Sayfa 9 / 578 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Galatasaray'a Alman bir teknik direktör lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Culio Ankaraya götürülmemiş..Arda kadroya alınmış..Culio kart sınırında idi tek nedeni o olabilir.Sakatta değilmiş..Yoksa sakızmı çiğnedi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hagi'de man management 0 (sıfır).

kriz yönetimini de bilmiyor.

bu yüzden galatasaray'a ve türk futboluna zarar vermeye devam ediyor. gönderilip yerine tugay kerimoğlu'nun geçici antrenörlük yapması daha iyi olacaktır bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bense Tugay Kerimoğlu'nun ileriye 'saklanması' gerektiğini düşünüyorum. Şimdikinden iyi olsak bile büyük ihtimalle çok da iyi bir grafik çizemeyeceğiz. Bırakalım iyi bir antrenörün arkasında 2-3 yıl pişsin. Zaten gelecekteki hocamız odur, başkası değil.

Tugay'ın hoca olması çok büyük bir risk şu anda.
    bülent gibi harcanır diyorsun yani,hımm olabilir tabi bu da bir düşünce ama bence zaten sene sonuna dek kalır sonra terim gelirdi bence.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yoksa sakızmı çiğnedi
    evet,takımda kazım bunu sorun yapmış benim haricimdekiler çiğneyemez diye ondan

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bülent gibi harcanır diyorsun yani,hımm olabilir tabi bu da bir düşünce ama bence zaten sene sonuna dek kalır sonra terim gelirdi bence.
    Tugay Kerimoğlu istifaaa diye gezinilmeyeceğini bilemiyoruz malesef. Ya da, o 2-3 sene sonrasında, teknik direktörlüğe soyunacağı zaman, bazıları tarafından bu dönemi insanlarımıza 'hatırlatılabilir'.

Sözün özü, eğer kazasız belasız çıkarsa pek fazla övülmez(Çünkü sonuç ne olursa olsun Avrupa'ya gidemeyeceğiz.) ama başarısız olursa açık bir önyargı oluşur kendisi hakkında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence sene sonu beklenmeli teknik direktör bulunmasında. Hagi'nin yerine geçecek adam daha iyi yönetse bile 6. veya 7. yapabilecek en fazla. Sene sonu uygun bir teknik direktör bulunur.
    Fatih Terim'in uygun olduğunu düşünmüyorum. Hagi gibi disiplin yüzünden oyuncularla sorun yaşayabilir(Hagi kadar olmasa da) ve taktiksel bilgisi de çok yüksek değil. Kendi istediği oyuncularla çalışmak isteyip de istediği oyuncuları alamazsa o da bir sorun yaratır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Tugay Kerimoğlu yeni yönetim gelene kadar veya sezon sonuna kadar takımın başına geçse daha iyi olur.Ama başarılı olsa bile,bir sonra gelecek hocanın yardımcılığına devam etmesi kaydıyla.Yoksa diğer büyük kulüplerdeki bir çok örnek gibi onunda harcanma ihtimali çok yüksek olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pankartta "Siz En Güzel Duyguların Katilisiniz" yazıyor. Servet'in suratına bakınca bir bilseniz neler neler geçiyor içimden..

Bu da pankartın kendisi:
    http://ligtv.com.tr/uploads/news_man...0e_pankart.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Güzel pankart

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88872

Bu da LigTV'nin Galatasaray haberi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hagi gün geçtikçe Galatasaray ve Türk futbolundaki parlak geçmişini yavaş yavaş söndürmeye devam ediyor. Ben ona kızmıyorum.Sonuçta damın tarzı bu olabilir, yeteneği bu kadar olabilir. Ben asıl bunu göremeyip Hagi'yi göreve getiren Adnan efendiye kızıyorum. Galatasaray'ın başına Tugay gelirse daha da çöker takım. Kesinlikle menajerlik anlamında başarılara ulaşarak kendisini kanıtlamış ve yaşı kemale ermiş bir antrenör bulunması lazım. Tugay bu tip birinin yanında 3 yıl pişmeden işe girişirse kendini de Galatasaray'ı da bitirir....

Baros konusu iyice işin cılkını çıkardı. Kaybedilen maçtan sonra hırsından neredeyse ağlayacak hale gelen ve Galatasaray'ı belki de en çok sahiplenen yabancı oyuncu kimdir derseniz sonuç % 90 Baros çıkar ama Hagi efendinin disiplini bunların önüne geçiyor demekki. İddaa ediyorum, Alex de Souza Galatasaray'da olsa şimdiye çoktan kadro dışıydı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence kadro dışı bile değil tamamen atılırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben dün akşam gördüm o Servet'in resmini sinir geldi bana bile. Taraftar oraya gitmiş ne bir kötü söz nede başka şey, Yapılacak en insani tepkiyi verip akıl dolu pankart açıyo. Sen sahada oynamıyosun, takım 11. sırada ve gevrek gevrek gülüyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ben dün akşam gördüm o Servet'in resmini sinir geldi bana bile. Taraftar oraya gitmiş ne bir kötü söz nede başka şey, Yapılacak en insani tepkiyi verip akıl dolu pankart açıyo. Sen sahada oynamıyosun, takım 11. sırada ve gevrek gevrek gülüyosun.
    Zaten bu hareketlerinden sonra bir taraftar da sinirlenip formanın hakkını ver diyerek küfretmiş Servet'e. Servet oralı bile olmamış.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mart.2011 at 15:41

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Servet'in algıda seçicilik olduğu için otobüse binerken durumun farkına varmış, kendisine haklı olarak bağıranın üzerine yürümek istemiş ancak Barış ve Emre Çolak tutmuş Servet'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Zaten bu hareketlerinden sonra bir taraftar da sinirlenip formanın hakkını ver diyerek küfretmiş Servet'e. Servet oralı bile olmamış.
    Az bile yapmış. Tamam sahada mücadele edersin, vurursun gitmez, rakipten topu alırsın arkadaşın kaptırır senin emeklerin boşa gider ama kulup bu kadar kötü durumdayken protesto eden taraftarlara böyle davranamazsın. Adamlığa sığmaz herşeyden önce.

Neyse 2 saat sonra maçta görünür herşey, bakalım Servet nasıl mücadele edecek.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mart.2011 at 15:41

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke yürüseymiş taraftarın üzerine. Eğer taraftar pırpır birşeyse belinden su alırdı Servet'in bir sağa bir sola yatırırdı çevik hareketlerle.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya Felix Magath Louis Van Gaal gibi üst düzey hocalar seneye kendi takımlarını bırakacaklar.Alsak birini her türlü şampiyonluğa oynarız seneye.Ki bu hocalardan biri gelirse ben Galatasaray'ın doğru transfer ve planlama ile Avrupa'da da yeniden iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

van Gaal iyi olur ama gelir mi bilinmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Van Gaal 1 sene dinleceğini açıklamıştı geçenlerde, Magath bize olmaz, maliyetli transferler isteyecektir. Van Gaal gelse çok daha iyi olur, ama zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize Fatih Terim lazım bence. Lucescu gelmeyeceğine göre Fatih Terim bizi ayağa kaldıracak isimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim 7 yıldır külüp çalıştırmıyor, en son dönemi de hiç parlak değildi. İsmi, kariyeri kesinlikle tartışılmaz tabii ama şahsen ben şüphe ile bakıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van Gaal'i bizim ülke kaldıramaz. Ama Magath gelirse muhteşem olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Magath geldikten sonra futbolcular 3 ay geçmeden isyan bayrağını çekerler. Önceki takımlarından da genellikle oyuncuların şikayetlerinden dolayı ayrılmıştı. Askeri eğitim başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Magath geldikten sonra futbolcular 3 ay geçmeden isyan bayrağını çekerler. Önceki takımlarından da genellikle oyuncuların şikayetlerinden dolayı ayrılmıştı. Askeri eğitim başlar.
    Bu Galatasaray'ı askeri eğitimden başkası kurtaramaz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    Galatasaray'a Alman bir teknik direktör lazım
    Schuster olmaz, sözleşmesi devam ediyor. Daum'u getirsinler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne Daum'u yahu gelirse taraftar artık kulüp binasını basar...Bize Fatih Terim lazım 2. Terim dönemine aldanmayın bence kendisi çok değişti o zamana kadar...Bu takımı adam edecek biri varsa oda Terim'dir bence...

Lucescu gelmem dedi Gerets gelsin o zaman Saidou ile falan sampiyon olmustuk zamaninda, hem de hücum anlaminda cok iyi isler yapmistik.

Rijkaard gitmeyecekti adam gibi istedigi oyuncular alinsaydi su andaki durumdan daha kötü olmazdik. Neyse 2-3 yil daha takim düzelmeyecegine göre pek fazla kasip sinirlenmeye gerek yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

van gaal gelirse gene 4-3-3 oynarız gerets gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah rızası için biri Gerets ile anlaşsın..

Sayfa 9 / 578 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Mesaj Yetkileri