Barcelona, Atletico'yu 4-1 yendi. Güzel bir maç oldu. Daha 22 hafta var ama Barca arayı bayağı açtı. Daha devre bitmeden işini halletti Barca. Artık Atletico'nun veya Real'in bu farkı kapatması çok zor.
Barcelona, Atletico'yu 4-1 yendi. Güzel bir maç oldu. Daha 22 hafta var ama Barca arayı bayağı açtı. Daha devre bitmeden işini halletti Barca. Artık Atletico'nun veya Real'in bu farkı kapatması çok zor.
Barca, bugünkü skorla birlikte çok büyük bir hata yapmadığı sürece şampiyonluğunu ilan etti bence.![]()
Bu adamların oynadığı futbolsa bizim ligde kesinlikle futbol felan yok simeonenin en fazla 2 yıl var madridte sonrası avrupa devleri
23 hafta 13 puan biraz imkansız gibi şampiyon barcelona tebrikler![]()
Real ligi sallamıyo bence yoksa bu fark olmaz bu sene 3-5 ayda bu kadar değişmez bir takım.Geçen sene rekor gol ile şampiyon olan şahane futbol oynayan Real Madrid bu kadar puan kaybetmez.Real'in tek hedefi bence Şampiyonlar Ligi ve Mourinho bu sene Şampiyonlar Ligi'ni alabilirse alacak ve Real'i bırakacak
Jose Mourinho gibi teknik adamın böyle bir taktiği olduğunu düşünmüyorum.Tamamen Barcelona'nın azmanlığı. 16 da 15 nedir la ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real Madrid Şampiyonlar Ligine önem veriyorsa grup liderliğini de alması gerekirdi. Şimdi eşleşsinler Barça ile de 2.turda görelim
İniesta'yı her izlediğimde ayrı bir hayranlık duymaya başlıyorum. Dün pek birşey yapmadı ama gerçekten büyük oyuncu.
Barcelona için artık söyleyecek fazla söz bulamıyorum, adamlara uzayda farklı bir lig ayarlanmalı.Şampiyon oldular artık burdan sonra bırakmazlar.
Real Madrid'de ölmüş ağlayanı yok, Mourinho sezon sonu istifa eder.
Canım FEDA olsun sana !
Barcelona
Guardiola'dan sonra bir süre teklerler dedim ama Messi bu sene olağanüstünün daha da üstünde bir performans gösteriyor.
Real Madrid
Mourinho'nun ayrılma vakti geldi gibi gözüküyor, şimdiye kadar ayrıldığı takımları zirvede bıraktı. Bu sene eğer becerebilirlerse Şampiyonlar Ligi'ne ciddi önem verilecektir. Artık lig şampiyonluğunun ipi kaçtı diye düşünüyorum.
Atl. Madrid
R.Madrid ve Barcelona maçlarında istenileni sergileyemediler. Umuyorum bu sene Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir noktada bitirirler.
İspanya Ligi Görünüm
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın kanser tedavisi göreceği açıklandı. İspanyol basınına göre 44 yaşındaki teknik adam, tedavisi bitine kadar takımı çalıştıramayacak.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...an-uzucu-haber
Geçmiş olsun. Takımı kim çalıştıracak merak konusu.
Canım FEDA olsun sana !
Birinin çalıştırmasına gerek yok ki.
Yardımcı çalıştıracakmış galiba, bir kesim de geçici olarak Pep gelebilir diyor.
Sanmam yardımcı antrenörün çalıştıracağını. Sonuçta bu hastalıkta çabucak atlatılacak birşey değil. Pep'i geri çağırabilirler.
Canım FEDA olsun sana !
casillas oynamıyor ve malaga 2-1 yeniyor madrid i mourinho yine büyük kumar oynamış
etti 3 santa cruz 2ledi
mesut çok iyi pas verdi skor 3-2 son 8 dakika
Adamim Santa Cruz 2 gol attı.
Ve 3-2 oldu.
Bir istifada Mourinho'dan mı gelir acaba ?
3-2 yenildi Real Madrid,puan farkı 16 oldu.
Malaga çok iyi oynadı, Demichelis ve Joaquin göze çarpan isimlerdi. Özellikle Joaquin resmen geçmişten bi resital sundu zaten spikerde bundan bahsetmişti.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Jose'nin Şampiyonlar Liginden elenmeden istifa edeceğini sanmıyorum.
Madrid bitmiş.
Canım FEDA olsun sana !
Oyuncularda hırs eksik gibi geldi bana bi canla baişla oynayan Ramos var.Zaten birkaç isim Real klasına yakışmıyor. Modric alınırken süpheliydim ve şüphelerimde haklı çıktım adam oynayamıyor nedendir bilinmez. Ortada büyük bir sorun var. Bu sorun acil çözülmeli takım çok kötü.
ronaldo çok formsuz. yetenekleri alınmış gibi.
"Bence Adan, Iker'den daha iyi. Asistanımla beraber durumu analiz ettik ve böyle bir karar aldık. Adan oyununu geliştirdi ve sonuçta kalede tecrübe tek başına iş yapmıyor."
Küfretse daha iyi..
Real bu gidişle 2.liği bile zor alacak.
Boşuna fenomen demiyoruz. Değişik kararları var ancak her zaman doğruyu buluyor. Oyununu geliştirdi diye Casillas'tan kaleyi Adan'a veriyor.Kim yapabilir bunu , kimsenin yapacagını zannetmiyorum ama bi kinayede var orada.
İspanyol rejiside şaşırdı bir ara, kaçan gol pozisyonlarında,atılan gollerde sürekli Casillas'ı çektiler. Mourinho'dan fazla objektife takılmıstır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir