İngiltere Premier Lig'in yeni ekibi West Ham United, Tottenham'da Andre Villas Boas'ın gelişinin ardından fazla forma şansı bulamayacağı düşünülen eski golcü Jermain Defoe'yi takıma geri döndürmek istiyor. (Daily Star)Romelu Lukaku, Chelsea'den ayrılmak istediğini bir kez daha yineledi. Lukaku, "Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, başka bir takımda kiralık olarak oynayıp yeniden Chelsea'ya dönmek iyi bir tercih olarak gözüküyor." dedi. Menajer Matteo da Lukaku'nun kiralanmasına onay vermişti. (Mirror)Manchester City, Roma'nın yıldız futbolcusu De Rossi'nin peşinde. İngiliz kulübü, 2017 yılına kadar takımı ile sözleşmesi bulunan İtalyan futbolcu için 25 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. (La Stampa)Arsenal'den ayrılacak olan Danimarkalı golcü Nicklas Bendtner için İtalya'dan Milan, Türkiye'den ise Galatasaray devrede. (Sunday Mirror)Chelsea'nin 25 milyon euroluk bir teklif yaptığı Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı ismi Willian yaptığı açıklamada "Yönetim Kurulu'nun teklifi geri çevirmesi beni üzdü. Transferim hem kulüp için hem de benim için iyi olurdu" diye konuştu. (Globo)Manchester City, Belçikalı savunma oyuncusu Vincent Kompany'nin sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcunun 5 yıllık sözleşme karşılığında, haftalık 130 bin pound alacağı ve City'ye toplam maliyetinin 34 milyon pound olacağı belirtiliyor. (The Sun)Chelsea'nin kadrosuna katmak istediği sağ bek oyuncusu Gregory van der Wiel, Ajax'tan ayrılmak istemediğini ancak kulübün politikası nedeniyle Hollanda ekibinin para kazanmak istediğini söyledi. 24 yaşındaki isim transferi için baskı kurulduğunu da belirtti. (Algemeen Dagblad)Arsenal menajeri Arsene Wenger: "Benim için Van Persie dünyanın en iyi golcülerinden bir tanesi. Olmasa bile benim arzum onu takımda tutmak yönünde. Kulüp için en iyisi neyse ben de onu yapmaya çalışıyorum." açıklamasını yaparak Hollandalı golcüyü takımda tutmak istediğini dile getirdi.Transfer çalışmalarına hız veren Manchester United, Fulham'ın Belçikalı golcüsü Moussa Dembele ile ilgileniyor. (The People)Liverpool'dan ayrılacağı yüksek sesle konuşulmaya başlanan Andy Carroll, takımın ABD kampına katıldı. (Daily Mail)Kaynak | SporxLiverpool ve QPR, Barcelona'nın genç yeteneği Gerard Deulofeu ile ilgileniyor. (Mirror)