Sayfa 93 / 142 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
2,761 ile 2,790 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Hem yönetim ilgilenmedi diyor hem Betis daha iyi para verdi diyor. Yani yönetim ilgilenmediğinden dolayı değil daha çok para nedeniyle gittiğini itiraf ediyor ama yönetime sallamayı da ihmal etmiyor. Aurelio'nun çıkıp '' menajerim çok aç gözlü, benden son voleyi vurmak istedi bu nedenle diğer karakterli arkadaşlarımı kandıramadı beni kandırmayı başardı ve götürdü '' demesi daha doğru olurdu.

Fenerbahçe için gecesini gündüzüne katan aç gözlü adamlara(!) Fenerbahçe'nin parasını kaptırmayan yönetimimizi tebrik ediyorum.

Aziz Başkan'ın Aurelio yerine dünya çapında bir ortasaha getirmesi gerekir. Zaten dünya çapında bir oyuncu geldiği zaman forma,sponsor vs. gelirlerle maddi yönden de fazla zorlayacağını düşünmüyorum. Tabi ki Aziz Başkan daha iyisini bilir bekleyip göreceğiz.
    İyi bir paraya birini satmadığımız sürece öyle çok büyük transfer beklemeyin. Aziz Yıldırım FB TV'deki konuşmasında transfer için 27 - 30M Euro ayırdım demişti. Biz zaten bunun 20.5'ini harcadır geriye 7-8 milyon kalmış olsa bunun 1 milyonu yedek kaleci için ayrılsa geriye öyle dünya çapında bir oyuncu almaya yetecek para kalmıyor. Zaten yabancı kontenjanımızda dolu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aurelio öyle ya da böyle geri dönecektir, yazıyorum buraya

--

Fenerbahçe Betise mektup yazdı

Şimdi ne olacak!

Bu olaydan hiçbir resmi bilgisi olmayan Fenerbahçe Kulübü‚ Real Betise mektup yazarak‚ Marco Aurelio kulübümüzün sözleşmeli profesyonel futbolcusudur. Bizim dışımızda yapılan görüşmeler varsa‚ kurallara uygun değildir. Yasal işlem yapacağız diyecek.

Ve ondan sonra da olay FIFAya kadar gidecek.

Aurelionun Betise gitmesi‚ Milli Takımı da etkileyecek.

Çünkü Aurelio Fenerbahçede Türk statüsünde oynuyor. Cebinde Türk pasaportu var. Betis bu futbolcuyu Türk statüsünde oynatırsa‚ Fenerbahçe ile sözleşmesi var‚ oynatamaz‚ yasal değil. Brezilya vatandaşı olarak oynatırsa‚ üç yabancısı var. Olay FIFAya kadar gider‚ en az dört ay forma giyemez. Bu arada yabancı statüsünde oynadığı an da Türk vatandaşlığından çıkmış olur ki‚ bu da Milli Takıma zarar verir.

(Alaatin Metin - Akşam)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir haftaya kalmaz çıkar kokusu

Olan milli takımımıza oldu yine..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Milli takımla bir alakası yok.Muhtemelen gönderirler bir yabancılarını.Onu düşünmüşlerdir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lütfen bir üstteki mesajı okurmusun?

Milli takımda oynamama ihtimali var.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aurelio öyle ya da böyle geri dönecektir, yazıyorum buraya

--

Fenerbahçe Betise mektup yazdı

Şimdi ne olacak!

Bu olaydan hiçbir resmi bilgisi olmayan Fenerbahçe Kulübü‚ Real Betise mektup yazarak‚ Marco Aurelio kulübümüzün sözleşmeli profesyonel futbolcusudur. Bizim dışımızda yapılan görüşmeler varsa‚ kurallara uygun değildir. Yasal işlem yapacağız diyecek.

Ve ondan sonra da olay FIFAya kadar gidecek.

Aurelionun Betise gitmesi‚ Milli Takımı da etkileyecek.

Çünkü Aurelio Fenerbahçede Türk statüsünde oynuyor. Cebinde Türk pasaportu var. Betis bu futbolcuyu Türk statüsünde oynatırsa‚ Fenerbahçe ile sözleşmesi var‚ oynatamaz‚ yasal değil. Brezilya vatandaşı olarak oynatırsa‚ üç yabancısı var. Olay FIFAya kadar gider‚ en az dört ay forma giyemez. Bu arada yabancı statüsünde oynadığı an da Türk vatandaşlığından çıkmış olur ki‚ bu da Milli Takıma zarar verir.

(Alaatin Metin - Akşam)
    Güzel yazmış adam ama FİFA Başkanının bugün bir konuşmasını dinledim modern köleliğe son vericem diye böyle durumlarda genelde topçunun yanında olacaklarını açık açık belli ettiler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Futbolcunun yanında da olsa dava çözülmeden nası oynayacak adam abi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Lütfen bir üstteki mesajı okurmusun?

Milli takımda oynamama ihtimali var.
    Okudumda cevap yazdım,zaten onun için yabancılarından birisini gönderirler diyorum.Brezilya vatandaşı olarak oynatırlar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tamam o zaman Brezilya vatandaşı olarak oynatırsa milli takımda oynayamaz diye biliyorum?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Milli takımla bir alakası yok.Muhtemelen gönderirler bir yabancılarını.Onu düşünmüşlerdir...
    Türk giderse TFF lisansını onaylamayacak, bonservisini transfer etmeyecek.
    UEFA bonservisi isteyecek, Betis FIFA'ya başvuracak, TFF savunma gönderecek, olay CAS'a gidecek, geçici lisans kararı görüşülecek ve muhtemelen çıkmayacak.

Çünkü hem ülkesi sayılan bir oyuncunun (hak sahibi) federasyonu ile başka bir federasyonu karşı karşıya getirdiği için, hem de sezon açılmadığı için.

CAS'tan aleyte bir karar çıkmaz umuyorum, çünkü muhtemelen Aurelio altta bulunan maddeyi dikkatli inceletmedi, sadece Türkiye için geçerlidir diye düşündü ama Türk vatandaşı, alttaki madde de taraflar sözleşmeyi bir yıl uzatma hakkına sahiptir gibi bir şey olabilir; bu tarz bir madde ortaklaşa değil, 2 taraftan birinin onayını yeterli görür.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Şunu kabul edelim, artık bu saatten sonra Aurelio'nun dönme ihtimali sıfır.

1) Yasal olarak bu mümkün değil artık.
    2) Dönse bile, yani yasal olarak mümkün olsa bile bunca olaydan sonra Fenerbahçe taraftarının Aurelio'yu isteyeceğini zannetmiyorum.

Seneye R.Betis forması giyecek Aurelio, ama eğer biz haklıysak bu konuda tazminat alacağız, haksızsak ise hiçbir şey alamayacağız, ama yine Marco Betis forması giyecek. Haklıysak Betis, Aurelio ve Tutumlu ceza alabilir, umarım da öyle olacak.

Maldonado'yu satamayız, para etmez, anca yollayabiliriz. Kezman'ı ise belli bir miktara satabiliriz, ki en mantıklısı bu gözüküyor. Antrenmanlarda da izledim de Kezman çok kötü göründü gözüme, top sektirmekten aciz gibi, inşallah onu satarız zaten forvet bolluğu var.

Kaliteli bir ön libero alacağız büyük ihtimalle, ama bir de şu var, sanıyorum ki bizim yöneticiler 15 Temmuzda Avusturya'ya gidip Aragones ile son durum hakkında bilgi alacaklarmış ve gönderilmesi düşünülen futbolcular veya eksik bölgelere oyuncu istenecekmiş Aragones'ten. Bakalım Aragones'in kararları önemli olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aragones bence güzel bir analiz ile iş yapacaktır.

Bu arada Egemen geçen sene bir yorumun vardı takımda forvet yok diyeŞimdi ki durumuuza bakıyorumda hakikaten forvet bolluğu var.

