Macheda ucuza gitmişGüzel transferler
![]()
Macheda ucuza gitmişGüzel transferler
![]()
Hocam bjk fener trabzon maşallah müthiş paralara satıyorlar ben satacakken para vermiyorlar Hulk'u bile 30 milyon dolardan istiyorlar Fm saçmalığı işte..Elimde çok fazla yabancı oyuncu kaldı birde çoğunun sözleşmesinin son senesiydi maaşları da çok yüksek mali açıdan zorlanmaya başlamıştım en iyisi göndermekti.Yaşlı ve yüksek maaşlıların hepsini gönderdik belli bir süre kötü sonuçlar gelir ama sisteme alıştıklarında iyi skorlar almaya başlarım.Bu sene avrupa'dan çok Türkiye ligi'nde Şampiyonluk kovalarım.Duruma göre devre arasında takviye yaparız transferden iyi para kazandık.
Teşekkürler kardeşim senin kadar olmasa da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz en azından yeni taktikler deniyorum Turnuva için
Son kariyerim olur düşüncesiyle uzun süreli bir kariyer yapmayı düşünüyorum Barça'dan falan çok teklif geldi ama hemen Avrupa şampiyonluğu oyundan soğutur düşüncesiyle gitmedim Galatasaray'da kalıp her kulvarda en iyisi olmaya çalışmak daha zevkli olur.
Takip ettiğiniz ve yorumlarınız için Teşekkürler...
Sezonu yine Super Kupa'yla açtık gerisi gelir inşallah
taktik diziliş alabilirmiyiz![]()
witsel forvet arkasıda harika oynar
Bu arada selçuk 1 numaramı hocam![]()
serkan kurtuluş un profilini koyabilirmisin ?
Sonuçlar gayet iyi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ŞL'de elenmen kötü olmuşTransferler iyiymiş
![]()
Transferler baya iyi
İlkay milli takımımızın en iyisi - Alex'i de gözlemcilerim önerdi kaçırmayayım dedim - Sol kanatta ki sıkıntıyı da Perez'le çözdük Arda'nın gitmesinden sonra sol kanat işlemez hale gelmişti.Sezon sonu için bir de kaleciyle anlaştık oda sürpriz olsun.Türk oyunculardan verim alamıyorum Selçuk'u büyük ümitlerle aldık ama kötü oynuyor.Defansta Serdar ve Serkan müthiş düşüş var yerlerine Türk oyuncuda bulamıyorum gözlemciler taramaya devam ediyor.Çağlar'ın da penaltı yaptırmasından gına geldi.Bu sezon Türkiye ligi'ni kazanalım daha iyi transferlerle tekrar Avrupa'yı titreticez inşallah.
Gidişat müthiş
Gol Kralı
En İyi Yabancı Oyuncu
En İyi Kaleci
En İyi Ortasaha Oyuncusu
En İyi Defans Oyuncusu
Yılın Karması
Tebrikler hocam![]()