Sayfa 91 / 1204 İlkİlk ... 418189909192931011411915911091 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kendinde diyosun Cem Sultan şu 40 kere Batuhan 53 kere milli takım forması giymişler. Batuhan A milli oyuncu. Batuhan uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına hakim ve topu çok iyi saklayabiliyo. Cem Sultan'ı forumda 10 kere izlemiş adam yoktur. ( Araştırmacılar ve istisnalar dışında. )
    Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    taraftarlığını katıyorsun yorumlara. sana göre gs adı altında herşey dğerlerinden üstün. ben yorumlarından bunu anlıyorum. kıyaslama yaparken objektif ol ki böyle üstüne gelinmesin. Batuhan'la Cem'i kıyaslama
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    forcimbom'a yazmıştım
    konudan uzaklaşmama adına son mesajı yazıyorum. mesajımda ufak bir yeri alıp da onu yorumlamak yerine tamamına bakıp da cevap verseniz daha iyi olurdu. allah'tan "cem sultan müthiş bir oyuncu" vs. dememişim. yoksa herhalde küfür edecektiniz (!)

batuhan ın kişisel özellikkleriyle ilgili hiç yazmayayım isterseniz. ben batuhan yeteneksiz demiyorum ama günümüz futbol anlayışı dahilinde cem sultan daha çok yer bulacak biri. kesinlikle daha tekniktir BENCE.

40-53 maç arasında ne kadar az fark olduğunu yazmamak tarfsızlıktır bence. çünkü dediğim gibi aynı mevkinin oyuncuları, birinden birini tercih etmek zorundasın. bugün manU da rooney-tevez-berbatov dan biri oynuyor. hangisi daha yetenekli? hepsi birbirinden iyidir, seçim yapamazsın. bu da öyle.

benim kendi yorumuma karşı bu kadar savunma yapıp kendinizi yoracağınızı bilseydim yazmazdım bu kadar NORMAL bir YORUM u. neyse transfer konusuna dönelim en iyisi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cem ile Batuhanı şuan için karsılastırmak yersiz. Batuhan iyi kötü milli takım oyuncusu, süper lig oyuncusu. Cem ise henüz paf takım oyuncusu. Batuhan 2-3 adım önde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşverin uzadı fazlasıyla. Bi de her yazıldığında biri transfer mi oldu diye bakıyorum ,sazanlığım had sahfaya geçti sayenizde

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Herkezin görüşüne saygı duymak lazım arkadaşlar.Bence ikiside birbirinden farklı oyuncular karşılaştırılması yanlış ama kariyer konusunda kim önde diyorsanız buna kimse Cem diyemez.Batuhan'ın Eskişehirspor'da yaptıklarını takdir etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cem b genç takımda 68 maçta 115 gole yakın gol atmıştı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Cem - Batuhan karşılaştırması mı yapıyorsunuz burada yahu.
    Galatasaray Transfer Haberleri forumu burası.

Nesil
    2006

cem b gencde o kadar gol attiysa batuhan pafta 50 macta 150 gol civari atmisti, her neyse bende cem ile batuhani karsilastirmak cok anlamsiz. cemi izledigim icin soylemiyorum veya batuhandan kotu diye iddia etmiyorum. fakat arada siklet farki var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Cem b genç takımda 68 maçta 115 gole yakın gol atmıştı

Batuhan Karadeniz B-Genç,Süper Genç 86 maç 226 gol...

Neyse konu fazla uzamasın...

Emre'nin de dediği gibi ikisini kıyaslamak için önce Cem'in Süper Ligde oynaması lazım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kendinize geLin!! Burası GaLatasaray ın Transfer haberLeri. Batuhan ve Cem suLtanın kapışma aLanı değiL.

Devam ettiğiniz taktirde ceza uyguLayacağız, biLginize.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Haldun Üstünel yine ava çıktı

Yurt dışına her gittiğinde koluna bir yıldız takıp dönen Haldun Üstünel, yine bir bomba patlatmak için Avrupa seferine çıktı. Cim Bom´un listesi oldukça kabarık...

Rijkaard’ın talebiyle transfer harekatına hız veren Galatasaray’da yine gizli bir operasyon için düğmeye basıldı. Yurt dışına her gittiğinde koluna bir yıldız takıp Türkiye’ye dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yine bir bomba patlatmak için Avrupa seferine çıktı. Elinde oldukça kabarık bir transfer listesi bulunan genç yöneticinin, büyük ses getirecek çapta bir oyuncuyu Aslan yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Listedekileri kısaca özet geçeyim ;
    Lucas Neill
    Huntelaar
    Elano
    Hamit Altıntop

kaynak:fanatik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Huntelaar işi yine olabilir çünkü Cruch geldi inşallah Elano ya da hamit olurda Arda'da sol açığa döner
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor

Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.

Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklamalarda bulunan Sezer, "Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray'dan teklif aldım ve artık Florya'da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor" dedi.

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM

Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, "Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum" dedi.

MANİSASPOR'DA KALMAK İSTEMİYORUM

Üç yıldır Manisaspor'da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, "Takımı Süper Lig'e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı'ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray'a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim" şeklinde konuştu.

RİJKAARD'IN 11'İNDE YER BULURUM

Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11'de forma giyeceğini belirterek, "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp... Kendime güveniyorum. Galatasaray'da 11'de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga'da Leverkusen'de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır" dedi.

UFUK DA GALATASARAY'I İSTİYOR

Kaleci Ufuk Ceylan'ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini reddettiği ve Galatasaray'a gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin'i de Manisaspor'a önerdi.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.

MANİSA BAŞKANI YARALI: "MANİSASPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORLAR"

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda küçük düşürüldüklerini söyledi. Kenan Yaralı, "Manisaspor küçük düşürülüyor. Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Ne antrenmana ne maça konsantre oluyorlar" dedi.

GALATASARAY'IN YOLUNU GÖZLEYEMEYİZ

Konuşmasının diğer bölümlerinde ifadelerini sertleştiren Yaralı, "Biz hacı yolu gözler gibi Galatasaray'ın yolunu gözleyecek değiliz. Talip olanlar gelirler zamanında alırlar, zamanında almıyorlar ise zamanında hareket etmezler ise bu futbolcuları alamazlar" diyerek Galatasaray'a adeta rest çekti.

SEZER VE UFUK'U İSTİYORLARSA DELİKANLICA SÖYLESİNLER

"Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlarsa çıkıp delikanlıca söylesinler. Basını kullanmasınlar. Kardeşim ben senin futbolcunun talibim desinler. İstediğimiz bedeli verirlerse alırlar, veremezseler alamazlar" diyen Kenan Yaralı, Ufuk için sezon sonunda bir kez Adnan Polat ile bir kez de Adnan Sezgin'le görüştüklerini, başka hiçbir görüşme olmadığını belirtirek, Sezer için ise hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi.

HEM REST ÇEKTİ HEM DE KAPAYI AÇIK BIRAKTI

Galatasaray yönetimini hedef alan Yaralı, "Galatasaray'ın tavrından rahatsızım. Çıkıp açıklama yapsınlar ya da istemiyoruz desinler. Biz onları mı bekleyeceğiz. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Etik davranmıyorlar. İki futbolcumuzun da kafası karıştı. Verim alamıyoruz. Tavrımız çok sert 2 gün sonra kulüp olarak bu konuda basın toplantısı düzenleyeceğiz. Çok sert önlemler alacağız, çok sert açıklamalar yapacağız" dedi.

Kenan Yaralı sert ifadelere karşın, şaşırtıcı bir biçimde Galatasaray'a kapıyı tam olarak kapatmadı ve "Bizimle görüşmek isterlerse oturup görüşürüz" dedi.

Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise transfer ve Kenan Yaralı'nın açıklamaları konusunda konuşmak istemediğini söyledi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: Hürriyet
    Last edited by E.Cartman : 28.Temmuz.2009 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence kaleciye ihtiyacımız yok

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

@ AirJet:

sezercim yavaş gel kewell-arda-keita varken nasıl 11 oynuyorsun

ama iyi oyuncu patlama yaparsa değişmeli oynayabilir iyi fiyata da satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sezer Öztürk'ü Türkiye u20 de izlemiştim olimpiyatlarda..daha o zamandan belliydi potansiyeli..gelmesini çok isterim..

ufuk manisada kalsın bence suan 3 büyüklere gitse yedek bekleyecek zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer artık bu saatten sonra Manisa'da kalamaz bence bu iş biter Sezer bize gelir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında bir usulsüzlük yok yani teknik bence, olarak bizim takımlarımız yalnızca işi biraz abartıyorlar kulübe danışmadan önce futbolcunun bi fikrini almak iyidir ama bizimkiler fikrini alırken aklınıda çeliyo yani futbolcuya böyle böyle biz kulübünle anlaşsak gelirmisin diyip fikrini alıp sonra kulübüne gitmek iyidir ama bizimkiler biz kulübünle anlaşalım ama sende böyle böyle yap sözleşme teklifini kabul etme gibi oyuncuları kullanarak takımı arada bırakıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ayıp ayıp oyuncuyu ayartıp böyle açıklama yapıyor. Başkan diyor bizimle anlaşmıyor gidip oyuncuyla anlaşıyor Galatasaray. Sonra böyle oluyor diyor. Yazık. Burada Manisa haklıdır.
    Bunu diyen siz misiniz

Üstelik kimse ile anlastıgımız yok ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bunu diyen siz misiniz

Sorması ayıptır biz kimi ayarttık

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bunu diyen siz misiniz

Coşkun Fenerbahçeli unuttun sanırım Biz kulubuyle görüşüp anlaştık

Sezer gelirse 2. Ferdi olur bütün sezon yedek kulubesinde bekler. Arda - Kewell - Keita varken Sezer hangi arada formayı giyecek. Ufuk'da aynı şekilde. Orkun - Leo varken Ufuk forma giyeceğini düşünüyosa çok yanılıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sezer alınabilir ama ilk 11'de forma bulamaz o yüzden kiralamada iyi bir seçenek olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Elano haberi çıktı dün biryerlerde Beşiktaş için okumuştum aynı haber Galatasaray için de yapılmış.Yazık gerçekten.

Her iki takımda 10 numara arayışında olduğu için böyle oluyo hep başka oyuncu kalmadı çünkü hepsini transfer etti bizim basın.

Bu arada umarım Sezer'i almaz G.Saray,çok beğendiğim bir oyuncu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Sezer'i bende çok beğeniyorum ama bende GS'ye gitmemesi taraftarıyım yanlış anlamayın kıskançlık flan değil ama Sezer potansiyeli olan bi oyuncu sürekli oynamalı ki geliştirsin kendisini. GS'nin kadrosunda kendine yer bulması zor olur.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yok ben kıskanırım Sezer'İ

Bu arada Sezer için biraz erken olabilir 3 büyüklerde oynamak.O konuda da haklısın aslında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer ve Ufuk için Beşiktaş'ta teklif yapmış.Manisa Hakan Arıkan + 5 Milyon € istemiş.Bizimkiler vazgeçmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

nerde bi futbolcu görseler galatasaray ve beşiktaş teklif yaptı diye haber çıkarıyorlar yahu .

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ayıp ayıp oyuncuyu ayartıp böyle açıklama yapıyor. Başkan diyor bizimle anlaşmıyor gidip oyuncuyla anlaşıyor Galatasaray. Sonra böyle oluyor diyor. Yazık. Burada Manisa haklıdır.
    Anlayamadım? Tüm dünyada transfer bu şekilde yapılır. Önce futbolcuyla konuşulur, anlaşılır, sonra gidip kulüple pazarlık yapılır. Örneğin C.Ronaldo. R.Madrid önce Ronaldo ile anlaştı, aylarca da ManU'yu ikna etmeye çalıştı. Daha önce Zidane, Beckham vb. bir çok futbolcu bu şekilde transfer olmuşlardır, Avrupa kulüplerinde gerçekleşen normal olan da budur. Çünkü önce gidip kulüple anlaşırsan bu sefer belki futbolcu gitmek istemeyecek, üstelik "beni bu takımda istemiyorlar" psikolojisine girip transfer gerçekleşmediğinde de eski takımı da zarar görecektir. Bu nedenle de bence burada Manisa haklı filan değil. Onların hesabı oyuncuları fahiş fiyata satmak, bu nedenledir şu anda veryansın etmeleri. Çünkü futbolcu zaten transfer olmak istiyor, gönlü gitmekten yana. Yeterince para kopartmadıklarında zorla takımda kalmasını sağlamaya çalışsalar yeterince verim alamayacaklarını biliyorlar. Şu anda Galatasaray'ın eli güçlü, bütün sıkıntı da orada zaten. Galatasaray Haldun Üstünel transfer işlerine girdiğinden beri doğru yolu izliyor, yurtiçi transferlerinde de doğru hareket etmeye başladılar, Adnan Sezgin Üstünel'i örnek aldı belki de...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

The Sun, West Ham´ın kaptanı Lucas Neill´ın Galatasaray ya da Manchester City´ye imza atmasının çok yakın olduğunu iddia etti.

Eğer Manchester City teklif yaparsa işimiz çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    The Sun, West Ham´ın kaptanı Lucas Neill´ın Galatasaray ya da Manchester City´ye imza atmasının çok yakın olduğunu iddia etti.

Eğer Manchester City teklif yaparsa işimiz çok zor
    adamlar yıllık 10milyon verirler artık neill'e .

Aykut ve Nonda'ya talip var

Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Ankaragücü, sabah antrenmanını salonda yaptı.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın kan testi vermeye gitmesi nedeniyle katılamadığı antrenmanda, yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan futbolcular, sahada yapılan koşunun ardından, salonda ağırlık çalışması gerçekleştirdi.

Ankaragücü, bir yandan yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Sarı-lacivertlilerin, Golden Arrows takımından transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Senamela ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, Jaba ile de sözleşme yenilenmeyeceği ifade edildi.

Bu arada Ankaragücü, Galatasaraylı Nonda ve kaleci Aykut'u kadroya katmak için girişimlere başladı. Başkent temsilcisinin, Nonda ve Aykut ile ilgili görüşmelere devam ettiği, iki futbolcunun da takıma kazandırılmaya çalışılacağı belirtildi.

Kaynak : LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

nonda vasselle ıyı bı ıkılı olabılır..

Mesaj Yetkileri