Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 248 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Dün akşam Spormax'te Şansak Büyüka'nın konuşmasını dinleyen bir arkadaş, söylenenleri yazmış:

''Yan hakem Niang'ın düşürülüşünü görüp ,Göçek'in Niang'a aldatmadan sarı kart göstereceğini görünce hocam penaltı,hocam penaltı diye 3-4 kez kulaklıktan söylüyor.Ama Göçek sarıyı gösteriyor.Devre arasında yan hakem niye böyle oldu deyince ,Göçek seni duymadım diyor.4. hakem hepimiz duyduk sen niye duymadın diye soruyor.''

Olayın özü bu.Yorum yapılacak birşey kalmıyor.
    hadi yine çıksınlar bakalım bu haberden sonra -fenerasyon- bilmem ne diye. hüseyin göçek'de galatasaray'lı ne olacak şimdi? kim çıkıp diyebilir ki duymamış? bu adam art niyetsiz?

zerre güven kalmadı türk futboluna, türk hakemine, mhk'ye. rezil ötesi bir sezon geçiriyor ülkemiz.
    futboldan ziyade ülkemiz rezil bir yıl geçiriyor aslında.

tiksiniyorum artık bu ülkede olanlardan malesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Dün akşam Spormax'te Şansak Büyüka'nın konuşmasını dinleyen bir arkadaş, söylenenleri yazmış:

''Yan hakem Niang'ın düşürülüşünü görüp ,Göçek'in Niang'a aldatmadan sarı kart göstereceğini görünce hocam penaltı,hocam penaltı diye 3-4 kez kulaklıktan söylüyor.Ama Göçek sarıyı gösteriyor.Devre arasında yan hakem niye böyle oldu deyince ,Göçek seni duymadım diyor.4. hakem hepimiz duyduk sen niye duymadın diye soruyor.''

Olayın özü bu.Yorum yapılacak birşey kalmıyor.

Hakem odasında hakem iLe konuşmaLarı nereden biLiyorLar. Kim girmiş, kim dinLemiş, kim diyor. Hakem odasına girmek bu kadar basit mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalanın gözünü seveyim. Kulağına boşuna mı vermişler o kulaklığı... Hadi gözün duymuyor da, kulağında mı sağır. Kulağının ta içine gelen sesi duymayacak kadar sağırsan hakemlik yapmanda doğru değil derhal bırak sen o işi. Ciddi problem var. Kulak burun boğazcıya görün. Belki kulağına tüp felan yerleştirirde açılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haklıyken haksız duruma düşüyosun lugano adamın psikolojisini anlamak için emre güngörün luganonun formasını çıkardığını hatırlatmak yeterli.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

haklıyken haksız duruma düşüyosun lugano adamın psikolojisini anlamak için emre güngörün luganonun formasını çıkardığını hatırlatmak yeterli.
    Forma Çıkartmak Serbest Olmuş Galiba ??
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İlahi adalet falan yok. Maçı hakem kötü yönettiyse uzatmalarda 6 dk gol atın diye süre verdi işte daha ne istiyorsunuz ? Ben fena küfür ettim valla 6 dakikayı duyunca ve tabi uzatmalarda gelen gol sonrası Böyle güzel bir hakem buluyorsunuz da daha ne istiyorsunuz? Adam hatayı hatayla kapatarak da olsa size 3 puanı bir şekilde verdi işte. Tabi uzatmalarda gol olmasaydı neler konuşulurdu bilmiyorum ama sonuç 1-0 Şaka gibi bir lig şaka gibi hakemler ve maçlar Yahu nerde İspanya,ingiltere,italya , nerde bizim tsl

Tebrikler FB, ama gönlümüzde yatan şampiyon hala trabzon
    hasan abi 6 dk uzatılması normal, ki turgut da açıklamış zaten.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri