Sayfa 90 / 134 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon
2,671 ile 2,700 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar keske su yasin cakmak bizde olsa idi........Servetin yerine ne güzel adamdı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

dün lig tv de öyle dediler...7 eylülde bitecegi söylendi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar keske su yasin cakmak bizde olsa idi........Servetin yerine ne güzel adamdı
    Emrah abi dün aynı şey içimden geçti..

Özer Hurmaci,Selcuk,Hakan Balta

Bunlar simdi hemen mi gelecekler ? Eger öyleyse muhtesem transferler yaptik

3 Eylül, yani bugün 18.00'de transfer sezonu kapanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Adaşımı alarak hakikatten süper transfer yapmış oldunuz.Keşke biz alabilseydik.Neyse hayırlı olsun...

6. Default

ya eylul yazcama agustos yazmısım.heycandan ne yazacagımı sasırdım

7. Default

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    dün lig tv de öyle dediler...7 eylülde bitecegi söylendi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Emrah abi dün aynı şey içimden geçti..

mac sirasinda ayni seyi tekrarladim durdum yasin olayini...7 eylulde bitiyosa bize bikac gun daha eziyet var transferlerin devami gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özer Galatasaraya Kiralandı....

Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.

Ankaraspor, Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık’ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı’yı kiralık olarak renklerine bağladı.
    Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı’yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.
    Sezon sonunda Necati’nin Ankaraspor’da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi.
    Kaynak :Ntv

Özerde bize geldi ok iyi oldu begenirsek bonservis hakkı bizde.......

Egemen keske servet yerine su yasini biz alsaydık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.

Ankaraspor, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık'ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı kiralık olarak renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı'yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.

Sezon sonunda Necati'nin Ankaraspor'da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi

Kaynak: NTV

Özer bu sene geliyor anlaşılan..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

beyler 7 eylül(doğum günüm)reddedildi SAKARYASPOR yönetimi de istekte bulundu ama reddettiler....

11. Default

galiba bu sene kiralik geliyo sene sonunda da bonservisini alma hakkimiz olacak...

Özer hurmacı bizde bu sezon kıralık oynucakkmıs istersek bonservısını alabılırmısız

13. Default

renktaslar ozer ısıne netlık kazandıralım.özer bu sene kıralık oynuycakmış,eger begenırsek ve almak ıstersekde seneye bonservısıyle alcakmısız.yanı haberde sezon sonu gelcek denıyo ya o bonservısıyle denılıyo.yanı bu sezon bızde

Ozer Hurmaci ne zaman geliyor kesin olarak???

Hakan Balta ne zaman imza atiyor???

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son gün büyük takas
    Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.

Saat 18.00 olsun, transfer sezonu kapansın.. Açıklama bekliyorum, her yerde başka birşey sıkıldım yav..

Quote Originally Posted by sitte View Post
    beyler 7 eylül(doğum günüm)reddedildi SAKARYASPOR yönetimi de istekte bulundu ama reddettiler....
    Sakaryaspor niye 7 eylüle uzatmak istediki Erman Ergin'i alarak transferi kapattılar zaten??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İmzaları dert etmeyin onlar halledilir verirsin ellerine bir kagıt atarlar

18. Default

ya bişe ıstıcem cokmu abartmıs olurum.barı omer aysanıda alsak tam super olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

bilmiyorum SAKARYASPOR'umuzun resmi sitesinde vardı....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar özer uefa da oynayabilir yası küçük...

Egemenin dedigine göre stoper içinde bekirin gelme ihitmali varmıs
    İnsallah dogrudur..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Özer Galatasaraya Kiralandı....

Ankaraspor, Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık’ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı’yı kiralık olarak renklerine bağladı.
    Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı’yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.
    Sezon sonunda Necati’nin Ankaraspor’da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi.
    Kaynak :Ntv

Özerde bize geldi ok iyi oldu begenirsek bonservis hakkı bizde.......

Egemen keske servet yerine su yasini biz alsaydık
    Yasin'i siz alsaydınız sizi kimse tutamazdı zaten.

Bu sene yerli transfer konusunda Fenerbahçe ve Galatasaray çok iyi işler yaptı, Beşiktaş sönük kaldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elindeki yerliler geleceğin milli takımını oluşturacak.

Umarim fos haber degildir Bekir..Servet in yerine harika bir transfer olur...Pek umudum yok ama gelirse cok buyuk bir basaridir transferi....

23. Default

evet dogru özer 20 yasında uefada oynayabılır

Özer uefa da oynıcak mı

21 yasında diilmi özer

25. Default

beyler hangi bekir bu?

keşke gelse bekir irtegün çok iyi bir oyuncu ben çok beğeniyorum

Ankarasporla 1 yıllık anlaştığını kendi ağzından dinliyorum şu an Necati'nin..

Emre Aşık ve Orhan Ak da gitti dedi Necati. Kiralık gitmiş onlar da..

erTugrul nerde dınlıoosun:s

Radyospor da Ulueren'in prgoramına bağlandı Telefonla..

Bitti heralde tüh be kacırdık
    ok devam edıo

Sayfa 90 / 134 İlkİlk ... 40808889909192100 ... SonSon

Mesaj Yetkileri