Sayfa 92 / 896 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Niye Eren?Çemişgezekspor'da oynayan bir oyuncunun "çıkıp ben hiç Barcelona'yı düşünmedim" demesinden ne farkı var bunun?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Cenk Gönen Ufuktan daha kalitelidir kanımca .Harika bir transfer oldu.Fenerbahçe en az 10 sene kaleci sıkıntısı çekmez .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lugano durduk yere demedi zaten. Söylentilere cevap verdi.
    (/s)

Cenk Gönen transferine çok sevindim.TSL'nin iyi kalecilerinden,ayrıca genç ve ileride Milli Takım düzeyine gelecek bir oyuncu.Anlaşılan daha uzun süre Milli Takımımızın kalecileri Fenerbahçe'den.

Cenk Gönen'in Deivid'den yediği ama sayılmayan gol aklımda hala. O golü nasıl yersin sen? Şüphelerim var bu kaleci ile ilgili, Ufuk Ceylan daha yerinde bir transfer olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Lugano durduk yere demedi zaten. Söylentilere cevap verdi.
    Her zaman olduğu gibi yine suç medyanın.Gidipte böyle bir başlık atarsan insanları Beşiktaş istedi ama Lugano gitmek istemedi düşüncesine sürüklersin. "Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız" .Burada ele alınması gerek konu budur.Ama bizim medyamız M.Topuz olayından baya zevk almış olacaklarki böyle küçük şeylerden medet umuyorlar...

Hayırlı olsun Ufuk olacaktı ama Cenk transfer edilmiş İyi bir kaleci olacak bence gelecekte.Hayırlı olsun..

Nesil
    2006

Beşiktaş yönetimide açıklama yapmıştı geçtiğimiz günlerde, Lugano'yu istemiyoruz diye...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Niye Eren?Çemişgezekspor'da oynayan bir oyuncunun "çıkıp ben hiç Barcelona'yı düşünmedim" demesinden ne farkı var bunun?
    Zaten orda söylentilere cevap verdi. Bilmem haberi tam okudun mu
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Zaten orda söylentilere cevap verdi. Bilmem haberi tam okudun mu
    Tam okudum haberi evet,yukarıda gerekli açıklamayı yaptım zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım resti çekmiştir, Fenerbahçe'nil ilk teklif ettiği fiyatı veren olsa avrupada çoktan giderdi Lugano ama veren yok. Hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir, GS maçından sonra Lugano'yu da istemiyorum zaten, kulübün teklif ettiği miktarı kabul ederse gelir imzalar, etmezse de güle güle.

Volkan'ın para konusunda sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, sonuçta bu oyuncu geçen sefer boş mukaveleye imza atmıştı, Daum yakın zamanda Türkiye'ye gelecekmiş, onunla görüşüp, ne düşündüğünü öğrendikten sonra o da imza atacaktır.

hem Daum ilk geldiği dönemde Enke faciasını saymazsak kale 2 gence emanetti. Volkan ve Recep. Şimdi Volkan imzalamazsa yabancı kaleciye hiç gerek yok, Cenk alındıysa Volkan ve Cenk kaleyi korurlar. Şampiyonlar Ligi'nde yokuz nasılsa.

Davut Dişli dün iddialı konuştu, Poulsen cepte, Aziz Yıldırım'ın başka düşüncesi var, onun için bekleniyor dedi. Umarım sadece ismi büyük olan değil, takıma katkısı da büyük olacak bir isimdir.

Şimdi eldeki yabancıları sayacak olursak, Alex, Edu, Deivid, Carlos, Güiza, Bilica. Lugano ile anlaşılamazsa 1 yabancı stoper mutlaka gelecek, geriye 1 kontenjan kalıyor, o da orta saha olur. Carlos'un gitme düşüncesi varsa ve ayrılırsa sol beke yabancı alınır.

Sanırım Josico'nun 1 senelik daha sözleşmesi var ve fesh edilmedi, Maldonoda ve Lugano'nun sözleşmeleri sona erdi. Lugano olayı netleşmeden, Josico'nun da sözleşmesi fesh edilmeden yabancı transferi açıklanmaz. Josico için Aragones'in sözleşmesinin fesh edilmesi bekleniyor sanırım, Lugano işi de kısa zamanda çözülür.

1 yabancı için de yer açılabilir, bu da Edu'nun satılmasıyla olur. Şu sakat haliyle Edu'nun satılabileceğini sanmıyorum. Bu durumda tek yabancı transferi orta sahaya gerçekleşecek gibi, Türkiye'den Sercan mutlaka alınmalı ve sol tarafa alternatif olarak da İbrahim Akın getirilecek gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Anıl, Beşiktaş da açıklama yapmıştı ki Boş iş ikisi de.

Sercan'ın imzasına az kaldı.
    Bir de Poulsen'i yedeğe atan arkadaş gelse.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca, Carlos görüştüğünü açıkladı ve kararı eşi ile vereceğini söyledi. Bence çok büyük ihtimal gidecektir. Hayırlı olsun.
    Last edited by JunkChorn : 23.Haziran.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Carlos sonunda gidiyor .Batuhan abi Deividden güzel gol yemeyen kaleci var mı .Daha genç olduğu için bir an konsantrasyon sorunu yaşadı kanımca.Bunu Volkanda yaşıyor .

Default Yıldırım'dan Sercan esprisi!

Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul'da toplandı. Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Süper Lig kulüplerinin yeni sezon öncesi bir değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Toplantıya Diyarbakırspor ve Antalyaspor kulüplerinden bir yetkili katılmazken, bu kulüplerin başka kulüplere vekalet verdiği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü'nden de herhangi bir yönetici toplantıya katılmazken, siyah beyazlı kulübün başka bir kulübe de vekalet vermediği öğrenildi. Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya "Siz yanyana oturmayın yoksa Sercan transferini bitirirsiniz" diyerek espri yaptı.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sercanı ve ibrahim akını almalıyız bence sol kanatta carlos gidecek mi belli degil wedersonla ugurun zaten kendilerine bile hayırları yok cok yönlu oyuncular bulunup alınmalı sercan ibrahim gibi hem forvet oynarlar hem kanat sıkıntı cekmeyiz sonucta ilhan gitti forvet sayımızda yetersiz...orta sahaya galatasarayın ilgilendigi volkan seni neden düşünmüyor yönetim ilginc sercandan bile yetenekli bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Toplantı dün oldu, haberi bugün çıkıyo ne kadar hızlı bi medyamız var..

Bursa'daki yerel bir kanalda alt yazı geçiyor Sercan Fenerbahçe'de diye. Kulüpler birliği toplantısından sonra başkanlar el sıkışmış. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olay TV mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaldı Önlibero ve Solkanat.
    Sol kanat olmasada olur aslında. Daum gene yapar eder Tuncay gibi kullanır Özer ve Sercan'ı.

Sercan Transferini LigTV, NTVSpor gibi kanallarda geçmiş.
    Akşama doğru açıklanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenercellleri açık tutun.

Dün başkan zaten istediğim fiayt verildikten sonra satarım demişti. Bu açıklamadan sonra da transferin gerçekleşme ihtimali çok artmıştı. Resmi açıklama da gelsin, yeni transferleri beklemeye başlayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet dün akşamki programda yarın toplanıcaz dedi başkanlar. Dün olan Göksel Gümüşdağ - Adnan Polat - Aziz Yıldırım ve Mahmut Özgener toplantısı sanırım.

Anlaştıysak hayırlı olsun. Türkiye'den alınacak hangi adam kaldı ?

As TV

Olay TV, Digitürk ve D-Smart'ta var. . .

Fenerbahçe Sercanı transfer etti . Resmi imza 2 gün sonra atılacak . Son dakika ...

Ligtv

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hayırlı olsun .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cok iyi oldu adam gecebilen dribling yapan oyuncu sıkıntımız vardı özer sercan bu konuda sıkıntıları giderebilirler kadro değişimi sarttı zaten bu yıl daha transfer döneminin basında bi cok transfer yaptık geriside gelecektir...ben yinede hala volkan sen diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan alınacak olsa Sercan ile birlikte alınırdı, artık yerli tek alınma ihtimali olan oyuncu İbrahim Akın bence. Eğer Daum Sercan'ı ya da Özer'i solda düşünmüyorsa İbrahim Akın'ı da istemiştir. Hatta Uğur'u beke bile çekebilir, Vederson bekleneni vermedi bir türlü çünkü.

Defans ve orta sahaya yapılacak birer takviye yeterli olacaktır. Şartlar zorlanır ve bir kanat oyuncusu da alınırsa harika olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hayirli ugurlu olsun Allah verede Aragones'in istahi kabarmasin boyle futbolcuarla calismayi kim istemez Fenerbahceyle fm de ilk sene $l alirim kesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aragones'le de anlaşılmış, Avukatı, iki tarafında fedakarlık yaparak bu işin çözüldüğünü söyledi. Yakında Daum'da imzalar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu ana kadar transfer ettiğimiz tüm oyuncular yanında yabancı alma ihtimalimiz olan yerlere yabancı transferi yaparak İlk sezonda ŞL finali oynadım FB ile.

Çok iyi kadro kuruyoruz. Yabancı transferleride kampa yetişirse tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones 1 senelik alacağı olan 3,5 milyonu peşin almaktan vazgeçmiyor, Fenerbahçe taksitle ödeme isteğinden. Sanırım peşin olarak, daha az bir para ödenecek, orta yol bu şekilde bulunmuş olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri