Arkadaslar keske su yasin cakmak bizde olsa idi........Servetin yerine ne güzel adamdı![]()
Arkadaslar keske su yasin cakmak bizde olsa idi........Servetin yerine ne güzel adamdı![]()
Özer Hurmaci,Selcuk,Hakan Balta
Bunlar simdi hemen mi gelecekler ? Eger öyleyse muhtesem transferler yaptik![]()
3 Eylül, yani bugün 18.00'de transfer sezonu kapanıyor.
Adaşımı alarak hakikatten süper transfer yapmış oldunuz.Keşke biz alabilseydik.Neyse hayırlı olsun...
ya eylul yazcama agustos yazmısım.heycandan ne yazacagımı sasırdım
Özer Galatasaraya Kiralandı....
Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.
Ankaraspor, Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık’ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı’yı kiralık olarak renklerine bağladı.
Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı’yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.
Sezon sonunda Necati’nin Ankaraspor’da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi.
Kaynak :Ntv
Özerde bize geldi ok iyi oldu begenirsek bonservis hakkı bizde.......
Egemen keske servet yerine su yasini biz alsaydık![]()
Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.
Ankaraspor, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak , Necati Ateş ve Emre Aşık'ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı kiralık olarak renklerine bağladı.
Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı'yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.
Sezon sonunda Necati'nin Ankaraspor'da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi
Kaynak: NTV
Özer bu sene geliyor anlaşılan..
beyler 7 eylül(doğum günüm)reddedildi SAKARYASPOR yönetimi de istekte bulundu ama reddettiler....
galiba bu sene kiralik geliyo sene sonunda da bonservisini alma hakkimiz olacak...
Özer hurmacı bizde bu sezon kıralık oynucakkmıs istersek bonservısını alabılırmısız![]()
renktaslar ozer ısıne netlık kazandıralım.özer bu sene kıralık oynuycakmış,eger begenırsek ve almak ıstersekde seneye bonservısıyle alcakmısız.yanı haberde sezon sonu gelcek denıyo ya o bonservısıyle denılıyo.yanı bu sezon bızde
Ozer Hurmaci ne zaman geliyor kesin olarak???
Hakan Balta ne zaman imza atiyor???
Son gün büyük takas
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.
Saat 18.00 olsun, transfer sezonu kapansın.. Açıklama bekliyorum, her yerde başka birşey sıkıldım yav..![]()
İmzaları dert etmeyin onlar halledilir verirsin ellerine bir kagıt atarlar![]()
ya bişe ıstıcem cokmu abartmıs olurum.barı omer aysanıda alsak tam super olurdu
bilmiyorum SAKARYASPOR'umuzun resmi sitesinde vardı....
Arkadaslar özer uefa da oynayabilir yası küçük...
Egemenin dedigine göre stoper içinde bekirin gelme ihitmali varmıs
İnsallah dogrudur..
Umarim fos haber degildir Bekir..Servet in yerine harika bir transfer olur...Pek umudum yok ama gelirse cok buyuk bir basaridir transferi....
evet dogru özer 20 yasında uefada oynayabılır
Özer uefa da oynıcak mı
21 yasında diilmi özer![]()
beyler hangi bekir bu?
keşke gelse bekir irtegün çok iyi bir oyuncu ben çok beğeniyorum
Ankarasporla 1 yıllık anlaştığını kendi ağzından dinliyorum şu an Necati'nin..
Emre Aşık ve Orhan Ak da gitti dedi Necati. Kiralık gitmiş onlar da..
erTugrul nerde dınlıoosun:s
Radyospor da Ulueren'in prgoramına bağlandı Telefonla..
Bitti heralde tüh be kacırdık
ok devam edıo![]()