Bu golle Tuncay bir cikis yakalar umarim. (:
Bu golle Tuncay bir cikis yakalar umarim. (:
Kendine gelmesi dileğiyle.
Güzel atmış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnş. devamı gelir.
GÜzel gol gerçekten .......
Umarım Hep böyle gider Tuncay.
Zaten kendi taraftarlarina SUS isareti ceken tek futbolcu Tuncaydir herhalde![]()
Tebrikler Tuncay. Ligin ortasında ilk golünü atmayı başardı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnşallah bu golle yükselişe geçer temsilcimiz..
So what?
Saike
Tuncay sus işareti yapıyor arkadaşı ona sarılıyor. İngiltere bu tarz sevinmeler yapılmıyor o yüzden taraftar alışkın değildir. Birde bunu kendi evinde yaparsa taraftar biz Fenerli taraftarlar gibi yaklaşmayıp Tuncay'a sitem yapabilirler.
Tuncay'dan artık patlama bekliyorum. Bu gol ile çıkışa umarım geçer.
GüzeL goL.İnşallah yükselişe geçer Tuncay
Bu attığı gol Tuncay için bir çıkış olur ve daha da yükselişe geçer İnşAllah.
Premier League'de cumartesi:
Arsenal 3-0 Tottenham
B. Rovers 2-0 Fulham
Portsmouth 2-2 A. Villa
Reading 1-0 Bolton W.
Sheffield 2-1 Charlton
Wigan 0-4 Liverpool
[SIGPIC][/SIGPIC]
M.Boro? Ronaldinho? İspanya'da yayın yapan günlük gazetelerin bugün, Premier League ekiplerinden Middlesbrough'nun Ronaldinho'yu transfer etmek istediğini yazması üzerine Ada'da bu haber sansasyon yarattı.
Katalunya bölgesinde yayın yapan ve Barcelona kulübüne yakınlığı ile bilinen gazeteler 27 yaşındaki yıldız futbolcunun Barça kariyerine önümüzdeki sezon son vereceğini yazarken, Milan ve Chelsea'nin peşinde olduğu süper yıldız için M.Boro'nun da Katalan ekibinin kapısını çaldığını belirtti. Tuncay Şanlı'nın takımı M.Boro'da taraftarlar tarafından da büyük bir şok ile karşılanan bu haber karşısında ise henüz kulüplerden ve Ronaldinho'dan bir açıklama yapılmış değil.
Öte yandan Riverside ekibinin Lyon'un tecrübeli Brezilyalısı Juninho'nun da peşinde olduğu ve önümüzdeki yıl bomba yaratacak bir transfer yaparak Ada'da deprem etkisi yaratmak istediği iddia edildi. Bu haber sonrasında ise İngiltere'de bazı yayın haber spor siteleri gelişmeyi 'alaycı' bir dille gündeme getirmekten de geri kalmadı.
03.12.2007
Kaynak : Sporx.com
Harbiden nasil yani ?
Ronaldinho Middlesbrough`a ?
Hönk !
Tuncay'la muhteşem ikili olurlar
Ronaldinho bakmaz M'Boro'ya.
Parayı verirlerse bakar
Ama cidden çok uçmuşlar.Mizaha falan açsaydın bu konuyu Batu
![]()
Gençler aralarında anlaşmış, bize söz düşmez..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zaten İngiliz basını mizaha vurmuş hemen işi... İmkansız hafiten..
Olmaz heraLde böyle bişey![]()
Olmaz yav bu transfer![]()
bide seneye Juninho'yu almayı planlıyolar..Juninho Championship takımına gidermiki seneye
![]()
![]()
Tuncay varken ne gerek var?![]()
Premier Lig'de Haftanın Sonuçları:
Manchester Utd. 3 - 1Manchester City
Blackburn 1 - 3 Newcastle Utd
Liverpool 4 - 0 Fulham
Middlesbrough 1 - 1 Wigan
Portsmouth 2 - 0 Everton
Tottenham 5 - 1 Charlton
Watford 0 - 0 Reading
Chelsea-Arsenal maçı nefes kesti.Chelsea'nin 3 topu direkten döndü.Essien harika bir gol etti.Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek gibi gözüküyor.
