Elinde dünyanın en iyi kalecisi var ve Adan Iker'den daha iyi deyip,oynatıyorsun.
Büyük cesaret ve büyük aptallık.
Elinde dünyanın en iyi kalecisi var ve Adan Iker'den daha iyi deyip,oynatıyorsun.
Büyük cesaret ve büyük aptallık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mourinho'ya çok büyük sempati duyanlardanım bende ama dün saçmaladı biraz. Sonuçta 16 puan gerisinde kaldı liderin. İçerde oynayacakları maçlardan birinde Adan'a şans verebilirdi ama Malaga gibi önemli bir deplasmanda kaleyi Adan'a devretmek saçmalık.
Adan'ın tecrübe kazanması için çok ters bi maçtı. Yeri değildi bence bu maç kaleci değişikliğinin. Tabi maçıda izlemedim, yenilen gollerde kalecinin hatası varmıydı bilemiyorum.
Messi ölümsüz mü yoksa??
http://www.youtube.com/watch?v=aX7Kk...utu.be&t=1m22s
1.22 ye bakın
Real'deki sorun tamamen zihinsel. Takım kafa olarak ligi bitirmiş. Mou'nun çalıştırdığı takımlarda daha önce hiç görünmeyen bir durum. Mou bu sezon kriz ortamını iyi yönetemiyor. Geçen sezonda takımdaki İspanyol oyuncularla anlaşmazlık olmuştu ama atlatılmıştı. Gelecek sezon Mou gider Kloop başa gelir diye düşünüyorum. Real'e Mou'dan sonra yakışacak en iyi teknik adam Jürgen Kloop. Ondan iyiside yok bence.
Açıkcası maçı izlemedim ancak Casillas oynamadıya bağlandıysa iş demek ki Adan büyük hatalar yapmış.
Golleri izlediğimde ise ben bir hatasına rastlamadım açıkcası. Casillas harika bir kaleci ancak yaşlı Real Madrid'in önünü görmesi gerek, Adan yeterli mi değil mi tartışılır ancak Malaga yenilgisi ile orantısı olmadığını düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Casillas'la Ramos'la falan ego kapışması yaşıyor Mourinho. O yuzden oynatmıyor. Yetenekten değil.
Mourinho patron benim diyor, Casillas da ben real madrid cocuguyum diyor
Tek bizim ülkede olmuyor böyle şeyler.
Şimdi yonetim sezon sonu Mourinho'nun mu arkasında duracak yoksa topcuların mı? Hep beraber izleyip göreceğiz.
Mourinho'nun amacı, Şampiyonlar Ligi'ni almak. Belki de bu yüzden, lige gereken önemi vermiyorlar. Oradan elendikleri an veya kupayı aldıkları gece Mourinho'yu yollayacaklarını düşünüyorum.
Mourinho egosuyla şampiyonluğu devirdi. Şampiyonlar Ligini mutlaka kazanması lazım.
Canım FEDA olsun sana !
iyi kaleci dediğin yaşlı ve tecrübeli olur zaten. adan nedir abi? mourinho'nun casillas'ı oynatmaması bir şekilde lige havlu attığını gösteriyor olabilir.
Ben Mourinho'nun gitmemesi gerektiğini düşünüyorum, tavırları ile falan tam bir teknik adam.
Real Madrid'e farklı bir hava kattı ancak oyuncularda bir sorun var, bazısı çok iyi bazısı takmıyor.
Casillas ile bir sorunu olduğunu zannetmiyorum ve merak ediyorum Adan'a laf söyleyenler neden karardan memnun değiller ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
yahu casillas tek kolla oynasa bile bir çok kaleciden daha iyi kalecilik yapar. adan kim? ne yapmış? potansiyeli olabilir belki, bilmiyorum. mourinho sadece genç oyuncusuna sahip çıkmış orada; casillas'ın aşmış karaktere sahip olduğunu bildiği için. şirazeyi kaçırarak da olsa; mourinho'dur, ne dese yeridir deriz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
işte ben de "lige havlu atmak" eylemindeki "havlu" olarak görüyorum adan'ı. potansiyeli varsa da bilmem.
Yalnız genç kaleci dediğimiz Adan 25 yaşındaCasillas ilk kaleyi aldğında 18 yaşındaydı
![]()
Onu bunu bilmem de Casillas çok kötü bu aralar.Durumun farkına varması gerek.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dostum yanlışın var. Casillas çok büyük bir oyuncu çok karakterli bir oyuncu. O yuzden olgunlukla karşılıyormuşcasına basına demeç veriyor, öyle yansıtıyor. Fakat konuşurken yüz ifadelerinden hatta sezon basından beri davranışlarından anlaşılan bir konu var. Mutsuz gözüküyor. Ramos-Mourinho olayları, Ramos'un Mesut'un formasını giymesi falan oyuncularla hoca arasını baya bir açtı. İspanyol oyuncular ve diğer yabancılara karşı portekiz-brezilya karması oyuncular + Mourinho 3 grup şeklindeler şu anda Realde.
Sana bir soru sormak istiyorum, bugun Mourinho Real'den gitse sence Materazzi gibi hungur hungur aglayacak bir Real Madrid'li futbolcu var mıdır?
Abovvvv Barca ne yapıyor yahu![]()
İlk yarı bitmedi daha skor 4-0
Namağlup şampiyon olur Barca.
Canım FEDA olsun sana !
Adamın dibisin iker ;
http://www.youtube.com/watch?v=2M4E2rixH74
Messi gollere devam ediyor.
1-0 önde Barcelona
Malaga hiç kötü oynamıyor.
Maçı açtım Malagalı oyuncu saçma sapan bir yerde kaleciye topu yollamak istedi Messi'de araya girip golü attı.Kapattım maçı. İzlemenin bir numarası yok,artık sonuç belli.
Buonanotte!!!!! Yavrum benim, son dakikada attı frikikten kazandırdı sipalileri banaBarça 3-1 kazandı bu arada.
Futbolun bug'ını bulmuşlar 19 da 18 demek ne demek biri açıklasın ya 1 de beraberlikleri var tabi real madrid maçında
Barcelona'yı izlemek çok ayrı bir zevk. Inıesta'nın tarzı dünyada hiç bir oyuncuda yok. Çok ayrı oynuyor.
Barcelona Ligue 1'e geçecek diyolardı.Bence fırsatı varken geçsin La Liga'nın gazı kaçtı be![]()
Barcelona bu sene aşırı konsantre oynuyor, çok ciddiler. Hal böyle olunca da aşırı zevk veriyor oyunları.
Canım FEDA olsun sana !
Finalde Real Madrid ile karşılaşmazlar ise Şampiyonlar ligini de kazanırlar. Çift maçlı eleminasyonda Barcelona her türlü Real Madrid'e acımaz ama tek maçta Mourinho'dan dolayı strateji işliyor. Hoş Real'in Manu'yu elemesi de şu formuyla büyük olay olur. Barcelona için lig bitti en fazla 3 maçta puan kaybı yaşarlar. Bu sezon hem puan hemde gol rekorunu kırarlar. Bir dahada böyle bir istatistiği kolay kolay hiç bir takım yakalayamaz.
aksine mourinho ligi birakti yaptigi açiklamalardan ben oyle bir sonuça vardim sampiyonlar ligine oynuyor madrid ve mou madride kazandirip gitmek istiyor.