Sayfa 93 / 134 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Quote Originally Posted by lincoln1979 View Post
    arkadaslar ferhatla ve anıl gıttı ya uefada volkanın yedegı yok.nasıl olcak.
    evet yönetime sormak lazım adnan polat mı adnan sezgin mi oynayacak volkan yokken

öZTORUN ferhat

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ferhat Öztorun.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

hakan kadir balta oynayacak sanırsam çok yönlü bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

sol bekteki Volkan'ın yedeği...

hakan balta sol tarafa alınmadı mı zaten ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sitte View Post
    iyide sağ kanatta nabacaz bunu barış-hasan-arda-sabri varken ????
    Hasan Şaş eskisi gibi değil, Arda solda daha verimli, Sabri adamı fıtık eder orta açma özürlüsü, Barış çok yönlü her yerde oynabiliyor..

Yeni birini izlemek istemezmisiniz renkdaşlarım yav, ben sıkıldım aynı adamlardan..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hakan Balta UEFA'da oynayamayacak Volkan sol bekteki tek oyuncu kalacak UEFA için diyoruz....

9. Default

bence yonetım aıklamaları 18.00a bırakıyolardır.hepsını bırden acıklıycaklar galıba

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hasan Şaş eskisi gibi değil, Arda solda daha verimli, Sabri adamı fıtık eder orta açma özürlüsü, Barış çok yönlü her yerde oynabiliyor..

Yeni birini izlemek istemezmisiniz renkdaşlarım yav, ben sıkıldım aynı adamlardan..
    izlemek isteriz ama bze uyacak adam olursa...+Barış sağda dün akşam süperdi sonradan girmesine rağmen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer Hurmacı'yı almıssınız tebrik ederim.Büyük transfer...

12. Default

kalli oyunculari farkli bolgelerde oynatmayi seviyo sol beke de bi alternatif bulur baris mesela...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bu da benden KRAL'ıma galatasaray.org'ta vardı...

takımda volkandan başka solak yok sanırım..ha pardon bi de carrusca var ama onunda sol bekte pek verimli olcağını sanmıyorum volkan sakatlanmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bizde onu diyoz UEFA listesinde sadece Volkan var sol bekte....

16. Default

Yakın zamanda Galatasaray org açıklama yapmaya hazırlanıyormuş transferlerle ilgili lig radyo da söyledi sunucu,ayrıca noter işleri uzadığı için bugünün sonuna kadar devam edebiliyor transfer işleri..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Katılıyorum, Kalli bir şekilde alternatif üretir sol bek için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Son 28 dakika..

18.30 da haberler var
    Sol tarafı Kalli çözer merak etmeyın

20. Default

kalli alternatif bulur sol beke baris gibi...
    bence transferler toplu olarak aciklanacak onun icin bekleniyo

Anıl ve Aydın'ın kiralık gitmesi gerçekten çok mantıklı zaten bu sene forma giyemeyeceklerdi, paf takımda durmalarına gerek yok gitmeleri mantıklı olmuş. Ferhat mı Hakan Balta mı derseniz herkes Hakan Balta der, sonuçta adamın Ferhat'tan kat kat maç fazlası var, ligi tanıyor, onu bırakın Uefa kupası maçlarında birinde Volkan sakatlansa onun yerine Ferhat oynayacaktı o zaman kötü olurdu oysa şimdi Hakan oynayacak. Aydın ve Anıl 1 sene sonra bize döneceği için herhangi bir kazık durumu yok, kısacası Ferhat + 1 Milyon $ = Hakan Balta süper transfer olmuş oldu.

Neco+Emre+Orhan bu takımda zaten forma şansı bulamayacaktı yine Ankara'ya kiralık gittiler, yerine genç yetenek Özer geldi. (Kiralık hepsi) Sezon sonu onlar Neco'yu biz Özer'i beğenirsek onlar 500 biz 1.500 vereceğiz.

Anlaşmaları çok beğendim.

orta sahanın sağ tarafındabi fazlalık oldu gerçekten özerle beraber sabri barış okan özer..hasanı da solda saymama rağmen..bence barış artık sağ bekte sürekli oynamalı zaten ben onun stilini biraz hamite benzetiyorum çok sağlam oynuyo çok yönlü oynuyo gerçi o da sağ bek için biraz fazla yetenekli ama katlanıcaz artık

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

tekrar söylüyorum özer mözer uyuttular bizi yabancı transferini unttuk.......

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bu arada Özer Hurmaci cok yönlu bir futbolcu. Baris Özbek gibi. Gecen yil Ankarasporda sol kanatta, ortada, sagda, forvette oynadi. Bu yil en iyi transferlerinden biri, eger tabiki geldiyse.

Hakan Balta'da cok yönlü bir futbolcu, sol bek, sag bek ve ön libero oynabiliyor, benim bildigim kadariyla

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Futbol A.Ş., Hakan Balta ile üç senelik bir sözleşme imzalamıştır. Oyuncunun kulübüyle yapılan anlaşma gereği Ferhat Öztorun bonservisiyle, Aydın Yılmaz ve Anıl Karaer ise birer yıllık kiralık olarak Vestel Manisaspor Kulübü’ne verilmiştir.

Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık ise bir yıllığına Ankaraspor’a kiralanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Galatasaray Futbol AŞ

26. Default

kalli ilk onbiri kurarken cok zorlanacak...
    ozeri niye aciklamamislar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Galatasaray Futbol A.Ş., Hakan Balta ile üç senelik bir sözleşme imzalamıştır. Oyuncunun kulübüyle yapılan anlaşma gereği Ferhat Öztorun bonservisiyle, Aydın Yılmaz ve Anıl Karaer ise birer yıllık kiralık olarak Vestel Manisaspor Kulübü’ne verilmiştir.

Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık ise bir yıllığına Ankaraspor’a kiralanmıştır.

Galatasaray Futbol AŞ

bi de şu transfer sezonu bitmeden resmi sitede Daniel Jensen Galatasaray'da diye bi başlık görürsem kalpten gidicem valla

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Anıl ve Aydın'ın kiralık gitmesi gerçekten çok mantıklı zaten bu sene forma giyemeyeceklerdi, paf takımda durmalarına gerek yok gitmeleri mantıklı olmuş. Ferhat mı Hakan Balta mı derseniz herkes Hakan Balta der, sonuçta adamın Ferhat'tan kat kat maç fazlası var, ligi tanıyor, onu bırakın Uefa kupası maçlarında birinde Volkan sakatlansa onun yerine Ferhat oynayacaktı o zaman kötü olurdu oysa şimdi Hakan oynayacak. Aydın ve Anıl 1 sene sonra bize döneceği için herhangi bir kazık durumu yok, kısacası Ferhat + 1 Milyon $ = Hakan Balta süper transfer olmuş oldu.

Neco+Emre+Orhan bu takımda zaten forma şansı bulamayacaktı yine Ankara'ya kiralık gittiler, yerine genç yetenek Özer geldi. (Kiralık hepsi) Sezon sonu onlar Neco'yu biz Özer'i beğenirsek onlar 500 biz 1.500 vereceğiz.

Anlaşmaları çok beğendim.
    Hakan Balta, devre arasına kadar olan Avrupa maçlarında forma giyemeyecek.İsmi listede yok çünkü.

30. Default

Transfer Günlüğü

Galatasaray Futbol AŞ

Sayfa 93 / 134 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri