Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Sizce bu oyuncular 10 milyon euro gibi bir maaliyetin altına Türkiye' ye gelirler mi ?
Bence kesinlikle Hayır. Adel Taarabt çok sevdiğim bir oyuncudur. Ancak 23 yaşında olması ve gelişen bir yıldız olması sebebiyle Türkiye' ye kesinlikle gelmeyeceğini düşünüyorum. Öte yandan Hatem Ben Arfa da henüz Türkiye' ye gelmez. Biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.
"Kalite farklarını dikkate almadım bile"
Football is simple,but Football Manager is not
Zafer'in söylediğine belli koşulları düşünürsek hak veriyorum. Bahsi geçen maaliyete bu kalitede topçu getirilemez bence de.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Belki de yanlış transfer kovalıyordur Galatasaray.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bakın bunu daha önce düşünmemiştik. Ünal Aysal, isim, şan, şöhreti seven bir yönetici. Belkide bu yüzden Fatih Terim, Sneijder transferi üzerinde çok fazla durmuyor. Şu aralar da Aysal ve Terim' in aralarının açık olduğu söylentilerini düşünürsek. Bu görüş mantıklı olabilir.
ismi olan bir oyuncuyla gorusebilmek ve transferde bu kadar ilerleyebilmek tabii ki de iyi bisey bence.. farkindaysan butun Avrupa Galatasaray'i ve Sneijder'i konusuyor 2-3 gundur. ayni sey Anelka falan Fenerbahce'ye geldiginde de olmustu yine gundemi bu kadar mesgul etmisti Turkiye. tabi boyle oyuncularin geliyo olmasi diger ulkelerin Turkiye Ligi'ne olan ilgisini ve bakis acisini da degistiriyor. o yuzden de cok onemli boyle oyunculari getirebilmek.
Yılan hikayesine dönen transferler genelde sonu hüsranla bitiyor ama bakalım Sneijder nası olucak. Hüsranla bitiyor derken oyuncu gelse bile beklenileni veremiyor çoğu zaman. En azından benim izlenimim öyle.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kardeşim, o oyuncuların ülkeden mutlu ayrılmasıda önemli, Güiza geldi yuhalanarak gönderildi, Ortega desen ayrı bir tel, nitekim sizinde bu şekilde getirip gönderdiğiniz oyuncular vardır, ozaman terste tepebilir.
Birde şöyle birşey var mesela ben Anelka'nın çok iyi çalım atma yeteneği olduğunu bilmiyordum ama Türkiye'de inanılmaz çalımlar seri çalımlar dar alanda çalımlar her türlü çalımı attı, belki Sneijder'de de benzer bir durum ortaya çıkabilir(sadece çalım yeteneği için değil farklı gözlemleyemediğimiz diğer yetenekleri içinde olabilir bu durum). Çünkü isimli oyuncular genelde tesadüfen isim yapmazlar.
Burak
Taarbt çok yetenekli muthis bir oyuncu burda katiliyorum peki disiplinsiz sorunlu bir futbolcu oldugunu biliyormusun ? herseyden once karakterde olmali bir topçuda.
sneijder o açiklamayi yaptiysa turkiyeyi katar zannediyor bence almayalim unal basgan gemileri yaksada Diegoyu getirse yada ronaldinhoyu.
Bugün spor gecesi olsaydı da Irmak Kazuk'u dinleseydik.
kardom soyle bisey de var:
Sneijder'i ne kadar izleyebildik bu zamana kadar? bir sezon boyunca Sneijder'in kac macini seyrettik? baktigin zaman belki de sadece adini ve tv'de rastlarsak seyrettigimiz 3-4dk'lik ozetlerden taniyoruz Sneijder'i... heee Ispanya'da oynarken NTV maclari verdiginde eger yakalarsam seyrediyodum canli olarak onun haricinde Sampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Kupasi'nda eger maclarini yakalarsam seyrettim ben Sneijder'i.. toplam 10 maci gecmemistir canli izledigim. ozetler haric tabii ki...
@tombul taho
@Sheriff
Cümle başlarındaki sıfatlar nereye kadar gidecek merak ediyorum![]()
Düşünüyorum düşünüyorum Sneijder'in transferi neden yatar falan bu transfer bu saatten sonra yatmaz bence Sneijder gelir.
hic belli olmaz orasi. gerci Lincoln'u alirken de boyle sikintilar cekmistik. o da cok uzun surduydu ama bu kadar corba edilmediydi. ha geldi ha gelecek ha geldi ha gelecek olduyduk. simdi durum daha farkli. her kafadan bi ses cikmasini birakin millet adam gelmesin diye binbir turlu seyler yapiyor. onlari yapanlara baskalari satasiyor. ortalik rezil halde yani. Galatasaray'a yararli olacaksa gelsin. ben yararli olacagini dusunuyorum. cunku Galatasaray'in bir 10 numaraya ihtiyaci var bunu biliyorum. ama onunla beraber bir stoper ve sol bek ihtiyaci var. o arastirmayi da bi yandan devam ettirmesi gerekiyor.
neyse.. Sneijder transferi yatar mi yatmaz mi bilmiyorum ama tombul taho bu saatten sonra yatar onu biliyorum.herkese iyi geceler..
zaten galatasaray maddi olarak kendine güvenmese bu transfere kalkışmazdı bence ve kesenin ağzını açmazdı. maddi açıdan riski göze aldılar ama bu saatten sonra bu transfer bence tek sebepten gerçekleşmez o da türkiye'ye olan bakış açısından dolayı. ya da türkiye ligi ile mesela bi premier lig ekibinin arasında gidip gidip gelmesinden olabilir. ama yine aynı kapıya çıkıyor tabi. net bi karar veremiyorum gelir ya da gelmez diye ama umarım gelir ve yoksa yine dar zamanda yararsız transfer politikasına adım atmış oluruz. ve mevki fazlalığına yönelmeden.
Delgado, Ricardinho, Niang, Dia, Keita, Quaresma gibi isimler Arap coğrafyasına flaş transferle ülkemize adım Güney Amerikalılar genelde ülkelerine ve diğer uyruklu yıldız yabancılar genelde daha düşük futbol ülkelerine veya kendi ülkelerine gitti. Büyük futbol piyasasına tekrar yönelenleri parmak sayısı kadar sayarsın anca. Yani futbol piyasası içinde olma adına son duraklardan biriyiz.
Durum bundan ibaret iken Sneijder'in beklemesi en doğal durumdur. Farz-ı misal Galatasaray yıllık 3.5 milyon € öneriyordur, para güzel mevcut şartlarda fena değil ama o doğal olarak iyiyi bekliyor, 2.5 milyon € olsun Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya'dan olsun düşüncesindedir, Böyle oyuncular için para kısmen biraz geride kalır, özellikle daha 30 yaşını devirmemişse.
Sneijder bekler, Galatasaray'dan başka daha makul teklif geldi, geldi. Gelmedi Galatasaray'a gelir, Genel olarak Tüm transferlerimizde olduğu gibi "X takımı zaten gönlümde ve kalbimdeydi, sadece bunu düşünüyordum, başarılı olmak için buradayım" sözleriyle Futbolumuzdaki yerini alır.
...
Sneijder'in de futbolunu tartıştık ya iflah olmaz bizim ülke.Geldiği gibi süper oynayacağını beklemek Polyannacılık olur ancak ben bu transferin bu yıl için yapıldığını düşünmüyorum,mevcut kadro ile de Schalke'yi eleyip ligde de rahatlıkla şampiyon olabilecek haldeyiz.Sneijder bu yaşında olmasına rağmen geleceğe yönelik bir transfer olacaktır.Alex'e koşmuyor dendi,Hagi'ye yaşlı dendi ikisi de efsane olup gittiler,ön yargı çok kötü bir şey.Efsane olur demiyorum ama bu da Sneijder be abi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçeliler, sneijderin eşine İstanbul diye Irağın, Filistinin fotolarını atıyorlaryorum yok
![]()
Burak hakikaten saçmaLamışsın yani. WesLey den bahsediyoruz. Adamı resmen sıradan amatör topçuya çevirmişsiniz burada. HoLLanda MiLLi takımının kaptanLarından birinden söz ediLiyor. İnterde kariyerinin zirvesine çıktığında orta sahada maestro gibi oynaması iLe zirve noktaya çıktı. Mourinho nun sisteminde sürekLi mücadeLe ve direk pas trafiği önemLi roL oynar, bu bağLantıyı sağLama açısından sistemin kiLit adamLarından dı. Zaten ŞL ve Ligi domine ettikLeri sezonda 40 küsür maçta 14 goL 20 asist civarında bir performans sergiLedi.
Yani tartışıLacak adam var piyasada, tartışıLmayacak adam var. Sneijder kesinLik tartışıLmayacak adamLardandır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yorumlardan anladığım kadarıyla Sneijder bitikmiş hatta hiç olmamış zaten, transferin olmaması bizim için hayırlı olmuş o zaman.![]()
Yemişim Sneijder'i ya, stoper ve sol bek alsınlar, forza 4-4-2.![]()
Sneider'in kalitesini de tartışmışsınızya,bravo size!Messi'yi alacak olsak "bu oğlan bizim ligde oynayamaz,zayıf kalır,fiziği yok,savunma yapmıyor" diyeceksiniz neredeyse
Zarate,Jadson vb örnekler verilmiş.Bahsettiğiniz oyuncuların da artılarına eksilerine baksanıza. Quaresma son drece yetenekli ama istikrarsız ve bencil bir oyuncu olduğu için şu anda Katar'da.Zarate de birkaç yıl içinde orada olacak. Yani 5 dakikalık videolarla değerlendirmemek lazım. Sneijder dediğiniz adam 10 numara pozisyonunda türünün son örneklerinden. Eğer ihtiyaç o bölgeye ise alınabilecek en iyi isimlerin başında gelir. Ama savunmaya yardım edecek adam arıyorsak o zaman olmaz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
solbek"e ihtiyacimiz yok riera tas gibi oynuyor. bir 10 numara sart oda sneijder olabilirmi belki olabilir ama benim gonlumden her zaman diego geçiyor.
mehmet ali brand unal aysal ile cok yakin arkadastir twit atmis.
https://twitter.com/mabirand32gun/st...26042408132609
Cimbom son transferiyle ön aldı. FATİH Terim'in elinde şimdi nefis bir kadro oluştu. Hadi hayırlısı.
Sportif A.Ş yönetim kurulunda olan Birand'ın transfer hakkında konuşması saçmalık.
http://www.galatasaray.org/sportif/h...tim_kurulu.php
Eee noldu şimdi yani aldık mı Sneijder'i ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp