Sayfa 90 / 447 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
2,671 ile 2,700 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Lube Ayar gerçek Fenerbahçelidir. bu kadın gerçek gazeteci.. yazıyor, hakaret etmiyor. Galatasaray ile ilgili yazdıkları sizleri rahatsız etmiştir. o yüzden gözünüzde provokatör olmuştur. iyi ki Fenerbahçeli..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Muhammet kusura bakma da gerçek gazetecilik öyle olmuyor. Lube Ayar gözü kör bir taraftardan başka bi şey değildir. Neyse biz gereken ayarımızı sezon sonunda veririz kendisine. Oldu olacak bu şike soruşturmasından Galatasaray'a ceza çıkartsın Lube.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lube Ayar iyi bir Fenerbahçeli ama iyi bir gazeteci değil,olamaz da.Kendisini tanıyoruz zaten neden olamayacağı da belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazı gazeteciler, 8 aydır, sürekli ve bilinçli şekilde Fenerbahçe'yi linç ederken, göz göre göre bazı oyunlar oldu ortadayken, bir gazeteci bir yazı yazdı diye gerilmeyin hemen. Neredeyse bu yazının 10 katı kadarı hem de her gün çarşaf çarşaf ortalardaydı, o zaman gazeteler, gazeteciler sizler için çok değerliydi sanırım.

Diyorsunuz ya, Galatasaray'ın kayıp 1 milyonundan bir şey çıkmadı, çıkmayacak diye, işte Fenerbahçe'de, o kayıp 1 milyon kadar ciddi bir şey yok bile, yani ortada kayıp, nereye harcandığı ispatlanmayan, şike teşvikte kullanıldığı söylenen kayıp para yok.

Hal böyleyken, Galatasaray'da bir şey yok diyenler, Fenerbahçe'nin suçsuzluğunu zaten kabul etmiş demektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bazı gazeteciler, 8 aydır, sürekli ve bilinçli şekilde Fenerbahçe'yi linç ederken, göz göre göre bazı oyunlar oldu ortadayken, bir gazeteci bir yazı yazdı diye gerilmeyin hemen. Neredeyse bu yazının 10 katı kadarı hem de her gün çarşaf çarşaf ortalardaydı, o zaman gazeteler, gazeteciler sizler için çok değerliydi sanırım.

Diyorsunuz ya, Galatasaray'ın kayıp 1 milyonundan bir şey çıkmadı, çıkmayacak diye, işte Fenerbahçe'de, o kayıp 1 milyon kadar ciddi bir şey yok bile, yani ortada kayıp, nereye harcandığı ispatlanmayan, şike teşvikte kullanıldığı söylenen kayıp para yok.

Hal böyleyken, Galatasaray'da bir şey yok diyenler, Fenerbahçe'nin suçsuzluğunu zaten kabul etmiş demektir.
    Fenerbahçe için çıkan haberleri görüyoruz 7 aydır yer yerinden oynuyor.Galatasaray ile ilgili neredeyse 1 haber bile yokken Galatasaray'a laf atmak ilginç geliyor ortada bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe için çıkan haberleri görüyoruz 7 aydır yer yerinden oynuyor.Galatasaray ile ilgili neredeyse 1 haber bile yokken Galatasaray'a laf atmak ilginç geliyor ortada bir şey yok.
    Dediğim gibi, ortada kayıp 1 milyon var, siz buna bir şey yok diyorsanız, Fenerbahçe ile alakalı hiç mi hiç bir şey olmuyor çünkü Aziz Yıldırım savunmasında, şike ve teşvikte kullanıldığı iddia edilen paraların tümünün makbuzunu, faturasını mahkemeye sundu. Buna yeniden girmeye gerek yok, Aziz Yıldırım savunmasında çok iyi suçlamaları çürüttü.

İşte, ben de onu diyorum, aylardır ne haberler çıkıyor, demek ki her çıkan haber doğru değil, sizin mantıkla bakıyorum, bir gazeteci Galatasaray aleyhine yazı yazmış ve buna isyan ediyorsunuz, o gazeteci bile değil diyorsunuz, peki bizimle alakalı haberler çıkarken de gazeteciler acaba fanatizmle gerçek olmayan şeyleri abartarak yazmış olamaz mı?

Fenerbahçe için, hiç bir ispatı, kanıtı olmayan şeyleri yazanlara körü körüne inanıp, şikeci diye yaftalarken Fenerbahçe'yi, aynı durum sizin başınıza geldiğinde gazeteci değildir bu yorumunuz garibime gitti yazan konuya mesaj atanların çoğu Galatasaray'lı.

Olay hakkında yorum yapmıyorum, mahkemeye çıkacak Adnan Polat ve orada savunacak kendisini zaten, sorun çözülür.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kayıp 1 milyon haberini pek bir yerde göremedim. O olsaydı da Adnan Polat hakkında niye bir şey yok soruşturma vb. Adam rahat rahat geziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kayıp 1 milyon haberini pek bir yerde göremedim. O olsaydı da Adnan Polat hakkında niye bir şey yok soruşturma vb. Adam rahat rahat geziyor.
    İşte bu da basınımızın ne kadar tarafsız hatta ne kadar Fenerbahçe basını olduğunun göstergesi.

Adnan Polat, paranın ortada olmamasını inandırıcı şekilde ispat edemediği için savcı tarafından iddianame hazırlandı ve mahkemeye gönderildi. Mahkeme davayı kabul etti ve dava tarihi de belli.

O dönemde Sporda Şiddet Yasası gündemde olmadığı için Adnan Polat, görevi kötüye kullanmaktan yargılanacak ve 1-7 yıl hapsini istiyor savcı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kimse Lube'ye isyan etmiyorki. En azından ben etmiyorum. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır, benim Galatasaray taraftarı olduğum gibi. İkimiz arasındaki belki de tek fark Türkiye'de Lube Ayar'ı tanıyan daha çok insan vardır Ona bir gazeteci gözüyle değil ,bir taraftar gözüyle bakmak lazım.

Kayıp milyonla şike davası sanıklarını aynı kefeye koymak da yanlış çünkü o para denizlispor'a verilmiş olsa bile (ki verilip verilmediğini bilmiyoruz) , verildiği tarihte teşvik primi vermenin adli anlamda bir cezası yoktu. Fakat şu anda var. Ayrıca iddaanamede bahsi geçenler sadece teşvik değil aynı zamanda şike. Vardır,yoktur orasına adli makamlar ve TFF verir. Fakat Fenerbahçe'nin başkanı dahil tüm camia olarak kulübün üzerlerine yapışan çamuru ezeli rakiplerine atma çabası son derece yanlıştır. Kendisinin işlediği iddaa edilen suçları işlemediğini savunmak yerine rakip takımlar üzerinden savunma yapmaya çalışmak Aziz Yıldırım'a ne kazandıracak bilmiyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberin yapılma sıklığına göre mi insanlar suçlu oluyor?

3 Temmuz'dan beri tüm köşe yazarları Fenerbahçe düşmanlığını kustu. Üstüne yetmedi programlarda hakkımızda atıp tuttular. Lube Ayar bizim lehimize yazmış çok mu?

Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrosunu kurduğu sene tüm bu olaylar oldu. 3 as oyuncu gitti + takım zihinsel olarak kötü duruma geldi. Tüm köşe yazarları herşeyi unuttu tekrar o öve öve bitiremedikleri Galatasaray'ı yazmaya başladılar. Yok yüzyilin takımı, yok ligin en iyi takımı

Play-off kararı çıktığında en sert tepkiyi Fenerbahçe taraftarı vermişti. Kimse en ufak birşey yazmadı. Bugün Galatasaray önde ve Play-off'u tartışmaya başladılar

Anlatılacak çok şey var ama silinecek ya da tartışma çıkacak boşuna.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Basın herkese göre karşı takımı tutuyor. Galatasaraylılara sorsanız basın Fenerli, Fenerbahçe'lilere sorsanız basın Galatasaray'lı Aynı şey hakemler ve Federasyonla da ilgili. Galatasaray'lılar Hakemlerin Fenerbahçe'yi kayırdığını iddaa ederken aynı şeyi Fenerbahçe'liler de Galatasaray için düşünüyorlar. Bu maalesef çok kısır bir döngü.Her yıl basında iki takımın da lehine aleyhine sayısız haberler çıkıyor ama herkes işine geleni görürken gelmeyeni görmezden geliyor. Hakemler genel itibariyle çok başarısız bir sezon geçiriyorlar mesela. Ama kime sorsak rakip takımın lehine hatalar verildiğini iddaa ediyor. Şikeydi,teşvikti zaten lig yeteri kadar karıştı.Bir de böyle "gazeteci" vasfıyla ortaya çıkan kişiler provakatörlük yapınca halkın içindeki taraftar birbirine giriyor. Erman Toroğlu,Lbe Ayar ya da diğerleri. Hepsi aynı benim gözümde Çok fazla objektif insan yok medyada.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kimse Lube'ye isyan etmiyorki. En azından ben etmiyorum. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır, benim Galatasaray taraftarı olduğum gibi. İkimiz arasındaki belki de tek fark Türkiye'de Lube Ayar'ı tanıyan daha çok insan vardır Ona bir gazeteci gözüyle değil ,bir taraftar gözüyle bakmak lazım.

Kayıp milyonla şike davası sanıklarını aynı kefeye koymak da yanlış çünkü o para denizlispor'a verilmiş olsa bile (ki verilip verilmediğini bilmiyoruz) , verildiği tarihte teşvik primi vermenin adli anlamda bir cezası yoktu. Fakat şu anda var. Ayrıca iddaanamede bahsi geçenler sadece teşvik değil aynı zamanda şike. Vardır,yoktur orasına adli makamlar ve TFF verir. Fakat Fenerbahçe'nin başkanı dahil tüm camia olarak kulübün üzerlerine yapışan çamuru ezeli rakiplerine atma çabası son derece yanlıştır. Kendisinin işlediği iddaa edilen suçları işlemediğini savunmak yerine rakip takımlar üzerinden savunma yapmaya çalışmak Aziz Yıldırım'a ne kazandıracak bilmiyorum
    Bunu bu şekilde basın yansıtıyor, işte Adnan Polat hakkında sessiz kalan basın. Aziz Yıldırım'ın savunması 100 cümle ise sadece 2 tanesinde Galatasaray geçiyor, tüm savunmayı okuduğum için biliyorum ve kendisini çok iyi savunup, suçları işlemediğini belgeleriyle ortaya koyuyor, koymaya da devam edecek.

Yineliyorum, ortada şike konuşması yok, şike parası yok, herhangi bir görüntü, telefon görüşmesi yok, ortaya koyulacak net bir delil yok, suçüstü yok ama bir şekilde gündem oluşturulup bu süreç yaşanabiliyor.

Diğer tarafta kayıp olan ve belgesi çıkarılamayan bir milyon para var ama yine de konuşulan Fenerbahçe, aman canım olsa da o dönemde teşvik suç değildi diye geçiştirilmeye çalışılan normal görülmeye çalışılan Galatasaray.

Saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haberin yapılma sıklığına göre mi insanlar suçlu oluyor?
    Öyle mi diyorum. Ben bu işi tırnağına kadar incelemem o kadar vaktim yok açıyorum televizyonu izliyorum haberleri. Öyle konuşuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle mi diyorum. Ben bu işi tırnağına kadar incelemem o kadar vaktim yok açıyorum televizyonu izliyorum haberleri. Öyle konuşuyorum.
    Bir şey hakkında yeteri kadar bilgin yoksa illa bir şeyler söylemek zorunda değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir şey hakkında yeteri kadar bilgin yoksa illa bir şeyler söylemek zorunda değil.
    Bilgi alabileceğim her yere bakıyorum başka nerden bilgim olacak ? İnternet , televizyon , forumlar , twitter ? Siz nerden bu kadar bilgiye sahip oluyorsunuz bende öğreneyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilgi alabileceğim her yere bakıyorum başka nerden bilgim olacak ? İnternet , televizyon , forumlar , twitter ? Siz nerden bu kadar bilgiye sahip oluyorsunuz bende öğreneyim
    Ben bu işi tırnağına kadar incelemem o kadar vaktim yok açıyorum televizyonu izliyorum haberleri. Öyle konuşuyorum.
    Farklı konuşuyorsun. Az önce zamanım yok diyordun şimdi bütün kaynakları saymışsın zaten.

Benim bilgim senden fazla emin ol. Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var. Bilgim olmayan konular hakkında da atıp tutmuyorum. Hele ki böyle hassas bir konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lube Ayar'ın yazısındaki kişilerin Galatasaraylı, Beşiktaşlı, Barcelonalı olup olmamalarından ziyade bu operasyonun yapılacağından daha önceden haberdar olan birileri gerçekten var mıydı ? Asıl esas konu, kişilerin takımından ziyade budur. Ki sürece bakıyorum ve kesinlikle birilerinin haberdar edildiğini düşünüyorum. Böyle düşünmemin sebebi nedir ? Dosya üzerinde gizlilik varken iddianamenin tamamını basına ancak ve ancak savcı sızdırabilir. Kamuoyu önünde içeriye atılan insanları damgalayıp bu insanlara kimsenin sahip çıkmaması ve herkesin kafasında soru işaretlerinin oluşması istendi. Ama planlar tutmadı ve Fenerbahçe taraftarı geçen sezon ölüp ölüp dirildiği maçlar için şike damgası vurulunca bu insanların suçsuzluğuna inanarak sonuna kadar bu insanların peşinden gitti. Bülent Uygun, Ümit Karan, Sezer Öztürk'le Eskişehir maçında şike yapıldı denildi. Bülent Uygun 2. yarının başında Sezer'i oyundan alıyor, Ümit Karan da yanılmıyorsam 10 dakika gibi bir süre alıyor. Batuhan 70 küsürde kafayı vuruyor, top direkten Volkan'a çarpıp içeri girebilir ama şans işte çarpmıyor girmiyor. Gaziantep sezonun belki de en agresif maçını bize karşı oynuyor. 94'te gol yediğinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaybetmişçesine yıkılıyorlar. Bunun gibi onlarca örnek olduğu için Fenerbahçe camiası bu insanları yalnız bırakmadı, bırakmaz da. Emniyet kendisini hakim yerine koyarak 19 maçta şike yapıldı diyebiliyor. E hayırlı traşlar, şike yapıldı dediklerine göre bu ülkede hakimler boşuna maaş alıyor, mahkeme denilen yerler boşuna var. Savcı Mehmet Berk, Aziz başkan Abdullah Gül'e mektup yazana kadar 2 ay boyunca kamuoyu "savcı son 5 maçın sonucunu biliyorduk, gülerek izledik dedi" haberiyle manipüle edilirken 2 satırlık bu iddia yalandır açıklaması yapmayan savcı, ancak başkanın Cumhurbaşkanı'na yazdığı mektuptan sonra o iddiayı yalanlıyor. Böylesine zayıf bir temel üzerine kurulmuş bir operasyon ortadayken kim beni savcı'nın bu operasyon yapılmadan önce bir yerlere haber uçurmadığına ikna edebilir ki ? Diyecek çok şey var ama insan hepsini bir araya toparlayamıyor.

Kocaman adamın sözleşmesi tüm camiamıza hayırlı olsun. Bu süreçteki komutan Aykut Kocaman olmuştur, onun da sonuna kadar arkasındayız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bunu bu şekilde basın yansıtıyor, işte Adnan Polat hakkında sessiz kalan basın. Aziz Yıldırım'ın savunması 100 cümle ise sadece 2 tanesinde Galatasaray geçiyor, tüm savunmayı okuduğum için biliyorum ve kendisini çok iyi savunup, suçları işlemediğini belgeleriyle ortaya koyuyor, koymaya da devam edecek.
    )
    Ben o basında paylaşılan 2 cümleyi değil Fenerbahçeli arkadaşların paylaştığı yerleri okudum. Kendini güzel savunduğu yerleri pastanın keki olarak görürsek eğer Galatasaray' a çamur attığı yerler pastanın kreması diyebiliriz. Aziz Yıldırım' a yakışmayan sözlerdi ama reyting toplamak içindir kendini kendi taraftarının gözünde daha bir yükseltmek içindir dedik ve çokta ses çıkarmadık. Bu yüzden basın seçiyor o yüzden siz öyle görüyorsunuz sözünüz bence biraz yanlış kalıyor bu kısımda Eğer siz bize seçip seçip yazmıyorsanız.

Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var..
    Kusura bakma iddianamenin ve savunmaların uzunluğunu bilmiyorum ama 10'larca klasör olarak geçiyor bu belgeler. Siz nereden elde ettiniz ve okudunuz acaba ? Okuduğunuz için bu klasörlerin sayısını benden daha iyi biliyorsunuzdur tabiki o yüzden yaklaşık ne kadar klasör var söylerseniz "yanlış bilgiler" ile sizi yargılamış olmam
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Farklı konuşuyorsun. Az önce zamanım yok diyordun şimdi bütün kaynakları saymışsın zaten.

Benim bilgim senden fazla emin ol. Ben iddaanameyi de okudum, Aziz Yıldırım'ın savunmasını da okudum. Şuana kadar atılan tüm iddaaları, savunmalarını okudum. Benim zamanım var. Bilgim olmayan konular hakkında da atıp tutmuyorum. Hele ki böyle hassas bir konuda.
    E tamam 10 - 15 dakikada bakabiliyorum her şeye. Çıkan haberler televizyonda da internette de aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kusura bakma iddianamenin ve savunmaların uzunluğunu bilmiyorum ama 10'larca klasör olarak geçiyor bu belgeler. Siz nereden elde ettiniz ve okudunuz acaba ? Okuduğunuz için bu klasörlerin sayısını benden daha iyi biliyorsunuzdur tabiki o yüzden yaklaşık ne kadar klasör var söylerseniz "yanlış bilgiler" ile sizi yargılamış olmam
    http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...-ek-klasorleri

http://spor.mynet.com/haber/iste-yil...am-metni/46586

Yardımcı olur

E tamam 10 - 15 dakikada bakabiliyorum her şeye. Çıkan haberler televizyonda da internette de aynı.
    10-15 dakika bakarak 104 yıllık bir takımı ve onun başkanını suçlamak bu kadar kolay mı? Bu adam birine tecavüz etmedi, birini öldürmedi. 8-9 aydır içerde. Suçu şike yapmak. Peh. Tüm derbileri kazandık, şike yaptığımız iddaa edilen maçlarda hep ecel terleri döktük. 1 tane hakem yok işin içinde. Başkanlar kendi arasında yaptı şikeyi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Öncelikle teşekkür ederim. 70 klasör ve her birinde 10'larca sayfa. Hepsini gerçekten okuduysanız kafamda 2 düşünce oluştu. 1- Gerçekten işiniz gücünüz yokmuş 2- Gerçekten seviyorsunuz siz bu Aziz Bey' i
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle teşekkür ederim. 70 klasör ve her birinde 10'larca sayfa. Hepsini gerçekten okuduysanız kafamda 2 düşünce oluştu. 1- Gerçekten işiniz gücünüz yokmuş 2- Gerçekten seviyorsunuz siz bu Aziz Bey' i
    İşim gücüm yok can sıkıntısından okudum öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bak kendinde diyorsun ''Bazı gazeticiler'' , o bazı gazeticiler dediklerin Galatasaraylı diye , Galatasaray taraftarlarıda aynı şeyleri ima edemizsin değil mi ?

Bence siz bu konularda duygusal davranıyorsunuz. Herkes size karşıymış gibi. Olabilirde olmayabilir de demiyorum. Ancak zamanında basının Fenerbahçe'nin elinde olduğunuda biliyoruz az çok karalamadılar Galatasaray'ı. Aziz Yıldırım'ın tabir-i caizse şakşakçılığını yapanlar şimdi içerideyken atıp tutuyorlar. Bu onların sorunu bu onların gazetici kimliklerinin sorunu.

Ayrıca yazıyı okumadım bana kalırsa taraftara oynama durumu var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yazıyı okumadım demiyorum. Çünkü görüşlerin söylenmesini, dinlenmesini, takdir edilmesini ya da eleştirilmesini yadırgamıyorum. Demokrasinin egemen olduğu yerlerde bunları kaldırabilmemiz lazım.

Amaçlandığı şekilde iyi bir yazı olduğunu düşünüyorum. Yepyeni şeyler öğrenirken Galatasaray'ın neden soruşturmada yer almadığını da öğrendik. Çünkü işi organize eden taraftaysam organizenin içinde suçlu olarak olmamam doğaldır. Her şey bu kadar net iken Aziz Yıldırım'ın savunmasında böyle şeyleri görmek isterdim. Madem ispatlı şekilde ellerinde böyle ilginç tesadüfler varsa bunları neden kullanmadıklarını merak ediyorum. Hayatın bana kattığı tecrübeye dayanarak söylüyorum ki bu anlatılanlar Galatasaray - Strum Graz maçından ya da geçen seneki Galatasaray - Trabzonspor maçları incelensin sözlerinden daha etkili olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız şunu belirteyim Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe taraftarının gözünde yükselmesi gerekmiyor.Yükselmesi için çeşitli açıklamalar yapmasına gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bir gecede sinirimden oturup hepsini okudum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın savunması yerinde ve çok güzeldi, basının yansıtmış olduğu/ ya da kasıtlı olarak yansıtmaya çalıştığı haberlerden yola çıkarak yorum yapmak, fikir sahibi olmak bazı şeyleri eksik doğurur.

Savunma yaparken vermiş olduğu Galatasaray - S.Graz maçını alın inceleyin diye vermedi, Daha önce savunmasında oynadığımız maçları anlattı, bütün maçların yazılı savunmasının yer aldığı klasörleri mahkemeye sundu. Maçların hangi şartlarda kazanıldığını hepimiz biliyoruz, kör değiliz ya. Geçen sene Trabzonspor'a karşı hangi kaleci takımının bir amacı olmamasına rağmen son dakika'da korner'e koştu ? hangi kaleci Trabzon atağa çıkarken sahaya kenardan ayakkabısını attı ? Eskişehir maçında direkten döndükten sonra Volkan'a çarpıp dışarı çıkan top, Antep maçında Santos'un ayağına gelmesinin hepsi ince bir ayar mıydı ?

Aziz Yıldırım o maçı sunmasında ki amaç buydu. Dünyanın neresinde böyle şike yapılmıştır, adamın aklı durur. İki takım bazı konularda anlaşmışsa, aynı o maçta oldugu gibi son 5-10 dakikasında maçı bırakır ister top çevirir, ister rolanti oynar maçı bitirir. Şöyle Fenerbahçe'nin maçlarına bakın bakalım, hangi maçta o denli oynanmış, gidilen ataklar kesilmiş takımlar suistimal edilmiş. Neyse burada konuşmak boşa bunların hepsi mahkeme tarafından incelecek zaten, bu ay ki duruşmada.

Yaşanan ilk duruşmadan sonra, gelişen olaylar verilen savunmalar içimdeki 'acaba ? 'yı alıp götürdü. Bundan sonra ekstra olaylar yaşanmazsa bu insanların bu komik kumpas'ta 1 gün daha özgürlüğünden ayrı kalması insan hakları adına ihanet olacaktır. Bakalım gelecek duruşmada neler olacak. Mahkeme başkanı 10 yıl önce tv'deki rating yıldızı şuan cinayetle hükümlü Cihan Oskay'ı çağrımış, acaba onu da geçtikten sonra 20-30 yıl önceki olaylara gidecek miyiz merak ediyorum amaç içeride tutmaksa zaten 1959 yılına kadar yolumuz var : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maç konusunu sadece yöneticiler mi açıyo yoksa bizde açabiliyor muyuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    maç konusunu sadece yöneticiler mi açıyo yoksa bizde açabiliyor muyuz
    Yöneticiler açabiliyor. Ben de sabırsızlanıyorum açmak için. Bu gece bir aksilik olmazsa açılacak. Azıcık daha sabır
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bugün and içtim kendi kendim, seneye napar eder alırım kombinemi.. Bundan sonra biletixten sevap satsalar almam..

Mesaj Yetkileri