Sayfa 92 / 492 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Tuncay'a.İnş.devamı gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milli maçlar hariç ilk defa Tuncay'ın attığı bir gole sevindim.. ManU hariç bütün takımlara gol atar inşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay 2 haftadır toparladı attığı gollerde güzel .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default J o a q u i n: CHELSEA'yi Reddettim

La Liga ekibi Valencia'nın İspanyol Milli futbolcusu Jo**uin, Real Betis'in formasını giydiği dönemde Chelsea'nin reddedilemeyecek kadar güzel bir teklifle geldiğini ancak buna rağmen Valencia'yı seçtiğini söyledi.Geçtiğimiz sezonun başında 25 Milyon Euro karşılığında Real Betis'ten Valencia'ya transfer olan kanat oyuncusu, AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Betis'teyken Chelsea'nin büyük rakamlı teklifini geri çevirdim. Mourinho ve Abramovich'le yaptığüm görüşmede 42 Milyon Euro teklif ettiler. Bu rakam gerçekten de inanılmazdı ancak üzerinde belli bir süre düşündükten sonra kabul etmeme kararı verdim. Çünkü mutlu olmak istiyordum ve bu yüzden de Valencia'yı tercih ettim. Belki daha az para kazanıyorum ancak şu anki hayatımın Londra'da olacağından çok daha iyi geçtiğine eminim. Kararımdan hiç pişmanlık duymadım. Futbolda para her zaman anahtar değildir" dedi.Valencia formasıyla toplam 51 maçta görev alan ve 7 gol atıp 8 de asist yapan 26 yaşındaki futbolcu, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'yle penaltılara kalan çeyrek final mücadelesinde penaltı kaçırırken, Euro 2004 ve 2006 Dünya Kupası'nda da formasını giydiği İspanya Milli takımında toplam 44 maçta görev alıp 4 gol kaydetmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea'dan neden Korkuyorlar oraya giden mutlu olamıyor diye bir şey mi var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ada'nin Yeni Patronu Capello Oluyor

Steve McClaren'le yolların ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına devam eden İngiltere Futbol Federasyonu'nun, ünlü İtalyan Fabio Capello ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiği ve 24 saat içinde resmi açıklamanın yapılabileceği belirtildi. 16 yıllık teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı her takımı şampiyonluğa ulaştıran ve AC Milan'da 4, Real Madrid ile Juventus'ta 2 ve Roma'da da 1 defa olmak üzere toplam 9 lig şampiyonluğu yaşayan 61 yaşındaki teknik adamın, Wembley'de federasyonun iki ağır topu Brian Barwick ve Sir Trevor Brooking'le yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya vardığı açıklandı.İngiltere Futbol Federasyonu Halkla İlişkiler Müdürü Adrian Bevington yaptığı açıklamada, "Brian Barwick ve Sir Trevor Brooking'in, Fabio Capello ile yaptığı görüşmenin çok olumlu geçtiğini ve prensipte anlaşma sağlandığını söylemek istiyorum. Bundan sonraki görüşmeler Capello'nun menajerleri ve federasyon arasında geçecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Arsenal'e 20'lik Bulgar Geliyor

Premier Lig ekibi Arsenal'in, Bulgaristan futbolunun gelecekteki en büyük yıldız adayları arasında gösterilen kanat oyuncusu Nikolay Dimitrov'in transferini bitirmek üzere olduğu açıklandı.Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'în uzun süredir takip ettirdiği genç futbolcunun, Londra'ya gelip denenmesi için de kulübü Levski Sofya'dan gerekli iznin alındığı belirtildi. Başkent temsilcisinin sportif direktörü Nasko Sirakov, 7 dni sport'a yaptığı açıklamada, "Arsenal'in oyuncumuza olan ilgisinden 2 haftadır haberdarız. Artık bundan sonra Nikolay Londra'ya giderek antrenmanlara çıkmaya başlayacak" dedi.Levski Sofya teknik direktörü Stanimir Stoilov yaptığı açıklamada, "Onun adına çok sevindim. Çok genç ve yetenekli bir futbolcu. Wenger'in daveti sadece futbolcu için değil, kulüp için de tanınma fırsatı" dedi.20 yaşındaki futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Arsenal çok büyük bir takım. Oyun stili olarak hayranlıkla izlediğim böyle bir takım tarafından denenmeye alınabileceğim, aklımın ucundan bile geçmezdi. Daha doğrusu hayalini kurmak bile imkansızdı" dedi. Bulgaristan U-21 Milli takım formasıyla İngiltere'ye karşı mücadele eden ve Arsenal'in dikkatini de bu maçtan sonra çekmeye başlayan Dimitrov, 16 yaşından beri A takımında oynamaya başladığı Levski'de, 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.Toplamda Levski formasıyla 65 maçta sahaya çıkan ve 12 gol atan Dimitrov, bu sezon ise 26 maçta görev alıp 7 gol kaydetmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Wenger işini bilir, boş transfer yapmaz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İngilizler için iyi olabilir ama sonlarıda gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Chelsea'dan neden Korkuyorlar oraya giden mutlu olamıyor diye bir şey mi var
    Dünyaca ünlü sıfatıyla Chelse'ya gelip-gidenlerin görmedin sanırım. Son 4 yılda aldıkları ''büyük oyncular'' ı şu an ki durumlarını bi araştır istersen.

Joa quin en doğrusunu yapmış. Yedek bekleyip söneceğine şimdi aynı ününü sürdürüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

üf bee, bunudami kaptilar yau...

ne bicim scoutlari var....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Valencia Chelseaden zaten daha büyük klüp

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cech en sevdigim kalecidir.Umarım en kısa sürede sahalara doner.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İtalyan teknik adam Fabio Capello İngiltere Milli Takımı'nın başına geçiyor.
    Daha önce Ada basının yazdığı iddia, dün İngiltere Futbol Federasyonu yetkilileriyle deneyimli çalıştırıcının bir araya gelmesiyle gerçeğe dönüştü. İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Capello ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve başarılı çalıştırıcı ile anlaşma sağlandığı açıklandı.
    FA'nın bu onayından sonra Capello ile resmi imza bugün yapılacak son görüşme ve görülecek ayrıntılardan sonra atılacak. Sözleşmenin 4.5 yıllık olacağı ifade ediliyor. Capello'nun alacağı ücretin ise yıllık 6.5 milyon pound olduğu belirtiliyor. Bu rakam vergiler düştüğünde 4.5 milyon pound (6.2 milyon euro) olacak.
    FA yetkilisi Adrian Bevington yaptığı açıklamada, İngiliz Futbol Federasyonu ve Fabio Capello'nun danışmanlarıyla bütün gün süren görüşmeler yaptıklarını söyledi.
    FA olarak Capello'nun başvurusunu onayladıklarını belirten Bevington, işin imzaya kaldığını, kontrat ile ilgili son görüşmelerin yarın (Cuma) da süreceğini ifade etti. Bevinghton, "Şunu belirtmek isterim ki hiç bir sorun yok ve bu işi en iyi şekilde sonuçlandırmak için önemli bir süreçteyiz" dedi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Capello gelirse İngiltere özlediği kupalara kavuşabilir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Değişen bişey oLmaz. CapeLLo nun oyun sistemi İngiLizLeri başarıya taşıyacak bir sistem değiL. En fazLa 1,5 yıL, hadi biLemedik Dünya kupasından sonra İngiLizLer yeni hoca aramaya başLayacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Güzel bir hoca bana göre.İngiltere'ye faydalı olabilir.Eğer Capello kalıcı olmak istiyorsa Dünya Kupası'na banko katılmalı.

6-3-1 oynar artık İngiltere

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İngiltere'nin en büyük hatası.........

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yanlış bir seçim gibi görünüyor ama bakalım ne olacak ileride görecez.Belki başarılı olur.Kim bilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Reading'e 3-1 yenildik. Ama Gerrard rekor kırdı. Son 13 maçta 12 gol attı. Böyle devam Gerrard.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Derby : 0 - 1 - M.Boro

Gol : Tuncay Şanlı

Tuncay harika bir gol attı.. Yavaş yavaş kendine geliyor.. Helal olsun sana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Derby : 0 - 1 - M.Boro

Gol : Tuncay Şanlı

Tuncay harika bir gol attı.. Yavaş yavaş kendine geliyor.. Helal olsun sana.
    Yine mi Tuncay Yaaa Açıldı bu çocuk kimse tutamaz artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her maçını izliyorum Tuncay süper attı yine.M.Boro'yu sırtlamaya devam ediyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yanlız maçı anlatan bülent mi Çok gıcuk gidiyorum ona..Gecen hafta tuncay gol attı..,İlk önce goldedi sonra birden bir bagırdı..BU kadar fanatik görmedim..Her gol attıgında yok böyle bir gol..Hemde ne gol falan diyor..

Spiker çok abartıyor ondan gıcık gidiyorum..

Tuncay güzel gol attı..Downig ise iyi pas verdi...Tuncay orda ucan kafada vursa gol olurdu..Pas baya iyi yere geldi..

Tuncay form tutması güzel..Çünkü formsuzda olsa Milli takıma alınacaktı..En azından form tutarak alınması güzel...Yanlız bazı oyuncular yerden iyi pas vermiyor tuncaya..

Mümkünse su spiker degissin...
    Last edited by Emurafu : 15.Aralık.2007 at 19:04

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yau uyuz oluyorum premiere ligi de İsanya yı da izleyemiyorum . Mac baslıyınca uydudan şifreye geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

emre ben hep maçı anlatan spikere gıcık oluyorum...Bizdede giriyor ama Hangi kanalda ise sifreyi çözüyorum..

Bülent denen adam mümkünse hiç bir lejyonermizin maçını anlatmasın..fanatik fanatk anlatıyor..Gol olunca cinns cins konusuyor..

Güzel goldü Tuncay'ın golü.Çıkış'a geçti Tuncay sırtlıyor her hafta takımını,inşAllah önümüzdeki haftalarda gollerine devam eder..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    emre ben hep maçı anlatan spikere gıcık oluyorum...Bizdede giriyor ama Hangi kanalda ise sifreyi çözüyorum..

Bülent denen adam mümkünse hiç bir lejyonermizin maçını anlatmasın..fanatik fanatk anlatıyor..Gol olunca cinns cins konusuyor..

Hiç anlımyorum şifre kırmaktan Kaderimiza teslim sonradan golleri izliyorum yapacak bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay 3 haftada 3 gol atti helal olsun kendisini beğenmeyenlere de iyi ders oldu bu arada bağırması normal.Sonuçta başka bir ligde bir vatandaşımız gol atıyor.Avrupa da ki maçlarımız da heyecansınz tarafsız anlatan spikerlerden iyidir.

Mesaj Yetkileri