Manisa bence bizi feci kazikladi....![]()
Manisa bence bizi feci kazikladi....![]()
Son gün büyük takas
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.
Transferin son gününde Galatasaray ile ligin son sırasında yer alan Ankaraspor arasında 4 oyuncunun yer aldığı bir takas gerçekleşti.
Ankaraspor, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Necati Ateş ve Emre Aşık'ı, birer yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray ise Ankara ekibinin genç oyuncusu Özer Hurmacı'yı kiralık olarak renklerine bağladı.
Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonuna kadar kiralanan Özer Hurmacı'yı kadrosunda tutmak isterse 1.5 milyon Euro bedel ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alacak.
Sezon sonunda Necati'nin Ankaraspor'da kalmak istemesi halinde ise başkent ekibinin 500 bin Euro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alacağı belirtildi.
NTVSpor
bu kötü oldu işte
Aydın ve anılın kiralık gitmesi cok mantıklı....
Ferhat olayı düsündürü sadece..
Ferhat zaten fiziki yapısı ile oynaması zordu hakan daha yararlı olur..
Serhat uluerende abartıyor![]()
aslında anılın gitmesi doğru çünkü bu adam bu sene bize bişey katamaz
Kötü olan bişey yok Orhan ve Necati gelince daha iyi fiyatlara satabiliriz eğer iyi oynarlarsa....
Emre'yi Orhan'ı Cihan'ı Necati'yi yolla... Ferhat'ı ve sıradan golcü Özgürcan'ı ver, Özer+Hakan+Barış+Serkan+Volkan gibi en 10 yıl top oynayacak adamları al. Yabancılardan arın, 30 ve altı olgun yabancıları al...
Galatasaray tarihinin asla unutmayacağı bir dönem yaşıyoruz.
Aydında birsey katamazdıaydın cok formsuz paf maclarını izledim en cok hata yapan o
Anlaömadım ama Ergün'e kötü dediysen seni kınıyorum.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anlamadım ama Ergün'e kötü dediysen seni kınıyorum.....
Bugün spor haberlerine iyi malzeme cıktı..Hele basına.
Manisaspor bize iyi koydu gibi görünüyor.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
son 1saata gırıyoruz hadi bakalım neler olcak.ben bır bomba daha beklıyorum
Arkadaslar sadece hakan degıl Selcukda daha sonra bize gelecek..
Hakanı aldık,Selcuk içinde söz alındı...
Özer Hurmacı bu sezon G.Saray'a gelmiyor galiba, seneye gelecekmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yalnız Özer topla çok oynuyor.Kalli Hasan'a yaptığını yapmaz inş.
Diger haberler birbirinden aldı haberi Ntv deki haber dogru hem daha mantıklı......
Özer kiralık olarak geliyor begenirsek seneye bizde..Özer cok hırslı oynar beni alsınlar diye..
Kallinin ilk geldigin de özer hakkında dedigi su oldu hemen bunu alın bana...
Hatta ankara bir ara bizden 5 istemişdi..
Özer Hurmacı, bu sene kiralık olarak katılacak takıma.Beğenilirse bonservisi alınacak.
Anıl ve Ferhat yine rekabet içinde olacak, Ankaraspor ve Manisa pilot takımımız gibi oldu.. Bu iki takımdan birisi, Carrusca'yı da alsın yav..![]()
Hakan baltanın 1 mılyon eurosu 100 000 taksitle ödencekmiş....
Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek
Ben bu cümleye bakarak konuşuyorum ama burada Özer'in G.Saray'a bidahaki sene katılacak gibi duruyor ???
Başka haber varsa oradan gösteriniz arkadaşlar bu sene de oynayacak mı G.Saray'da Özer ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beyler gördüğünüz gibi özerdi şuydu buydu derken herkese yabancı transferini unuuturdu yönetim![]()
Transfer dönemi bugün 18.00 de bitio arkadaşlar
valla doru diosn Sitte![]()
Galatasaray, transferin son gününde kadro dışı bırakılan Orhan Ak, Emre Aşık ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık olarak verdi. Karşılığında Özer Hurmacı'yı kiralayan sarı-kırmızılılar, sene sonunda genç oyuncudan memnun kalırsa 1.5 milyon Euro'ya bonservisini alacak.
Kaynak: NTV
Murat herkes ayrı telden çalıyor, 1-2 saat içinde herşey netleşir..
Sağol Burak, diğer sporx. deki haber öyle olmadığı için öyle dedim ben.
Umarım NTV haklı çıkar bu konuda.Özer'i Galatasaray formasıyla izlemek gerçekten harika olacak !
ya sakın seneye bırakmasınlar bu transferi seneye kim öle kim kala..biraz abartmış gibi olcam ama ben bu özer de hafif bi ribéry potansiyeli görüyorum adamın üstüne kaç kişi gelirse gelsin topu kaybetcem diye bi korkusu yok![]()
arkadaslar ferhatla ve anıl gıttı ya uefada volkanın yedegı yok.nasıl olcak.
iyide sağ kanatta nabacaz bunu barış-hasan-arda-sabri varken ????
Bu da doru ya![]()