Amcanın dükkanı nerede bilmiyorum ancak ben geçen pazartesi temizlik için yardıma gittim, ertesi günde arkadaşlarla gittik. O 2 gün boyunca hasarlı olan dükkanlar hasarlarını onarıyordu, aynı zamanda satışları devam ediyordu. Sağlam olanlarda gayet başlamıştı işe. İstiklal'de, Taksim'de hayat normale dönmüştü sadece araba yoktu o kadar. Beşiktaş'a gittim, epey gezdim her şey normaldi. Sadece sanırım Gezi'den Gümüşsuyu'na inerken ki kısım, o barikatların falan olduğu bölge durgundu. Bu söylediğim bir hafta önce hesap et. Son bir haftadır Beşiktaş'ın bi kısmı dışında olay yok ki orada da 3 gündür falan bir şey yok. Nitekim orada bana eylemcilerin bir yere kasıtlı zarar verdiğine kimse inandıramaz. Taksim'i, Gezi'yi, İstiklal'i temizleyen, birbirlerini tanımamalarına rağmen üşenmeden, çekinmeden birbirine her türlü yardımı, desteği veren insanların dükkanlara falan zarar verdiğine beni kimse inandıramaz. Yarısı zaten sivil polis olan provokatörlere bir şey demem ki halk onları da elinden geldiğince engelliyor zaten. Örneğin bugün sabah ki tiyatro hiçbir işe yaramayınca, halk galeyana gelmeyince taktik değiştirip direk halka saldırdılar mesela.