönünde zaten eurosport campellin fb transfer olduğunu duyurmuş

bence forvette tuncay-anelka ikilisi ve solda tümer düşünülebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    nerde kaçık adamlar var onlar istiyor anelkayı zaten souness gibi
    anleka gibi oyuncuların oynayabilecegi nadir liglerden biri de premier lig oldugu icindir,arkada bosluk bırakıldı ve oyun tempolu oldugudan istemistir.Anelkanında Türkiye de basaralı olamayısının en önemli nedenide takımların arkada alan vermemesi ve Fb nin karsısında kapalı oynamasıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ve Tümer Metin resmen Fener'de!

Nihat Özdemir, basın toplantısında açıkladı : "Fatih Tekke ile ilgileniyoruz. Nuri Albayrak'a F.Tekke ile ilgili bir teklif yaptık, onlardan cevap bekliyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Her gördüğüm röportajında Türkiye'de başka takımda oynamam diyordu...!
    Daha iki gün önce buna benzer bir röportajı Vatan2 de çıktı.Tükürdüğünü yaladın Tümer.Sana yakışmadı,ben senden beklemezdim en azından.Okulda kalıyorum öğlenleri mecburiyetten,arkadaşlar gelip Tümer,Fenerbahçeye gitti dediğinde inamadım,şaka falan zannettim.
    Neyse giden gider kimseyi zorla tutmuyoruz.Burası BEŞİKTAŞ alayına gider.!
    Yönetimede hiç kızmıyorum.Zaten böyle adam olsa ne olur olmasa ne olur.Mustafa Doğan'a falan laf söylüyordum ama boş mukaveleye imza attı.Tümer efendiye paralarıyla mutluluklar.Kolundaki dövmeyide bu şekilde değiştirmeni öneririm,
    ''only money can change me''

Son olarak mevzuyu bilenler varsa,
    Che ya da Feyyaz.Ya da para...

Fenerbahçe için ise hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İnş. onu da alırsak süper bi 100. yıl takımımız olcak bi de adam akıllı teknik traktör getirirlerse bu iş 29. haftada biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Abicim bu Tümer de cıktı dedi Türkiye de BJK den baska takımda oynamam ne bicim is bu ya abcim bir sey söylediysen arkasında durursun kardesim.
    Hayır durmuyacaksan GALATASARAY'a gel,itraz etmem yani
    Ama Tümer de bir yerde haklı NOBRE BJK ye gelince o da çözümü Fb ye gitmekte buldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Baliç de demişti aynı şeyleri Yok kefen giyermiş de GS forması giymezmiş. Demek ki Tek satan Tümer değil

Nesil
    2006

türkiyede milyomlarca satıcı var boşverin

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Default Bakalim Senİ Tanri Nasil Yargilayacak TÜmer

Bir gecede en kral fenerliden daha kral fenerli oluverdin başımıza.... helal olsun Tümer sana!!! unutma sakına BEŞİKTAŞ seni Tümer yaptı... eğer bu noktaya geldiysen BEŞİKTAŞ'ımızın sayasindedir. iyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...

Bizleri aldatmışsın meğer sen... inanmıştık oysa sana... her attığın golden sonra formayı öpüşün yumruğunu yüreğine vuruşun... hepsi yalanmış... keşke senin sayende alamamış olsaydık bu sene kazandığımız tek kupayı...

Televizyonda fener formasıyla poz veriyordun... kim bilir belki onlarıda kandırıyorsundur... ben inanmıyorum profesyonelliğe... BEŞİKTAŞ'ımızdan kimler geldi kimler gitti... ama hepsinin sonu hüsran oldu... çünkü üzerlerinde BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ahıyla gittiler... Ben BEŞİKTAŞ a hakkımı helal ediyorum onlarda helal etsinler demişsin... en azından bende hakkın varsa HARAMI ZIKKIM OLSUN... birde utanmadan helalik dileniyorsun... Yazıklar Olsun...

Kolundaki dövmeyi bu gece defalarca oku... ne yazıyordu orada... "Beni Yalnızca Tanrı Yargılar" eğer seni Tanrı yargılayamazsa BEŞİKTAŞ ile İNÖNÜ de oynayacağın her karşılaşmada BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI seni yargılayacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

olcan bu senede oynayamaz heralde tümer transferinden sonra...büyük ihtimal sol açık oynatırlar tümeri alexi kesmezler heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    olcan bu senede oynayamaz heralde tümer transferinden sonra...büyük ihtimal sol açık oynatırlar tümeri alexi kesmezler heralde
    walla gelecek olan teknik traktöre bağlı kesebilir alexi. Ama Bence Olcan için Fb kapıları kapandı gibime geliyo. Ama Bi Fransız hoca gelirse Olcan parlayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by el bandido
    iyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
    ben bi maçtan sonra tümeri taraftarlar yuhaladı diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa uyarın beni??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by el bandido
    İyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
    Ben BJK taraftarının böle bişi yaptığına inanmıyorum. Hatta Yuhalandılar. Bunun Yüzünden Klüpten Kaçarcasına Gidenler Oldu. BJK taraftarı benim hatırladığım sadece Nouma yı ve İlhan'ı Bağrına Bastı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ya Beşiktaşlı arkadaşlar bırakın gitsin.Zaten paranın peşinden giden adamın
    Beşiktaşla işi olmaz.Sevindim.
    Neden söylüyoruz?Çünkü biz Tümer'i Beşiktaşlı sanmıştık.Çünkü biz Tümer'i forma aşkı ile oynayan bir futbolcu sanmıştık.Aldatılmak adama çok koyuyor.Yoksa ben Tümer iyi futbolcu,kötü futbolcu tartışması yapmam.Sadece Pascal Nouma gittiğinde üzülmüştüm.Aşkımız renklere sizlere değil.Bu alemde yine kral ÇARŞI...

Sayfa 9 / 80 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Mesaj Yetkileri