Kesin birşey yok, Ama bu akşam Fenerbahçe cephesi olarak açıklanması bekleniyor. Belkide gerçekleşmez belli değil.
Ayrıca önlibero için yeni adaylar ortaya çıktı. Biri Aurelio'nun dönme ihtimali, diğeri ise İtalyada oynayan bir oyuncu.
Sercanı alırsa FB, ne Topuz ne Özer; asıl bombayı patlatmış olur.
İmza atıldı, şimdi yeni transferin gelmesi gerekiyor, işler böyle yürüyor.Aurelio için zaten getirsin bonservisini bedavaya gelsin denmişti.
"YÜCE ATATÜRK"
Yönetim transfere çok hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'de alınabilecek kaliteli 10 oyuncu varsa yarısını aldı fakat Aurelio konusunda çok büyük endişelerim var. Şöyle ki; Aurelio alınarak defansif ortasaha açığını kapattığımız fikrine varılırsa yine sahada beklenen Fenerbahçe olmaz. Aurelio'ya gidiş şekli vs her türlü karşıyım fakat olur da gelirse dahi kesinlikle yedek kulübesine güç olarak düşünülmeli. Aksi takdirde açığımız kapandı şeklinde düşünürsek büyük bir yanlışa imza atmış oluruz.
Manisaspor başkanı Ufuk için Fenerbahçe'nin teklifi olduğunu ve belirledikleri ücretin altına vermeyi düşünmediklerini söylemiş. Yanılmıyorsam Ajansspor'da yazıyordu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ufuku'da alırız büyük ihtimalle anlaşırlar bence...
@Kaptan
Aurelio gelse bile yabancı ön libero alınacak...
Tabi Aurelio'nun gelmesini istemiyorum, senin de dediğin gibi gelirse de alternatif isim olmalı. Kaliteli bir yabancı mutlaka alınmalı orta sahaya.
"YÜCE ATATÜRK"
Evet onu ben eklemiştim ama mesajlar birleşince anlamsız bişey çıkmıştıUfuk şu anda İstanbul'da. Tatildemidir bilemem ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin onu istediğini biliyorum. Zaten Başkanda açıkladı. Umarım Fenerbahçe'ye gelirde Volkan'ın arkasında ciddi bir rakibi olur.
Sercan'ın yerinde olsam Fenerbahçe yerine ona talip olan ingiliz klüplerinden birine giderdim.
Bugünü atlatırsak Fener için Sercan konusu kapanır gibime geliyor ancak %90 iş bitmiş. Yazıcı artık kombineleri kendi alır.
Taraftarı olmayan kulüplere duyurulur.
"Taraftarı olmayan bir kulübede bizi satsınlar çok iyi para ederiz... "
Sağ tarafta eğer tek forvet oynarsak Burak'ı Serhat'ı kullandığı gibi kullanabilir düşüncesindeydim ama Sercan gelirse, Sercan'ı hem sağda hem de solda kullanabilir Daum. Üstelik elde sadece 2 forvet olduğunu düşünürsek, Sercan transferi çok önemli olacaktır takım için.
"YÜCE ATATÜRK"
Aurelio İspanya medyasına göre 1.5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaştı.
http://elbetis.com/articles/22216-me...lones-de-euros
Sky Sports'a göre Oguchi Onyewu ile 3 yıllığına anlaşılmış.
(/s)
şu sercan işi ne oldu bilen varmı arkadaşlar
Onyewu,Aureilo ve Sercan gelirse değmeyin keyfimize....![]()
Bu yıl Şampiyonlar Liginde mücadele etsek, çeyrek final oynadığımız yılki kadrodan daha iyi kadro kurmuş olacağız.Kadera bak ya... Umarım Avrupa Liginde ciddi bir başarı elde ederiz.
Yazıcı'nın transfer konusundaki tek güvencem Yusuf transferidir. 34 yaşındaki bir adamı süper bir fiyata sattı. Zannetmiyorum Sercan'ı 5M € satsın. . .
Sercan gelirse Daum onu kanatlara yaslayarak oynatır. Tıpkı Tuncay gibi, ondan da bir açık oyuncusu yapar.
Edu ve Lugano'nun durumu kesinleşmeden, hatta Daum gelmeden yabancı stoper işi bence yalan olur.
Yabancı basında Onyewu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı haberleri çıktı. Sanıyorum ki bir iki gün içinde Fenercell'den duyrulur bu transfer. ABD'nin Konfederasyon Kupası'ndan elenmesi de bekleniyor olabilir açıklama için.
Poulsen işi çıkmaza girdiyse başka ön libero arayışına başlamalıyız. Diarra'yı alsak o bölgeye muhteşem olur.
Hangi Diarra?
ALou mu Mamadou mu?
ikisi de harika olur bence...ama Alou'nun gelmesinin imkanı yoktur...
bu arada geleceğe yönelik Fransa liginden bi dmc almayı neden düşünmüyoruz...Fofana,M Bami,Mavuba...
Daum geldiğinde ilk senede başarı hiç de hayal değil bence. Sol açık alınmaya da bilir, orta sahaya ve Lugano giderse defansa mutlaka takviye yapılacaktır.
Zaten 20 tane adam almaya gerek yok ki, orta sahaya alınacak bir kaliteli yabancı ile ligi götürebilecek kadro kurulmuş olur. Defansa, ya da sağ sol kanada alınacak yabancılar da avrupa için yapılmış olur düşüncesindeyim.
"YÜCE ATATÜRK"