Ama Kezman sırf kontenjan açmak için gönderilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Emre Belözoğlu'na verilen parayı nerden biliyorsunuz, adam daha sözleşme bile imzaladı. Basında bonservisi için 7-8 milyon Euro'lar yazarken başkan 4.5 milyon Euro'ya aldığımızı söyledi, 3.5 milyon Euro bedeller de basının uydurması büyük ihtimalle. Basına kalsa Kezman da 3.5 milyon Euro alıyor ama o da o kadar almıyor, Güiza da 17.4 milyon Euro'ya geldi ya zaten basına göre.
    Aziz Başkan FB TV'de Kezman için ona bu sene 3 vericem demişti.Yani yıllık ücretinde bir indirime gidildi anlaşılan.

Aurelio konusunda ise Tutumlu'nun açıklamlarıyla Aurelio'nun açıklamaları arasında dağlar kadar fark var.Biri diyor ilgi yoktu ondan gitti.Biri diyor Betis'in teklifi daha iyiydi.Kim yalan söylüyor.Tutumlu diyor ilgi gösterilmedi kaç kere kulübe geldim faks çektim falan iyide bir kulüp ayaktamı uyuyor yahu hiç bir cevap verilmiyor teklif sunulmuyor,neymiş Euro 2008'de bu kadar iyi performans göstereceğini yönetim tahmin edememiş yahu bu ne kumar mı oynuyor yönetim riske giriyor hadi bakalım iyi mi oynayacak kötü mü? Ayrıca Tümer Metin ne diyor 'aidiyet duygusunu tattım bu kulüpte diyor oyuncularına sahip çıkıyor vs.' diyor.Tuncay'a ben tepki göstermemiştim gösterenlerde para konusunda tepki göstermişlerdi.Ancak Aurelio hiç bir açıklama yapmadan sessizce gitti.Artık gittikten sonra yapacağı açıklama kimsenin umrunda olmaz sanırım.Milli takıma alınmasına ben de karşıydım en başından beri umarım orda Brezilyalı statüsü ile oynar da bir daha milli takıma alınmaz ama bugün Müfit Erkasap Lig Tv'ye bağlandı ve bi soun olmadığını milli takımda oynayabileceğini söyledi ki bu büyük ihtimalle devam edecek demek oluyor

Hakkaten forvet bolluğu oldu. Güiza, Semih, Kezman, Burak ve İlhan, gerekirse Kazım ile Deivid de forvet oynayabiliyorlar. Kezman gidip Derdiyok veya Mevlüt gelse forvet sıkıntımız kalmaz.

Maldonado'yu esasen idmanlarda çok iyi gördüm, hırslı, istekli, çalışkan ve çok iyi hazırlanıyor, eskisinden daha iyi olacak gibi bir görüntü çiziyor. Zico ile Alex'in de Maldonado ile övgü dolu sözleri de umutlandırmıyor değil beni açıkçası. O yüzden Kezman kalacağına Maldonado'nun kalması tercihimdir. Bir de Kezman'ın yedekliği kabul etmeyeceği bir gerçek, kendi de söylemişti bunu, tekrar bir kriz yaşanmamalı bu takımda, Semih'in de hakkı yenmemeli ve Kezman makul bir ücrete satılmalı ki hem kontenjan açılsın hem de para gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Maldonado'nun kumaşının iyi olduğunu düşünüyorum.Yani Deivid gibi olacaktır.İlk sene bişey olmayıp sonraki sene döktürmesi gibi

Bekleyip görmek lazım.Eğer Mevlüt gelir ise çok çok iyi olur!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Aragones bir de en önemli faktörünün ve özelliğinin "iletişim" olduğunu vurgulamıştı daha gelmeden. Maldonado ile de çok iyi bir iletişim kurabilir, zira ikisinin de ana dili İspanyolca. O yüzden Maldonado'dan belki bu yıl çok iyi bir performans görebiliriz. Aragones'in iletişim faktörüyle ve onu çok iyi hazırlamasıyla belki de kilit oyuncumuz olabilir. Hazırlık maçlarını bekleyelim görelim, 2 gün kaldı bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aziz başkanın bu yaşananlardan sonra Lugano'nun sözleşmesini şimdiden uzatması lazım. En az 30 una kadar elimizde tutmalıyız. Kaliteli bir Stoper. İyi oyuncuları elimizden kaçırmayalım artık. Ayrıca Kezman bence bu sene yaptı yaptı yapamadı yolcu. Bence defansif orta sahaya maldonado yeter. Senna'ya felan gerek yok. Zaten oda Aurelio gibi yaşlandı. Eğer Senna gelirse Maldonado ne iştir neden aldık. Birde Giney Amerika'nın mevkisinde en iyisi olan bir adamı bazıları bir kaç maçta hemen harcamaya kalkıyorlar.

Bence sakat olan Deivid'i gönderip yerine yararlı olabilecek bir oyuncu almalıyız. Dile kolay 5 ay sakat + iyileşecek form tutacak ve bize yararlı olacak. Bence bu sezon Deivid yok. Onun için yollarımızı ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bayram Tutumlu'nun yaptığı işi felan değil.Fenerbahçe'ye olan düşmanlığından dolayı yapmış olduğu bir şey. Daha öncede Valencia'ya kaçırmak istemişti. Ama göreceksiniz ya paramızı yada oyuncumuzu geri lacağız. Bence 7 Milyon Euro'muzu alalım. Çünkü artık Aurelio benim gözümde bitti.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Aziz başkanın bu yaşananlardan sonra Lugano'nun sözleşmesini şimdiden uzatması lazım. En az 30 una kadar elimizde tutmalıyız. Kaliteli bir Stoper. İyi oyuncuları elimizden kaçırmayalım artık. Ayrıca Kezman bence bu sene yaptı yaptı yapamadı yolcu. Bence defansif orta sahaya maldonado yeter. Senna'ya felan gerek yok. Zaten oda Aurelio gibi yaşlandı. Eğer Senna gelirse Maldonado ne iştir neden aldık. Birde Giney Amerika'nın mevkisinde en iyisi olan bir adamı bazıları bir kaç maçta hemen harcamaya kalkıyorlar.

Bence sakat olan Deivid'i gönderip yerine yararlı olabilecek bir oyuncu almalıyız. Dile kolay 5 ay sakat + iyileşecek form tutacak ve bize yararlı olacak. Bence bu sezon Deivid yok. Onun için yollarımızı ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bayram Tutumlu'nun yaptığı işi felan değil.Fenerbahçe'ye olan düşmanlığından dolayı yapmış olduğu bir şey. Daha öncede Valencia'ya kaçırmak istemişti. Ama göreceksiniz ya paramızı yada oyuncumuzu geri lacağız. Bence 7 Milyon Euro'muzu alalım. Çünkü artık Aurelio benim gözümde bitti.
    O parayı vermezler.. Aurelio'da tıpış tıpış geri döner..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama sözleşmesinde öyle yazıyor. Ve Tutumlu'da Aurelio Betis'in en önemli transferi felan diyor. Sözleşmeyi imzalamadımı Aurelio. İmzaladıysa vermek zorundalar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadece Senin değil. Büyük Fenerbahce Camia'sının gözünde de zerre değeri kalmamıştır benim hissettiğim kadarıyla..

Ayrıca Resmi Siteden de yeterince aydınlatıcı bi açıklama yapıldı bu "şahsiyetsiz" "insan" vasıflarına sahip olmayan B.T (İsmini Bile Söylemek İstemiyorum) hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'nun gereğini yapacağını ve gerekli mercilere şikayet edilerek her türlü yaptırıma maruz bırakacağına tüm kalbimle inanıyorum..

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    O parayı vermezler.. Aurelio'da tıpış tıpış geri döner..
    Aurelio'nun geri dönme ihtimali yok artık. Onun lisansı çıkarılacak, ancak dava sürecek. O parayı vermezler diye bir şey de yok, eğer Betis'e veya Marco'ya veya menajerine gerekli tazminat cezası kesilirse, paşa paşa ödeyecekler, başka çareleri yok çünkü. Oyuncu artık onlarındır ama ceza gelirse ödemek mecburiyetindeler. Ödeyemezlerse de ödeyecekler, yoksa çok daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirler.

Ortega için 11 milyon Dolar ceza verildiğinde geri dönmemişti hatırlarsanız, cezayı çekmişlerdi. Aurelio asla geri dönmeyecek artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet Aurelio La Liga ekibi Real Betis ile 3+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı ve A Milli Takım forması da giyen yıldız futbolcunun İspanya kariyeri böylece başlamış oldu.

Sözleşmeyi imzaladığına göre transfer usulsüzce gerçekleşmiş ve yasalarca Fenerbahçe haklıdır. Artık her şey resmi. Paramızı almamız lazım.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ama sözleşmesinde öyle yazıyor. Ve Tutumlu'da Aurelio Betis'in en önemli transferi felan diyor. Sözleşmeyi imzalamadımı Aurelio. İmzaladıysa vermek zorundalar.
    Vermezler geri gönderirler çok zorda kalırlarsa..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aurelio'nun geri dönme ihtimali yok artık. Onun lisansı çıkarılacak, ancak dava sürecek. O parayı vermezler diye bir şey de yok, eğer Betis'e veya Marco'ya veya menajerine gerekli tazminat cezası kesilirse, paşa paşa ödeyecekler, başka çareleri yok çünkü. Oyuncu artık onlarındır ama ceza gelirse ödemek mecburiyetindeler. Ödeyemezlerse de ödeyecekler, yoksa çok daha ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilirler.

Ortega için 11 milyon Dolar ceza verildiğinde geri dönmemişti hatırlarsanız, cezayı çekmişlerdi. Aurelio asla geri dönmeyecek artık.
    Evet 2 sene futboldan men edilmişti
    Last edited by Sheriff : 11.Temmuz.2008 at 02:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor'dan 100 bin euro için gitmişti zaten Fenerbahçe'ye. Tabi orda Özkan Sümer'in de hatası vardı.

Nesil
    2003

Fenerbahce kulubunun 10 Temmuz tarihli aciklamasi der ki:
    Ölçüsüz ve hukuksuz isteklerinin kabul edilmemesi üzerine altında kendisinin de imzası bulunan sözleşmedeki çift taraflı opsiyon hakkını kamuoyu önünde inkar etmiş, kulübümüz ve başkanımız hakkında asılsız ve yakışıksız iddialarda bulunmaya başlamıştır.
    Simdi bu resmi bir aciklama. Yani Fenerbahce kulubunun avukatlari bu yaziyi onaylamis ve yayinlanmasina izin vermis.

Peki bu aciklama ne anlatiyor:

altında kendisinin de imzası bulunan sözleşmedeki
    Bayram Tutumlu'nun imzasinin Aurelio ile Fenerbahce'nin 2006 yilinda yaptigi sozlesmede olmasi gayet normal bir sey. Peki bu sozlesmede taraflar neye mutabik kalmis?

çift taraflı opsiyon hakkını kamuoyu önünde inkar etmiş
    Iki tarafin da kabul etmesi gereken bir opsiyon hakkinin olduguna mutabik kalmislar. Fenerbahce kulubu ise Bayram Tutumlu'nun bu cift tarafli opsiyon'u inkar ettigini soyluyor.

Yani opsiyonu kullanmak icin Fenerbahce kulubunun Aurelio/Bayram Tutumlu'nun opsiyonu kabul eden imzasina ihtiyaci var.

(Gazete arsivlerine bakilarak Bayram Tutumlu'nun itirazinin, tek tarafli olarak opsiyonun kullanilmasi oldugunu gormek mumkun)

Hurriyet Gazetesi Haberi

Simdiiiiiiii.....

Senaryonun hangisi olduguna karar vermeyi size birakiyorum.

1. Eger Bayram Tutumlu, Aurelio'nun bu opsiyonu kabul ettigine dair imza attiysa, neden/nasil transfer yapilabilir FIFA tarafindan onaylanir?

2. Eger Bayram Tutumlu, Aurelio'nun bu opsiyonu kabul ettigine dair imza atmadiysa, TFF nasil bu opsiyon kullaniminin gecerli oldugunu kabul eder? Fenerbahce nasil Betis'den veya Aurelio'dan herhangi bir para talep edebilir?

3. “Fenerbahçe Mayıs ayında bize müracaat ederek, opsiyonu kullandığını bildirdi. Bu kayda alındı. Biz de o zaman Aurelio'ya bunu tebliğ ettik. Şimdi gazetelerden futbolcunun yabancı bir takım ile mukavele yapacağını duyuyoruz, ama bize şu aşamada bir müracaat yok. Bize müracaat edildiğinde gelen evraka göre gerekli prosedürü uygularız.” seklinde bir aciklama var Federasyon'dan. Aciklama opsiyonun tek tarafli kullanildigi izlenimini veriyor. Eger Fenerbahce kulubu cift tarafli opsiyon oldugunu kendi resmi sitesinde belirttiyse, nasil tek tarafli olarak opsiyon hakkini kullanabiliyor?

4. Eger Aurelio'nun kontratini uzatilmis oldugunu kabul edersek, Aurelio 28 yasina bastiktan sonra, 2006 yilinda imzaladigi kontratin 3. yilina giriyor olacak ve kontratin korunma suresi sona ermis durumda olacak. Yani Aurelio, sezonun son macindan sonraki 15 gun icinde Fenerbahce kulubune kontratini tek tarafli feshetmek istedigini teblig edip, kontratinin son senesindeki ucreti Fenerbahce kulubune odeyerek serbest kalabilir durumda. Eger 15 gun icinde bu tebligat yapilmazsa oyuncuya FIFA'nin belirleyecegi bir ceza daha odeniyor. Bu tebligat'in yapilip yapilmadigini bilmiyoruz.

5. Eger Aurelio'nun kontratinin Fenerbahce tarafindan tek tarafli uzatildigini varsayarsak, cift tarafli uzatma gerektiren kontrati TFF'nun onaylamasi hic bir sey ifade etmez ve Aurelio'nun serbest bir sekilde Betis'e transfer oldugu kabul edilir.

Sheriff Misafir

Abi sanıyorumki, opsiyon çift taraflı kabul edilip Bayram Tutumlu tarafından Aurelio adına imzalanmış.. Yani en azından ben okuduğumdan ve açıklamaları yapan kurumun resmi kurum olmasından böyle düşündüm, yani resmi kurum, olmayan bir hak konusunda bu şekilde bir açıklama yapmaz diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gazetedeki röportajı okudum resmi siteyi okudum,bizde haklı olsak bence olay bitti,Aurelio orada oynayacak.

Mesele Bayram Tutumlu ile kişisel olaya döndü..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ribery olayı farklı diyorsunuzda aynı olan bir nokta var oda şudur. Şimdi yönetim ne söylese doğru kabul edip böyledir diyoruz. Oysa zamanında Galatasaray yönetimide bir sürü açıklama yapmıştı. Daha sonrasında haberler çıkmıştı vs. Marsilya hep bunu yapıyor. Şu kadar para ödeyecek diye. Ribery alacağının olmadığına dair imza atmıştı ve buda federasyona gönderilmişti. Ancak sonunda hiçbirşey yapamadık. En sonunda da şunu düşündüm. Dedim Marsilya ve Ribery bu işten zarar edecek olsalar bu işe girerlermiydi diye. Şimdi düşünüyorum Betis ve Aurelio bile bile kendilerini yakarlar mı? Tabi gönül isterki Fenerbahçe kayıp yaşamasın. Çünkü ben böyle ufak hesaplar peşinde olmam. Aman kaybetsin paraları zarar etsin gibi. Herkes birşeyler söylüyor. İşin içeriğini bilmiyoruz. Belki gerçektende Aziz Yıldırım hatalı ve çıkıp ben hatalıyım demeyecektir. Belkide Aurelio ve menajeri hatalıdır ki onlarda çıkıp biz hatalıyız demeyeceklerdir. Herşeyi bu süreç sonunda göreceğiz.

Sayfa 93 / 142 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri