Raul'süz bir Milli Takım düşünülemez... Hem kaldiki Raul bu seneki oyunu ile hakediyor...
Raul'süz bir Milli Takım düşünülemez... Hem kaldiki Raul bu seneki oyunu ile hakediyor...
Mijatovic'in gözü Huntelaar'da
Hücum gücünü güçlendirmek için forvet arayışına giren Real Madrid, güzünü Ajax'ın süper yıldızı Klaas-Jan Huntelaar'a çevirdi.
İspanyol kulübünün sportif direktörü Mijatovic, yaklaşık 2 yıldır listesinde bulunan genç golcüyü yaz döneminde mutlaka Real Madrid'e kazandırmak istiyor. Avrupa'da önde gelen bir çok takımın transfer listesinde bulunan Huntelaar bu sezon Hollanda liginde geride kalan 28 haftada 28 gole imza attı.
Ajax'tan daha büyük bir kulüpte forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren genç Hollandalı'nın bu yaz takımdan ayrılması muhtemel gibi görünüyor. Bu arada Ajax kulübü Huntelaar'ın bonservis bedelini için yaklaşık 35 milyon avro istiyor.
hakan türkiye
raul ispanya nerdeyse polemikler aynı
Ben oLsam bende aLmam. Adam bitmiş. Daha 29 yaşında 35 yaşında ki adamdan farkı yok. Kendisine bakmıyor. En formda en verimLi oLacağı yaşında adam öLü gibi geziniyor. Onun yerine zaten daha kaLiteLi, daha formda isimLer var İspanyada. RauL böyLe şeyLerLe uğraşacağına biraz kendisine baksın. Ben onun yaşında onun geçmişine sahip oLsaydım şu anda Dünya beni konuşuyor oLurdu yahu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
'Kaçırdığımız şampiyonluğu unutamadım'
Villarreal'de forma giyen milli futbolcumuz Nihat Kahveci, İspanya'daki 7 yıllık kariyerini NTV Spor'a değerlendirdi. Real Sociedad ile kaçırdıkları şampiyonluğu unutamadığını ifade eden Nihat, "O sene şampiyonluk yaşasaydım benim için inanılmaz bir şey olurdu" diye konuştu.
Milli futbolcumuz, İspanya'da Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı.
NTVSPOR
Güncelleme: 15:04 TSİ 19 Mart 2008 Çarşamba
Real Sociedad'dan sonra Villarreal'de de başarılı bir şekilde Türk futbolunu İspanya'da temsil eden Nihat Kahveci, NTV Spor'a konuştu.
Villarreal'in ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendiren Nihat, İspanya futbolunun Avrupa'daki yerini, Türkiye Ligi ile farklarını ve 7 yıldır İspanya'da yaşadıklarını anlattı.
İspanya'daki hayatından memnunsun herhalde...
7 sene benim açımdan çabuk geçti. Sakat olduğum dönemleri çıkardığımda, performans açısından da iyi geçti diyebilirim. Bu sene de herşey yolunda gidiyor. Oynadığım maçlarda iyi performans sergiledim. İnşallah Avrupa Şampiyonası'na gitmeden kız çocuk sahibi olacam. Eşim de yanımda o yüzden hayat sakin ve güzel.
La Liga'daki şampiyonluk yarışı için neler söyeleyeceksin? Siz de zirveye oynuyorsunuz...
Buraya gelen takımlar Villarreal'e saygı duyuyorlar. 1 puan almak için 10 kişi defans yapıyorlar. Böyle takımlara oynmak kolay değil. Bazı maçlarda biz de kötü oynuyoruz ancak son maçlarda çok gol kaçırıyoruz. Real Madrid'in liderliği bırakacağını düşünmüyorum. Büyük sürpriz olur. Bizim gözümüz ligi ikinci sırada bitirmekte. Çünkü o zaman Şampiyonlar Ligi'ne direkt gideceğiz.
Forvet hattında rekabet ettiğin isimler var. Yedek kalma korkun var mı?
Takımda çok iyi forvetler, Franco ve Tomasson var. Rossi de kendini kanıtlamış bir futbolcu. Bunlaın arasında yeri geldiğinde yedek kalmak normal. Önemli olan böyle bir durumda stres yapmamak. Ben de oldukça rahatım. Çünkü takım galibiyetler alıyor ve asıl önemli olan da bu. Ben sadece kendimi düşünmüyorum, takım oyuncusuyum.
İspanya'da unutamadığın bir anın var mı? Çok önemli anlar yaşadın hiç kuşkusuz...
2002-03 yılında Real Sociedad ile kaçırdığımız şampiyonluğun acısı içimde kalmadı desem yalan olur. Sadece 1 puanla kaçırmak kötüydü. Çünkü ikinciler hatırlanmıyor, her zaman şampiyonlar hatırlanıyor. O sene şampiyonluk yaşasaydım benim için de inanılmaz birşey olurdu. Ama son haftaya kadar kovalamak da çok zevkliydi. Zaten Türkiye'deki insanlar da bunun tadını çıkardılar. Şu anda Villarreal ile çıkardıklarına da inanıyorum. NTV'nin verdiği maçlar nedeniyle çok telefon alıyorum ve o enerjiyi hissediyorum. Bu destek çok önemli.
İspanya ile Türkiye arasındaki farklar neler?
Dünyanın 2 devi var. Real Madrid ve Barcelona'nın her yerde taraftarı var. Onlarla oynamak çok önemli. Dünyanın takip ettiği bir lig. Güzel futbol oynanıyor. Statlar ortam ve iklim güzel. Türkiye'de büyük bir takımda oynuyordum. O zaman Beşiktaş'ta taraftarın yaklaşımı ve baskı daha farklıydı. Şu an farklı daha rahatım saha dışında. Villareal'de ligi 5. veya 6. bitirsek insanlar normal karşılar ama Beşiktaş'ta öyle bi lüksünüz yok.
Futbola bakış daha farklı yani...
Aramızda maç bile yapsak herkes kendisine ve işine saygı duyuyor. İdmanda iyi olmadığı zaman forma giyemeyeceğini biliyor. İsmi var diye görev alan yok. Bu profesyonelliklerini ve çalışma düzenin küçük yaşta alıyorlar. Altyapıda da bu yüzden çok iyi oyuncular.
Peki en çok beğendiğin oyuncular kimler?
Son zamanlarda Robinho'yu çok beğeniyorum. Ronaldinho biraz düşüş içinde ama zevk veriyor. Bizim takımda da Cazorla ve Pires'i izlemektende keyif alıyorum.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak büyük bir başarı yakaladı. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti. Bu konuda neler söylemek istersin?
Fenerbahçe'yi tebrik etmek gerekiyor. Tarihlerinin en büyük başarısını yakaladılar. İspanya'da yaşayan bir Türk olarak gurur duydum. Beşiktaşlı da olsam bunu söylemekten kaçınmam. Çünkü burada başım dik dolaşıyorum. Bir Türk takımının neler yapabileceğini gösterdiler. Tanımadıkları bir kaç Türk futbolcusunu dünyanın her liginde oynayabileceğini gördüler. Bu da bizim için inanılmaz bir reklam. Fenerbahçe kendine güveniyor. Bu dışarından da belli oluyor. Umarım yarı finale de çıkarlar.
Nistelrooy 2 ay yok
Real Madrid'in Hollandalı golcüsünün, sağ ayak bileğinden ameliyat olduğu ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
![]()
![]()
NTVSPOR
Güncelleme: 15:32 TSİ 19 Mart 2008 Çarşamba
İspanya La Liga lideri Real Madrid'in en büyük gol silahı Hollandalı Ruud van Nistelrooy sağ ayak bileğinden ameliyat olurken, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Real Madrid Kulübü’nün aldığı beklenmedik karar sonucu Amsterdam'a giderek Hollanda Milli Takımı'nın doktoru tarafından ameliyat olan Van Nistelrooy, bu sezon attığı 12 gol ile Raul'un ardından takımın en golcü futbolcusuydu.
Deco iki hafta yok
Barcelonalı Portekizli orta saha oyuncusu Deco, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 hafta sahalaradan uzak kalacak.
![]()
![]()
NTVSPOR
Güncelleme: 19:06 TSİ 18 Mart 2008 Salı
İspanya La Liga’da son haftalarda istediği sonuçları alamayan Barcelona'ya, Deco'dan kötü haber geldi.
Sağ bacağında kas yıpranması tespit edilen Portekizli oyuncunun, 15 gün forma giyemeyeceği belirtildi.
Deco'nun, Barcelona'nın 1 Nisan'da Schalke ile deplasmanda yapılacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında oynamayacağı bildirildi. Portekizli oyuncu ayrıca ligde Valladolid ve Real Betis karşılaşmarında da forma giyemeyecek.
Barcelonada alternatif bir çok isim var yokluğunu çok aramazlar
Şampiyoluk yolunda Real'e en büyük darbe bu olacak bence
Real Madrid'in forvetleri yaşlandı aldıkları bazı isimlerde bekleneni veremeyince transfer şart oldu.Huntelaar çok iyi olur ama David Villa seçeneği düşünümeli![]()
son haftalarda nıstelrooy yoktu ve madrıd bu sezonkı en kotu maclarını cıkardı bu perıyotta bu da ruud'un ne kadar onemlı bır topcu oldugunu gosterır bence de buyuk bır kayıp..
nistelrooy un madrid de yedeği yok bana kalırsa...kalan periyotta çok zorlanacaklar...heleki böyle kötü form tutmuşken takım...
Ruud'suz R.Madrid çok kötü oynuyor... Barca biraz iyi olsa dönüp alabilirdi şampiyonluğu belli olmaz...
huntelaar gercekten ılerde sayılıg golculerden bırı olacak suanda zaten oyle denebılır ama henuz daha 23 yasında ama karıyerınde 200 gol yaklasmıs durumda bu senede sadece lıgde 28 golü var gercekten ınanılmaz bence madrıd'de ruud ile buyuk ısler yapar.. keske ruud bıraz daha genc olsaydı..
Barcelona’da bu seneki performansı eleştiri konusu olan Ronaldinho, eleştirilere aldırmadığını, en kısa zamanda toparlanacağını söyledi.
Bu seneki formuyla Barcelona’nın en başarısız futbolcularından olan Ronaldinho, Vanity Fair dergisine açıklamalarda bulundu.
Kendisine yöneltilen eleştirileri önemsemediğini belirten Ronaldinho, sahip olduğu yeteneklerin, formunu tekrar yakalamasına yeteceğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, “Beni bitirmek isteyenler var. Boşuna uğraşmasınlar. Kimsenin buna gücü yetmez. Hiçbir eleştiri beni yıpratamaz” şeklinde konuştu.
"Ayrılmayı düşünmüyorum"
Tavırları ve medyaya verdiği demeçleri de eleştirilerin Brezilyalı futbolcu, “Barça’nın iyi bir Ronaldinho’yu hedeflerine ulaşmak için kullanması gerekir. Ben de sahada takımıma yeterince faydalı olamadığımda kendime kızıyorum. Barcelona’yla büyük başarılar kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Burada beni bekleyen çok iyi bir gelecek var. Takım arkadaşlarım, tıpkı ailem gibi. İlk geldiğim gün kadar mutluyum. Başka bir kulübe gitmeyi de düşünmüyorum. Formumu yükseltmek için her şeyi yapacağım” diyerek sözlerini tamamladı.
kaynak:goal
Ronaldinho'yu bitirmek isteyenlerin başında kendisi geliyor haberi yok...Beni bitirmek isteyenler var
Kendi kendini bitirecek....
Ronaldinho nun üstüne çok geliyorlar bence ama toparlanacaktır...
Ronaldinho'nun düşmanları....
Hamburger+P.Cipsi+Kola tabiki...![]()
![]()
![]()
huntelaar çok iyi golcü...zaten ajax gibi futbolcu fabrikasından böyle topçu çıkması normalki...madrid de baya hollandalı var...uyum sorunu kısa olur...
ama david villa geçen gün ayrılmak istediğini belirtti...madrid ilk önce villa yı düşünmeli derim...
Madrid´e böyle bir golcü gerekiyor gercekten de.Huntelaar cok iyi bir golcü,gol makinesi. (: Nistelrooy da yaslandi artik,gecen seneki gibi verim saglayamiyor.Huntelaar onun yerini doldurur.
Geçen yine barlardan toplamışlar adamı.
Artık magazin haberlerinde daha çok görür olduk Ronaldinho ismini.
Eski Ronaldinho'yu arıyorum bende..![]()
Barcelona kötü bir dönemden geçiyor Ronaldinho da bundan nabisini alıyor Ligin başndaki durum yok artık Ronaldinhoda
Ronaldinho yeni bir bir Ronaldo Vakası olur mu bilinmez
ama eleştirilerin kendisini yıpratmadıgı konusuna katılmıyorum, ayrılıyoruz bu konuda roni ile![]()
![]()
fıratcan bende altta resım falan beklıyorum oyle bır yapmıssınkıbence de ne yapıyorsa kendı kendısıne yapıyor..
Atletico 15 sene sonra
La Liga'da 29. Hafta maçında Sevilla Ramon Sanchez Stadyumu'nda konuk ettiği Atletico Madrid'e, 2-1 mağlup oldu.
Atletico Madrid'e 3 puanı getiren golleri, Maxi Rodriguez ve Sergio Agüero kaydederken, Sevilla'nın tek golü Diego Capel'den geldi. Ev sahibi ekipte Maresca, Agüero'ya kafa ile vurmasının ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele eden iki takımın karşılaşmasında Atletico Madrid, ilk yarıyı, Maxi Rodriguez'in golüyle 1-0 önde tamamladı.
Sevilla, ikinci yarıya golle başlarken, Diego Capel, 49. dakikada ev sahibi ekibe 1-1'lik eşitliği getiren golü kaydetti. Bu golün 10 dakika ardından Sergio Agüero, Atletico'ya 3 puanı getiren golü kaydetti..
Karşılaşmanın ikinci yarısında tansiyon artarken, Sevilla'da Maresca, Agüero'ya kafa ile vurmasının ardından 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyon belki de futbol tarihine ikinci bir Zinedine Zidane vakası olarak geçecektir.
Atletico aldığı bu galibiyetle puanını 50'ye çıkartırken, aralarındaki puan farkı da 5'e yükseldi.
Pazar günü yapılacak mücadelede Racing Santander, deplasmanda Espanyol'u mağlup ederse, Sevilla'nın üzerine çıkacak ve Sevilla 7. sıraya gerileyerek UEFA Kupası'na katılma hakkını kazanması için kalan maçlarda Santander'in puan kaybetmesini bekleyecek.
Atletico, 1992-93 sezonunun ardından ilk kez deplasmanda Sevilla'yı mağlup etmeyi başarırken, aldığı 3 puanla daha önce hiç katılmadığı Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya bir adım daha yaklaştı.
Sevilla'da sakatlıkları süren Chevanton ve Navarro forma giyemezken, Atletico Madrid'te de Motta sakatlığından dolayı takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.
dakikalar 60 ı gösterirken.yerde adam düşmüş maresca artist artist oyuna devam ediyor. agüero marescayı durdurdu.bitmedi maresca ardından kendinden 10 yaş küçük agüeroya kafayı attı ve kaçınılmaz son.en az 4-5 maç.
maçın yıldızı agüeroydu.simao nun çalışkan futbolu izlemeye değerdi gerçekten harika oynuyor.maxi rodriguez yine başarılı isimlerden biriydi.
puan 50'ye çıktı.ufukta şampiyonlar ligi var.
goller:capel-maxi rodriguez,agüero
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=631723
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
genç oyuncumuz ignacio camacho henüz 17 yaşında.gelecekte yeni diego simeone miz olabilir![]()
Last edited by Lionel Andres Messi : 23.Mart.2008 at 13:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)