Tolunay Kafkas iyi olur aslında.![]()
Tolunay Kafkas iyi olur aslında.![]()
Tolunay Kafkas keşke gelse ama TFF Gelişim Direktörlüğü diye bir bölümde görev yapıyo.
Tolunay Kafkas hem TFF'de görevli hem de düşmeye yakın bir takıma geleceğini zannetmiyorum . Haberler de yakın isim olarak Mesut Bakkal geçiyor.
Last edited by eng1n : 18.Ocak.2012 at 23:23
Kendi kendini bu duruma düşürdü ve maalesef geç bile kalındı. Ordu maçından önce gidecekti. Hatta başkan yalanladı ama doğrusu tazminatta anlaşma sağlanamadığı için maçın sonrasına kaldı.. Şimdi bundan sonra ki iş doğru hocayı bulmakta. Doğru hoca ile bu takım çok rahat ayağa kalkar.
http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=48
Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü'ne Sayın Mesut Bakkal getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Kulübümüz ve Camiamıza hayırlı olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Samsunspor Kulübü
Hayırlı olsun..
Mesut Hoca hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
mesut hoca iyidir hayirli olsun
Mesut hoca takımı en azından ligde tutar bence...
Sezon başında Ankaragücü ile idmanlara ve hazırlık maçlarına çıkan Hapoel Haifa'dan stoper Dejan Kelhar ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.
Ayrıca;
Şimdi bir çok yerde Adnan Sezgin'e sallayanlar olacak. Batırdı takımı kaçtı. Samsunspor'u da küme düşürdü vs. gibi ama Adnan Sezgin olmasaydı eğer Ankaragücü'nden bile daha kötü durumda olurduk..Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Adnan Sezgin'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Samsunspor Kulübü
http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=57
Bir tarafta İsa Turan & Suat Çakır iş birliğinin takıma kazandırdığı; Atilla Özmen, Andre Bahia, Hakan Arslan, Pal Lazar, Valdomiro Macedo, Gurur Yazar, Alvaro Dominguez, Selim Teber, Ekigho Ehiosun.
Diğer bir yanda Adnan Sezgin'in transferleri; Ertuğrul Taşkıran, Akaki Khubutia, Yenal Tuncer, Michael Fink, Murat Ceylan, Serdar Özkan, Savaş Yılmaz, Uğur Boral, Aristide Bancé, Anıl Dilaver, Theofanis Gekas.
Verdikleri katkı bakımından arada dağlar kadar fark var..
Samsunspor, hücum oyuncusu Aristide Bance ile yollarını ayırdı. Bance, Süper Lig'de 20 maçta oynadı, 5 gol attı.
Theofanis Gekas, gözyaşlarıyla takım arkadaşlarına veda etti.
Sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Gekas ülkesinin yolunu tutacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gekas'ın hafta sonu Beşiktaş maçını tribünden izlemek için takımla beraber İstanbul'a geleceğini ondan sonra içerideki maçı da izleyip takımdan ayrılacağını okumuştum ben. Tabi dündü, bugün olan gelişmelerden habersizim.
eto'o bitmiş.
Yok söylediğin doğru Ahmet, o maçlarda tribünde olacakmış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nerde nasıl sakatlandı ki ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok yazık oldu Samsun'a ve Gekas'a.
Gekas'ın sözleşmesi 1 yıllık mıydı?
So what?
Saike
31 Mayıs'a kadar opsiyonlu.
İnşallah Samsun ligde kalır Antalya düşer. Petkoviç'de bu kadar ısrar edilmeseydi bu sıkıntıya hiç girmeyecekti Samsunspor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern