Sayfa 906 / 1204 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon
27,151 ile 27,180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ntvspor'a kalsa Belhanda'da geçen gün Fenerbahçe'de idi.Bekleyelim resmi siteyi,onlar görüşmeler devam ediyor diyorsa hala sıkıntı çıkma ihtimali var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O bilet 12numara tarafından yapılan ps ürünü

Hatta NTVSpor gaza gelip üzerine haber yaptı, yuh.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu 12 numara oluşumunun yaş ortalaması kaç acaba?

Yandex konusunda bize laf söylediler, Fenerbahçe geçince hiçbir şey olmamış gibi reklamını yaptılar. Hamit ile ilgili basındaki tüm manşetleri saklıyoruz dediler, Hamit gelince ses gelmedi. Enteresan bir kafa yapısına sahipler, üstelik ciddi bir kitleyi de yönlendiriyorlar. Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ellerine ne geçiyor onu çözebilmiş değilim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Yandex konusunda bize laf söylediler, Fenerbahçe geçince hiçbir şey olmamış gibi reklamını yaptılar. Hamit ile ilgili basındaki tüm manşetleri saklıyoruz dediler, Hamit gelince ses gelmedi. Enteresan bir kafa yapısına sahipler, üstelik ciddi bir kitleyi de yönlendiriyorlar. Allah akıl fikir versin.
    birde avrupaya rezil olmakla üstüne yoklar bir sanal truva yaptılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beyler öncelikle sakin olun! millet tırnaklarını yemiş. Bence özellikle yapılan birşey bu. Rakipler rezil olalım diye, kendi kulübümüz ise daha da heyecanlanalım diye yapıyor. Oltaya gelmeyin hemen! Bence de havalimanına inmeden bu mevzu bitmiş diyemeyiz.

Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına:

- Öncelikle FM'ciler dikkat GS'ye geldikten sonra Sneijder'in Fm'deki özellikleri kesinlikle düşürülecektir.

- Fatih Terim istemiyor gibi bi algı oluşturuldu. Yani istemiyordan öte öncelikle sol bek ve stoper istiyorum diyormuş söylentilere göre, bu transfer gerçekleştikten sonra Carlinhos gibi yüksek maliyetli bir savunmacı transferi olmaz bence; eğer öyle olacaksa sıkıntı var!

- Belki de en önemlisi düzenli top oynamıyor Sneijder, kondisyonu ne durumda bilmiyoruz, Schalke maçlarına %100 etki yapabilir mi, bundan tam emin değilim açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Yazık kimin çocuklarıysa işte

Bu arada Sneijder'e takılıp diğer transferleri boşlamamak gerek. En azından Serdar Taşçı-Ömer Toprak-Serdar Aziz 3'lüsünden biri alınmalı. Ömer Toprak bence en uygunu olacaktır. 5 milyon bonservis ve yıllık 1,5-2 civarına hayır diyeceklerini sanmıyorum.

Sneijder gelirse ne ala, gelmezse hücum opsiyonlarımızı artıracak başka oyunculara da bakmak gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quaresma transferi ile çok ortak yönü olan bir transfer sadece aklıma direk o geldi diye söyledim.

Sonu benzemez inşAllah..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma'yla benzer yönü çokta oyuncular karakter olarak birbirine benzemiyor en önemli ve o transferden olumlu yönde farklılığı bu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer gelirse sonunun Quaresma'ya benzeyeceğini çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum ben.Çünkü biri takımın FM tabiriyle 'Kulüp için gereksiz'' statüsündeki oyuncusuydu diğeri ise kadro dışı bırakılmış,kulübün en değerli oyuncusu.

Benzerlikler yok mu ? Tabi ki var mesela taraftar bu transfer için çıldırıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yazık kimin çocuklarıysa işte

Bu arada Sneijder'e takılıp diğer transferleri boşlamamak gerek. En azından Serdar Taşçı-Ömer Toprak-Serdar Aziz 3'lüsünden biri alınmalı. Ömer Toprak bence en uygunu olacaktır. 5 milyon bonservis ve yıllık 1,5-2 civarına hayır diyeceklerini sanmıyorum.

Sneijder gelirse ne ala, gelmezse hücum opsiyonlarımızı artıracak başka oyunculara da bakmak gerek.
    Almışken Serdar Taşçı'yı almak çok daha iyi olur , hem daha tecrübeli hemde Semih'in yanında oynayacak lider vasıflı defans oyuncusu tabirine rahatlıkla uyuyor.

Her açıdan çok iyi bir oyuncu Ömer ise yine onun tarzında fakat daha gelişmekte olan , tam anlamıyla tecrübe kazanmamış bir oyuncu.

Serdara 6-7 Mn € bonservis 2-2.5 Mn € civarı maaş ile rahatlıkla anlaşılabilir.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Takımın hazırlık maçını kaybetmesine sevindim üzerine Sneijder Galatasaray'da haberi güzel gider bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Öyle bir kamuoyu baskısı yaratıldı ki yöneticiler Sneijder'le anlaşmak için her türlü bonkörlükten kaçınmayacaklardır çünkü olumsuz bir durum büyük hayal kırıklığı yaratır. Ben Sneijder'in geleceğini düşünüyorum bu aşamadan sonra, ama büyük para koparacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Q7'nin Beşiktaş'a gelişinde benzeyen yön takımın Inter olması dışında nedir ? Beşiktaş'tan gidişine benziyor, iki oyuncu da indirim yapmadığı için gönderiliyor. Querasma hiç bir zaman tutunamamış bir oyuncuydu, potansiyeli ise yüksekti zaten bundan dolayı da kariyerinde büyük takımlar oldu. Sneijder için aynı şeyleri söylemek zor bence, potansiyelini sonuna kadar sahaya yansıtmış bir isim, ben transferin olmayacağını düşünürken hep aynı neden geliyordu aklıma, Türkiye ligi yerine çok rahat İngiltere'ye, İspanya'ya gidebilecek durumda bence. Alabilirsek para faktöründen dolayı alacağız, özellikle bu sene çok şey beklememek lazım, genel olarak da bireysel olarak performans beklersek o zaman Q7 durumuna düşebilir. Takım oyunu açısından bakmak gerekecek. Tabii bu pratikte zor, her puan kaybından sonra parası gündeme gelir bu açıdan sıkıntılı olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Günlerdir bakıyorum nası gaza geldi millet yahu Tamam gelsin gelsin biz de istiyoruz da gelmese de dünyanın sonu değil. Bi zaman Forlan ve Reyes için de bu kadar heyecanlanmıştık, timsaha geldik hepimiz.

Temkinli olmak lazım, Abdürrahim Albayrak gazındasınız hepiniz valla

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Reyes ve Forlan'la bir mi şimdi bu ? Beklenti ve olumsuz sonuçlanması durumundaki hayal kırıklığı çok büyük olacaktır ve bu bana göre son derece normaldir.Sneijder yani bu

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Reyes ve Forlan'la bir mi şimdi bu ? Beklenti ve olumsuz sonuçlanması durumundaki hayal kırıklığı çok büyük olacaktır ve bu bana göre son derece normaldir.Sneijder yani bu
    Yani tam olarak bir değil tabi ki ama hala hatırlıyorum o zaman "Arda, Atletico'ya gidemedi biz Arda'ya getirdik" yazdığım günleri çok umutlanmamak lazım diyorum ama not düşüyorum tabi ki inşallah gelir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bayıldım yaaaaa ))))))

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O gözlere bittim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir daha Şınayder dersem nolayım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@tribundergi
    SON DAKIKA - Lerby: “Galatasaray’la kontrat konusunda konuşmadık. Yakın tarihte bir transfer mümkün görünmüyor”

Tribundergi'nin twitter hesabından duyuruldu bu haber sizce doğru mu arkadaşlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Dün akşam ne diyordu şimdi ne diyor. Bu menajerler kadar zararlı insanlar yok şu futbolda...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Dün akşam ne diyordu şimdi ne diyor. Bu menajerler kadar zararlı insanlar yok şu futbolda...
    Bilmiyorum garip geldi bana.Menajeri böyle diyor ntvspor anlaşma sağlandı diyor çözemedim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by OknSzR View Post
    @tribundergi
    SON DAKIKA - Lerby: “Galatasaray’la kontrat konusunda konuşmadık. Yakın tarihte bir transfer mümkün görünmüyor”

Tribundergi'nin twitter hesabından duyuruldu bu haber sizce doğru mu arkadaşlar?
    Dunki haber o webaslan.comda yayinlanan haber balon yani. sneijder yarin aksam gelmezse bende arif degilim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dunki haber o webaslan.comda yayinlanan haber balon yani. sneijder yarin aksam gelmezse bende arif degilim
    Twit 10 dakika önce atılmış bende paylaşayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu arada size kesin bir stoper transferi gözüktü sanırım urfada menisküs yırtığı çıkmış geçmiş olsun büyük ihtimal 2 ay yok deniyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

NTVSpor prestij kaybediyor sürekli. Önce Belhanda şimdi Sneijder. Menejer ne kadar koparsam kardır düşüncesinde sanırım şuan İnter nasıl olsa satıcak bari ben alıcağımdan fazlasını alııyım diye düşünüyor heralde
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5-6 hafta yok ama iyilesmesi form tutmasi sezon sonunu bulur stoper sart.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stoper almamız lazım mümkünse yerli. Aykut Demir, Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak 4'lüsünden birini alabilsek çok iyi olur.

Mesaj Yetkileri