Veya menajer payini buyutmek icin su su takimlarla gorusuldu haberleri cikartiyor![]()
Veya menajer payini buyutmek icin su su takimlarla gorusuldu haberleri cikartiyor![]()
Halen bi stoper ve forvet eksigimiz var (tabi Buraki gitti sayiyorum)
Yazilanlara gore defans icin Mathijsen ve Mensah isimleri gundemde.
mathijsen alınırsa savunmaya çağ atlatır.
(/s)
Mathijsen'e talip olan bir takımda PSV bildiğim kadarıyla. Trabzonspor'un daha ciddi bir teklif yapması gerekir böyle bir durumda. Zor bence onun transferi.
Burak Yılmaz Lokomotif Moskova'da diyorlar..
moskova'ya gideceğine galatasaray'a gitse daha iyiydi.
(/s)
Burak Yılmaz "Herkes için hayırlı olsun... Lokomotiv Moskova'yla anlaştım."
AMKspor
Burak Yılmaz, Lokomotiv Moskova ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Burak, yıllık 3.5 - 4 milyon euro olacak. Galatasaray ile anlaşmanın olmamasının sebebi 300 bin euroluk fark.
Mehmet Ayhan Twitter Hesabı | Lig Radyo Yayın Yönetmeni
sadri sener yazik etti adami lazio'ya verme moskova'ya gitmeye muhtac et.. 2 taksitle vermek istiyorlarsa 2 taksitle versinler pesin alip ne yapacaksin sanki 5 milyona kaliteli bir oyuncu alacakbugüne kadar getirdigi oyunculardan kac tanesi patlama yapti colman haric
Rusya Ligi tam Burak Yılmaz'ın stiline uygun bir lig ve son yıllarda hem futbol kalitesi hemde seyirci bakımından yükselen bir lig. İnşallah orada da başarılı olur.
eto'o bitmiş.
benim gözümde ha rusya ligi ha tsl madem rusyaya gidecekti galatasaray'a da gidebilirdi yani![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...23109404549121
2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
Ben olsam bende ruslara verirdim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak'ın madem avrupa hayali vardı Lazio gibi göz önünde olan kulüplerden birine gidemiyorsa Trabzon'da kalmalıydı.İlla avrupa olsun diye Lokomotif gibi bir takıma gitmesini anlamsız buluyorum.
Burak Tuncay Şanlıya dönecek.
Pesin para veriyorlar, bi sonraki satistan 25% veriyorlar ve rakibin degil. Bilic'le anlasmisti L.Moscow galiba, Bilic buyuk teknik adam bana gore Burak onun yaninda oranin calisma ortsmiyla daha iyi olacaktir.
Herkes yabanci alinacak diyor yerine ama benim gonlum Cenk veya Mamiden yana.
devre arasi GS alicak buraki moskovadan bence. paravanlik yapmis olacak lokomotif, kadroya falan giremezse burak makul bir fiyata gelir GS ye :] lokomotif bir yapilanma icinde, kaliteli bir kadrolari var zaten. burak sivrilemezse GS icin rahat bir transfer olur :]
Lokomotiv Moskova'nın başında da Bilic varmış![]()
Sercan Yıldırım da Bursaspordan bize gelmeden önce rusyaya gidip gelmişti. Olmamıştı o iş maalesef. Şimdi de olursa maalesefi diyeceğiz galiba Galatasaraylılar olarak3-3,5mn euro maaş diyorlar Burak için ki gayet süper bi para
![]()
Ortaya atılan bir varsayım var, Sadri Şener taraftar tepkisinden yırtmak için Moskova ile anlaştı, Burak kabul etmez Gs derse, biz vermedik kendisi istedi yapacak bir şey demeye getirecek diyorlar. Uzak bi ihtimal belki ama Sadri Şener zeki adam, olabilir.![]()
Demek ki yurt içinde yok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak'ı Trabzondan başka bir takımda düşününce hemen Fenerbahçedeki Beşiktaşdaki halleri aklıma geliyor beceriksiz,gol vuruşundan yoksun.Sanki başka bir takımda o eski haline dönecekmiş gibime geliyor,umarım performansını devam ettirir daha iyi bir kulübe transfer olur.
Bende olsam Rusya'ya giderdimmalum sebeplerden
![]()
Rusya iyidir, ligi bizim sözde 'süper' ligden daha iyi durumda. O ligde yer alan takımlar her yıl Avrupa kupalarında belli seviyelerde mücadele ediyorlar, bizim 'büyük' dediğimiz takımlar grup aşamalarına kalmakta zorlanıyor. Başarı ise başarı, para ise para, yaşamsa yaşamGeçiş takımı olarak Lokomotif Moskova çok uygun bence. Direkt üst seviye bir ligde bocalayabilir Tuncay'ın yaşadığı gibi.
Hamit kampi ziyarete gelmis![]()
Ortadakini merak ediyor insanmenajeri olsa keske
Sakallarıda aynı bırakmışlar. Halil Real Madrid'e gitse kimse anlamaz bence.