Galatasaray'a Alman bir teknik direktör lazım
Galatasaray'a Alman bir teknik direktör lazım
Culio Ankaraya götürülmemiş..Arda kadroya alınmış..Culio kart sınırında idi tek nedeni o olabilir.Sakatta değilmiş..Yoksa sakızmı çiğnedi![]()
hagi'de man management 0 (sıfır).
kriz yönetimini de bilmiyor.
bu yüzden galatasaray'a ve türk futboluna zarar vermeye devam ediyor. gönderilip yerine tugay kerimoğlu'nun geçici antrenörlük yapması daha iyi olacaktır bana göre.
Tugay Kerimoğlu istifaaa diye gezinilmeyeceğini bilemiyoruz malesef. Ya da, o 2-3 sene sonrasında, teknik direktörlüğe soyunacağı zaman, bazıları tarafından bu dönemi insanlarımıza 'hatırlatılabilir'.
Sözün özü, eğer kazasız belasız çıkarsa pek fazla övülmez(Çünkü sonuç ne olursa olsun Avrupa'ya gidemeyeceğiz.) ama başarısız olursa açık bir önyargı oluşur kendisi hakkında.
Bence sene sonu beklenmeli teknik direktör bulunmasında. Hagi'nin yerine geçecek adam daha iyi yönetse bile 6. veya 7. yapabilecek en fazla. Sene sonu uygun bir teknik direktör bulunur.
Fatih Terim'in uygun olduğunu düşünmüyorum. Hagi gibi disiplin yüzünden oyuncularla sorun yaşayabilir(Hagi kadar olmasa da) ve taktiksel bilgisi de çok yüksek değil. Kendi istediği oyuncularla çalışmak isteyip de istediği oyuncuları alamazsa o da bir sorun yaratır.
Bence Tugay Kerimoğlu yeni yönetim gelene kadar veya sezon sonuna kadar takımın başına geçse daha iyi olur.Ama başarılı olsa bile,bir sonra gelecek hocanın yardımcılığına devam etmesi kaydıyla.Yoksa diğer büyük kulüplerdeki bir çok örnek gibi onunda harcanma ihtimali çok yüksek olur.
So what?
Saike
Pankartta "Siz En Güzel Duyguların Katilisiniz" yazıyor. Servet'in suratına bakınca bir bilseniz neler neler geçiyor içimden..
Bu da pankartın kendisi:
http://ligtv.com.tr/uploads/news_man...0e_pankart.jpg
Güzel pankart
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88872
Bu da LigTV'nin Galatasaray haberi.
Hagi gün geçtikçe Galatasaray ve Türk futbolundaki parlak geçmişini yavaş yavaş söndürmeye devam ediyor. Ben ona kızmıyorum.Sonuçta damın tarzı bu olabilir, yeteneği bu kadar olabilir. Ben asıl bunu göremeyip Hagi'yi göreve getiren Adnan efendiye kızıyorum. Galatasaray'ın başına Tugay gelirse daha da çöker takım. Kesinlikle menajerlik anlamında başarılara ulaşarak kendisini kanıtlamış ve yaşı kemale ermiş bir antrenör bulunması lazım. Tugay bu tip birinin yanında 3 yıl pişmeden işe girişirse kendini de Galatasaray'ı da bitirir....
Baros konusu iyice işin cılkını çıkardı. Kaybedilen maçtan sonra hırsından neredeyse ağlayacak hale gelen ve Galatasaray'ı belki de en çok sahiplenen yabancı oyuncu kimdir derseniz sonuç % 90 Baros çıkar ama Hagi efendinin disiplini bunların önüne geçiyor demekki. İddaa ediyorum, Alex de Souza Galatasaray'da olsa şimdiye çoktan kadro dışıydı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bence kadro dışı bile değil tamamen atılırdı![]()
Servet'in algıda seçicilik olduğu için otobüse binerken durumun farkına varmış, kendisine haklı olarak bağıranın üzerine yürümek istemiş ancak Barış ve Emre Çolak tutmuş Servet'i.
Az bile yapmış. Tamam sahada mücadele edersin, vurursun gitmez, rakipten topu alırsın arkadaşın kaptırır senin emeklerin boşa gider ama kulup bu kadar kötü durumdayken protesto eden taraftarlara böyle davranamazsın. Adamlığa sığmaz herşeyden önce.
Neyse 2 saat sonra maçta görünür herşey, bakalım Servet nasıl mücadele edecek.
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mart.2011 at 15:41
Keşke yürüseymiş taraftarın üzerine. Eğer taraftar pırpır birşeyse belinden su alırdı Servet'in bir sağa bir sola yatırırdı çevik hareketlerle.
Ya Felix Magath Louis Van Gaal gibi üst düzey hocalar seneye kendi takımlarını bırakacaklar.Alsak birini her türlü şampiyonluğa oynarız seneye.Ki bu hocalardan biri gelirse ben Galatasaray'ın doğru transfer ve planlama ile Avrupa'da da yeniden iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum
van Gaal iyi olur ama gelir mi bilinmez.
Van Gaal 1 sene dinleceğini açıklamıştı geçenlerde, Magath bize olmaz, maliyetli transferler isteyecektir. Van Gaal gelse çok daha iyi olur, ama zor.
Bize Fatih Terim lazım bence. Lucescu gelmeyeceğine göre Fatih Terim bizi ayağa kaldıracak isimdir.
Fatih Terim 7 yıldır külüp çalıştırmıyor, en son dönemi de hiç parlak değildi. İsmi, kariyeri kesinlikle tartışılmaz tabii ama şahsen ben şüphe ile bakıyorum.
Van Gaal'i bizim ülke kaldıramaz. Ama Magath gelirse muhteşem olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Magath geldikten sonra futbolcular 3 ay geçmeden isyan bayrağını çekerler. Önceki takımlarından da genellikle oyuncuların şikayetlerinden dolayı ayrılmıştı. Askeri eğitim başlar.
Ne Daum'u yahu gelirse taraftar artık kulüp binasını basar...Bize Fatih Terim lazım 2. Terim dönemine aldanmayın bence kendisi çok değişti o zamana kadar...Bu takımı adam edecek biri varsa oda Terim'dir bence...
Lucescu gelmem dedi Gerets gelsin o zaman Saidou ile falan sampiyon olmustuk zamaninda, hem de hücum anlaminda cok iyi isler yapmistik.
Rijkaard gitmeyecekti adam gibi istedigi oyuncular alinsaydi su andaki durumdan daha kötü olmazdik. Neyse 2-3 yil daha takim düzelmeyecegine göre pek fazla kasip sinirlenmeye gerek yok.
van gaal gelirse gene 4-3-3 oynarızgerets gelsin
![]()
Allah rızası için biri Gerets ile anlaşsın..