sat emreyi al ensar baykarı iş görür
hiç biri emre kadar iyi değil mevkinin Türkiyedeki en iyisi ama iyi para ve dediğim oyunculardan 2 sini alırsa bile hem uzun vadede hemde futbolcuların biraz gelişmesiyle 3 yıl içinde emreyi aratmayacaklarını düşünüyorum.
birde ne zaman çıkacak ki xml dosyası sitede yayınlananlarla devam edeceğim yada sitede yayınlananlardan farkı ne olacak ?
Last edited by kalemci : 12.Mart.2011 at 18:30
eto'o bitmiş.
beyler bunu nasil tekrar türkce yapabilirim yardimci olabilirmisiniz?
Özgürü kapalım hemen![]()
Öffff amaaaaaaa bu ne sakatlık yawww
![]()
Hasagic Türk pasaportu almadı mı? Oyunda gözükmüyor.
Türkiye ligindeki maçlar bazen sadece pazar günü oynanıyor. Her yeni oyun açışımda da değişiyor bu durum , bazen düzeliyor. Nedeni nedir acaba ?
Evet fikstür sorunu diye açtım CL maçlarım için zor olacak kondisyon açısından hep pazar günü
Bu arada kornerden gol atma olayı daha gerçekçi bir hal almış, korner bug'ı galiba bitmiş.
11.3 ile kontrat sorunu çözülmüş gibi geldi bana...
Zaman zaman oyuncu menajerleri yüksek maaşlar istiyorlar ancak menajer komisyonunu artırıp maaşı uygun oranda azaltınca menajerler kendi çıkarlarını gözetip teklifi kabul ediyorlar.
Yıllık 1.5m€ isteyen adama 750k€ imzalattım mesela.![]()
Evet kontrat sorunu düzelmemiş diyordu arkadaşlar gayet memnunum değişmiş daha güzel olmuş
aslında lugano örneğinde olduğu gibi bir defans oyuncusu iyi kullanılırsa kornerlerde önemli bir silah olabilir.
benim kafayla gol atan oyuncularım genelde sağdaki cover görevi verdiğim atletik yapıdaki oyuncular. korner ayarlarıyla oynamıyorum. 11.2'de bassong gol makinesi gibiydi resmen. 6 7 sene üst üste italya'da en iyi defans seçilmişti sürekli gol attığı için.
Şuan sakatlık sorunu yok bende ama daha lig başlamadan İ.Üzülmez ilk 11 de olmamaktan mutsuz mesajı geldi![]()
Ve 1 dk sonra Quaresma antrenmanda sakatlandı, 4 hafta yok.
acilen FMRTE nin 11.3 versiyonu çıkmalı.İlk 11 e koyacak adamım kalmadı sakatlıklardan :d
Bu sezonki ilk güncellememi yaptım 11.3 yükleyerek ama,kariyer açarken 11.3 seçeneği çıkmadı ve hala 11.0 ne yapmam gerekiyor,bilgisi olan var mı?
Valla yamadan pek şikayetim yok çoğu yerde düzelme var ancak sakatlık olayından şikayetciyim bende arkadaşlar gibi.Tamam sakatlanabilir ama hep sakatlanan oyuncularım en az 1-2 ay takımı yanlız bırakıyor.Onların yokluğunda da puan kayıpları yaşamak zorunda kalıyoruz...
Herkes sakatlıklardan bahsetmiş ama Brezilya' dan adaptation, motivating, level of discipline, determination ve physiotherapy özellikleri 13 ve üstü olan bir physio ile anlaştım. Bunun ardından Baros 2 ay, Gökhan Zan 3 ay sakatlandı sadece. Onun dışında nadiren sakatlık oluyor, olursa da en fazla bir hafta sürüyor.
sakatlıktan bende muzdarıpım cok uzun ve sık sakatlık oluyo
Onun nedeni iki tane dmrc olması, komik bir hata. Geçen yamada da vardı ama çok az takım kullanıyordu o taktiği.![]()
Birebirde kaliteli oyuncular gol kaçırmıyor. Tardelli şov yapıyordu mesela bende. Bir maçta sadece 3-4 kere çok net gol kaçırdı. 11.2 de bence daha gerçekçiydi.
En az bir sezon geçiren birisi , forvetlerinin istatistiklerinin ( şut/gol oranı vs ) resmini koyabilir mi ? Gerçekte bu oranlar çok düşük...
@Gullo
Sakatlıklardan dolayı ve fikstürün sık olmasından dolayı değişmeli oynatmak zorundaydım forvetleri Adriano devre arasında geldi zaten.Niang-Semih-Adriano 3 forvetim istatistlikleri,abartılı bi gol atma olayı olmamış normal bence
![]()