TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kafa yapıyor adam resmen..
İyiymiş, vermem gereken karar büyük, pazartesiye kadar belli olacağını sanmıyorum, transfer sezonunun bitmesine 2 hafta var, rahatım..
http://www.football-italia.net/29393...ecision-monday
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Sağlık olsun
Football is simple,but Football Manager is not
Wesley Sneijder: Karar vermek kolay degil. Ara transferin bitisine 2 hafta var. Galatasaray'la ilgili karar Pazartesi cikacagini sanmiyorum
Bu adam kesinlikle daha büyük takımlardan teklif bekliyor
Başka kulüplerin mali yapısı hakkında konuşursa tabii ki karıştırılır böyleFenerbahçe yöneticisinden NtvSpor'una tüm Türkiye bizden daha çok bizim kulübün mali yapısını düşünüyor; gözlerim yaşardı
Düzenleme: Haberi şimdi değiştirmişler kim haber verdiyse. Fenerbahçe official olmuş Kigili![]()
Adam sanki İngiltere'ye geliyorHemen karar vericek adam Türkiye ligine geliyor.Avrupa kaç maçımızın yayını var ? Yok kim takip ediyor bizim ligi hemen hemen 1-2 milyon diyelim avrupa'da.Elinde bir tek Şampiyonlar Ligi var ve gelecek vaatlerin.Adam bugun istese her takıma gidebilir.Onun için bu anlamsız konuşmaları anlamıyorum.Yok gelmesin yok gelsin kalsın gitsin.Gelp gelmeyeceği bir haber verilir.Bincelerce kişi cıkmış prim yapıyor.Ben sizin kadar merak etmiyorum gelip gelmiceğini.Gelirse harika olur Türk futbolu için gelmese yapıcak bir şey yok adamın kalitesi belli.
Onun için resmi acıklama yı bekleyin.Ne demiş resmi acıklama görüşmeler başlanmıştır.Görüşüyorlar bekleyin.sağda solda haberlere inanmayın onlar hepsi içi boş.Herkes bir şey sallar.
Sneijder'in bu açıklamalarıyla transferi bitiren Ntvspor yamulmuş oldu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben utandım ya ne Sneijder'miş ya gelmezsen gelme ya yeter be ! Ben utandım yüzsüz müdür nedir ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Hocam adam geleceğim demedi ki neyin tribindesin ?
Bence teklifin geri çekilmesi lazım, zaten ciddi rakamlar önerilmiş son çare olarak gelecekse pek hayır da gelmez, beklemenin manası yok.
Aynı fikirdeyim. Bir tarih verilsin, örneğin 15 Ocak, geldin geldin gelmedin hadi eyvallah densin. Bu nedir? 30 Ocak'ta gelecekse hiç gelmesin daha iyi.
http://www.youtube.com/watch?v=8FpNgW3mwSQ resmen durum bu
Sneijder büyük külüplerde oynamak istiyorsa fiyatında indirip yapıp yüksek ihtimal İngiltere'den olmak üzere bir takıma gidicek ya da fiyat indirimi olmadan Galatasaray'a gelicek. Bu durumda da biraz para göz olmuş oluyor bana kalırsa ne kadar verim alınabilir soru işareti.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu arada ntvspor'a da laf söylememek lazım. Bülent Tulun bilgi vermiş galiba, başkası olsa bile ne Belhanda olayında ne Sneijder olayında bu adamlar kafalarından uyduracak değiller. Çenesini tutamayan yöneticilerden bilgi alıyorlar ve haber yapıyorlar. Kanalı hiç sevmiyorum da haklarını yememek lazım, herşeyi onların üstüne yıkmak en kolayı.
İki hafta süre istese zaten yönetim görüşmeleri çekerdi,en geç çarşamba günü bir sonuca varacağını düşünüyorum ben.Bu saate kadar Sneijder olumsuz bir açıklama yapmadığı içinde teklifi kabul etme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.Geç olsun da güç olmasın.Bu fırsat ayağımıza her gün gelmiyor.
Transferin son günü gelse ne olacak ki? tamam bir süre yararlı olamayacak ama böyle bir adamı her zaman bulamazsın.İkinci yarı çok katkı yapmasa da olur.Gelecek sene iyi bir yaz kampı dönemi geçirip bir de takıma alıştımı tadından yenmez.Her şeye kısa süreli bakmamak gerek.
kusura bakmasın GS'li arkadaşlar ama adam oyalıyor..Büyük takımlardan iyi teklif gelmezse gelirim diyor.Ben olsam vazgeçerdim.Daha uygun fiyata onun kadar olmasa bile sistemi iyi işletebilecek oyuncu alırdım..
Ben hala inaniyorum olucak bu is...
İyi de ne bekleniyordu ki? Adam hemen koşa koşa gelecek miydi sırf para için? Ben olsam ben de alternatifleri düşünürdüm, burada bir hayat kuracak. Sanki komşunun evine şeker almaya mı geliyor? KAP'a bildirildi ve görüşmeler başlandı.Bir şekilde sonuçlanır. Bizimkilerin yapacağı en güzel iş,son teklifi verdikten sonra diğer bölgeler için hedeflenen transferler var ise onları bitirmeye çalışmak. Yani "şu anda tüm ilgimizi,odağımızı sneijder'e çevirdik.önce o bitsin de sonra devam ederiz" mantığı çok saçma![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben hala umutluyum.Liverpoolun teklifi cazip gelirse oraya gider.Anlaşamazsa İnter'e dönemiyeceğine göre bize gelir.2 hafta sonra geleceksede sorun etmem.Mutlu son olucak inşaallah.
Kazuk'da iyi dileklerimi iletiyorum.Bundan sonra ntvspor muhabirleride umarım tez canlı olmazlar.
Last edited by C h A o S : 13.Ocak.2013 at 02:04 Reason: aynı şey...
Bence vazgeçin zaten. Sneijder çok özel bir oyuncu değil okadar para etmez. Selçuk İnan bana göre daha iyi ve en azından yerli. Dribbling yapamaz, savunma yapamaz, güçlü değil, hızlı değil, top alır top verir, şut atar. Selçuk, az-çok savunması var, az-çok top taşır, sert oyun oynar. Biraz daha agresif bir oyuncu gerekli bence GS için.
Burak
Bunlari dediginiz adam 2010 Uefa yilin orta sahasi secildi yalniz. Bence kendisi iyice soyu tukenmeye yuz tutan 10 numaralarin son buyuk temsilcisi.
bu ne böyle kız gibi oyalıyo gelmesini çok istiyodum ama kendisi yerine kaka diego gibi topla daha hareketli olup forveti ikileyen bi oyuncunun gelmesini tercih ederim bide üstüne bu süreci uzatması oyalaması herşey artık onun elindeyken beklicem demesi sıktı gerçekten geliyosa gelir gelmiyosa gelmez pazartesi evet veya hayır cevabı vermezse teklifi geri çekmemiz lazım bence bernard diego tarzı bi adam gelir aslında herhangi bi sağlık sorunu yoksa alınması gereken tek adam matias suarezdir de neyse
Moratti basgan bu isin bu kadar uzamasina izin vermeyecektir.