lerby yine açıklama yapmış
lerby yine açıklama yapmış
bu soren lerby fm2013'te scout olarak görünüyor boşta. ne ara futbol temsilcisi olmuş.
(/s)
Son çıkan Dha haberinin kaynağı;
http://www.gazzetta.it/Calciomercato...80161501.shtml
Alta dikkat, Selçuk Manav.![]()
Artık bitsin şu iş, iyi haber geliyor Galatasaraylılar seviniyor diğer takım taraftarları üzülüyor, kötü haber geliyor tam tersi. İlla ki birileri üzülecek bir öyle bir böyle sıktı gerçekten.
Selçuk Manav'sa inanmayalım mı ? İlk kez duyuyorum da adını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Trtspor olayı toparlamış, pazartesi öğleden sonra belli olacak demişler.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=43572
Şu ana kadar çıkan haberler arasında en mantıklısı bence.![]()
ntvspor'da finansal fair play vurgusu yapıldı, bir oyuncunun 8 milyon euro bonservis 4 milyon yıllık ücret alması düşündürüyormuş.
Meireles, Krasic, Sow gelince sıkıntı yok, -ntvspor'a göre- Belhanda gelince sıkıntı yok. Sneijder, Hamit, Melo, Burak, Amrabat yani Galatasaray transferi olunca finansal fair play.
Türkiye'ye finansal fair play'i de Galatasaray getirdi.![]()
fenerin galatasaray kadar borcu yok ondan fener icin sorun degil.. besiktasin düstügü duruma galatasarayin düsmesi iyi olmaz..
finansal fair play kazandığından fazla harcamamak değil mi yoksa kulübün genel borçlarına mı bakılıyor
Aynen ben de gelirler ile alakalı olduğunu hatırlıyorum ve bizim gelirlerde ciddi artış söz konusu başkanın dediğine göre. Borçlarda da azalma var, zaten Sneijder transferi ile ancak Fenerbahçe kadar harcamış olacağız, yıllık maliyetlere bakılırsa ki bilançolarda yıllık bakılır 3-5 senelik değil.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne konuşacaklarını şaşırdılar. Milletin dilini düğümledin be Galatasaray![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Son derece gereksiz bir tartışma.Kimsenin ortada dönen paradan veya Galatasaray'ın genel olarak transfere ayırdığı bütçeden haberi yokken tartışılması gündem yaratmaya çalışmaktır.
Moratti atarlanmış, ya gider ya burada kalır demiş.
http://www.football-italia.net/29390...er-goes-turkey
sıkıldım bu işten artık.![]()
Hamann, Türkiye yerine İngiltere ihtimali için Twitter'dan Sniejder'e atar yaptı.
Sport Meidaset, Liverpool'un Sneijder'e teklif yaptığını açıklamış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İngiltere'den teklif alırsa büyük ihtimal Türkiye'ye gelmez. Zaten çok uzadı transfer yarın, yarın, yarın yarın gelmez olduŞimdi de pazartesi diyorlar. Bu gidişle transfer sezonu bitecek. Defansta da istekleri var bildiğimiz kadarıyla Fatih Terim'in. Biraz da ora için uğraşsalar iyi olur. Sneijder olursa mükemmel olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok diğer eksik bölgelere de uğraşsınlar.
Sneijder'in Premier Lig'den teklif beklediği çok açık,tek umudumuz teklif gelmemesi.Teklif gelirse zaten fiyat ne olursa olsun gelmez bize.
Edit:Bu arada Sneijder Pescara maçını San Siro'da izliyor.
Tamam defansa da adam alınmalı da ilk yarı boyunca oynadığımız bütün maçlarda teknik kapasite açısından çokta verimli olmayan oyuncularla oynadık.Zorlu maçlar daha da zor hale geldi sırf bu yüzden.Sneijder gibi bir oyuncu şu an hem lig hem Avrupa'da elimizi teknik açıdan rahatlatabilecek bir isim.Yapacağı bir asist bir sürpriz şut ile kilitlenen maçları çözebilir.Şu an Galatasaray'da maalesef böyle bir oyuncu yok ve sırf bu yüzden alınması taraftarıyım Sneijder'in.Gelmese de olur demek bana göre biraz beklenti düşüklüğü.Defansta Riera'da idare edebilir.Stopere o özellikte bir adam çekilebilir ki zaten bu sene Ujfalusi hiç oynamadı.O bölgelere konacak adam bulunur ama bir Sneijder koyamayız.Sırf Selçuk Melo ikilisinin performans düşüklüğü sebebiyle ne kadar puan kaybettik.Bence şu an Sneijder hem stoper hem de sol bekten daha önemli yoksa Schalke'nin yetenekli ayakları karşısında yapacak hamle şansımız çok sınırlı olur.
Gelmeyecek bence, İngiltere'den teklif alamazsa Inter'e indirim yapıp yeniden anlaşacak.
Taraftarı böyle selamlayan adamla uğraşarak zaman kaybediyoruz.
![]()
Ben zaten gelmesin demiyorum. Gelirse süper ötesi olur Senijder bueyvallah da ya gelmezse? Transfer sezonu açılalı 7 gün oldu sanırım tüm gücümüzle bu transfere zaman harcıyoruz başka haber yok çünkü. Transfer sezonu başında bir yetenekli oyuncu bir de defans isteniyordu haberler o yöndeydi. Sneijder'in alternatifi kim? Ya da defans oyuncusu konusunda ne alemdeler acaba? Problem bunlar. Devre arası transferleri daha da zor oluyor zaten. Biraz çabuk olsak fena olmaz bence.
http://www.goal.com/en-ng/news/4102/...medium=twitter
Şu haberde benim İngilizce'm mi yetersiz kalıyor yoksa Abdullah Kiğılı'nın bizim kulüple bağlantısı olduğunu mu düşünüyorlar![]()
Kuyt, Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numaralı ismi olan vatandaşıyla ilgili "Sneijder G.Saray'a gelecek mi?" şeklindeki soruya "gülerek" yanıt vermekle yetindi.
Hayda şimdi bize gelme ihtimali olduğundanmı sırıttı gs ye gitme ihtimali olmamasına mı yoksa wesley gs ye gelirse yakın arkadaşıyla daha rahat görüşebileceği içinmi güldü :S
Şınayderin bize gelme olasılığı sıfır bence nedeniyse 1 aykut hoca takım dengelerini çok önemsiyor 2 şınayder avrupada oynayamaz bize gelirse
Bu kadar haber üstüne KAP'a da bildirim yapılır,oyuncu ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır diye.
Ertesi günde Erman Kılıç'ı alırız.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22021394.asp
1 ay önceden şöyle bir haber çıkmıştı
@ europeanconquer önceki haberi pişirip koymuşlar