3 ü bırak gol dahi olmadı be abi![]()
3 ü bırak gol dahi olmadı be abi![]()
Peh. 1 gol atamadın be Newcastle :/ 7 puanda kaldık bu hafta.
Nedim burası EPL topiği biliyorsun değil mi kardeşim ?
Newcastle içeride toplayabileceği maksimum puanı toplayıp deplasmandaki bonuslarla bir yerlere gelmeye çalışacak bu sene bence. İçeride Fulham'ı çok rahat geçtiler ama deplasmanda QPR gibi ligin vasat bi' takımını geçemediler.
Chelsea'de Fernando Torres krizi yaşanıyor
13 Eylül 2011 14:17 | NTV Spor
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Torres krizi yaşanıyor. Kulüp yönetimi, takımdaki deneyimli İngiliz oyuncuları fazlasıyla yavaş olmakla suçladığı öne sürülen Torres'in savunmasını istedi. Torres ise ispanyolca röportajın ingilizceye hatalı çevrildiğini ileri sürdü.
![]()
Fernando Torres, geçen sezonun devre arasında 50 milyon sterlinlik Premier Lig rekoru ile Liverpool'dan ayrılıp Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Ancak İspanyol golcü için Chelsea macerası hiç de parlak geçmiyor.
Torres, 50 milyon sterlinlik fiyat etiketine karşın Chelsea formasıyla sadece 1 gol atabildi. Torres'in La Liga'nın resmi web sitesinde İspanyolca yayımlanan röportajı golcü oyuncuya yönelik tepkileri daha da artırdı.
Torres, kişisel web sitesinde ingilizcesine yer verdiği röportajda, Chelsea'nin Lampard-Drogba-Terry gibi yaşları ilerleyen; ancak deneyimli oyuncularını fazlasıyla yavaş olmakla suçluyor.
Torres'e göre bu oyuncuların yavaş kalması takımın da ortaya yavaş ve renksiz bir futbol koymasına neden oluyor. Torres tepkiler üzerine ispanyolca röportajın ingilizceye hatalı çevrildiğini ileri sürdü. Ancak bu açıklama Chelsea yönetimini tatmin etmeye yetmedi.
Yönetim, röportajın ispanyolca orjinal metnini mercek altına aldı. Bununla birlikte menajer Andre Villas-Boas, Torres'e ceza vermek gibi bir niyeti olmadığını söyledi.
İspanyol futbolcunun röportaj için kulüpten izin aldığını hatırlatan genç menajer, "İzinsiz röportaj verseydi kendisini cezalandırırdık. Torres'in neleri eleştirdiğine bakacağız. Kendisiyle aynı görüşleri paylaşmak zorunda olmasam da fikirlerine saygı duyuyorum" sözleriyle krizi yatıştırmaya çalıştı.
Sahi bi Torres vardı noldu ona ?![]()
bu gün 2 assist yapmış torres şaşırdım![]()
Rovers gibi bi takım 4 gol attı, Arsenal karşısında![]()
Blackburn 4 - 2 Arsenal'i yeniyor.
Lig mavilere kalmalı, Kırmızılar aşağıya inmeye devam etsin.![]()
Blackburn 4-3 yendi.Blackburn'ün attığı 4 golden 1'i ofsayt diğer 2'sini kendi kalesine attı ArsenallilerYazık oldu Arsenal'e.Maçın son dakikaları çok güzeldi.Santos'u hiç beğenmedim.İlk golde ofsaytı o bozmuş.4.gol onun kanadından geldi.Son dakikalarda gereksiz şutlar çekti.
Arsenal ölmüş ağlayanı yok..
Soktayim, Arsenal bu senenin surprizi olacak galiba. Hic isik yok.
QPR 2-0 önde dakika henüz 14.
Çok eğlenceli bir maçtı gerçekten , maçın kırılma anı Gervinho'nun bomboş pozisyondaki Van Persie'ye atmadığı toptur bence , Santos ilk maçı olmasına rağmen fena bir performans sergilemedi , iyiydi de denilemez ama takıma ayak uydurdu denilebilir ayrıca son dakikalarda şutu geçtim iki tane direk kafaya gollük pas attı andre santos , müsait pozisyonlarda chamakh ve mertesacker dışarı attı topu.
Arsenal bu sene UEFA'ya bile gidemez...
Bu arada Swensea ilk galibiyetini alabilir henüz 28. dakika 2-0 öndeler...
Everton-Wigan ilk yarı 1-1 bitti.Kendi kendimize golü yedik sonra da cevabı verdik.Aynı tas aynı hamam forvetsiz forvetsiz gidiyoruz.
Bolton evinde Norwich karşısında 2-0 geride ve bir de kırmızı kart gördüler.
Gervinho'yu alan zihniyete kızmak lazım.Gervinho Arsenal ayarında adam mı yahu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu arada yeni çıkan takımlar yeniyor Norwich ve Swensea ilk galibiyetlerini alacaklar...
Vay be kazandık.Zor oldu yine ama Vellios'un 77de attığı kafa golü maçı getirdi.Yeni 10 numaramız Drenthe de açılışı yaptı ve sonucu belirledi 3-1.
Arsenal kümeye.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tottenham L'pool karşısında dakika 7'de Modric'in attığı golle 1 - 0 önde. Modric süper gol attı.
Screw you guys, I'm goin' home
27. dakikada Charlie Adam atıldı, L'pool 10 kişi.
Screw you guys, I'm goin' home