Emre'li Newcastle çıkışını sürdürüyor.Çok iyi bir ivme yakaladılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Chelsea-Arsenal macını ben seyrettim harika bir mactı.Özellikle essienin golü.Ve son dakikalarda Lampard ve Essien'in direkleri![]()
Liverpool da iyiye gidiyor.Wigana 4 Fulhama 4 gidio![]()
Tuncay Arsenal'i yıktı
İngiltere Premier Ligi'nin 16. haftasında Middlesbrough, sahasında Arsenal'i ağırladı ve maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Maça çok kızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 4. dakikada Steward Downing'in attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu penaltıya sebebiyet veren isim Arsenal'den Kolo Toure'ydi. Golden sonra da oyundaki üstünlüğü sürdüren Middlesbrough, temsilcimiz Tuncay Şanlı, Steward Downing ve O'Neill ile Arsenal kalesinde gol aradı fakat başaramadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
Maçın ikinci yarısında da oyundaki baskınlığı devam eden Middlesbrough, 74. dakikada Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın atttığı golle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekibin atağında Arsenal kalecisi Almunia'dan dönen topa iyi bir vuruş yapan Tuncay, bu golle takımını rahatlattı. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Middlesbrough, 90+4'te Rosicky'nin attığı gole engel olamasa da maçı 2-1 kazanmayı başardı.
Ligin alt sıralarında yer alan Middlesbrough, bu maçta ligin tek namağlup ekibi Arsenal'i adeta sahadan silerek puanını 14'e yükseltti. Arsenal ise 16. maçında ilk yenilgisini aldı ve 37 puanda kaldı. Bu maçta Middlesbrough'un Arsenal kalesine 7'si isabetli toplam 15 şutuna, konuk ekip 4 tanesi isabetli 7 şutla cevap verebildi.
Temsilcimiz Tuncay Şanlı ise geçtiğimiz hafta takımına kazandırdığı beraberlik golünün ardından bu maçta sahaya ilk 11'de çıktı ve yine golünü atarak takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Milli futbolcumuz 90. dakikada hocası Southgate tarafından taraftarların alkışları eşliğinde oyundan alındı.
09.12.2007
Kaynak : Sporx.com
Tuncay gerçekten müthiş oynadı, daha fazla gol de atabilirdi. Biz bu Tuncay'ı istiyoruz işte. Tuncay kendini bitirdi, milli takıma bile giremez diye yorumda bulunanlara iyi bir cevap vermiştir herhalde.
Bir de Middlesbrough'a gittiğinde ben de daha büyük bir takıma gidebilir diye düşünmüştüm. Ama bizim dünyanın en önemli derbisi dediğimiz karşılaşmayı hafta sonu kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi? Middelsbrough-Arsenal maçını kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi?
Bu sorulara cevap verdiğimizde sanırım Tuncay'ın neden Middlesbrough'u seçtiğini anlıyoruz. Bu performansını zamanla daha da yükseltir ve hakettiği yerlere gelir umarım...
Sahalarda görmek istediğimiz gerçek Tuncay bu işte.İnşallah güzel performansını katlayarak kendisini yılın en kötü transferi seçenleri utandıracak.
Ayrıca Serkan abinin yorumunada %100 katıldığımı belirtmek istiyorum.Çok güzel ve yerinde bir teşhis.
Bir de Middlesbrough'a gittiğinde ben de daha büyük bir takıma gidebilir diye düşünmüştüm. Ama bizim dünyanın en önemli derbisi dediğimiz karşılaşmayı hafta sonu kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi? Middelsbrough-Arsenal maçını kaç ülke canlı yayınladı ve kaç kişi izledi?
So what?
Saike