Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki madde sadece Avrupa için mi, yoksa böyle bir ayrım yok mu ?
Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki madde sadece Avrupa için mi, yoksa böyle bir ayrım yok mu ?
Trabzonspor'da çifte imza
Trabzonspor, Gençlerbirliği'den Yasin Öztekin ile 4, Soner Aydoğdu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Yasin Öztekin, Trabzonspor’la 2015 – 2016 sezonu sonuna kadar sürecek 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu transfer karşılığında Yasin’e 4 yılda toplam 1 milyon 200 bin euro garanti para ve maç başına 5 bin euro ödeneceği açıklandı. Bordo-Mavililer Yasin için Gençlerbirliği’ne 500 bin euro bonservis ücreti ödemişti. Bonservisi için Gençlerbirliği’ne 2 milyon 250 bin euro ödenen Soner Aydoğdu’ya ise 5 yılda 5 milyon 350 bin dolar garanti para ve maç başına 9 bin dolar ödeneceği ifade edildi.http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25627Kulüp doktoru değişti
Trabzonspor’da kulüp doktorluğu görevini yürüten Hakan Ayaz’ın görevinden ayrıldığı öğrenildi. Ayaz’ın yerine eskiden de Bordo-Mavili kulüpte görev yapan Dr. Mesut Çelebi göreve başlayacak.
Formalar 3 Temmuz'da tanıtılacak
Nike’ın yeni sezonda Trabzonspor için tasarladığı formaların tanıtımı 3 Temmuz’da yapılacak. Trabzon’daki Bordo – Mavi Cafe’de düzenlenecek organizasyonda futbolcular yeni sezon formalarıyla podyuma çıkacak.
Fiorentina Tolgayi istiyormus, bi kaleciye yol verilmeli. Hem Onur hem Tolga ayni takimda olmuyor.
BRAHİM SETEN @ibrahimseten
Egemen Korkmaz, Trabzonspor'a donmek istiyormus.. Sadri Sener'den teyitli bilgi.. Trabzon durumu degerlendiriyor..
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...31027795296256
Şenol hoca^da alacaz demiş diyenler var ama ben istemem. 1 sene önce aklı neredeydi?
Taraftar zaten birlik degil bu transfer iyice boler herkesi. Senol hoca istiyorsa gercekten tukurdugum cogu lafi yalamak zorunda kalacagim.
Ben Egemen'in geçen seneki gidişini normal karşılıyorum. Kaptanlığı alındı, kadro dışı kaldı ama bunlara rağmen elinden geleni yaptı oynadığı maçlarda. Gelirse sevinirim.
Bu arada İbrahim Seten'i tanımıyorum. Güvenilir bir kaynak mıdır?
İbrahim Seten çoğu zaman güvenilir oluyor.Ntvspor'un son dakika olarak verdiği haberlerin çoğunu twitterda 15 dk önceden falan yazıyor.Birçok oyuncunun menajeriyle görüştüğünü konuştuklarını yazıyor.Mesela Assaidi 48 saat içinde GS'lı oluyor demiş dün gece.Yarın akşama kadar açıklanacak mı bakalım![]()
Egemen'in geri döneceğini sanmıyorum nasıl küfür etti taraftar ona öyle...Ben olsam bana dönmem Egemen Fener'e gider bence...
Egemen bence Fenerbahçe ile çoktan anlaşmıştır.Suni gündem oluşturmak için olabilir Seten'in açıklamaları.
So what?
Saike
Veya menajer payini buyutmek icin su su takimlarla gorusuldu haberleri cikartiyor![]()
Halen bi stoper ve forvet eksigimiz var (tabi Buraki gitti sayiyorum)
Yazilanlara gore defans icin Mathijsen ve Mensah isimleri gundemde.
mathijsen alınırsa savunmaya çağ atlatır.
(/s)
Mathijsen'e talip olan bir takımda PSV bildiğim kadarıyla. Trabzonspor'un daha ciddi bir teklif yapması gerekir böyle bir durumda. Zor bence onun transferi.
Burak Yılmaz Lokomotif Moskova'da diyorlar..
moskova'ya gideceğine galatasaray'a gitse daha iyiydi.
(/s)
Burak Yılmaz "Herkes için hayırlı olsun... Lokomotiv Moskova'yla anlaştım."
AMKspor
Burak Yılmaz, Lokomotiv Moskova ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Burak, yıllık 3.5 - 4 milyon euro olacak. Galatasaray ile anlaşmanın olmamasının sebebi 300 bin euroluk fark.
Mehmet Ayhan Twitter Hesabı | Lig Radyo Yayın Yönetmeni
sadri sener yazik etti adami lazio'ya verme moskova'ya gitmeye muhtac et.. 2 taksitle vermek istiyorlarsa 2 taksitle versinler pesin alip ne yapacaksin sanki 5 milyona kaliteli bir oyuncu alacakbugüne kadar getirdigi oyunculardan kac tanesi patlama yapti colman haric
Rusya Ligi tam Burak Yılmaz'ın stiline uygun bir lig ve son yıllarda hem futbol kalitesi hemde seyirci bakımından yükselen bir lig. İnşallah orada da başarılı olur.
eto'o bitmiş.
benim gözümde ha rusya ligi ha tsl madem rusyaya gidecekti galatasaray'a da gidebilirdi yani![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SADRI SENER-1: "Burak icin G.Saray 5.5, L.Moskova 5 milyon € verdi.. Ama ben rakibim olmayan Ruslar'i sectim.."
https://twitter.com/ibrahimseten/sta...23109404549121
2: "G.Saray'dan 7 milyon € istedim.. Cunku ozel sart olusmaliydi.. Onlar yanasmadi.. Simdi Ruslar Burak ile anlasirsa oyuncu oraya gidecek."
Ben olsam bende ruslara verirdim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Burak'ın madem avrupa hayali vardı Lazio gibi göz önünde olan kulüplerden birine gidemiyorsa Trabzon'da kalmalıydı.İlla avrupa olsun diye Lokomotif gibi bir takıma gitmesini anlamsız buluyorum.
Burak Tuncay Şanlıya dönecek.
Pesin para veriyorlar, bi sonraki satistan 25% veriyorlar ve rakibin degil. Bilic'le anlasmisti L.Moscow galiba, Bilic buyuk teknik adam bana gore Burak onun yaninda oranin calisma ortsmiyla daha iyi olacaktir.
Herkes yabanci alinacak diyor yerine ama benim gonlum Cenk veya Mamiden yana.
devre arasi GS alicak buraki moskovadan bence. paravanlik yapmis olacak lokomotif, kadroya falan giremezse burak makul bir fiyata gelir GS ye :] lokomotif bir yapilanma icinde, kaliteli bir kadrolari var zaten. burak sivrilemezse GS icin rahat bir transfer olur :]
Lokomotiv Moskova'nın başında da Bilic varmış![]()
Sercan Yıldırım da Bursaspordan bize gelmeden önce rusyaya gidip gelmişti. Olmamıştı o iş maalesef. Şimdi de olursa maalesefi diyeceğiz galiba Galatasaraylılar olarak3-3,5mn euro maaş diyorlar Burak için ki gayet süper bi para
![]()