Sayfa 918 / 1204 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon
27,511 ile 27,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kulüp ile oyuncunun ödeme problemini CAS çözer. Bu yüzden transfer olmamanın bir mantığı yok. Bu şekilde kalan alacaklarını tahsil edemezsin. Öyle olsa Moratti neden artık karar ver desin?

Ünal Aysal'ın kimseye özel bilgi vereceğini sanmıyorum. Öyle olsa bile süreci uzatmak için söylüyordur bunları. Sneijder'in menajeri çok net hâlâ süreci uzatıp Premier League'den teklif almaya çalışıyor. Anlaşma olsa imzalar atılır. Bu gibi basit bir sebep ile transfer bekletilmez. Bu saatten sonra ikna edemedik demek kolay değil. Bu yüzden şartları sonuna kadar zorlayıp son güne kadar bekler Galatasaray yönetimi. Tepki korkusu nedeni ile gerçeği tam olarak açıklandıklarını düşünüyorum. Bunu yaparken alternatifleri kaybediyorlar gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kulüp ile oyuncunun ödeme problemini CAS çözer. Bu yüzden transfer olmamanın bir mantığı yok. Bu şekilde kalan alacaklarını tahsil edemezsin. Öyle olsa Moratti neden artık karar ver desin?

Ünal Aysal'ın kimseye özel bilgi vereceğini sanmıyorum. Öyle olsa bile süreci uzatmak için söylüyordur bunları. Sneijder'in menajeri çok net hâlâ süreci uzatıp Premier League'den teklif almaya çalışıyor. Anlaşma olsa imzalar atılır. Bu gibi basit bir sebep ile transfer bekletilmez. Bu saatten sonra ikna edemedik demek kolay değil. Bu yüzden şartları sonuna kadar zorlayıp son güne kadar bekler Galatasaray yönetimi. Tepki korkusu nedeni ile gerçeği tam olarak açıklandıklarını düşünüyorum. Bunu yaparken alternatifleri kaybediyorlar gibi.
    Neredeyse 10 mesaj attın Sneijder ile ilgili hepside olumsuz olacağı , başka birinin ilgilendiği yada birinin talip olduğu ile alakalı hepsi de birer birer çürüdü neyse bir açıklansın transfer görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Neredeyse 10 mesaj attın Sneijder ile ilgili hepside olumsuz olacağı , başka birinin ilgilendiği yada birinin talip olduğu ile alakalı hepsi de birer birer çürüdü neyse bir açıklansın transfer görelim.
    Gerçekçi konuşuyor bence sen işine gelmediği için böyle söylüyorsun. Mantıklı düşününce zaten dediklerinin haklı olduğunu görebilirsin. Eğer kulüp ve oyuncu arasında bi sıkıntı varsa bunu KAP'a başvurarak bile halledebilir. Bu sadece İnter ve Sneijder arasında olan birşey değildir bana görede ..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Oyuncu parasını peşin olarak, kulübüyle anlaşarak almak varken cas'a niye başvursun? Cas'a başvurması demek o parayı, sürecek davalardan ötürü en az 1-2 sene görememesi demek.

En güzel örneği Bjk - Ferrari olayı. 2 sene sonra karar verildi.

Eğer ortada kulübüyle anlaşıp, parasının tamamını almasını beklemesi gibi bir durumdan ötürü bekleniyorsa bu son derece doğal bir durum. Buradaki doğal olmayan durumu yaratan ise Gs'li yöneticilerin "%95 bitti" , "Cuma'ya kadar imza atmasını bekliyoruz" gibi profesyonelliğe sığmayan, göz boyama amaçlı demeçleridir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Inter gibi bir kulüp ile Sneijder gibi bir oyuncunun sırf 1 aylık maaş için CAS'a gideceğini düşünmüyorum.Kendi aralarında halletmeye çalışıyorlardır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gelmek yada gelmemek işte bütün mesele bu....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Inter gibi bir kulüp ile Sneijder gibi bir oyuncunun sırf 1 aylık maaş için CAS'a gideceğini düşünmüyorum.Kendi aralarında halletmeye çalışıyorlardır.
    sadece 1 aylık maaşı değil gelecek 2 yılın sponsorluk parasını da istiyormuş geçen ntvsporda öyle demişlerdi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

avrupa kaynakli butun basinlarda belhanda galatasaray haberi cikti ilginc...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine twitter yine goy goy, işsizler eğleniyor.

Irmak Kazuk: Sneijder 24 saat içinde kararımı vereceğim demiş.
    Last edited by uAburak89 : 16.Ocak.2013 at 01:13

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Caner doğru kullanılsa şuan bana göre Galatasaray'ın as kanat oyuncusu olurdu.

Özgür konusunda ise bence büyük potansiyeli var.
    Dediğin gibi Özgür'ün potansiyeli var ama bek değil açık oynarsa. Adam bir de önünde 80 tane sol açık varken malesef birşey yapamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Irmak Kazuk: Sneijder 24 saat içinde kararımı vereceğim demiş.
    Yalniz adami milanoya gondermisler duyum almasin duysun diye

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Her gün bayılmaktansa bir gün ölmek iyidir. Açıklanacaksa açıklansın şu transfer gerçekten baymaya başladı artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yuzde 95 oldu yüzde 96 hadi yükleniyor bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya'nın etkili gazetesi "La Gazzetta dello Sport" ile söyleşi yapan Taffarel "Wesley Sneijder gelsin ama tatile değil. Burası tatil yapılacak bir lig değil. Burayı Arap Ligi mi sanıyor" şeklinde sert konuştu.

Brezilyalı antrenör şunları söyledi: "Galatasaray olarak Wesley'yi bekliyoruz ama tatile değil. Şu anda ne olacağını kimse bilmiyor. Fatih Terim'in onu istemediği şeklindeki haberler kesinlikle doğru değil. Wesley gibi bir oyuncunuz olursa sahada çok şeyi değiştirebilirsiniz. Özellikle Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder'i çok istiyor. Buraya gelmek Wesley için de iyi bir fırsat olur. Camia büyük, taraftarlar ve atmosfer harika, aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı... Bunun yanı sıra İstanbul harika bir şehir, Galatasaray da harika bir kulüp. İnsana kendisini iyi hissettirir. Fakat Wesley burayı Arap ülkesi, ligi de tatil yapılan Arap Ligi sanmasın."

(Habertürk)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşin bu kadar uzaması hiç hoşuma gitmiyor. 2 gün içinde karar vermezse hiç gelmesin bence. Bu kadar zorla geldiği yerde pek de birşeyler verebileceğini sanmıyorum zira.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam da haklı ama. Sadece o değil Avrupa'daki bir çok insan Türkiye hakkında ön yargılı. Misal yaz kampında bize sordukları sorular şunlardı. Orda deveye mi biniyorsunuz ? Fil var mı sizin orda ? Herkes böyle kapalı mı ? Bar, disco yok mu ? Para birimimizi de rubel olarak tahmin etmişlerdi. Bilmiyorlar adamlar ülkeyi. Yapacak bişey yok tabii ki nazlanacaklar..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    10 tane mesaj atmadım, 1-2 mesaj attım ya da her neyse bir önemi yok.

Ne Fenerbahçe, ne de Galatasaray normal koşullarda hiç bir surette Türkiye'ye getirmezler Sneijder'i. Benim de fantezimdir gelsin Fenerbahçe'de oynasın, bu ayrı mevzu.

Galatasaray'ı küçümsemiyorum. Avrupa'nın ilk 6-7 ligi içinde değiliz. Bunu küçümsemek olarak alıyor isen Fenerbahçe'yi de küçümsediğimi düşünebilirsin. Yanlış anlaşıldım ise affola ayrıca.

Bu arada ben farklı bir şey iddia etmedim, çürüyen bir şey yok dolayısı ile.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Oyuncu parasını peşin olarak, kulübüyle anlaşarak almak varken cas'a niye başvursun? Cas'a başvurması demek o parayı, sürecek davalardan ötürü en az 1-2 sene görememesi demek.

En güzel örneği Bjk - Ferrari olayı. 2 sene sonra karar verildi.

Eğer ortada kulübüyle anlaşıp, parasının tamamını almasını beklemesi gibi bir durumdan ötürü bekleniyorsa bu son derece doğal bir durum. Buradaki doğal olmayan durumu yaratan ise Gs'li yöneticilerin "%95 bitti" , "Cuma'ya kadar imza atmasını bekliyoruz" gibi profesyonelliğe sığmayan, göz boyama amaçlı demeçleridir.
    Oyuncu parasını alamıyor ise noter kanalı ile ihtar çeker. Federasyon ile görüşür tek taraflı fesih konusunda görüş alır ve uygun ise fesheder. Alacakları, mahkeme giderleri ve maddi, manevi tazminatları konusunda CAS'a başvurur. FIFA'dan geçici lisans ile de yeni takımında oynar. Süreç hep bu şekilde işler.

Bir kulüp maaşı ödemiyorsa oturup görüşüp maaşı ödemesine ikna edemezsin. Bunun mantıklı bir tarafı yok. Çoğu yönetici amatörlükten dolayı ders verdiğini sanır, inatlaşır ve ödemez. Maç kaybetmeye alışkın takımlarda ders verildiği sanılır ve ödenmez. Sneijder'e maaş ödenmiyorsa yıllık maaşını düşürmesi yapılan mobbing olur. Oyuncu, yapılan mobbinge karşı rıza beklememeli. Çok küçük düşürücü bir durum bu. Vardır ya da yoktur demiyorum bu durum, varsa keza.

%95 bitti, Cuma'ya kadar bekliyoruz gibi tavırlar katılıyorum profesyonellik dışı bir tutum. Hele bir başka yönetici de tersini söylüyorsa, ağız birliği yoksa bir tuhaflık var demektir. Transfer çok bilinmeyenli bir denklemdir. Bilinmeyenlerin ne kadar etki gösterebileceğini denklem çözülene kadar bilemezsin.

Şu da var, transfer döneminin sonuna kalırsa Galatasaray'ın hâlâ bir şansı kalır. Net bir şekilde blöf yapıyor Sneijder'in menajeri. Hakaret olarak algılamayın, teşbihte hata olmaz. Rekabet için bir kör alıcı olması gerekli. Bu noktada Galatasaray rekabet konusunda ilk adım. Büyük takımlar neden blöfü yemediler, Financial Fair Play hakkında ne düşünüyorlar bilemiyorum ama normal şartlar altında Sneijder bir Premier League takımı ile anlaşmış olurdu. Zaten bu kadar Sneijder'in sessiz kalıp beklemesinin altında da 2. bir teklifi beklemesi yatıyor bence. Transfer sezonun sonunda astronomik bir bedele son dakikada evet de diyebilir yada Inter'den aldığı eşsiz maaşı yatarak sözleşmesinin sonuna kadar almaya devam etme kararı da verebilir. Bu da bir ihtimal. İtalya gibi kültür dolu bir ülkede, Milano'da isminde rüya gibi bir şehirde yaşamayı kimse istemez? Çoğunlukla kulübün içinden gelmeyen bir futbolcu, kulübü seviyorum diyorsa bil ki parayı seviyordur, kulübü değil. Belki de gerçekten ait olduğu yer gibi hissetmiştir, o ayrı bir mevzu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Türkiye'nin gündemini değiştirdi adam cidden helal olsun ve umarım gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Wesley Sneijder'ın yerinde olsam bende aynı sekilde davranırdım, zira geçen seneye kadar Ferguson, Chelsea falan istiyodu adamı. Gerçekten çok büyük topçu. Şuan avrupadaki yaratıcı orta sahada ilk 5 hatta ilk 3'tedir. Bekleyelim arkadaşlar, gelirsede bizden biri olur Hagi olur, çok severiz. Sadece sabır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 günde kararını versin gelirse gelsin gelmezse de yok bilmem ne diyenler kimi transfer etmeye çalıştığımızı tekrar düşünsün bence.Benim düşüncem transfer olumlu sonuçlancak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    2 günde kararını versin gelirse gelsin gelmezse de yok bilmem ne diyenler kimi transfer etmeye çalıştığımızı tekrar düşünsün bence.Benim düşüncem transfer olumlu sonuçlancak.
    Kesinlikle katılıyorum, sanki Sivas'tan Erman alınıyormuş gibi bir hava var bazı kişilerde. Koskoca Sneijder İnter gibi bir kulüpten geliyorkolay değil, zamanında bizimkiler 34 yaşındaki Carlos'u getirmek için nerdeyse 1 yıl uğraşmıştılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Erman oyunu çift yönlü oynasaydı şu anda avrupa da oyonuyordu.Savunma gücü eksik.Hucumda cok zeki.Erman alınırsa iyi olur hem TÜRK hemde iyi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Evet Sneijder çok büyük oyuncu, tamam buraya gelmesi hemen verilebilecek kolay bir karar değil. Ama 1 aylık transfer döneminin 20 gününü de onunla harcayamayız. Bu sürecin sonunda bir de gelmeyeceğini açıklarsa olacakları düşünün. Aceleyle o boşluğu doldurmak için bir oyuncu transferi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kesinlikle katılıyorum, sanki Sivas'tan Erman alınıyormuş gibi bir hava var bazı kişilerde. Koskoca Sneijder İnter gibi bir kulüpten geliyorkolay değil, zamanında bizimkiler 34 yaşındaki Carlos'u getirmek için nerdeyse 1 yıl uğraşmıştılar.
    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Erman oyunu çift yönlü oynasaydı şu anda avrupa da oyonuyordu.Savunma gücü eksik.Hucumda cok zeki.Erman alınırsa iyi olur hem TÜRK hemde iyi bir oyuncu.
    bu nedir yahu? şaka falan mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yok, o arkadaş Anadolu topçularını nedense çok abartıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ahaha, bende güldüm sabah sabah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haluk Yürekli çok iddialı, 2 aydır sürüyor bu transfer çalışması dedi. Perşembe ya da cuma İstanbul'a gelecek diyor. Sneijder'in Inter'den 1.2 milyon euro alacağı varmış, onun çözülmesini bekliyorlarmış.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Haluk Yürekli çok iddialı, 2 aydır sürüyor bu transfer çalışması dedi. Perşembe ya da cuma İstanbul'a gelecek diyor. Sneijder'in Inter'den 1.2 milyon euro alacağı varmış, onun çözülmesini bekliyorlarmış.
    2 aydir? bildigim kadariyla Unal Aysal yakinen de tanidigi oldugu ve yeri geldiginde beraber is yaptigi Massimo Moratti ile cok fazla bonservis konusunda bir sikinti yasamadi ve cok cabuk anlastilar. 2 ayda Sneijder'i ikna edememis oluyorlar bu durumda. hatta yapilan on protokolde 15 ocak'a kadar satilmasi durumundaki Galatasaray 5 milyon alacagini Unal Aysal'in koydurttugu ve diger teklif yapan takimlar icin Moratti'nin bonservis ucretini "20 milyon Euro"dan actigini duydum Galatasaray'a 5 milyon Euro verecegi icin.

eger 2 aydir da Sneijder'i ikna icin ugrasiyorlarsa Carlinhos'u, Serdar Aziz'i ve Omer Toprak'i simdiye coktan bitirmislerdi o surede. bu kadar ugrasmaya bu kadar mesaiye getirtemezlerse Sneijder'i hem divan toplantisinda cok sey soylenir hem de taraftar cok dellenir.

6 milyon euro diye duydum ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Haluk Yürekli şu ana kadar en iyi sağlam kaynak Galatasaray adına NtvSpor'dan ayrıldıktan sonra pek haber alamadık.

Mesaj Yetkileri