Sayfa 93 / 130 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elinde dünyanın en iyi kalecisi var ve Adan Iker'den daha iyi deyip,oynatıyorsun.

Büyük cesaret ve büyük aptallık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mourinho'ya çok büyük sempati duyanlardanım bende ama dün saçmaladı biraz. Sonuçta 16 puan gerisinde kaldı liderin. İçerde oynayacakları maçlardan birinde Adan'a şans verebilirdi ama Malaga gibi önemli bir deplasmanda kaleyi Adan'a devretmek saçmalık.

Adan'ın tecrübe kazanması için çok ters bi maçtı. Yeri değildi bence bu maç kaleci değişikliğinin. Tabi maçıda izlemedim, yenilen gollerde kalecinin hatası varmıydı bilemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Messi ölümsüz mü yoksa??

http://www.youtube.com/watch?v=aX7Kk...utu.be&t=1m22s

1.22 ye bakın

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Real'deki sorun tamamen zihinsel. Takım kafa olarak ligi bitirmiş. Mou'nun çalıştırdığı takımlarda daha önce hiç görünmeyen bir durum. Mou bu sezon kriz ortamını iyi yönetemiyor. Geçen sezonda takımdaki İspanyol oyuncularla anlaşmazlık olmuştu ama atlatılmıştı. Gelecek sezon Mou gider Kloop başa gelir diye düşünüyorum. Real'e Mou'dan sonra yakışacak en iyi teknik adam Jürgen Kloop. Ondan iyiside yok bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası maçı izlemedim ancak Casillas oynamadıya bağlandıysa iş demek ki Adan büyük hatalar yapmış.

Golleri izlediğimde ise ben bir hatasına rastlamadım açıkcası. Casillas harika bir kaleci ancak yaşlı Real Madrid'in önünü görmesi gerek, Adan yeterli mi değil mi tartışılır ancak Malaga yenilgisi ile orantısı olmadığını düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Elinde dünyanın en iyi kalecisi var ve Adan Iker'den daha iyi deyip,oynatıyorsun.

Büyük cesaret ve büyük aptallık.
    Casillas'la Ramos'la falan ego kapışması yaşıyor Mourinho. O yuzden oynatmıyor. Yetenekten değil.
    Mourinho patron benim diyor, Casillas da ben real madrid cocuguyum diyor
    Tek bizim ülkede olmuyor böyle şeyler.
    Şimdi yonetim sezon sonu Mourinho'nun mu arkasında duracak yoksa topcuların mı? Hep beraber izleyip göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mourinho'nun amacı, Şampiyonlar Ligi'ni almak. Belki de bu yüzden, lige gereken önemi vermiyorlar. Oradan elendikleri an veya kupayı aldıkları gece Mourinho'yu yollayacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Messi ölümsüz mü yoksa??

http://www.youtube.com/watch?v=aX7Kk...utu.be&t=1m22s

1.22 ye bakın
    Anaaa Messi la.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho egosuyla şampiyonluğu devirdi. Şampiyonlar Ligini mutlaka kazanması lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iyi kaleci dediğin yaşlı ve tecrübeli olur zaten. adan nedir abi? mourinho'nun casillas'ı oynatmaması bir şekilde lige havlu attığını gösteriyor olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben Mourinho'nun gitmemesi gerektiğini düşünüyorum, tavırları ile falan tam bir teknik adam.

Real Madrid'e farklı bir hava kattı ancak oyuncularda bir sorun var, bazısı çok iyi bazısı takmıyor.

Casillas ile bir sorunu olduğunu zannetmiyorum ve merak ediyorum Adan'a laf söyleyenler neden karardan memnun değiller ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yahu casillas tek kolla oynasa bile bir çok kaleciden daha iyi kalecilik yapar. adan kim? ne yapmış? potansiyeli olabilir belki, bilmiyorum. mourinho sadece genç oyuncusuna sahip çıkmış orada; casillas'ın aşmış karaktere sahip olduğunu bildiği için. şirazeyi kaçırarak da olsa; mourinho'dur, ne dese yeridir deriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    yahu casillas tek kolla oynasa bile bir çok kaleciden daha iyi kalecilik yapar. adan kim? ne yapmış? potansiyeli olabilir belki, bilmiyorum. mourinho sadece genç oyuncusuna sahip çıkmış orada; casillas'ın aşmış karaktere sahip olduğunu bildiği için. şirazeyi kaçırarak da olsa; mourinho'dur, ne dese yeridir deriz.
    Casillas yaşlı artık Adan genç bir kaleci ara ara oynaması onun üzerine de güven getirir ayrıca maçta skora etki edecek bir hatasını görmedim.

Casillas bile bunu büyüklükle karşılarken herkesin dilinde bu olay olması şaşırtıyor beni

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

işte ben de "lige havlu atmak" eylemindeki "havlu" olarak görüyorum adan'ı. potansiyeli varsa da bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yalnız genç kaleci dediğimiz Adan 25 yaşında Casillas ilk kaleyi aldğında 18 yaşındaydı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Onu bunu bilmem de Casillas çok kötü bu aralar.Durumun farkına varması gerek.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Casillas yaşlı artık Adan genç bir kaleci ara ara oynaması onun üzerine de güven getirir ayrıca maçta skora etki edecek bir hatasını görmedim.

Casillas bile bunu büyüklükle karşılarken herkesin dilinde bu olay olması şaşırtıyor beni
    Dostum yanlışın var. Casillas çok büyük bir oyuncu çok karakterli bir oyuncu. O yuzden olgunlukla karşılıyormuşcasına basına demeç veriyor, öyle yansıtıyor. Fakat konuşurken yüz ifadelerinden hatta sezon basından beri davranışlarından anlaşılan bir konu var. Mutsuz gözüküyor. Ramos-Mourinho olayları, Ramos'un Mesut'un formasını giymesi falan oyuncularla hoca arasını baya bir açtı. İspanyol oyuncular ve diğer yabancılara karşı portekiz-brezilya karması oyuncular + Mourinho 3 grup şeklindeler şu anda Realde.
    Sana bir soru sormak istiyorum, bugun Mourinho Real'den gitse sence Materazzi gibi hungur hungur aglayacak bir Real Madrid'li futbolcu var mıdır?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abovvvv Barca ne yapıyor yahu

İlk yarı bitmedi daha skor 4-0

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Namağlup şampiyon olur Barca.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Messi gollere devam ediyor.

1-0 önde Barcelona

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Malaga hiç kötü oynamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçı açtım Malagalı oyuncu saçma sapan bir yerde kaleciye topu yollamak istedi Messi'de araya girip golü attı.Kapattım maçı. İzlemenin bir numarası yok,artık sonuç belli.

24. Default

Buonanotte!!!!! Yavrum benim, son dakikada attı frikikten kazandırdı sipalileri bana Barça 3-1 kazandı bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Futbolun bug'ını bulmuşlar 19 da 18 demek ne demek biri açıklasın ya 1 de beraberlikleri var tabi real madrid maçında

sakary Ali Misafir

Barcelona'yı izlemek çok ayrı bir zevk. Inıesta'nın tarzı dünyada hiç bir oyuncuda yok. Çok ayrı oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Barcelona Ligue 1'e geçecek diyolardı.Bence fırsatı varken geçsin La Liga'nın gazı kaçtı be

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barcelona bu sene aşırı konsantre oynuyor, çok ciddiler. Hal böyle olunca da aşırı zevk veriyor oyunları.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Finalde Real Madrid ile karşılaşmazlar ise Şampiyonlar ligini de kazanırlar. Çift maçlı eleminasyonda Barcelona her türlü Real Madrid'e acımaz ama tek maçta Mourinho'dan dolayı strateji işliyor. Hoş Real'in Manu'yu elemesi de şu formuyla büyük olay olur. Barcelona için lig bitti en fazla 3 maçta puan kaybı yaşarlar. Bu sezon hem puan hemde gol rekorunu kırarlar. Bir dahada böyle bir istatistiği kolay kolay hiç bir takım yakalayamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aksine mourinho ligi birakti yaptigi açiklamalardan ben oyle bir sonuça vardim sampiyonlar ligine oynuyor madrid ve mou madride kazandirip gitmek istiyor.

Sayfa 93 / 130 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri