Sayfa 923 / 1204 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon
27,661 ile 27,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Ben de diyorum ki sizin dediğiniz gibi Sneijder'in boşta kalma gibi bir durumu yok.Yanlış konu üzerine konuşuyorsunuz.Fesih olayı Sneijder ile İnter arasında Sneijder'in bonservisini eline alması tarzı gibi bir durum anlamında değil.Dolayısıyla bonservissiz gitmesi gibi bir durum söz konusu değil.
    Sneijder ile Inter arasında fesih diye bir durum yok. Yanlış biliyorsunuz. Öyle bir konu olması teknik açıdan mümkün değil. Tabi karşılık fesih söz konusu değil ise.

Transferlerde sözleşme fesihleri kulüpler arasında yapılır. Lütfen artık kabul edin. İlgili kural bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sneijder BBC Sport'a Liverpool'da oynamak isterim demiş diye haber çıkıyor ama BBC Sport'un ne Twitter sayfasında ne de internet sayfasında öyle bir şey yok ya da ben görmedim.

Amkspor ‏@Amkspor
    Sneijder, Inter ile alacak sözleşmesini imzalayıp pazartesi (yarın) İstanbul'a gelecek. Transfer pazartesi resmen açıklanacak.

Amkspor ‏@Amkspor
    Flaş...Flaş...Flaş...Wesley Sneijder bu sabah kendisini 3,5 yıl G.Saraylı yapan sözleşmeye imza attı.
    Gerrard, Sneijder ile oynamak isterim demiş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Karşılıklı fesih için görüştüler bence. Sneijder'in mantıklı olan kabul etmemesi ama oynamak istiyorsa kabul edebilir. Alacaklarına karşılık gibi tuhaf bir Türk takımı mantığı ile kabul ettirmiş olabilir fesihi. Inter yarım sezon daha ödeyeceği vergi dahil 6 Milyon Euro ve eğer söylenen doğru ise 2 Milyon Euro eski ödemeden 8 Milyon Euro kazanmış olur. O para ile de yarı maaşını kabul edecek Keisuke Honda'yı getirirler. Önümüzdeki sezonluk yüklü ödemeden de kurtulmuş olurlar.

Fesih olursa transfer sezonunu beklemesine de gerek yok. İngiltere'de serbest oyuncular sonradan da imzalayabiliyor. Bence serbest olursa İngiliz takımına gitmesi daha olası. Çünkü İngiliz takımları bonservis de vermeyecekleri için yıllık maaşını arttırabilir, dolayısı ile Sneijder'in istediği ile orta yolda buluşabilirler. Inter feshetmezse Galatasaray'ın şansı var, yoksa bence İngiltere'ye doğru gidiyor bu yol.
    Buyrun bahsettiğim olay budur.Yani karşılıklı fesih gibi bir durum söz konusu değil.Dolayısıyla böyle bir konu üzerine konuşmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen hafta da Brendan Rodgers Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum dedi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer bitmiş olsa resmen açıklanırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/hlmzcn

Şu adam Sneijder Galatasaray'da diyor.Ünal Aysal'la fotoğrafını paylaştı,Ünal Aysal Sneijder Galatasaray'da demiş ancak Galatasaray başkanı öylesine birine niye söylesin ki transferi ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Buyrun bahsettiğim olay budur.Yani karşılıklı fesih gibi bir durum söz konusu değil.Dolayısıyla böyle bir konu üzerine konuşmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum.
    Sizin söylediğiniz iki tarafın arasında en son yaptıkları protokol. Transfer gerçekleşirken evrakların arasına konur ve iki taraf da imzalar. Öncesinde yapılan bir işlem değil. Giden gelen bir çok evrak oluyor, Federasyon onaylıyor. Bunun için toplantı yapılmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    https://twitter.com/hlmzcn

Şu adam Sneijder Galatasaray'da diyor.Ünal Aysal'la fotoğrafını paylaştı,Ünal Aysal Sneijder Galatasaray'da demiş ancak Galatasaray başkanı öylesine birine niye söylesin ki transferi ?
    Büyük ihtimal goygoy bu.

http://s14.directupload.net/images/130120/pttoo4eq.png

Hatta amkspor haberi bile buradan araklama olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ama adam yalan söyleyen Fenerli olsun dedi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

"Moratti ile aramızda bulunan iyi ilişkilerden ötürü güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Fazlası değil. Moratti Galatasaray'a gideceğimi düşündüğünü belirtmiş fakat hâlâ kalmam için ufak da olsa bir şans var. Başkan'ın söyledikleri doğru. Inter taraftarları kalmamı istiyorlar. Bana gore dünyadaki en iyi taraftarlar. Burada bütün kupaları kazandım ve çok mutluyum. Fakat şu an 'çok mutluyum' ya da 'çok mutluydum' ifadelerinden hangisini söylemem gerektiğine karar veremiyorum. İki seçenekten biri gerçekleşecek, bekleyip görelim."

Israrla kalmaktan bahsediyor. Buradan basının transferi bitti yarın geliyora getirmesine çok şaşırıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sneijder transferi çok yükseldi, en iyisi vazgeçilsin. Takımı da belli ki kötü etkiliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eylül'den beri top oynamıyor ve çok mutlu.Bence bunlar göstermelik.Galatasaray'a geldi diyemem ama çıkıp da çok mutluyum dersen yemezler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelmeye pek niyetli değil gibi. Umarım geldikten sonra da aynı şekilde isteksiz davranmaz da futbolunu oynar, aldığı parayı hakeder

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelsinde taraftar gaza getirir onu.

Edit:
    O elindeki kağıt Inter'e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür belgesidir umarım

Gerçi plaket falan verirler kağıt ney lan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder'in İngiltere isteği olmayınca,İnter'de istemediği için tek seçeneği olan Galatasaray'a gelicek gibi.Bu durumda gelmeye pek can atmıyor denebilir.Ama tutupta maçlarda sahada gezincek değil.Galatasaray onun için bir şans.Burada ligin tozunu attırabilir.Türkiye'ye gelip fomumu yakalıyıp tekrar kendimi avrupaya göstericeğim diye bir hedefte koymuş olabilir.Bu durumda Manu,Liverpool gibi takımlar tekrar ilgilenir.Zaten iyi bir fiyata satarız.Hele bir gelse zaten camiayı ve taraftarı yeniden havaya sokar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İnter isteği nasıl olmuyor ki ? adam isterse kalır , kim engelleyebilir ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok büyük ihtimalle bitti bu iş. Bu arada ısrarla 10 gündür bu adamı getirtmemeye çalışan birileri var forumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Çok büyük ihtimalle bitti bu iş. Bu arada ısrarla 10 gündür bu adamı getirtmemeye çalışan birileri var forumda.
    Forumda o kadar güçlü adamlar var mı yahu : )
    Not: Aykut Kocaman ben değilim
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Gelmesini istemeyenler olabilir buna da saygı duymak lazım. Bilmiyorum burada var mı twitter'dan oyuncuya gelme falan diyenler, ama o bile etkili olmaz tıpkı sevgi gösterisinde bulunup gel diyenlerinkinin boşa olduğu gibi. Okuduğunu bile sanmıyorum.

Sneijder Inter'de kalabilir ama bence son seçeneği bu, çünkü kulüp resmen git diyor. Bu anlaşma ile devam etmek kariyeri için sıkıntılı olabilir. Bu transfer biraz evlenmeyi düşünmeyen kızı babasından istemeye benziyor, bu kadar uzun sürmesi bundan olsa gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ311755SXQ

Özkan Doğan Sneijder ile imzalar atıldı demiş.

Özkan Doğan kim la ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özkan Doğan, Irmak Kazuk'un bilgi aldığı kişi. Bu transferle ilgilenen menajer Özkan Doğan diye başlayan bir cümlesi kalmış aklımda.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

La Gazzetta dello Sport : Son Dakika| Sneijder Galatasaray'a ''evet'' dedi, imza önümüzdeki saatlerde atilacak.

hadi bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sefer geldi heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arkadasida tebrik etmek lazim medyaya dusmeden solemisti herkes umidini kesmisti bu arkadas israrla gelcek dedi ve geldi

https://twitter.com/34cimbom34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gelmemiş beyler.

@DenizUlke
    Bilgi'de Finaller bittiği için öyle yazdım. Ne alaka/)

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yalnız buna güldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligtv son dakika geçiyor, yine mi timsah olacak bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok yok geldi arkadaslar rahat olun

Mesaj Yetkileri