Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

24 48.98%
  • Beşiktaş kazanır

13 26.53%
  • Berabere biter

12 24.49%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 274 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Çirkeflik ligine karşı delikanlı gibi ayakta duran Neill Reis her maç daha çok seviyoruz seni. Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam baktı yapacak birşey yok totaL futboL oynuyorum icraat yok bende onLar gibi oynarsam beLki kazanırım diye düşündü herhaLde adam. Düşündüğü gibi de oLdu. Fena mı.
    Kasımpaşa maçından sonra ateşler püsküren Beşiktaş taraftarı, bu maçtan sonra bu oyunu benimseyip, iyi oldu diyebiliyor. Çok ilginç gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Kasımpaşa maçından sonra ateşler püsküren Beşiktaş taraftarı, bu maçtan sonra bu oyunu benimseyip, iyi oldu diyebiliyor. Çok ilginç gerçekten.
    Quaresma ve Bobo olmayinca ben zaten pek birsey beklemiyordum. önemli maci yenmisin tabiki taraftar sevinir.

İki takımın da en iyi bir kaç oyuncusundan yoksun çıktı maça. Eldeki malzemelerle, üzerlerindeki baskıyı ve savunmalardaki sıkıntıyı da hesaba katarsak ancak böyle bir oyun sergileyebildiler. Kalecisi ve generali daha iyi olan takım kazandı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Clayman View Post

Bu futboL iLe Kasımpaşa yı yenmiyoruz, GaLatasarayı yeniyoruz. GaLatasarayı yeneLimde, nasıL oLursa oLsun, farketmez. Siz gaLibiyetLeri unutaLı beri ne kadar büyük bir takım oLduğunuzu da unuttunuz sanırım ? Sıradan bir takımı depLasmanda yenmedik herhaLde. YıLLardır yenemediğimiz bir takımı yeniyoruz. Oyun feLan önemLi değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de şunu anlamıyorum, Beşiktaş bu maçta eldeki imkansızlıkların da etkisiyle (Q7, Bobo, Fatih, Nihat gibi hücum futbolcuları yok ve bu yokluktan Ali Kuçik kadroya alınıyor; Holosko, Tabata, Nobre gibi etkisiz adamlarla da hücum oynasak bile çok fazla etkili olamıyoruz) ilk kez defansif oyun oynadı sahada ve geride kalan tüm maçlarda oynadığı hücum futbolu hiçe sayılarak hemen Schuster'in sözü gündeme geldi. Bir takımın sezon içinde birkaç kez de olsa hakkı yok mudur yani defansif oynamaya, ki o kadar da defansif oynadığımızı söyleyemem. Sadece baskı altında oynadık ve o yüzden pek etkili olamadık bazı dakikalarda. Ayrıca Hilbert ve İsmail sürekli ileri çıkarak orta yapmaya çalıştı, hücuma katkı sağlamak için uğraştı. Defansif oyunu düşünsek bu adamlar olmazdı sahada. Schuster'in de orda söylemek istediği şey başka bir şeydi aslında. 'Avrupa'daki liglerde bu kadar defansif futbol yok sahada, ama Türkiye'deki takımlar sürekli o eski dönemin korkak yapıdaki futbolunu oynuyor' idi bana göre. Bu da tabi bizim ligimizi tanımadığını gösteriyor. Hayır ne bekleniyordu ki yani, deplasmanda 1-0 öndeyken hurra 10 kişi saldırıp geride sadece kaleciyi mi bıraksaydık kaderiyle baş başa. Burda GS'li arkadaşlar kızmasın bana ancak o kadar pozisyon yakaladınız da ne oldu, ancak bireysel bir hatayla son dakikada golü güç bela atarak mağlup oldunuz ve o golü de 3 maç aradan sonra atabildiniz. Yani aslında önemli olan hücum oynamak değil, bulduğun pozsiyonları değerlendirmektir. Konya ve Manisa maçlarındaki gibi 20 pozisyon bulup puan kaybedeceğime, bu şekilde oynayıp galip gelirim daha iyi. Futbolun amacı da zaten kazanmak, sadece güzel futbol oynamak ya da sürekli hücum futbolu oynamak değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

footballer33. olayı özetlemişsin kardeşim. cımbızla laf alınıyor bazı demeçlerde hakikaten. Yahut herkes istediği şekilide yorumluyor , kendi beğeneceği şekilde. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali çıkıp da yahu adam haklı diyebilecek biri yok hele rakip taraftarlardan hiç yok. Konya , Manisa maçları falan en doğru noktaya parmak basmışsın. Bağdat Caddesi'nde 'gir ulan gir artık gol olsun' diye bas bas bağırıp milletten tepki toplayacağıma iki atak yapar gool diye bağırırım 3 puanı koyarım cebime ohh mis.. Ayrıca unutmamak gerekirki Uefa'nın kayıtlarına girilirse Barca'nın İnter'i nasıl perişan ettiğini göremezsiniz , İnter'in kupayı kazandıgı gerçeğiyle karşı karşıya kalırsınız. Ne demek istediğim anlaşılır umarım..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasaraylıların birçoğu sanki kazanan onlarmış gibi konuşuyor birde Oyuna takmışlar bi , yahu tam kötü oynadık desek ne olacak , tatmin mi olacaksınız Tamam hadi , kötü oynadık , ama YENDİK.

İster 60 futbolu oynarız ister 200 . Kimseyi ilgilendirmez. Galatasaray'ı , samiyendeki son derbide , deplasmanda yenip ümraniyeye dönmüşüz. Galatasaray'a 6-7 puan fark atmışız , şampiyonluk yarışı dışına itmişiz.

Bazı kişiler önce kendi takımlarının durumlarına bakmalı , sonra başka takımlara laf atmalı . Mesela ben şahsen Fenerbahçe'nin ligdeki oyunuyla ilgilenmiyorum örneğin , önce Beşiktaş , FB'den daha üst sıralara çıksın sonra onları eleştiririm mesela.

Hala nedir bu haklı çıkma pskolojiniz İstatislikleri koyuyorsunuz ya resim olarak , onlar birşey kazandırmıyor , o istatisliklerin üstündeki rakamlar varya kocaman siyah , onlara bakıcaksınız. Hani bi tane 1 yazıyor , sonra 2 yazıyor kocaman. He o işte.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaybedince iyi oynadık kaybettik diyip bin tane istatistik koyan arkadaşlar bugün takımları kazanınca neden bu kadar tepki veriyor anlamak güç doğrusu.Kendisine onların şimdi verdiği cevaplar verilince tahrik oluyorlardı tartışmayı uzatıyolardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kazananı tebrik ederim öncelikle.

Her iki takımın da durumu ortada. Kötü bir dönem geçiriyorlar. Her iki takım için de bu maç toparlanmak için çok önemli bir dönüm noktasıydı. Beşiktaş'ın erken gol bulması, savunma yapmaya ağırlık vermesine neden oldu. Bunu eleştirmek bence gereksiz. Galatasaray bulsaydı ilk golü, savunma ağırlıklı oyun yapısını Galatasaray uygulayacaktı. Bunun garantisi yok tabi. Ancak içinde bulundukları zor şartlarda atılan gol ve öne geçme avantajını korumak isteyecektir her iki hoca da.
    Artık hakemler kazandırdı, kaybettirdi denmese keşke. Bu durum sınav notu iyi olunca 'geçtim', kötü olunca 'hoca bıraktı' durumuna benziyor gittikçe. Hakemler hata yapıyorlar, yapacaklar da. En önemli organizasyon olan Dünya Kupası'nı izledik daha 4 ay önce. Ne hatalar yapıldı. Bırakalım bütün suçu hakemlere yüklemeyi. Bu sadece Galatasaray ve Beşiktaş ile sınırlı bir olay değil. Fenerbahçe'si de, Trabzonspor'u da, diğer takımlar da hakemi bahane ediyor kötü sonuç durumunda. Eğer maç içinde, gözler oynanan futboldan çok hakemlerin kararlarına bakıyorsa, iyi futbol oynanmadı diye kimse şikayet etmesin. Birçok taraftarın önceliği hakemi izlemek, en ufak aleyhte kararda eskiden homurdanmalar başlardı, artık küfürler ayyuka çıktı. Ülke futbolu çamuru hakemlere atarak düzelmeyecek maalesef. Tribünler böyle davranınca oyuncular da hakem üzerine oynamaya başlıyor. Kurnazlar çünkü. Tribünlerin hoşuna gidiyor hakeme gösterilen haklı-haksız tepkiler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel bir maçtı kazandığımız için mutluyum. Maçın en güzel ve önemli karesi ise Lucas Neill'den geldi.

Bravo.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kaybedince iyi oynadık kaybettik diyip bin tane istatistik koyan arkadaşlar bugün takımları kazanınca neden bu kadar tepki veriyor anlamak güç doğrusu.Kendisine onların şimdi verdiği cevaplar verilince tahrik oluyorlardı tartışmayı uzatıyolardı.
    evet iyi oynadik kaybettik ve belki simdi o maclar gibi oynamadik ama bu oyuncularla fena oynamadik ve yendik.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Hagi'nin hatalı tercihleri ve değişiklikleri maçı çok etkiledi Galatasaray en azından 1 puan alabilecek kadar iyi oynadı Beşiktaş'ta akıllı oynadı ama savunmasında hala sorun olduğunu düşünüyorum . Hilbert bugün iyiydi Beşiktaş'ın sağ beke transfer yapması gerektiğini düşünüyordum ama böyle oynarsa sene sonuna kadar idare edebilir . Ersan topu çok iyi kullanıyor müdaheleleride iyi ama pozisyon almada sorunları var . Aurelio fena değildi ama Ernst'in performansında bi düşüklük var gibi . Guti daha ilerde kullanılmalı nasıl olsa geride Ernst ve Aurelio var yaşı ve fiziksel durumuda belli boşuna savunma yapması istenerek performansı düşürülüyor sadece hücüm yapması istenirse ilerde inanılmaz işler yapabilir . Holosko'yu bugün beğendim tam bi kontra oyuncusu gibi oynadı deplasmanlarda çok daha etkili . Nobre , Servet çıktıktan sonra etkili oldu ve golünüde attı ama yetersiz bi oyuncu . Galatasaray'da karşıda Holosko gibi hızlı bi oyuncu varken orda Ali'nin oynaması büyük bi hataydı hele hele Sabri'nin ortasahada oynatılmasına çok ama çok şaşıyorum . Neill'ı beğeniyorum ama hava toplarında bi sorunu var sanırım sağ bekten kalma bi özellik . Cana takımın en iyisiydi sonunda gerçek performansını gösterdi ama stopere geçirilmesi hataydı . Ayhan'ın 90 dakikayı kaldıracak gücü kalmamış . Elano iyiydi en azından ne kadar istekli olduğunu gösterdi . Pino çok yetenekli ama bi o kadarda bencil . Baros daha hazır değil gibi ama bu hali bile Galatasaray'ı hareketlendirmeye yetti Batdal yerine o sokulmalıydı oyuna zamanında . İki kulüpte devre arasında kadroya takviyeler yapmalı özellikle Galatasaray'ın çift yönlü orta saha ve iyi bi alternatif santrafora acil ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Besiktasli arkadaslara su soruyu sormak istiyorum acaba söyle bir yorum yapsaniz hangi gs li size itiraz edecekti ;
    Evet gs pozisyon bulma ve topla oynamada bizden üstündü fakat biz buldugumuz pozisyonlari daha akilli kullandik ve sonuca gittik..
    Bekledigimiz bu kadarcik bisey sizden ama siz iyi oynadik,bekledigimiz gbi oynadik,istedigimiz oyun böyleydi tarzi seyler yazinca itici bir hal aliyor ve moral olarak yerin dibine sinir olarakta everest e ciktigimiz son günlerde istemeden de olsa tatsiz seyler sölememize neden oluyor..
    Macta akillica oynayan girdigi pozisyonlari degerlendiren ve yerinde degisiklikler yapan bir bjk,dengesiz ataklar yapan daha fazla topla oynamasna karsin pozisyonlari degerlendiremeyen ve gereksiz degisiklikler yapan bir gs vardi.Sonuc olarak besiktas uzun aradan sonra ali samiyende galip geldi tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

size bir örnek vermek istiyorum yaklaşık 3 hafta önce psv feyenord maçı psv nin 10-0 lık sonucuyla bitmişti ancak feyenord taraftarları genede takımlarına duyduğu güvenleri sayesinde bir sonraki hafta stadı doldurdular ve o maçı 3-0 kazandılar işte bizde bu zihniyet yok bir yenilgi alcaksın bu takım kötü bundan sonrada kötü olcak diye takımımızı desteklemiyoruz en azından böyle günlerde takımımızın yanında olmazsak o zaman takım kötü sonuçlar almaya devam eder ama bu kadar beceriksiz bir takım olduktan sonra destek bizde ne gezer.....

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Besiktasli arkadaslara su soruyu sormak istiyorum acaba söyle bir yorum yapsaniz hangi gs li size itiraz edecekti ;
    Evet gs pozisyon bulma ve topla oynamada bizden üstündü fakat biz buldugumuz pozisyonlari daha akilli kullandik ve sonuca gittik..
    Bekledigimiz bu kadarcik bisey sizden ama siz iyi oynadik,bekledigimiz gbi oynadik,istedigimiz oyun böyleydi tarzi seyler yazinca itici bir hal aliyor ve moral olarak yerin dibine sinir olarakta everest e ciktigimiz son günlerde istemeden de olsa tatsiz seyler sölememize neden oluyor..
    Macta akillica oynayan girdigi pozisyonlari degerlendiren ve yerinde degisiklikler yapan bir bjk,dengesiz ataklar yapan daha fazla topla oynamasna karsin pozisyonlari degerlendiremeyen ve gereksiz degisiklikler yapan bir gs vardi.Sonuc olarak besiktas uzun aradan sonra ali samiyende galip geldi tebrik ederim.
    biz bunun aksini iddaa etmiyoruz, GS daha fazla pozisyon buldu. ama benim demek istedigim, bekledigimden daha iyi oynadik cünkü ben Holosko, Tabata ve Nobre ile bisey beklemiyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    oncelikle BJK'yi tebrik ederim

simdi bana biri bana sunu aciklasin , BJK deplasmanda GS'yi yeniyor , yukarida istatistikler 50-60 dakka mac BJK'nin yarisahasinda geciyor , kapali defans + kontra oynuyor BJK ve maci aliyor , sonrada herkes BJK oynamasi gerektigi gibi oynadi maci aldi diyor ama BJK'den 10 - 15 gomlek dusuk kalitede Kasimpasa deplasmanda ayni futbolu oynuyor ama 60 larin futbolu oluyor
    BJK ligde su ana kadar 3 mac bu sekilde top oynadi (GS, KS, GB), diger maclarin tamaminda (TS, FB dahil) ofansif futbol oynadi. Emin ol bu macta 9 sakatimiz olmasa, hatta sadece Quaresma ve Bobo olsa bile buyuk ihtimalle bu sekilde olmazdi. Ama 9 sakatimizin oldugu, takimin en buyuk 3 silahindan 2sinin olmadigi, kazanmanin sart oldugu bir macta birde 8. dakikada one gecmissen kimse maca ortak olmaya calismaz, topu rakibe birakir. Kaldi ki GS'nin cok etkili oldugunu da dusunmuyorum, GS'nin toplamda yaptigi 350 pasi BJK cogu macta 55-60 dakikada yapiyor zaten, GS 2-3 pozisyon yakaladi onlar da karambol ve Toraman'in ve defansin sacma hatalarindan geldi, organize sekilde hucum ettigi veya pozisyon yakaladigi yok, BJK ise paslasarak ve beklerini cikartarak oynadi. BJK defansif oynadi vs diyorsunuz, ama bakiyorsun BJK 2 hucumcu bek (Ismail+Hilbert), 2 forvet (Holosko, Nobre) ve 2 oyun kurucu ile cikti (Tabata, Guti). Cok ofansif muhtesem oynayan GS ise beklerinde 2 stoper (A.Turan, H.Balta), 2 oyun kurucu (Kewell, Elano) ve yarim forvet (Pino). Kimin ne mentaliteyle ciktigi ortada, GS istatistiksel olarak ustun olduysa bu BJK'nin erken gol buldugu ve ona gore oynadigi icindir, GS kendi ofansif oynamak istemedi ve cok da pozisyon uretip bizi bunaltmadi, ki gol de zaten tamamen Cenk'in hatasindan geldi.
    Last edited by bjk4ever : 29.Kasım.2010 at 12:40

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    oncelikle BJK'yi tebrik ederim

simdi bana biri bana sunu aciklasin , BJK deplasmanda GS'yi yeniyor , yukarida istatistikler 50-60 dakka mac BJK'nin yarisahasinda geciyor , kapali defans + kontra oynuyor BJK ve maci aliyor , sonrada herkes BJK oynamasi gerektigi gibi oynadi maci aldi diyor ama BJK'den 10 - 15 gomlek dusuk kalitede Kasimpasa deplasmanda ayni futbolu oynuyor ama 60 larin futbolu oluyor

60ların futbolu kavramını sadece oyunu kendi yarı sahasında kabullenmek ve kontra olarak düşünmemek lazım.

Beşiktaş defansa gelen her topu, hele de ileride Nobre gibi bir adam varken havaya dikti mi? Hayır. Kontraya çıkarken mümkün mertebe kanatlara yerden ara toplar attılar, Guti'ye aktarıp oyun kurmara çalıştılar.

Beşiktaş her atakta ortasahada Gsli futbolcuları yaka paşa düşürüp yıldırmaya çalıştı mı? Hayır, aksine Galatasaray'a top yapma, ceza sahasına gelme fırsatı tanıdılar, ki arka taraf açılsın da kontradan 2'yi atalım diye.

Rakibin yıldız oyuncularının bileklerine kasti tekmeler geldi mi? Yok.

Maçı bırakıp hakeme oynayan Beşiktaşlı gördünüz mü? O da yok.

Topla oynanmamışsa da, kaleye atılmış 8 tane şut var. Gayet nizami, ancak sayılmayan bir gol var. 90'dan dönen bir plase, Nobrenin kale ağzından az farkla auta giden bir kafası daha var. Üzerine penaltı ve gol var.

Ha gönül ister, Beşiktaş Sami Yen'de %60 topla oynasın, rakip savunmayı sürklase etsin, maçın hakimi olsun ama eksiklerle kolay iş değil. Pino kadar bile topla gidebilen oyuncusu yoktu sahada Beşiktaşın. Belki Quaresma ve Bobo sahada olsa, geride Toraman yerine daha güven veren bir Ferrari ya da Sivok olsa, Beşiktaş'ın oyunu da çok daha farklı olurdu. Tıpkı Arda ve Baros'un ilk 11de başlayabilmeleri halinde skorun daha farklı olabileceği gibi.

Beşiktaş bazı anadolu takımları gibi hakkını vererek 60ların futbolunu oynasaydı, muhtemelen başta Pino olmak üzere Baros ve Elano ilk yarıyı kapatırlar, Beşiktaştan da en az 2 oyuncu kırmızı kart görmüş olurdu (anadoluya çıkmayan kartlar büyüklere çok rahat çıkıyor bu aralar).

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bir de Holosko'nun direkten donen sik vurusu var, onu unutmussun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İndie'nin yazısına ek olarak,Nobre'nin ikinci golünde Guti'ye sol açıkta pası veren oyuncu sol bekimiz İsmail,Nobre'nin sayılmayan golünde ortayı açan ise sağ bekimiz Hilbert.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her seferinde aynı şeyleri yazıyoruz.

İnsanın elinde iki seçenek vardır. İyi bir kadro kurarsın. Galatasaray'ın yapmış olduğu tüm transferler fiyaskoyla sonuçlanmıştır.

Bu anlamda ligde tutunmanın tek yolu vardır. Oda elindeki kadronun kısıtlı yeteneklerini en iyi şekilde kullanabilmektir. Ne Rijkaard ne de Hagi bu özelliklere sahip hocalar değildir. Lucescu bunu çok iyi yapardı. Bülent Akın örneği gibi.

Hagi buraya ben oldum demeye gelmiş. Her konuşmasında ben çok çalışıyor, ben çok iyi, ben düzeltecek, ben yarın başlıyor. Yanına bir tercüman vermişler. Onunda tercümana ihtiyacı var.

Teknik, taktik anlayışına bakıyorsun Fenerbahçe maçında bir kumar oynadı ve bu tuttu. Misimovic solda Elano sağda Pino ortada derken o gün tutan bu oyun anlayışını sürekli kullanmaya başladı. Zaten kısıtlı yeteneği olan bir kadron var. Yetenekleri kullanamıyorsun üzerine mevkilerinide değiştiriyorsun. Sonra Ali Turan dünya üzerinde kimsenin yapmayacağı penaltıyı yapıyor. Misimovic'i gönderip göndermemesi tartışılır ama mutsuz topa vurmaktan aciz Elano niye bu kadroda oynuyor. Maçtan çıkınca tekme felan atıyor. Misimovic'in farkı neydi diye sormak geliyor içimden.

Bu futbolcuları alan kim yönetim, Hagi'yi getiren kim yönetim, kendi kendiyle kavgada olan kim yönetim. Başarısızlığın nedeni bu kadar nettir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray bu maçı kaybederek şampiyonluk hedefi konusunda büyük yara aldı. Ligin henüz yaklaşık %40'ının tamamlandığını hesaba katarsak konuşmak için erken olabilir ancak; ligimizde eskisi gibi birkaç takım yarış içerisinde değil. Dolayısıyla Galatasaray'ın hem Trabzon'un hem Fenerbahçe'nin hem Beşiktaş'ın hem Kayserispor'un hem Bursaspor'un puan kaybetmesini beklemesi gerek. Galatasaray'ın buradan toparlanıp şampiyonluk yarışına ortak olması çok zor.

Beşiktaş açısından bakıldığında, Schuster'in iyice tartışılmaya başlandığı üst üste puan kayıplarının geldiği bir dönemde ASY deplasmanında beraberlik bile pek işlerine yaramayabilirdi. Bu galibiyetle birlikte tekrar yarışa katıldılar. İlk yarı itibariyle kalan 3 maçları da zor. Bu 3 maçtan alacakları sonuçlarla ligdeki yerleri olumlu/olumsuz değişebilir.

Beşiktaş maça golle başlamanın avantajını iyi değerlendirerek 3 puanla ayrıldı. Ali Turan'ın yaptığı hareketin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Öyle bir pozisyonda öyle bir müdahale şekliyle penaltıya sebebiyet vermemesi sürpriz olurdu.

Tebrikler Beşiktaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bu kadar kötü bir Beşiktaşa kendi evinde yenilen GALATASARAY'ımıza teşekkür ediyoruz.Fenerbahçeli kardeşlerimizinde dediği gibi "kümede kal galatasaray"...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün akşam maçtaydım ve maçtan önce yapılan tezahuratların yanından geçmezdi maç içindeki taraftar performansı, bu kadar koordine olamayan bu kadar beste repertuarı kısıtlı bir taraftar grubu daha görmeyiz herhalde...

Maça gelince henüz 7. dakikada Holosko'nun belki aklının ucundan golle ilgili birşey geçmiyorken Ali Turan'ın kaydığını gördüğüm anda kapattım gözlerimi Hagi bu adamda ne görüyor anlamak güç.. 2. golde zaten Servet ve Hakan efendi tarlada geziyorlardı bir tek Neill vardı orada dikkat ederseniz Beşiktaş'ın verilmeyen golüyle aynıydı neredeyse o gol. Guti Nobre'nin kafasına çarptırıp golünü attı resmen. En iyi oyuncularımız Cana-Kewell-Neill'dı. Elano'ya şu ana kadar destek çıktım her ters bir laf söyleyenin karşısında durdum hep güvendim ama dün sahada arada bir vardı sadece. Bazen yürüyor bazen ayağındaki topu eziyor bazen önünden geçen topa dokunmuyor bazen öyle bir pas atıyor ki "yok artık" diyorsunuz. Bazense baskıyı tamamen kurduğunuz anda ayağının dışıyla o kadar ciddiyetsiz bir vuruş yapıyor ki saç baş yoluyorsunuz. Kaçırdığımız gollerden bahsetmek bile istemiyorum ve Cenk o kadar iyi bir maç çıkarırken son goldeki hatası bizim için iyi oldu hiç değilse son derbide golümüz var deriz artık

Bu sezondan ümidimi kesmiştim şimdi UEFA ümidini de kestim bu takımdan bir cacık olmaz. Hagi'yi de çok seviyorum ama onun da yapacakları sınırlı gibi gözüküyor. Beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum özellikle 2. golden sonra inanılmaz dalga geçtiler bizimle "Ok Let's Go" baya iyiydi

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Galatasaray bu maçı kaybederek şampiyonluk hedefi konusunda büyük yara aldı. Ligin henüz yaklaşık %40'ının tamamlandığını hesaba katarsak konuşmak için erken olabilir ancak; ligimizde eskisi gibi birkaç takım yarış içerisinde değil. Dolayısıyla Galatasaray'ın hem Trabzon'un hem Fenerbahçe'nin hem Beşiktaş'ın hem Kayserispor'un hem Bursaspor'un puan kaybetmesini beklemesi gerek. Galatasaray'ın buradan toparlanıp şampiyonluk yarışına ortak olması çok zor.

Beşiktaş açısından bakıldığında, Schuster'in iyice tartışılmaya başlandığı üst üste puan kayıplarının geldiği bir dönemde ASY deplasmanında beraberlik bile pek işlerine yaramayabilirdi. Bu galibiyetle birlikte tekrar yarışa katıldılar. İlk yarı itibariyle kalan 3 maçları da zor. Bu 3 maçtan alacakları sonuçlarla ligdeki yerleri olumlu/olumsuz değişebilir.

Beşiktaş maça golle başlamanın avantajını iyi değerlendirerek 3 puanla ayrıldı. Ali Turan'ın yaptığı hareketin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Öyle bir pozisyonda öyle bir müdahale şekliyle penaltıya sebebiyet vermemesi sürpriz olurdu.

Tebrikler Beşiktaş.
    Şapiyonluk?

Bizim 2003-2004te 16 Puandan Verdiğimiz Şampiyonluk Gibi Olmazsa Bu Ligin Sonu Buna Gülerim

Ama Olabilirde Sonuçta Türkiye Ne Olacağı Belli Olmaz bu Ülkede

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçın özeti;

G.Saray ve Kayseri yönetimini biribirine kırdıracak kadar değerli(!) ama top auta çıkmaya yüz tutmuşken,Holosko "topu ayağımdan açtım" diye kendine kızmaya başlamışken gereksiz bir hareketle rakibe penaltı kazandıracak kadar futbol zekasından yoksun bir Ali Turan.

Servet'i çıkarıp Cana'yı stopere çekerek hem orta alanı boşaltan hemde o dakikaya kadar etkili olamayan Nobre'yi hayata döndüren hamleyi yapan bir Hagi.

Rakibine gösterilen haksız sarı karta tepki koyabilecek kadar "profesyonel" olan bir Neill.(Profesyonellik rakibe kart aldırmak değil,hakemi aldatmak değil "adam" olabilmektir.)

Son dakikada yediği hatalı gole rağmen,bu genç yaşında Ali Sami Yen gibi zor bir deplasmanda yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan ve maçın adamlarından olmayı başarabilen bir Cenk(g )aver.

Yaptığı -bana görede- gereksiz açıklamayla eleştirilere hedef olan,G.Saray deplasmanında bu kadar eksiğe rağmen(Bobo,Quaresma,Ekrem,Nihat,Ferrari,Sivok,Rüş tü) oynatması gereken kontrollü(!) oyunu oynatan ve rakip teknik adamın hamlelerini sabırla bekleyip karşılığını vererek 8 yıldır kazanılamayan sahadan galibiyetle ayrılan bir Schuster.

Sahada her haliyle "ben farklıyım" diye bas bas bağıran,topa hükmeden,ilerlemiş yaşına rağmen elinden gelen mücadeleyi ardına koymayan bir Guti.

Ve

Süper(!) Lig'in kalitesine yakışmayacak düzeyde oynanan bir "derbi" futbolu.

Tebrikler Beşiktaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kümede kalırız diye tahmin ediyorum. Süper Kupa Şampiyonu'nu bu hale düşürenler utanmalı önce. Yerli transferinde yerimizde saydık. Defansımız çok iyiymiş gibi hiçbir oyuncu almadık. Hakan Balta, Sabri, Insua, Servet, Gökhan Zan, Ali Turan hepsi döküntü. Neill tek başına oynuyor artık ama Neill iyi oyuncuların yanında iyi işler yapan bir oyuncu, tek kalınca hata yapması çok doğal.

Kaldı ki savunmaya kadar gelip forvetle bağlantı kuracak bir oyuncumuz da yok, ne Elano, ne Ayhan, ne Barış bu işin adamları. Alex, Emre gibi savunmadan top çıkaran, adam eksilten oyunculara ihtiyacımız var. Sadece pas yaparak oyun kuramayız, çünkü zaten pas yeteneği çok kısıtlı olan oyuncularımız var, dolayısıyla adam eksiltecek oyunculara ihtiyacımız var ya da takımı yeniden kurup pas yeteneği iyi olan oyuncular alacaksınız. Bu durumda da Misimovic-Elano gibi oyuncuların tarzında oynamış oluyorsunuz.

Galatasaray sadece stat yapmakla bir yere varamaz. Şu kadro ve oyun anlayışıyla, yeni stat 400 bin kişi olsa ve tam dolu olsa yine de kaybederiz. Rijkaard gibi bir hocayı gönderebildik ya hala yanıyorum buna.

gs maçı kaybettiyse bence en büyük sorumlusu hagi dir ..eğer ki baroş oynayacaksa bu mac sonu degıl mac bası olmalıydı ...15 dakıka oynayacaksa ilk 15 dakıka oynamalıydı .. gs bize karsı baskı kurduğu dakıkalarda golcü eksikliğini çok hissetti o dakıkalarda eğer golcüsü olsaydı kesın öne geçerdi ...ama Beşiktaş baskıyı kırdı oyunu istediği gibi yönetmeye başayınca hagi golcü aldı oyuna ...herhangi bir etkisi olmadı ...ilk yarıda ki o güzel oynuna karşı gol atmamasının en büyük sebebi budur bence ... ikinci yarıda ki beşiktaş oyunu bence çok güzeldi ..ilk yarıda 1960 ların oynunu oynadık ama ikinci yarı cok akıllı ve mücadeleciydik..

skor falan herşey bir yana 2 nokta çok ilginçti ...

maç başından sonuna kadar Beşiktaşa küfür edilirken ligtv nin sesleri sonuna kadar açıktı , Beşiktaşlıların küfür ettiği dakıkalarda sesin sonuna kadar kısılması nın amacı neydi anlamadım ...

lucas neill harbiden adam gibi adam oldugunu gösterdi , can-ı gönülden tebrik ederim kendisini ..
    bununla birlikte futbolcular açısından son yıllarda ki en dostça geçen derbiydi sanırım ... çok iyi niyetliydi oyuncular (holosko nun kendını yere atması hariç )

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baros oynamalıydı diyorsunuz da,

-2 kere üst üste adele sakatlığı geçiren bir oyuncuyu, forvete atmak ne kadar doğrudur maçın başında ? Hem de bu atlet bir oyuncuysa ve belki de gollerinin çoğunu defans arkasına attığı deparla atıyorsa.
    -15 dakika oynayıp da 15.dakikada oyundan çıkmanın getireceği mental düşüş ne olacak peki ?

baroş sakatlıktan cıkmıs olabılır ama o kadar oynayabılecek durumdaysa bu maç başı olmalıydı , gs pozısyon buldugunda baroş yok , pozısyon bulmadıgında baroş var ...o zaman baroşa ne gerek var sen topu rakıp ceza alanına goturemıyosun ama forvette baroş var ...yemişim o baroşu

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri