Real Madrid antremanını Bernabeu'da 57.000 taraftar izlemiş.
[YOUTUBE="EO1cVmB3Uek"]RM[/YOUTUBE]
Real Madrid antremanını Bernabeu'da 57.000 taraftar izlemiş.
[YOUTUBE="EO1cVmB3Uek"]RM[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Real Madrid Dünya'nın en büyük kulübü olduğundan dolayı bu kupayı alacaktır.
İlk maç golsüz biter gibi ama 2.maç Barca kalite farkı ile alır .
Güzel oyun olsun da kimin aldığı umrumda değil açıkçası. Geçen sene 7-8 kişi beraber izlemiştik maçları. Arkadaşlar 2ye bölünmüş. Ben bütün gollerde, pozisyonlarda seviniyodum. Bi real tarafında bi barca tarafındaBu sene de öyle olacak.
Real'e güveniyorum açıkçası iddaa'da da 1 oynadık. Haydi Ronaldo güldür yüzümüzü.
Barcelona alacaktır, kadrosu Real'den daha iyi.
Bugünkü ilk maç ve ilk maç Real - Barça. Başlıkta ters olmuş. Düzeltilebilinir mi?
Jose Mourinho geçen senenin intikamını almak için varını yoğunu ortaya koyacaktır .
Yine bi' iddaa olayları olsa hoş olurdu yani. Tarafımızı belli edelim,Hala Madrid!
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sezona kupayla başlayacağız.Real Madrid!
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Real "futbol" oynarsa Barça içeride dışarıda alır. Real "futbol" değil de "Mourinho tarzı top tepme" oynarsa ortalık karışır.
Mourinho'nun dediği gibi önemsiz bir kupa .Ama kalbimizde yatan Real'in alması tabi ..
içimizdeki katalanlar vs içimizdeki ispanyollar![]()
facebookta şu ana kadar real madridliler çoğunluktaymış benim arkadaşlar arasına![]()
Bizans oyunları dönmezse Real Madrid ilk maçı rahat alır. Hazırlık maçlarında Barcelona hiç iyi değildi. Hiç hazır değiller. Real Madrid ise aksine çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Fırtına gibiydiler.
ama çok gol çıkmaz, tek farklı biter. üst olmaz.
Acaba uyduda şifreye girer mi?
So what?
Saike
Şifre koyacaklarını sanmıyorum ama tabi eminde değilim. Kanal D'nin sitesinde bununla ilgili bir ibare yok. Bazı kanallar şifre koyacağız diye bilgilendirme yapıyor ama Kanal D'nin yayınla ilgili haberinde böyle birşey yok... Bence koymazlar...
Real Madrid – Barcelona maçı bu akşam canlı yayınla ekrana geliyor...
La Liga şampiyonu Barcelona ile Kral Kupası şampiyonu Real Madrid, 14 Ağustos Pazar akşamı İspanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor, bu dev mücadeleyi Kanal D canlı olarak ekrana getiriyor.
Sadece İspanya’nın değil, Dünya’nın en büyük derbilerinden biri olan ve “El Classico” diye bilinen bir Real Madrid-Barcelona maçı 14 Ağustos akşamı sahne alacak. Dünya’nın en iyi kadrosuna sahip iki takım Süper Kupa finalinde, karşı karşıya gelecekler. Futbolseverler ekran başına! Bu dev maçı sakın kaçırmayın!
Yayın Tarihi : 14 Ağustos Pazar/2011
Yayın Saati : 23.00 - Canlı
Kaynak:
İspanya Süper Kupa Finali Kanal D'de! / Kanal D Haber
Dıt dıt dırırıt dırırırıt Barça
Madrid Barca'yı yenecektir bu sefer.Real'in form durumunu düşününce bir adım önde görüyorum
Real Madrid kazanacaktır. Ama 6 fark dışındaki galibiyetler beni tatmin etmeyecek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O zaman uzun süre daha tatmin olamayacaksın maalesef abi.![]()
Olur olur
Marca'nın sitesinde gördüğüm kadarıyla kadrolar belli olmuş sanırım.
Barcelona 11: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta; Messi, Villa, Alexis.
Yedekler: Pinto, Piqué, Busquets, Pedro, Fontàs, Xavi, Dos Santos.
Real Madrid 11: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
Yedekler: Adán, Varane, Arbeloa, Kaká, Callejón, Coentrao, Higuaín.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta; Messi, Villa, Alexis.
Defansın ortasında Mascherano ve Abidal?
En azından Pique olur bence. İki tane çakma stoperle çıkmazlar heralde.
Daha maçın çok başı ama Thiago'ya bu maç 1-2 beden büyük geldi gibi.
Kanal D logosunun altında skor ve dakika tablosunu yayınlayan Kanal D'yi ayakta alkışlıyorum![]()